2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1219928 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ersin/Emre

Bazoer-Sais-Emrecan

Rosier-Gedson-Ramsey-Telles

Ghezzal-Weghorst-Muleka

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her maç 3-0  :D
38 maç 0 gol -114 averaj 0 puan
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Samet Demir

Her maç 3-0  :D
38 maç 0 gol -114 averaj 0 puan
Yerli sorunu yüzünden sakat oyuncu kim olursa yerine @Necmi abi girer. Sorun ortadan kalkar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kimsenin keyfi yok onu söyliyim sadece.

Oyuncular izin beklerken hoca bu akşama antrenman çakmış. Demek ki son maçın faturası kesildi.

Çevrimiçi Samet Demir

Oyuncular izin beklerken hoca bu akşama antrenman çakmış. Demek ki son maçın faturası kesildi.
Hocaya bizim şampiyonluk senesi maçlarımızı izletsinler özellikle iç saha. Faturayı kendisinede kessin.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nartallo

Sosyal medyada, forumda bu kadar yangın yapacak bir durum olmadığını düşünüyorum.

Hoca iş ahlakı olan, çalışmayı seven bir adam. Böyle birisi muhakkak yaptığı işi bir noktaya getirir geçen seneki gibi olmayız.

Ama hocanın şampiyon yapabilecek bir kalibresi de yok... Bir kere elindeki oyuncu grubun yapabileceklerini, her bir topçudan ne alabileceğinin farkında değil.

Kafasında bir mantalite var, futbolcu grubunun onu başarması için zorluyor, pragmatik değil. Bu katı yaklaşımla y-z kuşağı futbolcu topluluğundan ekip oluşturamazsın.

Futbolda kupaları Bielsa'lar değil Ancelotti'ler toplar...
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2022, 09:07:05 Nartallo ]

Çevrimdışı BlackEagle16

Sosyal medyada, forumda bu kadar yangın yapacak bir durum olmadığını düşünüyorum.

Hoca iş ahlakı olan, çalışmayı seven bir adam. Böyle birisi muhakkak yaptığı işi bir noktaya getirir geçen seneki gibi olmayız.

Ama hocanın şampiyon yapabilecek bir kalibresi de yok... Bir kere elindeki oyuncu grubun yapabileceklerini, her bir topçudan ne alabileceğinin farkında değil.

Kafasında bir mantalite var, futbolcu grubunun onu başarması için zorluyor, pragmatik değil. Bu katı yaklaşımla y-z kuşağı futbolcu topluluğundan ekip oluşturamazsın.

Futbolda kupaları Bielsa'lar değil Ancelotti'ler toplar...
Uzun yollardır zaten yabancı antrenör Türkiye’de şampiyonluk alamıyor. Burada çalışanlar değil medyayı yönetenler başarılı oluyor. Ama ben bu düzenin kıralacağını düşünüyorum. Kırıldığında kıran takım bu ligi epey bir süre forse edecektir.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Hocaya bizim şampiyonluk senesi maçlarımızı izletsinler özellikle iç saha. Faturayı kendisinede kessin.

Kesinlikle hoca Beşiktaş’ı bi bilmeli önce büyüklüğünü sözde değil özde bi görmeli. İlk 4 hafta hocanın akibetinde belirleyici olacaktır.

Çevrimdışı KadirA

Şampiyon yapar denilen ne hocalar geldi fiyasko oldu. Önce onları hatırlayalım. Ayrıca, Dünya futbolu son yıllarda büyük bir değişim içerisinde, fiziki açıdan eskisi gibi değil. Eskiden ne çok vardı demi, yeteneği konuşan topçular, o brezilyalılar arjantinliler. Bugün onlar yok, yüksek tempo var. Bu sebeple Valerian iyi bir şans bizim için, aynı zamanda kendisi için de. Metodlar doğru, sonuçları da alabilirse önümüz açık. O yüzden bence herkes gömmeyi bırakıp, 3 5 hafta daha beklesin. Zaten olmazsa, olmaz, gider.

Çevrimdışı underworld

Gelmedi mi daha yeni hocamız?

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Vakit kaybına gerek 1 golle şampiyon olduk tek bir puan bile kıymetli katranı kaynatmakla  şeker olmuyor eşyanın tabiatına aykırı

Çevrimdışı Orhan_

Vakit kaybına gerek 1 golle şampiyon olduk tek bir puan bile kıymetli katranı kaynatmakla  şeker olmuyor eşyanın tabiatına aykırı

Günde 50 kere yazınca oluyormuş. Ha gayret.
İşin şakası bi yana ne çaktılar fbye :D

Çevrimdışı Nazım Ar

Vallahi keyfim yerine geldi. Üstüne Sampırdoryaya da şöyle 3 tane sokuştursak pamuk gibi olurum. :)

Hadi Valerian çeliği hocam şu takıma hücum 3 5 varyasyonu kazandır, duran top çalıştır, 2 de ayağı düzgün top taşıyabilecek adam aldır sağa sola taraftarın kafası rahat etsin.

Çevrimdışı Talisca1903

tek eğlence :D :D :D

Çevrimdışı Necmi

Yerli sorunu yüzünden sakat oyuncu kim olursa yerine @Necmi abi girer. Sorun ortadan kalkar.

kalede ersin varken sahaya beni sürüyorsun bütün camia üstümden geçsin diye😳 ersine laf etmezler küfrü ben yerim

Çevrimiçi Samet Demir

kalede ersin varken sahaya beni sürüyorsun bütün camia üstümden geçsin diye ersine laf etmezler küfrü ben yerim
Ersinin kıymetini dün anladık abi. Fenerde bir kaleci var top sağ tarafa gidiyor kendisi sol tarafa uçuyor.

[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2022, 12:04:15 Samet Demir ]

Çevrimdışı Necmi

böyle akılsız taraftarı varken sadece sahada çaktıklarıyla kalmayacaklar büyük ihtimal bundan sonra fenerin ukrayna maçları acı olur savaşta olan bir ülkenin milli değerleriyle oynamak nasıl ahmakça bir haraket fener sadece bir maç kaybetmedi

Çevrimdışı Necmi

Ersinin kıymetini dün anladık abi. Fenerde bir kaleci var top sağ tarafa gidiyor kendisi sol tarafa uçuyor.

birinin kötü olması başkasını iyi yapmazki sadece bunları övdüğümüz için bizi futbol cahili yapar bunlar söylendiği kadar iyi olsa kulüplerine transfer teklifi yağar

Çevrimdışı Orhan_

böyle akılsız taraftarı varken sadece sahada çaktıklarıyla kalmayacaklar büyük ihtimal bundan sonra fenerin ukrayna maçları acı olur savaşta olan bir ülkenin milli değerleriyle oynamak nasıl ahmakça bir haraket fener sadece bir maç kaybetmedi

Fb'nin tribün taraftarı abi. En ufak saygısızlıktan en büyük ahlaksızlığa kadar her bir şeyi yaptılar. Patolojik vakalar.

Çevrimdışı can1903

10. HAFTA AĞLADIĞIMIZDA, GEÇ OLUR.

Reaksiyon alınacaksa hemen alınmalı, kulüpte herkes neyin ne olduğunu tahmin edebiliyor. G/*üyle zıtlaşan donuna...
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BlackEagle16

Reaksiyon alınacaksa hemen alınmalı, kulüpte herkes neyin ne olduğunu tahmin edebiliyor. G/*üyle zıtlaşan donuna...
Şu an o reaksiyonu alabilecek bir irade yok o reaksiyon alınırsa gelecek hocada yok bence kimse bu ortama gelmez. İki hazırlık maçıyla hoca yiyen takıma anca para yemeye gelirler. Böyle bi reaksiyon alınacağını sanmıyorum ayrıca 10. Hafta hiçbir şey içinde geç olmaZ bu takım 10 haftada potadan kopmaz !

Çevrimdışı BlackEagle16

Böyle bir aksiyon alınacak olsa hocanda belli olması lazım düzeninde bugün gönderiyorsan akşama hocayı antremana çıkarman lazım yoksa Beşiktaşıma büyük yazık olur

Çevrimdışı İsmail Özyurt

birinin kötü olması başkasını iyi yapmazki sadece bunları övdüğümüz için bizi futbol cahili yapar bunlar söylendiği kadar iyi olsa kulüplerine transfer teklifi yağar
Fb ligin bitimine göre geri gitmiş gibi geldi bana. Şahsen rakip olarak çok zayıf geldiler gözüme.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hazırlık dönemi hoca tartışmak bence hiç hoş değil. Hocayı da takımı da daha lig başlamadan sabote etmek gibi geliyor bana.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: