2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273456 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

4. Türk olarak elimize ve ligin yeterliliğine sahip oyunculara bakmak lazım. Sol bek tamam kaleci tamam gibi ve ligden yerli çözümlerde üretilebilir. Stopere yerli bir takviye şart o da Abdülkerim olabilir.2 yrrli stoper çok zor. Defansif ortasaha görünüşte kolay bölge ama yerli bulmak çok zor. Ligi kaldıracak yerli 8 de yok. Santrafor ve kanat zaten yok. Geri sağbek kalıyor orayada tam jymuş rosier varken maceraya gerek yok. 4. İsim ve bölge gelecek sene kör topal gidecek gibi.

Aslında en temizi stoperleri yerlı kapatmak olur ama bunların iyilerini toplamak için epey para vermemiz gerekir fazla seçenek yok, işte Abdülkerim istedik vermediler. Gider veririz paraları sezon sonunda sınırı kaldırırlar. Şenol hoca sol tarafı Kenan - Güven yapar belki felsefede çareler tükenmez.

Çevrimiçi Samet Demir

Aslında en temizi stoperleri yerlı kapatmak olur ama bunların iyilerini toplamak için epey para vermemiz gerekir fazla seçenek yok, işte Abdülkerim istedik vermediler. Gider veririz paraları sezon sonunda sınırı kaldırırlar. Şenol hoca sol tarafı Kenan - Güven yapar belki felsefede çareler tükenmez.
Şenol hoca demeyeydin iyiydi. Hiç hazır değilim bu duruma. İnşallah gelmez.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

hiç sevmem uzak dursun

bize daha teknik birisi lazım gibi, bu arkadaşın tek olayı arkaya kaçmak :D bence alexi fizik olarak toplayıp seneye solda kullanabiliriz
Bize mümkünse teknik olmayan biri lazım

Futbolda teknik artık çok önemli bir şey değil

Örnek: Larin
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

roger schmidt psv'den ayrılıyormuş pek yolunun düşeceğini sanmam ama ben olsam bir kapısını çalardım.

Çevrimdışı worns

Evet görmemişim, Portekiz'de de kötü oynamamış o takıma göre, bulduğunu atmış genelde. Oyuncu üstüne koymuş gözüküyor, bağlantı oyununda epey iyi, sırtı dönüğü var. Sochi'de çözmüşler tarzını şişirme-uzun top oynamışlar bu da toplamış hepsini. Çok aksiyonlu bir tip değil, pressi falan da yok ama oyun yüzdesi sağlam.

Ben de öyle paylaştım işte bizimkiler bakmaz bunlara.

doğru bizde piyasada gözükmeyen oyuncuyla ilgilenme kültürü yok. akıllı bonservis harcama kültürü hiç yok. ya bonservisi yok diye ucuz zannettiğimiz şişik yıllık ücretli ya da kiralık opsiyonların peşinde koşarız ya da durduk yere haydaa o kadar paramız mı vardı yahu tepkisi verdirten ciddi harcamaların altına gireriz.

Çevrimdışı worns

yerli tartışmalarına dair şunu düşünüyorum, eğer hoca şenol güneş olursa santrafora cenk+burak paketi gelir. kale-sol bek-santrafor banko, diğeri de muhtemelen bir stoper olur ama onu bulabilmek için transfer piyasasında etkin davranmaları gerekir.

koray günter bence para harcayarak alınabilecek düzgün bir stoper. kaan'ı beğenmiyorum.

benim umudum hala şenol güneş olmaması yönünde tabii ki. bu bir temenni değil genel eğilimin fikri bu yönde olduğu için bunu söyledim.

ℹ️ 06/2022 sözleşmesi biten bazı isimler:

• Jason Denayer
• Alexandre Lacazette
• Luiz Felipe
• Corentin Tolisso
• Chancel Mbemba
• John Brooks
• Mohamed Elneny
• Adam Marušić
• Xeka
• Ferdi Kadıoğlu
• Robin Knoche
• Fabian Schär
• Yacine Brahimi
• Zinedine Ferhat

Vay be Yacine Brahimi'ninde sözleşme bitiyormuş.Hayranıydım bir aralar ama yaşı 32 olmuş.

Jason Denayeri alır kaçarım taş gibi 26 yaşında 20 milyon € piyasa değeri olan stoper

Çevrimdışı levitate

Bize mümkünse teknik olmayan biri lazım

Futbolda teknik artık çok önemli bir şey değil

Örnek: Larin
bu da doğru şimdi

larinin kazmalıkları başa çok iş açıyor ama ya bilemiyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Kenanın defansif olanı Kaan bizden uzak dursun. Ne sağ bek, ne stoper ne de ön libero hiç biri için as olmaz idare eder ancak. O rolde necip var o bize fazlasıyla yeter.

Geçen gün bende düşündüm Kaan'ı da sanki üçlü defansın sağı için çok uygun gibi.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat

yerli illaki birşeyler yapılır ama içe sinen birşey pek yok olursa tuzlu olur işte. Muhtemelen 4. Bölgeyi yerlileştirmek yerine bir kaç bölgeye yabancı arkası yerli formülü kullanılıp her hafta 1 bölgeden feragat ederiz.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2022, 19:49:48 murat ]

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Şenol hoca demeyeydin iyiydi. Hiç hazır değilim bu duruma. İnşallah gelmez.

Ben artık hazırım, yabancı isim haberi görünce bakmıyorum bile. Burada esprimizi yapıyoruz, büyük yüzdeyle belli olmuş gelince destekleyeceğiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

doğru bizde piyasada gözükmeyen oyuncuyla ilgilenme kültürü yok. akıllı bonservis harcama kültürü hiç yok. ya bonservisi yok diye ucuz zannettiğimiz şişik yıllık ücretli ya da kiralık opsiyonların peşinde koşarız ya da durduk yere haydaa o kadar paramız mı vardı yahu tepkisi verdirten ciddi harcamaların altına gireriz.

Aslında oyuncular piyasada gözükmüyor değil bakanlar için kimin ne yaptığı ortada. 3M+ ücretle kiralık ya da ertelemeli 65 taksitle gelir elde etmenin zor olacağı bonservisli transfer. Varlık içinde yüzen bir kulüp olarak tarzımız budur, aksi düşünülemez. Burası ticarethane değil, fakir ülkemin halkı sahip olmadığı parayla futbolu bir afyon gibi kullanacak ve mutlu olacak. Başarı gelmeyince de suçu kendimiz dışında herkese atıp işin içinden sıyrılacağız.

Futbolcuyu bırak teknik direktörüne bastın 30 Milyonu o bile seni şeyine takmadı. İki tane bira alırken bile ucuzunu seçen, versen bakkal yönetemeyecek adamlar twit atıp milleti ayağa kaldıracak. İstediği olmayınca yöneticisini başkanını adam yerine koymayacak - pahalı topçu gelince kral ilan edecek.

Kulüpler satılmadığı sürece Türkiye'de göreceğimiz manzara bu, bak o santraforları bile paylaşırken çekindik biri Porto topçusu diğeri Ajax - Portekiz ligi görmüş senden çok daha zengin bir ülkenin liginde performans veriyor. Ortam böyle olmasa çuvalla paylaşacak oyuncu bulursun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Hakan Korkmaz görürsünüz kime almaya gittiğimi diye story paylaşmış Lacazatte gelecek galiba

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben artık hazırım, yabancı isim haberi görünce bakmıyorum bile. Burada esprimizi yapıyoruz, büyük yüzdeyle belli olmuş gelince destekleyeceğiz.
Roger Schmidt Psvden ayrılacağını açıklamış. O kadar hollanda ekolü diyen Erdal Bey veya portekizde hoca scoutingi yapan kimse görüşüyor mudur acaba?

Çevrimiçi sefaköykartali

Hakan Korkmaz görürsünüz kime almaya gittiğimi diye story paylaşmış Lacazatte gelecek galiba
lacazette ne alaka yahu, kanat forvet falan mı yapacağız? Çok maliyetli olur ayrıca.

Çevrimdışı Talisca1903

lacazette ne alaka yahu, kanat forvet falan mı yapacağız? Çok maliyetli olur ayrıca.
bilemedim bizim için gidiyor diyorlar Rusya diyende var kim acaba?

Çevrimdışı Erman1903

Roger Schmidt Psvden ayrılacağını açıklamış. O kadar hollanda ekolü diyen Erdal Bey veya portekizde hoca scoutingi yapan kimse görüşüyor mudur acaba?

Torunoğulları'nın aktif görevi var mı bilmiyorum, Kazancı'nın yabancı hoca işine hevesi var görüşebilir ama bence Güneş kararı artık verildi. Çok aksi bir durum olmadığı sürece önümüzdeki sezon hoca o olacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Torunoğulları'nın aktif görevi var mı bilmiyorum, Kazancı'nın yabancı hoca işine hevesi var görüşebilir ama bence Güneş kararı artık verildi. Çok aksi bir durum olmadığı sürece önümüzdeki sezon hoca o olacaktır diye düşünüyorum.
Yapılan transferlere bakarsak seneye gelecek teknik direktörün belirlendiği açıkça görüluyor. Kabul etmeseler de Şenol Güneş geldi. Hatta ekibindeki kondisyoneri ve yeni antrenörü Tosic de şu anda aktif olarak göreve başladılar. Başka birisinin geleceğine inanmak artık zor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yapılan transferlere bakarsak seneye gelecek teknik direktörün belirlendiği açıkça görüluyor. Kabul etmeseler de Şenol Güneş geldi. Hatta ekibindeki kondisyoneri ve yeni antrenörü Tosic de şu anda aktif olarak göreve başladılar. Başka birisinin geleceğine inanmak artık zor.

Maalesef öyle, kadro şu an Şenol Güneş ye göre kuruluyor.

Çevrimdışı can1903

Bununla anlaşmışız bildiğim kadarıyla ama hangi mevkide kullanılacak Boupendza var mı bir bilgin?
kanat
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..