ben hiçbir şeyci değilim dostum sadece beşiktaşlıyım welintona yapılan eleştirileri kabul etmiyorum sadece haksızlık ediliyor vidayada öyle geçen sene hep kritik golleri atıp şampiyonluğa en büyük katkıyı veren oyunculardan oldu insanlar elini vicdanına koyup öyle konuşmalı bir tarafta absürt hatalar yapan insanlar el üstünde tutulurken diğer tarafta gerçekten emek verenler tukaka edilinci olmuyor bir oyuncuyu koruduğumuzda geleceğimizi ona bağlamıyoruz sonuçta o anı konuşuyoruz gelecek için elinde yetenekli ve genç isimler varsa bunu değerlendirirsin ama evlat mantığıyla değil gerçekten ışık olanı faydalanabileceğini düşündüğün oyuncuya verirsin şansı bu takım bir iki genç oyuncuyu kaldırır onlar adapte olduğunda yeniler eklenir gençleşme böyle olur aksi durumda gs ortada işte olacakları kendi üstümüzde ispatlamaya gerek yok
Doğrudur abi, ben takılıyorum sana elbette öyle değilsindir. Çok oyuncu bakıyorum 18-19 yaşlarında pek iyi oynayan adam açıkçası görmüyorum 20 bile çıkmıyor. 21 ve üstü oyuncu zaten o kadar genç sayılmamalı hele 23-24 bunlar tecrübeli genç sınıfında, performans varsa liginin iyisiyse yaşın çok önemi yok.
Gs'nin aldığı adamlardan benim bir tane beğendiğim oyuncu vardı, hala görüşüm aynı. bir de tarzım olmasa da bu ligde iş yapacak sağ bek aldılar hayatında sakatlanmamış topçu burnu şeyden kurtulmadı.
Diğerleri zaten hep boş transferler onların erken kopacağı belliydi, Aanholt diye Epl'den topçu getirdiler saçma sapan bir adam Yedlin keza Epl topçusu diye geldi adam iyi değilse isim, lig ve yaş da kurtarmıyor.