2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1235353 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Adam geçen sene ligde 4 maç forma giydi ve 11 gol yedi.

Bu 4 maçta kaleyi bulan şut sayısı 23'tü. 2 şuttan biri gol olmuş yani.

Bu 4 maçın 3'ünü kaybettik.

Oynadığı maçlar da Altay, Giresunspor, Antalya ve Başakşehir.
gerçekten bunun ölçümü olduğunu düşünüyorsun takım olarak en kötü performanslarımızda gerçekten bazı şeyleri inanarakmı söylüyorsun yoksa aykırımı olmak istiyorsun çözemiyorum doğru diyelim mert kötü kaleci ama unutma ersin kaleci bile değil ben üstelik bir şans vereceksek emreye verelim taraftarıyım daha toy ama toyluğuda üç maçta geçer hani gol yesede en azından kalede bostan korkuluğu gibi durmuyor

Çevrimiçi Samet Demir

Adam geçen sene ligde 4 maç forma giydi ve 11 gol yedi.

Bu 4 maçta kaleyi bulan şut sayısı 23'tü. 2 şuttan biri gol olmuş yani.

Bu 4 maçın 3'ünü kaybettik.

Oynadığı maçlar da Altay, Giresunspor, Antalya ve Başakşehir.
Sanki geçen sene takım uçup kaçıyordu bir mert kötüydü. Ona bakarsan geçen sene ve şampiyon olduğumuz sene verilere bak bakalım ersinin durumu ne olmuş.

İşine geldiği veriyi almışsın. Ben bütün performansını yazdım. Bu demek değil Mert çok iyi ama bu kadar da gömmek anlamsız.

2 tane geleceği olan kaleciye abilik yapsın yeter.

Hala ısrarlıyım bu konuda 1 tane olumlu mesajın yok. Hayata bu kadar karamsar bakılmaz. Biraz umutlu bakmak lazım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

son hamlelerden sonra hocanın aklındaki birinci planın 3-4-1-2 olduğunu düşünmeye başladım. bir tane daha yerli-santrafor nitelikli oyuncu çabası olursa tamamen emin olacağım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sanki geçen sene takım uçup kaçıyordu bir mert kötüydü. Ona bakarsan geçen sene ve şampiyon olduğumuz sene verilere bak bakalım ersinin durumu ne olmuş.

İşine geldiği veriyi almışsın. Ben bütün performansını yazdım. Bu demek değil Mert çok iyi ama bu kadar da gömmek anlamsız.

2 tane geleceği olan kaleciye abilik yapsın yeter.

Hala ısrarlıyım bu konuda 1 tane olumlu mesajın yok. Hayata bu kadar karamsar bakılmaz. Biraz umutlu bakmak lazım.

Uçan kaçan yok, ben realiteden bahsediyorum:

Bu adam bizimle 4 maç oynamış 11 gol yemiş ve 3'ünü kaybetmişiz. Kaybettiğimiz takımlardan biri küme düşmüş öteki düşmekten son hafta kurtulmuş.

Ondan önceki sene Başakşehir'le 7 maçta 15 gol yemiş, takım küme düşme hattına girince yedeğe çekilmiş.

21 yaşında bizimle şampiyonluk yaşayan çocuğu yerin dibine sokuyorsunuz, sonra bana olumlu mesajın yok diyorsunuz.

Olumlu mesajım var, Ersin'e güven ve 15 sene kaleci arama.

Bir takım için kaleye yerli kaleci koyup 15 sene kaleci aramadan geçirmekten daha olumlu bir şey olabilir mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

gerçekten bunun ölçümü olduğunu düşünüyorsun takım olarak en kötü performanslarımızda gerçekten bazı şeyleri inanarakmı söylüyorsun yoksa aykırımı olmak istiyorsun çözemiyorum doğru diyelim mert kötü kaleci ama unutma ersin kaleci bile değil ben üstelik bir şans vereceksek emreye verelim taraftarıyım daha toy ama toyluğuda üç maçta geçer hani gol yesede en azından kalede bostan korkuluğu gibi durmuyor
Mert sadece kötü kaleci değil, hem kötü hem torpilli bir kaleci.

