bence orta saha özellikleri hiç olmayan, eski moda bir on ya da ikinci forvet tipi bir şey alınır. talisca gibi. hatta ahmet bulut, şenol güneş vs havalarından gittiğimize göre bu isim direk talisca da olabilir. son derece demode bir orta sahamız ve oyunumuz olur. fakat işin garip yanı bu türkiye'de muhtemelen başarılı olur.
Benim planlamaya dair fazla endişem yok, bu sezonki kadar kötü mühendisliği istesek de yapamayız herhalde. Yerli rotasyonla ilgili problem yaşama ihtimalimiz daha fazla.
Beni asıl düşündüren sezona dair yaklaşım, kafa yapısı. Rakibin inadına iş yapma, taraftarın genelinin çok hoşuna gidecek işlerin genelde hayırlı olmaması, hayaller ve gerçekler, şunu yaparsan bunu yaparlar, fazla göze batma ve engellerle karşılaşma ihtimali vb, transfer şampiyonluğunun dezavantajları diye gider. Bir de Şenol Güneş'e inancımın olmaması.
Geçen sezonki 2 kupa öyle muhteşem bir mühendislikle falan alınmadı, bu sezonki de sadece mühendislik dolayısıyla kaybedilmedi. İnsan bir makine değildir ve benim inancıma göre kendi kendine peyda olmamıştır. İster şahıs, ister grup olsun hepsi genelde kendi doğalarına göre hareket ettiği zaman başarılı olur.
Yaptıklarınla rakibin kaybedebilir, peki sen kazanacak mısın asıl sorulması gereken bu.