2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273562 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Akıl tutulması, başka bir şey değil.

Galatasaray'ın uğraşılacak hali mi kalmış da, onlara çalım atmaya çalışıyoruz.

Yok küme düşeceklermiş, kaleci ve Gomis transferleri sonrası öyle bir ihtimal mi kaldı sanıyorlar?

Benfica'nın satamadığı adamı, geldiklerinden beri 1 kuruş bonservisli satış yapamayan bu yönetim satacak.

Hayır es kaza 15'e satsan, karın sadece 1.5 milyon olacak.
neden satmak zorundayız bunu anlamıyorum beş yıllık sözleşmesi var siz futbolu bırakmış tüccar olmuşsunuz dua edelim merkezde aranan oyuncu oldun o potansiyeli var biz bunun maliyetinden daha fazlasını beş yıldır oziye veriyoruz ve üstüne aldığımız oyunculara ve sürekli kanser olan bölge orası her sene yeni birini deniyoruz şu anda bile kadroda orda oynayan dört oyuncu var gedsona beş senede vereceğimizi biz o bölgeye bu sene verdik hatta atibada var beş oldu
Biz futbol kulübüyüz ticari müessese değiliz her yere doğru adımlar atılırsa bu paralar çok değil bizim sorunumuz buna verilen para değil o mevkide pjaniç atiba salih ozi can varken almamız eleştirilecekse bunlar eleştirilmeli oziden kurtulmadan neden salih alıyorsun sonra üstüne can alıyorsun bizim paralar bu plansızlıklara gidiyor yoksa verilen çok değil seneye oziden kurtulacağım pjaniç gidecek atiba vedalaşacak salihle yolları ayıracağım gedson ve canla yürüyeceğim yanlarınada alt yapıdan takviye yapacağım diye düşünüyorlarsa ayakta alkışlarım
Yanlış bakıyorsunuz olaya bize ne benficanın 15 e satamamış olması biz beş yıllık kontratı oynatmak için veriyoruz satamazsak sorun değil maaşı uygun bonservisi kredi kartına on taksit 😂 iyi oynar müşterisi çıkarsa piyango olur çıkmazsa etinden sütünden yağından potundan faydalanırız
Kötü transfer değil bizim seviyemizde yapılabilir bir transfer yönetimi içinizde en fazla gömen olarak söylüyorum iyi iş yaptılar keşke sezon başı yapsalardı

Çevrimdışı can1903

Gedson yeni atiba olsun bi 8 senede oynasın neden satayım arkadaş ya? Ticarethane mi burası.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Unuttum bu takımın içine sokmayıp kiraya vermekte çok akıllıca rizeye vermeleri içimin yağlarını eritti
Başkanı giderek sevmeye başlıyorum adam benim kafada bodoslamadan dalıyor
Böyle öleceksek birlikte ölelim en azından büyük takım gibi ölürüz

Çevrimiçi Necmi

Oyuncuyu rize'ye kiralamanın tek mantıklı ve akla yatan açıklaması dünkü bu gs'nin yaşlı muhabiri süleyman rodop'un attığı twitteki durum. Aslında oyuncu 8 milyon euro'ya mâl oldu ve rizespor sırf 6 ay gelsin oynasın diye 2 milyonunu ödedi yoksa 6 ay topa değmeyen adamı küme düşmenin en ciddi adayına ve 5 para etmez hocasına niye kiralayım? Yani tahir kıran sırf gs düşmanlığından 6 ay için 2 milyon euro gibi acayip bi rakamı ödemiş çok komik olay aslında ya düşününce:)
biz aldık bu sene oynatmayacağız kime verdiğimizin önemi yok aslında
Ama bir taş atıyorsun daldaki bütün kuşları vuruyorsun mesela gs taraftarının en nefret ettiği takım olması ligde gs nin direk rakibi olması can çekiştiği içinde oyuncudan azami faydalanmak isteyecek olması  gs de büyük kaos çıkaracak olması rizeyi en uygun kulüp yapıyor bu işler ben istediğim oyuncuyu alırım demeye benzemiyor bu basit bir transfer değil üç aydır pazarlık yapıyorlarmış benficayla son anda araya girip iki saatte transferi bitirmişiz altından kalkacakları bir durum değil bu sokağa para atmışız gibi davranılmasına gerek yok

Çevrimdışı Talisca1903

bence orta saha özellikleri hiç olmayan, eski moda bir on ya da ikinci forvet tipi bir şey alınır. talisca gibi. hatta ahmet bulut, şenol güneş vs havalarından gittiğimize göre bu isim direk talisca da olabilir. son derece demode bir orta sahamız ve oyunumuz olur. fakat işin garip yanı bu türkiye'de muhtemelen başarılı olur.
Talisca mı yok artık :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Biz bonservisi icin 6M verecegiz, Rize ise 3 ay (lig mayista bitiyor) icin 2M verecek. Mantiksiz geliyor kusura bakma.
Su sartlarda gicikliginada olsa hicbir klup 3 ayligina 2M Euro veremez hicbir futbolcuya.
kendi parasını vermiyor gs nin parasını veriyor böyle düşün 😂

Çevrimdışı Talisca1903

Gedson yeni atiba olsun bi 8 senede oynasın neden satayım arkadaş ya? Ticarethane mi burası.
+1903 iyi oynasın yeter

Çevrimdışı Erman1903

bence orta saha özellikleri hiç olmayan, eski moda bir on ya da ikinci forvet tipi bir şey alınır. talisca gibi. hatta ahmet bulut, şenol güneş vs havalarından gittiğimize göre bu isim direk talisca da olabilir. son derece demode bir orta sahamız ve oyunumuz olur. fakat işin garip yanı bu türkiye'de muhtemelen başarılı olur.

Benim planlamaya dair fazla endişem yok, bu sezonki kadar kötü mühendisliği istesek de yapamayız herhalde. Yerli rotasyonla ilgili problem yaşama ihtimalimiz daha fazla.

Beni asıl düşündüren sezona dair yaklaşım, kafa yapısı. Rakibin inadına iş yapma, taraftarın genelinin çok hoşuna gidecek işlerin genelde hayırlı olmaması, hayaller ve gerçekler, şunu yaparsan bunu yaparlar, fazla göze batma ve engellerle karşılaşma ihtimali vb, transfer şampiyonluğunun dezavantajları diye gider. Bir de Şenol Güneş'e inancımın olmaması. 

Geçen sezonki 2 kupa öyle muhteşem bir mühendislikle falan alınmadı, bu sezonki de sadece mühendislik dolayısıyla kaybedilmedi. İnsan bir makine değildir ve benim inancıma göre kendi kendine peyda olmamıştır. İster şahıs, ister grup olsun hepsi genelde kendi doğalarına göre hareket ettiği zaman başarılı olur.

Yaptıklarınla rakibin kaybedebilir, peki sen kazanacak mısın asıl sorulması gereken bu.

Çevrimiçi Necmi

Başka bir senaryoda adamı patlatıp 20 milyona satsak, edeceğimiz kâr 4 milyon Euro.

Bu adamı sene başında da bu paraya alabiliyorduk, almadık.

Adam 6 ay oynamadı, değeri düştü, Avrupa'da transfer penceresi kapandı; aynı paraya aldık. Bu izansızlıktan başka bir şey değil.
sene başında aynı para değildi gs dokuza kadar çıktı alamadı
Hem boş ver ya alındı bitti neden tadını çıkartmıyorsun renkliye öyle birşey soktukki gelecek yüzyılda çıkaramaz tadını çıkart 23 yaşında oyuncuya verdik 5 yılda kullanacağız gs nin 7.5 verip alamadığı oyuncuyu 6 m ye aldık %50 sini deme oyuncu bizim satarsak karının yüzde ellisini vereceğiz satmazsak oyuncu 6 m ye bizim olmuş oluyor satmayız vermeyiz olur biter
Tadını çıkart

Çevrimdışı Talisca1903

gedson maaşı çok iyi ayar diğer oyunculara gedsona 1,1 vermişiz maaş düşük olacak bonservise takılmayalım

Çevrimdışı Talisca1903

Bizim geyik yapmamıza gerek yok Rize tarafı çiğ çiğ yemiş renklileri büyük goy goy yapmışlar :tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimiçi sEuL

bu nasıl bir üçlü allahaşkına ya  :D bu adamlar seviye olarak nasıl birbirinin alternatifi olabilir.

ekuban tabii ki   :lol:

O nasil bir vidyodur koptum ya. Rize baya bilenmis bunlara  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

sene başında aynı para değildi gs dokuza kadar çıktı alamadı
Hem boş ver ya alındı bitti neden tadını çıkartmıyorsun renkliye öyle birşey soktukki gelecek yüzyılda çıkaramaz tadını çıkart 23 yaşında oyuncuya verdik 5 yılda kullanacağız gs nin 7.5 verip alamadığı oyuncuyu 6 m ye aldık %50 sini deme oyuncu bizim satarsak karının yüzde ellisini vereceğiz satmazsak oyuncu 6 m ye bizim olmuş oluyor satmayız vermeyiz olur biter
Tadını çıkart
Abi renkliye soktuk da, şu yoklukta 6 milyon Euro para bizden çıkacak.

Hayır şampiyonluk yarışında güçlenmesinler diye set çeksek (zamanında Mehmet Ekici olayında olduğu gibi), yine anlayacağım. Herifler zaten kopmuş gitmiş, soksak neye sokmuş olduk tam olarak?

Kaldı ki seneyeo pozisyonda elimizde Emirhan ve Kartal Kayra gibi iki genç adam olacak, yabancı kısıtlamasına rağmen önlerine adam koyduk.

Cidden aklıma yatmıyor.

Çevrimiçi Necmi

Hayır şampiyonluk yarışında güçlenmesinler diye set çeksek (zamanında Mehmet Ekici olayında olduğu gibi), yine anlayacağım. Herifler zaten kopmuş gitmiş, soksak neye sokmuş olduk tam olarak?

Kaldı ki seneyeo pozisyonda elimizde Emirhan ve Kartal Kayra gibi iki genç adam olacak, yabancı kısıtlamasına rağmen önlerine adam koyduk.

Cidden aklıma yatmıyor.
tamam işde sadece onlarla yürüyemeyiz alt yapı saplantınız var genç olmasımı alt yapı olmasımı sizin için önemli gedson 23 can 20 yaşında benim için emirhan veya kartaldan farkı yok hepsi bizim hepsi genç iyi olan oynasın kendi genç oyuncumuza el gibi davranıyorsunuz benim genç oyuncum benim genç oyuncumun önünü nasıl kapatsın aldığımız otuz küsur yaşında kaşar değil sonuçta

Çevrimiçi tolga1903

biz aldık bu sene oynatmayacağız kime verdiğimizin önemi yok aslında
Ama bir taş atıyorsun daldaki bütün kuşları vuruyorsun mesela gs taraftarının en nefret ettiği takım olması ligde gs nin direk rakibi olması can çekiştiği içinde oyuncudan azami faydalanmak isteyecek olması  gs de büyük kaos çıkaracak olması rizeyi en uygun kulüp yapıyor bu işler ben istediğim oyuncuyu alırım demeye benzemiyor bu basit bir transfer değil üç aydır pazarlık yapıyorlarmış benficayla son anda araya girip iki saatte transferi bitirmişiz altından kalkacakları bir durum değil bu sokağa para atmışız gibi davranılmasına gerek yok

Zaten işi salt taraftar boyutundan bakarsak mental olarak çökertti bu hamle gs taraftarını o konuda fena memnunum ben daha göreve geleli 3 gün olmuş şımarık şımarık 'istedigimle görüşürüm" diyen elmas başkanlarını da bir güzel topun ağzına koydular ama işte işin diğer kısımlarını düşününce bence küme düşmenin en büyük 3ncü adayı rize oyuncuya herhangi bir katkı sağlayabilecek futbol aklı hocası vs yok mesela göztepe'ye gitse daha mutlu olurdum gs-rize rekabetinden bağımsız. Bir de fiyat/performans anlamında ciddi tereddütlerim var oyuncuyla ilgili nasıl bir yapıda kullanılacak hangi hocaya sorup aldılar yarın yabancı bir hoca getirseler vitor pereira caulker olayı gibi ben bunu istemiyorum der mi hep muamma. Neyse hayırlı olsun rize maçlarını ve muhteşem stad açısını bir de gedson için izleyelim bakalım 

Çevrimiçi Necmi

Cidden aklıma yatmıyor.
ha birde bırakın artık bizden çıkacak lafını bizden birşeyin çıktığı yok kulüpler parayı sponsor ve sportif başarıdan kazanır başarıda iyi oyunculardan ve şovu ne kadar iyi yapıp gündemde kalmanla alakalı gelir sizin kafayla göreceğimiz tek şey kulübün sürünmesi olur senin alt yap oyuncunun giydiği formaya kimse bilmem kaç m sponsor olmaz unuttunuz galiba forma sponsoru bulamadığımız zamanları siz para harcamayalım alt yapıyı dizelim oynasın diyorsunuzda sonra ne olacak sen bile ortaya çıkan takımın formasını almazsın maçına gitmezsin sponsor neden gelsin para harcamadan para kazanamazsın bu kapitalizmin değişmez kuralıdır bu oyunu oynuyorsan kurallara göre oynayacaksın gerçek olan bu

Çevrimdışı Talisca1903

Satın alma değilde yıllık 1,2 ye kiralamış gibi düşünün o zaman hiçte kötü gözükmüyor.