Menajeri Batur Altıparmak olmasa, muhtemelen Süper Lig'de bile oynayamazdı.

Senelerce menajeri sayesinde Fenerbahçe'de yedek bekledi. Bursaspor'a gitti, adama yarım sezon zor dayandılar.

Volkan Babacan'ın formsuz olduğu dönemde 2 sezon Başakşehir'de şans buldu, orada da saçmalamaya başlayınca bize kilitlediler.

Çevrimdışı levitate

Bu adam bizimle 4 maç oynamış 11 gol yemiş ve 3'ünü kaybetmişiz. Kaybettiğimiz takımlardan biri küme düşmüş öteki düşmekten son hafta kurtulmuş.

Ondan önceki sene Başakşehir'le 7 maçta 15 gol yemiş, takım küme düşme hattına girince yedeğe çekilmiş.

21 yaşında bizimle şampiyonluk yaşayan çocuğu yerin dibine sokuyorsunuz, sonra bana olumlu mesajın yok diyorsunuz.

Bir takım için kaleye yerli kaleci koyup 15 sene kaleci aramadan geçirmekten daha olumlu bir şey olabilir mi?
+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Hala yazdıklarımdan istediklerini kırpıp ona göre cevap veriyorsun. Üstteki mesajımda da 2 tane genç kaleciye Mert abilik yapsın dedim.  Hiç bir mesajımda da mert için 1. Kaleci olmalıdır yazdığımı gördün mü?

Ersin konusunda hiç haksız değilim. Bu sene çoğu maçta rakip takımın çıktığı ilk ataklar sürekli gol oldu. Ama bunları görmezsin neden genç kaleci.

Ayrıca nasıl ki batshuayinin kaçırdığı pozisyonlar takımın direncini düşürüyorsa ersinin ilk pozisyonda yediği gollerde takımın direncini düşürüyor. Bunlarda olmayan şeyler sanki. Rüyamda izlediğim maçlardan bu kanıya vardım.

( Emre bile çıktığı maçlarda daha çok güven verdi bana.)

He bu arada Emre bu sezon çıktığı 3 maçta 2 gol yemiş. Yazacaksan bunu yaz da bizde hak verelim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı yash26

Herkese selam

kaleci konusunda bence Mert’i hızlı bir şekilde harıl harıl kaleci arayan FB GS Kasımpaşa 3lüsünden birine göndermeliyiz.

Gereksiz yükte bir maaşı var ve bence Ersin Emre ve Utku en az onun kadar kaleyi korur ligde.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Orhan_

Mert 202 maçta 255 gol yemiş. Maç başına ortalama 1.26

Altay 131 maçta 131 gol yemiş. Maç başına ortalama 1.19

Uğurcan 168 maçta 194 gol yemiş. Maç başına ortalama 1.15

Ersin 138 maçta 162 gol yemiş. Maç başına 1.27

Muslera 333 maçta 336 gol yemiş. Maç başına 1, 01

Okan Koçu 146 maçta 182 gol yemiş. Maç başına 1.24.

Super ligdekş bütün kalecileri yazacaktım ama vaktim yok o kadar. Ligde 3.3 gol ortalamalı kaleci yok.

131 macta 131 gol yedigin vakit mac basina ortalama nasil 1.19 oluyor :D. Ya benim matematik cok kotu ya da anlamadigim bi olay var.
Ersin'in ortalama hesabinda da bi gariplik var gibi.

[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2022, 01:43:48 Orhan_ ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Hala yazdıklarımdan istediklerini kırpıp ona göre cevap veriyorsun. Üstteki mesajımda da 2 tane genç kaleciye Mert abilik yapsın dedim.  Hiç bir mesajımda da mert için 1. Kaleci olmalıdır yazdığımı gördün mü?

Ersin konusunda hiç haksız değilim. Bu sene çoğu maçta rakip takımın çıktığı ilk ataklar sürekli gol oldu. Ama bunları görmezsin neden genç kaleci.

Ayrıca nasıl ki batshuayinin kaçırdığı pozisyonlar takımın direncini düşürüyorsa ersinin ilk pozisyonda yediği gollerde takımın direncini düşürüyor. Bunlarda olmayan şeyler sanki. Rüyamda izlediğim maçlardan bu kanıya vardım.

( Emre bile çıktığı maçlarda daha çok güven verdi bana.)

He bu arada Emre bu sezon çıktığı 3 maçta 2 gol yemiş. Yazacaksan bunu yaz da bizde hak verelim.

E takım uçup kaçmıyordu hani, neden şimdi Ersin'in yediği goller yüzünden oyundan düştüğümüzü yazıyorsun?

Ersin ligin ilk 4 maçında gol yemedi, sonra Sergen saçma sapan bir şekilde kalede rotasyona girmeye başladı.

Ayrıca futbol hayatının yüzde seksenini yedek kulübesinde geçiren Mert'in ne tecrübesi var da abilik yapacak, en az 700-800 bin Euro da maaş alıyordur. (1 milyon Euro alıyormuş, hey maşallah)

Gitsinler Rüştü'yü getirsinler, daha iyi abilik yapar. (Hatta oynatırsan, Mert'ten daha iyi oynar)

Kadroda bir tane menajer torpilli kaleci (Utku Yuvakuran) yetmiyordu, ikincisini da aldılar. Bir de bunların önünü açmak için, medyada devamlı diğer kalecilerimizi karalıyorlar. Bugün Ersin'i kadro dışı bırak, 3 hafta sonra Emre'yi karalamaya başlayacaklar.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2022, 01:59:39 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Mehmet57

Orta dortlunun solu icin hala Yusuf Erdogan hamlesi bekliyorum. Yerli rotasyonu icin ideal oyuncu o mevkide.

Çevrimiçi Necmi

Orta dortlunun solu icin hala Yusuf Erdogan hamlesi bekliyorum. Yerli rotasyonu icin ideal oyuncu o mevkide.
yanlış hatırlamıyorsam bir bize karşı şahlanıyor 😂 biz bize karşı oynamayacağızki
Yumurtlamayan tavuk sanki böyle oyunculara şans vermektense genç oyuncu değerlendirsin bence bizde yoksa alt liglerde ilkaki bulunur alt yapı diye tutturuyoruzda bütün ülke bizim alt yapımız zaten

Çevrimdışı can1903

Aklın yolu bir. Rıdvanda nötrüm ama Ersin satılsa iyi olur bu sene. Yoksa elde patlama ihtimali yüksek

Özele neden bakmıyorsun da beni üzüyorsun :(
Abi yazan 20 kişi var birinize yazıp birinize yazmamam ayıp olur  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

131 macta 131 gol yedigin vakit mac basina ortalama nasil 1.19 oluyor :D. Ya benim matematik cok kotu ya da anlamadigim bi olay var.
Ersin'in ortalama hesabinda da bi gariplik var gibi.
Yazarken yanlış yazmışım büyük ihtimalle. 157 gol yemiş. Matematiğin çok iyi ama. Araştırman çok kötü. Sorgulamak zor gelmiş.

Çevrimiçi Samet Demir

Abi yazan 20 kişi var birinize yazıp birinize yazmamam ayıp olur  :tabe:
Bana yazdığını kim bilecek adı üzerinde özel :)

Çevrimiçi Samet Demir

E takım uçup kaçmıyordu hani, neden şimdi Ersin'in yediği goller yüzünden oyundan düştüğümüzü yazıyorsun?

Ersin ligin ilk 4 maçında gol yemedi, sonra Sergen saçma sapan bir şekilde kalede rotasyona girmeye başladı.

