2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273440 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sefaköykartali

Gedson Josef X orta sahasında X i ucuz yollu appiah kasa uzaktan şut atabilen birini almak lazım. Parayı olabildiğince santrafora ayıralım.

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/schwarzxrs/status/1486708682964545542
Bununla anlaşmışız bildiğim kadarıyla ama hangi mevkide kullanılacak Boupendza var mı bir bilgin?

Çevrimdışı celiker1

Gelecek sene için "İlk 11 de sahada 4 yerli olacak" kuralından şu an için geri adım atılmayacak gözüküyor.4 oyuncunun hangi mevkilerde olacağını belirleyip kadro planlamamızı o yönde yapmak lazım.Bana kalsa kaleci,2 stoper,sol bek Türk planlaması yaparım ama kaleci,1 stoper,1 sol bek,x bölge olarak yapılacaktır yüksek ihtimal.Öteki sene için x bölge olarak yazdığım bölgenin hücumcu 8-10 veya sol kanat olması elzem.Bu yüzden ya Emirhan'ı kadroya yerleştirmek amaçlı Josef-Gedson-Emirhan düşünerekten 8-10 bölgesini Emirhan ile beraber yerli yedeklerim yada orasıda yabancı olsun,Emirhan yavaş yavaş pişsin dersem sol kanat-skorer oyuncuyu Cenk Tosun-Güven Yalçın olarak yedeklerim.Sonuç olarak ya kaleci dahil defans bölgesini 3 Tütk yapacağız yada hücumda bir bölgeyi Türk yapacağız.

Benim kendi terciğim özellikle sol tarafta Nkoudou'nun sakatlık sorunu olmayan,daha skorerinin tercih etmek istediğimden+Emirhan'ın ilk 11 olmasını istedigimden Josef-Gedson+Türk(Emirhan) olurdu.Emirhan'ın ve Gedson'un hucumlarda sık sık rakip 18 içinde olması çok değerli olacak.

Ne yapıp edip Ferdinand,Pascal,Gomez,Ba,Drobga,Sörloht,Aboubacar  gibi bu topraklarda tartışmasız olmuş,penaltısız 20+ yapacak hücum oyuncusunu bulmamıź lazım ayrıca
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2022, 15:07:54 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Bununla anlaşmışız bildiğim kadarıyla ama hangi mevkide kullanılacak Boupendza var mı bir bilgin?
Zannetmiyorum bunu istediğimizi ama olursa sol tarafa Larin'in yerine olur
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı worns

rotasyon santraforu için değeri ciddi seviyelerde olmayan bir kaç oyuncu,

https://www.transfermarkt.com.tr/mohamed-bayo/profil/spieler/594991

bu hem atletik hem de ceza alanı içinde çok etkili ama tabi iyi bir sezon geçirmiş. pahalı bir seçeneğe dönüşmüş olabilir. aslında bizim fransızca konuşan tayfayı düşününce kolay uyum sağlayacak, değerini yükseltebilecek bir seçenek olarak ciddi ilgi gösterilebilir.

https://www.transfermarkt.com.tr/florian-aye/profil/spieler/372713
https://www.transfermarkt.com.tr/mateo-cassierra/profil/spieler/362667
https://www.transfermarkt.com.tr/mikael-uhre/profil/spieler/264423
https://www.transfermarkt.com.tr/isaac-kiese-thelin/profil/spieler/201311
(bu iyi oyuncu bence alternatif olarak, daha önce de yazmıştım)

https://www.transfermarkt.com.tr/tim-kleindienst/profil/spieler/193033
https://www.transfermarkt.com.tr/dawid-kownacki/profil/spieler/208167
https://www.transfermarkt.com.tr/uros-djurdjevic/profil/spieler/190804
https://www.transfermarkt.com.tr/leonardo-mancuso/profil/spieler/160344
https://www.transfermarkt.com.tr/moussa-konate/profil/spieler/192774

çok özel bir incelemeden geçirmedim, gözüme bir ya da bir kaç özelliğiyle ilişenleri attım. bazılarının son sezonu kötü. bazılarının ise çok iyi olduğundan değerleri sandığımızdan yüksek olabilir. ayrıca içlerinde epey farklı profiller var.

yalnız free ya da min bonservisli epey seçeneğe baktıktan sonra halen serdar dursun'u alsak hiç fena olmaz diyorum, unionla imzalamadı ve halen bizimle de masadaysa. bana niyeyse çıkan haberlere karşın onunla aslında hiç ilgilenmedik gibi geliyor ama bakalım.  en optimal adam o hem yerli, hem istim üstünde gelecek. hem de tarz olarak bize çok uygun oyuncu.

