Hala yazdıklarımdan istediklerini kırpıp ona göre cevap veriyorsun. Üstteki mesajımda da 2 tane genç kaleciye Mert abilik yapsın dedim. Hiç bir mesajımda da mert için 1. Kaleci olmalıdır yazdığımı gördün mü?
Ersin konusunda hiç haksız değilim. Bu sene çoğu maçta rakip takımın çıktığı ilk ataklar sürekli gol oldu. Ama bunları görmezsin neden genç kaleci.
Ayrıca nasıl ki batshuayinin kaçırdığı pozisyonlar takımın direncini düşürüyorsa ersinin ilk pozisyonda yediği gollerde takımın direncini düşürüyor. Bunlarda olmayan şeyler sanki. Rüyamda izlediğim maçlardan bu kanıya vardım.
( Emre bile çıktığı maçlarda daha çok güven verdi bana.)
He bu arada Emre bu sezon çıktığı 3 maçta 2 gol yemiş. Yazacaksan bunu yaz da bizde hak verelim.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E takım uçup kaçmıyordu hani, neden şimdi Ersin'in yediği goller yüzünden oyundan düştüğümüzü yazıyorsun?
Ersin ligin ilk 4 maçında gol yemedi, sonra Sergen saçma sapan bir şekilde kalede rotasyona girmeye başladı.
Ayrıca futbol hayatının yüzde seksenini yedek kulübesinde geçiren Mert'in ne tecrübesi var da abilik yapacak, en az 700-800 bin Euro da maaş alıyordur. (1 milyon Euro alıyormuş, hey maşallah)
Gitsinler Rüştü'yü getirsinler, daha iyi abilik yapar. (Hatta oynatırsan, Mert'ten daha iyi oynar)
Kadroda bir tane menajer torpilli kaleci (Utku Yuvakuran) yetmiyordu, ikincisini da aldılar. Bir de bunların önünü açmak için, medyada devamlı diğer kalecilerimizi karalıyorlar. Bugün Ersin'i kadro dışı bırak, 3 hafta sonra Emre'yi karalamaya başlayacaklar.