maaşı 1,1 oldukça makul ha bu arada denk getirip iyi bir fiyata satarsan da ultra güzel olur satmasanda oynar durur işte yeter ki uyum sağlayıp iyi oynasın Atiba kaç yıldır oynuyor +1 sözleşmelerle  Josej he keza öyle satmak istiyor muyuz onları aynı durum

Çevrimdışı Nazım Ar

Sportif başarıya bu sene hasret kaldık, hakemler anamızı ağlattı zirveye asla yaklaştırmadılar. Verilmeyen penaltılarımız, rakiplere verilenler falan derken tek tesellimiz gsyi 3 kere tokatlamak olcak herhalde.

Gedsona sene başında da ne gerek var diyordum şimdi de. Vasat bir gs kadrosunda biraz parlamış skor üretemeyen bir futbolcu. hele hele yarım sezon da faydalanamayacağız bence garip bir yatırım oldu. Demek ki yönetim de bu sene ligden umudu kesmiş. Seneye çok iyi verim alınır inşallah da 2. Lens olmaz.

Transferin 1. Günü attığını sokacak bir santrafor getirecektin, bu bile takıma seviye atlatırdı.

Çevrimiçi Necmi

Zaten işi salt taraftar boyutundan bakarsak mental olarak çökertti bu hamle gs taraftarını o konuda fena memnunum ben daha göreve geleli 3 gün olmuş şımarık şımarık 'istedigimle görüşürüm" diyen elmas başkanlarını da bir güzel topun ağzına koydular ama işte işin diğer kısımlarını düşününce bence küme düşmenin en büyük 3ncü adayı rize oyuncuya herhangi bir katkı sağlayabilecek futbol aklı hocası vs yok mesela göztepe'ye gitse daha mutlu olurdum gs-rize rekabetinden bağımsız. Bir de fiyat/performans anlamında ciddi tereddütlerim var oyuncuyla ilgili nasıl bir yapıda kullanılacak hangi hocaya sorup aldılar yarın yabancı bir hoca getirseler vitor pereira caulker olayı gibi ben bunu istemiyorum der mi hep muamma. Neyse hayırlı olsun rize maçlarını ve muhteşem stad açısını bir de gedson için izleyelim bakalım
dostum topu topu üç ay oynayacak kime giderse gitsin birşey veremez zaten rize potada vereceği şey savaşmak olur can derdinde takım keyfilik yapamaz göztepeye versen bize faydası olmasın diye kulübede oturturdu zirve takımına ver ahenk bozulmasın diye yine oturturdu rize inan oyuncu içinde doğru takım bir taşla daldaki aslanları düşürdük tadını çıkart 😂
Seneye başarılı olurmu onu o zaman konuşmak lazım ben olacağını düşünüyorum sırf gs ye madik atmak için bir senedir alınsın dediğimi düşünmüyorsunuz ya o pastanın kreması sadece 🤪

Çevrimiçi Necmi

Bizim geyik yapmamıza gerek yok Rize tarafı çiğ çiğ yemiş renklileri büyük goy goy yapmışlar :tabe: :tabe: :tabe:
sokuşturan biziz zevkini çıkartan rize
Eğlenceye bak aldık rizeye verdik harbi insanın çok zoruna gider
Gs ile eğlenmiyoruz süper ligin eğlencesi yapıyoruz 😂

Çevrimdışı mrred

Burada kimseyi suclamam Pjanic&Gedson olayinda kim olsa Pjanic secer

Net bir şekilde tercihim ekuban olur

fiyat performans açısından diyorum
The great gig in the sky

Çevrimiçi Gökhan Kurt

@can1903 Lacazette için teklif vermişiz. İnanalim mi?

Çevrimdışı Talisca1903

@can1903 Lacazette için teklif vermişiz. İnanalim mi?
onuda yarım dönem konyaya kiralayalım   :D :D :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

gedson güzel transfer karadenizsporumuza hayırlı olsun.
karadenizlileri de tebrik etmek lazım kim nederse desin güzel transfer, kedi olalı bir fare tuttular. tam eksiğimiz olan bir profil. iyi de bir hücumcu 8 kurarsak yaklaşık 10 küsür yıldan beri hayal ettiğim ortasahayı izleyebilmiş oluruz.

Çevrimiçi sEuL

Oguzhan stres yapmasin rahat olsun diye en son Salih'i gonderdik Basakcity'e. Ljajic'in Giresun ve Malatya haberleri vardi, yokmu giden Douglas, Lens, N'Skala gillerden?