2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269870 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Alanyasporlu Tayfur Bingöl Beşiktaşta oynamak istiyorum diye açıklama yapmış sözleşmesi  de bitiyor.Ben beğeniyorum bu çocuğu sağbek yedeği olarak alsak nasıl olur?
Alanyanın izlediğim maçlarında gayet iyi oynadı.Bir Dobrowski etkisi yapabilir

Çevrimdışı Erman1903

imza parası nedir ya 1,7 vermiş klup kabul ederse kalsın yoksa yolu açık olsun severiz Lukakuyu ama işin biraz ..kunu çıkarmış

Larin'i beğenirim ben, daha geçen sezon başlamadan da yazıyordum solda kullanılırsa çok verimli olur Abou'nun açtığı alanlara girerek diye. Artık gözünü para bürümüş imzalasak da bence geçen sezonki tadı bulamayacağız. O maaşla da satamayız kimseye, yolcu artık - kendisi de iyi lig veya yüksek maaş beklentisinde olduğu için bize aylardır yokuş yapıyor nuh diyor peygamber demiyor.

Tayfur Bingöl benim de tuttuğum bir adam, yerli sağ bek yedeği için 3 aday yazmıştık buraya onlardan biriydi, emekçi style.

[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2022, 19:01:34 Erman1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Alanyasporlu Tayfur Bingöl Beşiktaşta oynamak istiyorum diye açıklama yapmış sözleşmesi  de bitiyor.Ben beğeniyorum bu çocuğu sağbek yedeği olarak alsak nasıl olur?
2025e kadar uzatmış yoksa ben de isterdim tempolu bi bek.

Çevrimiçi Necmi

Abi sen sıkı bir Welinton'cuydun oynatmıyor musun şimdi reisi :)
ben hiçbir şeyci değilim dostum sadece beşiktaşlıyım welintona yapılan eleştirileri kabul etmiyorum sadece haksızlık ediliyor vidayada öyle geçen sene hep kritik golleri atıp şampiyonluğa en büyük katkıyı veren oyunculardan oldu insanlar elini vicdanına koyup öyle konuşmalı  bir tarafta absürt hatalar yapan insanlar el üstünde tutulurken diğer tarafta gerçekten emek verenler tukaka edilinci olmuyor bir oyuncuyu koruduğumuzda geleceğimizi ona bağlamıyoruz sonuçta o anı konuşuyoruz gelecek için elinde yetenekli ve genç isimler varsa bunu değerlendirirsin ama evlat mantığıyla değil gerçekten ışık olanı faydalanabileceğini düşündüğün oyuncuya verirsin şansı bu takım bir iki genç oyuncuyu kaldırır onlar adapte olduğunda yeniler eklenir gençleşme böyle olur aksi durumda gs ortada işte olacakları kendi üstümüzde ispatlamaya gerek yok

Çevrimdışı Talisca1903

2025e kadar uzatmış yoksa ben de isterdim tempolu bi bek.
2022 de bitiyor gözüküyordu tranfermarketde evet şimdi baktım uzatmış

Çevrimiçi Necmi

Larin'i beğenirim ben, daha geçen sezon başlamadan da yazıyordum solda kullanılırsa çok verimli olur Abou'nun açtığı alanlara girerek diye. Artık gözünü para bürümüş imzalasak da bence geçen sezonki tadı bulamayacağız. O maaşla da satamayız kimseye, yolcu artık - kendisi de iyi lig veya yüksek maaş beklentisinde olduğu için bize aylardır yokuş yapıyor nuh diyor peygamber demiyor.

Tayfur Bingöl benim de tuttuğum bir adam, yerli sağ bek yedeği için 3 aday yazmıştık buraya onlardan biriydi, emekçi style.
bence zaten gözden çıkarıldı larini geldiği günden beri savundum ama asla yeri doldurulamayacak oyuncu değil sakat olmayan nkoudou ondan daha fazla katkı veriyor teklif yapılır kulüp şartlarına göre ister eder isterse gidebilir yolu açık olsun biz ona verdiğimizin karşılığını aldık giderse kayıp değil geçen seneki performansa ulaşması için gezegenlerin tekrar aynı hizaya gelmesi lazım diğer zamanlarda kapasitesi bu kadar olur buda bize yetmez bence söylenen rakamlara gs ye gidecekse gider ayak bize iyi katkı sunmuş olur 😂 babelin sunduğu katkı gibi

Çevrimdışı Erman1903

ben hiçbir şeyci değilim dostum sadece beşiktaşlıyım welintona yapılan eleştirileri kabul etmiyorum sadece haksızlık ediliyor vidayada öyle geçen sene hep kritik golleri atıp şampiyonluğa en büyük katkıyı veren oyunculardan oldu insanlar elini vicdanına koyup öyle konuşmalı  bir tarafta absürt hatalar yapan insanlar el üstünde tutulurken diğer tarafta gerçekten emek verenler tukaka edilinci olmuyor bir oyuncuyu koruduğumuzda geleceğimizi ona bağlamıyoruz sonuçta o anı konuşuyoruz gelecek için elinde yetenekli ve genç isimler varsa bunu değerlendirirsin ama evlat mantığıyla değil gerçekten ışık olanı faydalanabileceğini düşündüğün oyuncuya verirsin şansı bu takım bir iki genç oyuncuyu kaldırır onlar adapte olduğunda yeniler eklenir gençleşme böyle olur aksi durumda gs ortada işte olacakları kendi üstümüzde ispatlamaya gerek yok

Doğrudur abi, ben takılıyorum sana elbette öyle değilsindir. Çok oyuncu bakıyorum 18-19 yaşlarında pek iyi oynayan adam açıkçası görmüyorum 20 bile çıkmıyor. 21 ve üstü oyuncu zaten o kadar genç sayılmamalı hele 23-24 bunlar tecrübeli genç sınıfında, performans varsa liginin iyisiyse yaşın çok önemi yok.

Gs'nin aldığı adamlardan benim bir tane beğendiğim oyuncu vardı, hala görüşüm aynı. bir de tarzım olmasa da bu ligde iş yapacak sağ bek aldılar hayatında sakatlanmamış topçu burnu şeyden kurtulmadı.

Diğerleri zaten hep boş transferler onların erken kopacağı belliydi, Aanholt diye Epl'den topçu getirdiler saçma sapan bir adam Yedlin keza Epl topçusu diye geldi adam iyi değilse isim, lig ve yaş da kurtarmıyor.

Çevrimiçi Necmi

Larin 4 senede 12 istiyorsa 11'e de razı olur, senin anlaşmaya niyetin olsun yeter ki.

Elimizde başarılı olmuş, değerini katlamış, kulübe katkı vermiş son derece profesyonel bir kanat forvet var.

Adam milli takımının tarihte ikinci defa Dünya kupası'na gitmesini sağlayacak, belki orada değerini daha da katlayacak.

Geberik Gomis'in senelik 2 aldığı piyasada Larin'e 2.5 vermiyorsun.

Adamla fazla para istiyor diye anlaşamıyorsun, aynı parayı Gedson'a gömüyorsun. (Bonservisinin yarısı muhabbetini açmadım bile daha)

Yönetim popülist davranıyor, tek dertleri sosyal medyadaki taraftarın istedikleri transferleri yapıp şirin gözükmek.
farazi konuşuyorsun
Bu arada bonservisinin yarısını almadık tamamını aldık sadece satarsak satıştan %50 vereceğiz bu yarı bonservis demek değil karın yarısı gidecek sözleşme net açık olmayan tek konu satarsak eğer maliyetimiz çıktıktan sonraki gelirin yüzde ellisimi yoksa total gelen paranınmı bu açık değil ama hakkı %100 bizde bu net bonservisini 6 m karşılığı aldık deniyor yarısı denmiyor satmazsak oyuncu bizim satma derdimiz yok orda eğer satar yada kiralarsak gelirin %50 sini benficaya vereceğiz deniyor ben çok iyi anlaşma olduğunu düşünüyorum
Mışlarla mişlerle konuşmaya gerek yok yönetimi başarılı bulmuyor hatta beğenmiyor olabilirim ama beşiktaş yönetiminede yalancı damgası vurmam beyanlarını doğru kabul ederim
Yanlışa yanlış diyorsak doğruyada doğru diyebilmek gerekiyor yanlışlarını çok eleştirdim doğrusuna doğru diyemezsem o eleştirilerin hepsi boş olur

Çevrimdışı Erman1903

bence zaten gözden çıkarıldı larini geldiği günden beri savundum ama asla yeri doldurulamayacak oyuncu değil sakat olmayan nkoudou ondan daha fazla katkı veriyor teklif yapılır kulüp şartlarına göre ister eder isterse gidebilir yolu açık olsun biz ona verdiğimizin karşılığını aldık giderse kayıp değil geçen seneki performansa ulaşması için gezegenlerin tekrar aynı hizaya gelmesi lazım diğer zamanlarda kapasitesi bu kadar olur buda bize yetmez bence söylenen rakamlara gs ye gidecekse gider ayak bize iyi katkı sunmuş olur 😂 babelin sunduğu katkı gibi

Onun menajeri maaşının hatrı sayılır bir kısmını alıyormuş sanırım abi o yüzden şu anda önceliği para gibi duruyor. Gs der Nasıra falan giderse şaşırmam. N'Koudou bu sezon fişek gibi başlamıştı insanlar beğenmiyor ama öylesini arasan bulması çok zor, olduğu kenarı ileri geri hallaç gibi atıyor ben geldiği günden beri beğeniyordum, üzdü.

Çevrimiçi Necmi

Doğrudur abi, ben takılıyorum sana elbette öyle değilsindir. Çok oyuncu bakıyorum 18-19 yaşlarında pek iyi oynayan adam açıkçası görmüyorum 20 bile çıkmıyor. 21 ve üstü oyuncu zaten o kadar genç sayılmamalı hele 23-24 bunlar tecrübeli genç sınıfında, performans varsa liginin iyisiyse yaşın çok önemi yok.

Gs'nin aldığı adamlardan benim bir tane beğendiğim oyuncu vardı, hala görüşüm aynı. bir de tarzım olmasa da bu ligde iş yapacak sağ bek aldılar hayatında sakatlanmamış topçu burnu şeyden kurtulmadı.

Diğerleri zaten hep boş transferler onların erken kopacağı belliydi, Aanholt diye Epl'den topçu getirdiler saçma sapan bir adam Yedlin keza Epl topçusu diye geldi adam iyi değilse isim, lig ve yaş da kurtarmıyor.
yaş konusunda yabancı ve yerliyi aynı terazide tartmak doğru değil hatta ülkeden ülkeye değişir bizde oyuncunun olgunlaşma yaşı 25 26 da başlıyor ülkenin suyundanmı havasındanmı bilemem kızlarımız daha hızlı olgunlaşıyor sadece futbolda değil hayatın kendiside böyle o yüzden farklı düşünmek gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

Onun menajeri maaşının hatrı sayılır bir kısmını alıyormuş sanırım abi o yüzden şu anda önceliği para gibi duruyor. Gs der Nasıra falan giderse şaşırmam. N'Koudou bu sezon fişek gibi başlamıştı insanlar beğenmiyor ama öylesini arasan bulması çok zor, olduğu kenarı ileri geri hallaç gibi atıyor ben geldiği günden beri beğeniyordum, üzdü.
o menejerle çalışsın diye ben zorlamadım kendi seçimi anlaşması varsa bu sene bitiyor işde kovsun olsun bitsin başka menejermi yok kendi kararlarının sorumluluğunu beşiktaş çekecek değil biz hak ettiğini verdik kiminle paylaştığı bizi ilgilendirmez biz anlaşırken menejer aç gözlü davrandıysa sittir etseydi bize ne

Çevrimiçi Necmi

benimde gs nin aldığı adamlardan bir tane beğendiğim vardı 🤪 höpürdettik

Çevrimdışı tuncaboylu

farazi konuşuyorsun
Bu arada bonservisinin yarısını almadık tamamını aldık sadece satarsak satıştan %50 vereceğiz bu yarı bonservis demek değil karın yarısı gidecek sözleşme net açık olmayan tek konu satarsak eğer maliyetimiz çıktıktan sonraki gelirin yüzde ellisimi yoksa total gelen paranınmı bu açık değil ama hakkı %100 bizde bu net bonservisini 6 m karşılığı aldık deniyor yarısı denmiyor satmazsak oyuncu bizim satma derdimiz yok orda eğer satar yada kiralarsak gelirin %50 sini benficaya vereceğiz deniyor ben çok iyi anlaşma olduğunu düşünüyorum
Mışlarla mişlerle konuşmaya gerek yok yönetimi başarılı bulmuyor hatta beğenmiyor olabilirim ama beşiktaş yönetiminede yalancı damgası vurmam beyanlarını doğru kabul ederim
Yanlışa yanlış diyorsak doğruyada doğru diyebilmek gerekiyor yanlışlarını çok eleştirdim doğrusuna doğru diyemezsem o eleştirilerin hepsi boş olur

Bir malı sattığında alacağın paranın yarısını başkasına vereceksen, onun yarısını almışsın demektir. Ekonomi 101.

O %50 kârdan falan verilecek olsa, çıkıp bin kere anlatırlardı. Belli ki satıştan verilecek işte.

Miş mışlı konuşmuyorum, 4 senedir bizde olup katkı veren adamı bedava gönderip, hayatında yarım sezon top oynamış adama 6 milyon Euro bonservis ödüyoruz ve 4+1 senelik sözleşme veriyoruz. Bunun savunulacak bir tarafı yok bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kulübü ile yeni sözleşme imzalarken Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diyor.

Yazın 3 genç oyuncu karşılığı bize kitleyecekler oyuncuyu muhtemelen

Çevrimdışı Erman1903

yaş konusunda yabancı ve yerliyi aynı terazide tartmak doğru değil hatta ülkeden ülkeye değişir bizde oyuncunun olgunlaşma yaşı 25 26 da başlıyor ülkenin suyundanmı havasındanmı bilemem kızlarımız daha hızlı olgunlaşıyor sadece futbolda değil hayatın kendiside böyle o yüzden farklı düşünmek gerekiyor

Ben sahada ne veriyor ona bakıyorum, oynadığı mevkide - tarzda istenileni veriyor mu veremiyor mu. Performans yoksa neyleyim potansiyeli. Deneyip de yapamadığı şeyi büyüyünce yapar diye oyuncu beğenemem. Evet bizim ülkede biraz öyle, fakirlikten fizik, cehaletten kafalar biraz geç oturuyor o da oturursa - artık genlere işlemiş.

o menejerle çalışsın diye ben zorlamadım kendi seçimi anlaşması varsa bu sene bitiyor işde kovsun olsun bitsin başka menejermi yok kendi kararlarının sorumluluğunu beşiktaş çekecek değil biz hak ettiğini verdik kiminle paylaştığı bizi ilgilendirmez biz anlaşırken menejer aç gözlü davrandıysa sittir etseydi bize ne

Yapılmış işte bir teklif az para da değil, profesyonelliği tuttu ünlendiği takımdan imza parası istiyor - artık kendi bilir.

benimde gs nin aldığı adamlardan bir tane beğendiğim vardı 🤪 höpürdettik

Öyle deme abi adamlar Semih Kaya'yı aldı. Oyuncu kaptırmak ayrı bir şey ben öyle şeyleri çok dert etmem ama kendi yönetimim üzerine bu hamleyi yapsaydı herhalde adamları ortadan ikiye ayırırdım.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir malı sattığında alacağın paranın yarısını başkasına vereceksen, onun yarısını almışsın demektir. Ekonomi 101.

O %50 kârdan falan verilecek olsa, çıkıp bin kere anlatırlardı. Belli ki satıştan verilecek işte.

Miş mışlı konuşmuyorum, 4 senedir bizde olup katkı veren adamı bedava gönderip, hayatında yarım sezon top oynamış adama 6 milyon Euro bonservis ödüyoruz ve 4+1 senelik sözleşme veriyoruz. Bunun savunulacak bir tarafı yok bence.
Abi malı veya hizmeti almışsın. İyi mi kötü mü paketini daha açmadan sataşını düşünüyorsun. Dur bir bakalım bismillah adam gelsin oynasın. Hem alırken kar edelim. Hem satarken kar elde edelim. Hem başarı gelsin. Çok şey istiyoruz bence.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

ben gsnin aldığı bir cidaldau yu beğeniyorum onu da arkası taylan berkan solunda babel  morutan filan heba ediyorlar.bu sayılan adamların içinden sadece 1 tanesini büyük takım kaldırabilir. Birde hiçbiri mevkisinde oynayamayınca 2. Lige  doğru yuvarlanırsın. Tam birebir oyuncular değil ama gedson yerine cidaldauyu tercih ederdim. Josefle gedson dirençli ortasaha olur ama cidaldauyla daha iyi hucüm edilir sanki.az biraz tecrüe kazansın beğenirsek alırız ellerinden  :muhaha: :muhaha:

Çevrimdışı sozkul

Menajerin aldığı hatırı sayılır bölümün hepsi menajerde mi kalmış merak ediyorum?

Çevrimiçi murat

Menajerin aldığı hatırı sayılır bölümün hepsi menajerde mi kalmış merak ediyorum?
belki eski yönetimin getirdiği hiçbir oyuncunun takımda olmasını istemiyorlardır.

Çevrimiçi levitate

denayer diyorlar

edit: veljkovic + leverkusenden paulinho?
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2022, 21:37:55 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Suarez en az 3 milyon ister....

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 istiyorsa bugün hemen alıp getirsinler. :) 3'e filan hayatta gelmez o seviyelerde öyle maaşlar kalmadı artık. iki yıldır çin brezilya takılan adamdan değil halen atleticoda 11 çıkan adamdan bahsediyoruz.

Çevrimiçi COB

Gedson'u göreceğiz ama N'Kodou'yu satıp 50% Tottenhama vereceğimize, Lyon'un bize attığı Carew kazığının aynısını uygulayıp takasta kullanmamız lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

belki eski yönetimin getirdiği hiçbir oyuncunun takımda olmasını istemiyorlardır.
Sözleşme yenileme konusunda beceriksizler abi, kendi getirdiklerini ve altyapıdakileri de kaçıracaklar.

Çevrimdışı worns

benim de en büyük üzüntüm nkoudou oldu. bu adam zaten potansiyelini kariyerinin başında marsilya'da göstermiş kendini eplye atmıştı. uzun seneleri sakatlık merkezli sorunlar yüzünden boş geçirdi. bizdeki ilk senesinde tutuktu, uzun süredir istikrarlı biçimde forma giyememiş olmasının sorunlarını yaşıyordu. geçen sene ise sezon ortalarından başlayarak muazzam ivmelendi, potansiyelini göstermeye başladı. geçen senenin son diliminde o kadar formda olduğu bir dönem var ki hatay maçı vsnin de içinde olduğu olmasa şampiyonluk gelmezdi. bu seneye de muazzam başlamıştı. daha nasıl dönecek, ne halde olacak bilemiyorum, mental olarak kırılmış olabilir.