Ayrıca futbol hayatının yüzde seksenini yedek kulübesinde geçiren Mert'in ne tecrübesi var da abilik yapacak, en az 700-800 bin Euro da maaş alıyordur. (1 milyon Euro alıyormuş, hey maşallah)

Gitsinler Rüştü'yü getirsinler, daha iyi abilik yapar. (Hatta oynatırsan, Mert'ten daha iyi oynar)

Kadroda bir tane menajer torpilli kaleci (Utku Yuvakuran) yetmiyordu, ikincisini da aldılar. Bir de bunların önünü açmak için, medyada devamlı diğer kalecilerimizi karalıyorlar. Bugün Ersin'i kadro dışı bırak, 3 hafta sonra Emre'yi karalamaya başlayacaklar.

Hala söylemek istediklerimin anafikrini anlamıyorsun. Merti örnek olarak gösterdim.

Diyorum ki son bir kaç aydır bir tane olumlu yapılan iş yok sana göre herşeye bir kulp buluyorsun zor olmuyor mu. Dikkatimi çekti.

Onun haricinde şuan 10 milyon değer bulmuş kaleciden bir şekilde ya satarak ya da oynatarak kullanmak gerekiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

son hamlelerden sonra hocanın aklındaki birinci planın 3-4-1-2 olduğunu düşünmeye başladım. bir tane daha yerli-santrafor nitelikli oyuncu çabası olursa tamamen emin olacağım.

Muleka hamlesi çok net 3-4-1-2 yi gösteriyor.
Eğer Bouanga tarzı bir oyuncu da alınırsa bu oyuncu hem ileri 2 de hem de sol kanatta oynabileceği için oyun içinde zaman zaman 3-4-3 e dönebiliriz.

Çevrimdışı Nazım Ar

Muleka hamlesi çok net 3-4-1-2 yi gösteriyor.
Eğer Bouanga tarzı bir oyuncu da alınırsa bu oyuncu hem ileri 2 de hem de sol kanatta oynabileceği için oyun içinde zaman zaman 3-4-3 e dönebiliriz.

Hoca böyle düşünüyorsa 6 ay sonra Ghezzal'e küfür etmeye başlar taraftar.

Çevrimdışı Talisca1903

Atibayı kampta görmek ne mutluluk :)

Çevrimdışı Talisca1903

Ghezzal'e küfredecek pozisyona gelirse Valerien hocam da sıkıntıya girer

Çevrimdışı Nazım Ar

Ghezzal'e küfredecek pozisyona gelirse Valerien hocam da sıkıntıya girer

Tabii onu söylemeye gerek yok. Ama malesef böyle durumlarda kurunun yanında yaş da yanar. Hoca gönderilse bile Ghezzal de bir daha bu takımda iflah olmaz.

Aramızda hala son döneminde Quaresma'nın "hocaya rağmen" maç başı 20 orta açtığını ve buna rağmen hocanın onu oynatmaya devam ettiğini sanan ve bugün bile arkasından küfredenler var.  Aynı şekilde Talisca'nın savunmaya yardım etmemesini bahane edip gittiğinde sevinenler vardı. Güya yerine getirilenlerle uçup kaçacaktık, gerçek ofansif ortasaha performansı görecekti gözümüz.

Taraftarın çoğu yanlış taktikler ile oynatılan kaliteli oyuncu ile beceriksizliği karıştırıyor. Hatta beceriksiz adam yalandan iki pres yaparsa beceriksizliği mazur bile görülüyor da yıldız futbolcu iki top fazladan  kaptırmıyagörsün üzerine kabus gibi çökerler.

Kısacası yazık olur Ghezzal'e.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ghezzal öncü birlik, asıl iş orada Gedson ve Josefe düşecek.
Kaldı ki Ghezzal sağ tarafta oynarken de fazlasıyla defansif görevlerini yerine getiren bir oyuncu

Etiketler: