Gelecek sene için "İlk 11 de sahada 4 yerli olacak" kuralından şu an için geri adım atılmayacak gözüküyor.4 oyuncunun hangi mevkilerde olacağını belirleyip kadro planlamamızı o yönde yapmak lazım.Bana kalsa kaleci,2 stoper,sol bek Türk planlaması yaparım ama kaleci,1 stoper,1 sol bek,x bölge olarak yapılacaktır yüksek ihtimal.Öteki sene için x bölge olarak yazdığım bölgenin hücumcu 8-10 veya sol kanat olması elzem.Bu yüzden ya Emirhan'ı kadroya yerleştirmek amaçlı Josef-Gedson-Emirhan düşünerekten 8-10 bölgesini Emirhan ile beraber yerli yedeklerim yada orasıda yabancı olsun,Emirhan yavaş yavaş pişsin dersem sol kanat-skorer oyuncuyu Cenk Tosun-Güven Yalçın olarak yedeklerim.Sonuç olarak ya kaleci dahil defans bölgesini 3 Tütk yapacağız yada hücumda bir bölgeyi Türk yapacağız.
Benim kendi terciğim özellikle sol tarafta Nkoudou'nun sakatlık sorunu olmayan,daha skorerinin tercih etmek istediğimden+Emirhan'ın ilk 11 olmasını istedigimden Josef-Gedson+Türk(Emirhan) olurdu.Emirhan'ın ve Gedson'un hucumlarda sık sık rakip 18 içinde olması çok değerli olacak.
Ne yapıp edip Ferdinand,Pascal,Gomez,Ba,Drobga,Sörloht,Aboubacar gibi bu topraklarda tartışmasız olmuş,penaltısız 20+ yapacak hücum oyuncusunu bulmamıź lazım ayrıca