@Erman1903  cassierra'yı ben de beğenmiştim hatta sochi'ye gitmeden sanırım portekiz'deyken ikinci santrafor önerilerimden biriymiş. çok makul fiyata almış sochi ve verim de almış gibi gözüküyor kendisinden.

Dün ben yazmıştım Cyle Larin yerine sol kanat olarak gelecek eğer olursa.

Gelecek sene için "İlk 11 de sahada 4 yerli olacak" kuralından şu an için geri adım atılmayacak gözüküyor.4 oyuncunun hangi mevkilerde olacağını belirleyip kadro planlamamızı o yönde yapmak lazım.Bana kalsa kaleci,2 stoper,sol bek Türk planlaması yaparım ama kaleci,1 stoper,1 sol bek,x bölge olarak yapılacaktır yüksek ihtimal.Öteki sene için x bölge olarak yazdığım bölgenin hücumcu 8-10 veya sol kanat olması elzem.Bu yüzden ya Emirhan'ı kadroya yerleştirmek amaçlı Josef-Gedson-Emirhan düşünerekten 8-10 bölgesini Emirhan ile beraber yerli yedeklerim yada orasıda yabancı olsun,Emirhan yavaş yavaş pişsin dersem sol kanat-skorer oyuncuyu Cenk Tosun-Güven Yalçın olarak yedeklerim.Sonuç olarak ya kaleci dahil defans bölgesini 3 Tütk yapacağız yada hücumda bir bölgeyi Türk yapacağız.

Benim kendi terciğim özellikle sol tarafta Nkoudou'nun sakatlık sorunu olmayan,daha skorerinin tercih etmek istediğimden+Emirhan'ın ilk 11 olmasını istedigimden Josef-Gedson+Türk(Emirhan) olurdu.Emirhan'ın ve Gedson'un hucumlarda sık sık rakip 18 içinde olması çok değerli olacak.

Ne yapıp edip Ferdinand,Pascal,Gomez,Ba,Drobga,Sörloht,Aboubacar  gibi bu topraklarda tartışmasız olmuş,penaltısız 20+ yapacak hücum oyuncusunu bulmamıź lazım ayrıca

4 Türk : Kaleci,Stoper,Sol bek ve Orta saha olur muhtemelen.

Çevrimiçi Samet Ç

Dün ben yazmıştım Cyle Larin yerine sol kanat olarak gelecek eğer olursa.
Kanat almaya gerek yok bence ama Şenol istediyse bilemem. Kanatı Ghezzal Teixeira N'Koudou, Emirhan ve Hasic ile rahat götürürüz. Hatta Teixeria kanatta Boupendza'dan daha fazla skor yapar.

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903  cassierra'yı ben de beğenmiştim hatta sochi'ye gitmeden sanırım portekiz'deyken ikinci santrafor önerilerimden biriymiş. çok makul fiyata almış sochi ve verim de almış gibi gözüküyor kendisinden.

Evet görmemişim, Portekiz'de de kötü oynamamış o takıma göre, bulduğunu atmış genelde. Oyuncu üstüne koymuş gözüküyor, bağlantı oyununda epey iyi, sırtı dönüğü var. Sochi'de çözmüşler tarzını şişirme-uzun top oynamışlar bu da toplamış hepsini. Çok aksiyonlu bir tip değil, pressi falan da yok ama oyun yüzdesi sağlam.

Ben de öyle paylaştım işte bizimkiler bakmaz bunlara.

Çevrimdışı celiker1

Onyekuru 25 yaşımdaymış daha🤔Istermiydiniz?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Onyekuru 25 yaşımdaymış daha🤔Istermiydiniz?

Ben hiç sevmiyorum onu, sivrisinek.

Çevrimdışı celiker1

Nkodou'ya güvenip yola çıkılmaz artık.Geçen seneyi sakatlanmadan geçirince acaba derken yine patladı bu sene.O özellikte birini bulmak şart Onyekuru olmasa bile.Sence?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

ℹ️ 06/2022 sözleşmesi biten bazı isimler:

• Jason Denayer
• Alexandre Lacazette
• Luiz Felipe
• Corentin Tolisso
• Chancel Mbemba
• John Brooks
• Mohamed Elneny
• Adam Marušić
• Xeka
• Ferdi Kadıoğlu
• Robin Knoche
• Fabian Schär
• Yacine Brahimi
• Zinedine Ferhat

Vay be Yacine Brahimi'ninde sözleşme bitiyormuş.Hayranıydım bir aralar ama yaşı 32 olmuş.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Josef önünde Gedson-Tolisso olur mu?Gerçi düşmez buraya ama 😀
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2022, 15:58:31 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Nkodou'ya güvenip yola çıkılmaz artık.Geçen seneyi sakatlanmadan geçirince acaba derken yine patladı bu sene.O özellikte birini bulmak şart Onyekuru olmasa bile.Sence?

Evet artık N'Koudou'dan ben bile umudumu kestim. Normalde takımda en beğendiğim adamlardan biriydi. Onyekuru aslında ligin bugı tipinde bir futbolcu, tarzları bambaşka olsa da Larin de öyle. Bir maç skorunu yapar diğerinde sahada kaybolur - savunma yapmaz - skor dışında oyuna pek katkı da vermez. Bunun bir var bir yok halleri bazen sezonluk da oluyor, mesela bu sezonu boş geçiriyor.

Önümüzdeki sezon yerli 4'e çıkacak ve Ghezzal'ın iyi bir yedeği de pek var diyemeyiz. Kaleci - Stoper - Sol bek harici bir tarafı daha yerli planlamak gerekiyor ya da bu 4. yerliyi duruma göre örneğin bazen Güven (anlaşabilirsek), Emirhan, eğer alınırsa yerli santrafor, kadroda olursa Kartal vb olarak tercih edeceğiz.

Düzgün bir kenar alsak hiç fena olmaz ama şu anda belirsizlik var, en azından bizim için - kimin imzalayıp imzalamayacağını bilmiyoruz. En kötü ihtimalle şöyle Sol taraf Güven - Alex sağ taraf Ghezzal - Emirhan gibi planlanabilir toparlarsa N'Koudou'da yedekten gelir. Alex mesela Onyekuru'nun yaptığı her şeyi yapabilecek hatta fazlasını da verebilecek bir topçu. Ama bilemiyoruz belki de Santrafor vb takasta kullanılır.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2022, 16:22:39 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Josef önünde Gedson-Tolisso olur mu?Gerçi düşmez buraya ama 😀

Tolisso yaşadığı sakatlıklar sonrası oyun hacmi düşmüş bir futbolcu. Skorerliği devam ediyor lakin hücumcu bir yapısı yok, zengin takımın oynatacağı skorer destek 8 numarası gibi. Koyarsan muhtemelen olur, biz orada geçen sezon Atiba kullanıp bir sürü skor katkısı aldık ama benim tercihim hücum yönü daha baskın bir adamdan yana.

Çevrimdışı levitate

Santrafora Lacazette veya o tarz maliyetli birini kovalayacaklarına oraya Bas Dost alıp sol kanat transferinden vazgeçip Teixeira'yı sola atıp orta sahaya sözleşmesi biten Isco'yu kovalasınlar böylelikle Teixeira, Ghezzal, Isco ve Bas Dost yüksek maaşlı oyuncularımız olur geri kalan 11 oyuncuları ve yedeklerin maaşları zaten belli bir seviyenin altında.
isco kafada bitirmiş uzak dursun
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/canselkemiksiz/status/1488852956380282883?t=egGcvMRs17JjeYdhflTebg&s=19

Onyekuru sanırım bu isim. Olabilir mi, bilemiyorum maliyetine bakmak lazım.
hiç sevmem uzak dursun

bize daha teknik birisi lazım gibi, bu arkadaşın tek olayı arkaya kaçmak :D bence alexi fizik olarak toplayıp seneye solda kullanabiliriz

bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

ℹ️ 06/2022 sözleşmesi biten bazı isimler:

• Jason Denayer
• Alexandre Lacazette
• Luiz Felipe
• Corentin Tolisso
• Chancel Mbemba
• John Brooks
• Mohamed Elneny
• Adam Marušić
• Xeka
• Ferdi Kadıoğlu
• Robin Knoche
• Fabian Schär
• Yacine Brahimi
• Zinedine Ferhat

Vay be Yacine Brahimi'ninde sözleşme bitiyormuş.Hayranıydım bir aralar ama yaşı 32 olmuş.
John Brooks çekerim şuradan taş gibi stoper. Yanına da yerli Koray, Kaan veya Serdar Saatçi yetiştiririz.

Çevrimiçi Samet Demir

John Brooks çekerim şuradan taş gibi stoper. Yanına da yerli Koray, Kaan veya Serdar Saatçi yetiştiririz.
Kenanın defansif olanı Kaan bizden uzak dursun. Ne sağ bek, ne stoper ne de ön libero hiç biri için as olmaz idare eder ancak. O rolde necip var o bize fazlasıyla yeter.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Evet artık N'Koudou'dan ben bile umudumu kestim. Normalde takımda en beğendiğim adamlardan biriydi. Onyekuru aslında ligin bugı tipinde bir futbolcu, tarzları bambaşka olsa da Larin de öyle. Bir maç skorunu yapar diğerinde sahada kaybolur - savunma yapmaz - skor dışında oyuna pek katkı da vermez. Bunun bir var bir yok halleri bazen sezonluk da oluyor, mesela bu sezonu boş geçiriyor.

Önümüzdeki sezon yerli 4'e çıkacak ve Ghezzal'ın iyi bir yedeği de pek var diyemeyiz. Kaleci - Stoper - Sol bek harici bir tarafı daha yerli planlamak gerekiyor ya da bu 4. yerliyi duruma göre örneğin bazen Güven (anlaşabilirsek), Emirhan, eğer alınırsa yerli santrafor, kadroda olursa Kartal vb olarak tercih edeceğiz.

Düzgün bir kenar alsak hiç fena olmaz ama şu anda belirsizlik var, en azından bizim için - kimin imzalayıp imzalamayacağını bilmiyoruz. En kötü ihtimalle şöyle Sol taraf Güven - Alex sağ taraf Ghezzal - Emirhan gibi planlanabilir toparlarsa N'Koudou'da yedekten gelir. Alex mesela Onyekuru'nun yaptığı her şeyi yapabilecek hatta fazlasını da verebilecek bir topçu. Ama bilemiyoruz belki de Santrafor vb takasta kullanılır.
Abi bence Nkoudouyu istiyordu olympiakos önceden, verelim onu Onyekuruyu alalım, Onyekuru prime döneminde Nkoudoudan çok daha iyiydi , yaşı da daha genç oynatıp iyi bir katkı alabiliriz. Hücumda yerli kullanacağımızı zannetmiyorum, orta sahada bir yerli oynatırız gibi eğer bu kural değişmezse.

Çevrimdışı murat

4. Türk olarak elimize ve ligin yeterliliğine sahip oyunculara bakmak lazım. Sol bek tamam kaleci tamam gibi ve ligden yerli çözümlerde üretilebilir. Stopere yerli bir takviye şart o da Abdülkerim olabilir.2 yrrli stoper çok zor. Defansif ortasaha görünüşte kolay bölge ama yerli bulmak çok zor. Ligi kaldıracak yerli 8 de yok. Santrafor ve kanat zaten yok. Geri sağbek kalıyor orayada tam jymuş rosier varken maceraya gerek yok. 4. İsim ve bölge gelecek sene kör topal gidecek gibi.

Çevrimdışı Erman1903

Abi bence Nkoudouyu istiyordu olympiakos önceden, verelim onu Onyekuruyu alalım, Onyekuru prime döneminde Nkoudoudan çok daha iyiydi , yaşı da daha genç oynatıp iyi bir katkı alabiliriz. Hücumda yerli kullanacağımızı zannetmiyorum, orta sahada bir yerli oynatırız gibi eğer bu kural değişmezse.

Ben iyi olduğu zamanda da pek beğenmiyordum, bana kalsa geçen sezonki Larin onun en iyi döneminden daha faydalı oldu. Geçen sezondan beri ilgi var deniyor, beğeniliyorsa alırlar kararı biz vermiyoruz. Bana kalsa Alex'in ölüsü solda Onyekuru'dan iyi topçudur. Kuralın değişeceğini sanmam, bakalım artık göreceğiz nasıl bir planlama yapılacak.