Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1638002 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Taç falan değil arkadaşlar maç.
Yapmayın Allah aşkına canerin pozisyonunu hatırlamıyor musunuz ??
Kayseri maçıydı galiba haftalarca izdüşümü falan anlattılar.
Gol yani o bilezik gibi çaktık.
Sergen niye maç sonu çıktı falan demiş ki. Boş boşuna malzeme vermiş. Daha başımızdaki adam millete malzeme veriyor, bende millete laf ediyorum.
Kayseri maçında ciddi bir hakem doğraması olabilir, dikkatli olmak lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

N'koudou bu kadar iyi oynadığı bir maçı asist yapmadan bitirseydi üzülürdüm.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

şu (...) gssine sözde manipülasyon ve korkusuna destek veren objektifmiş gibi olan Beşiktaşlılara tesüf ediyorum cidden. Sahipsiz bırakmayın bu durumda kulübü aynısı gsye olsa hepsi fizik uzmanı falan olur izdüşümler işte yer çekimi kanunu vs hepsinden bahsederlerdi. Başka Beşiktaş yok, sahip çıkın!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Oyuncularımızın agresifliği biraz dozunda ayarlamaları lazım.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu tarz pozisyonlarda daha dikkatli olmak lazim.

Çevrimdışı cursedofdragon

⚽ Beşiktaş bu sezon 29 golle ligin en golcü takımı oldu.

Siyah-Beyazlı takım son 3 lig maçında gol yemeyerek savunmasını da toparladı.

▪ Beşiktaş 4-0 BB Erzurum
▪ Ankaragücü 0-1 Beşiktaş
▪ Beşiktaş 3-0 Sivasspor

Devamke..

Çevrimdışı MUSTAFA_

⚽ Beşiktaş bu sezon 29 golle ligin en golcü takımı oldu.

Siyah-Beyazlı takım son 3 lig maçında gol yemeyerek savunmasını da toparladı.

▪ Beşiktaş 4-0 BB Erzurum
▪ Ankaragücü 0-1 Beşiktaş
▪ Beşiktaş 3-0 Sivasspor

Devamke..
Şu anda maç başına 2 gol atıp 1,3 gol yiyoruz. Yediğimiz gol sayısını azaltmamız ve 1 golün altına düşürmemiz yada attığımız gol sayısını 3 golün üstüne çıkarmamız lazım. Her ikisi de şampiyonluk için yeterli olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı balkan-kartal

Oyuncularımızın agresifliği biraz dozunda ayarlamaları lazım.
mesela hangi oyuncular
besiktastan baskasini bilmeyiz

Şu anda maç başına 2 gol atıp 1,3 gol yiyoruz. Yediğimiz gol sayısını azaltmamız ve 1 golün altına düşürmemiz yada attığımız gol sayısını 3 golün üstüne çıkarmamız lazım. Her ikisi de şampiyonluk için yeterli olur.

o da olur sezon başı anlamsız maçlar oldu basit goller yedik takım oturuyor oyuncular birbirine alışıyor.

Devre arası bu kadroyu çok bozmadan 2-3 takviye yaparsak müthiş olur.  :tabe:

Sakatlığına rağmen tatile gitme durumu varken takımı yalnız bırakmayan Josef de Souza adamlığı

Bu takımda ruh var sene sanki 2015-2016  :bandit:

Çevrimiçi yaço58

Renkliler golümüze kuduruyor buda yüzde yüz gol demektir o yüzden içim rahat penaltı olmayan pozisyonlarla öne geçip ağla kudur diyen sarışınlara takılmaya gerek yok buz gibi gol takım biraz kötü başlamıştı ancak sonradan toparladı mensah o kaçırdığı golü atsa orda kopardı maç zaten necip bugun hiç sırıtmadk tertemiz oynadı bu sene bambaşka necip var helal olsun lukaku içinde adam kendini geliştirdi geçen haftaki golünde saysalar güzel bir gol katkısı vermiş oldu bu sene inşallah böyle devam eder

Renkliler golümüze kuduruyor buda yüzde yüz gol demektir o yüzden içim rahat penaltı olmayan pozisyonlarla öne geçip ağla kudur diyen sarışınlara takılmaya gerek yok buz gibi gol takım biraz kötü başlamıştı ancak sonradan toparladı mensah o kaçırdığı golü atsa orda kopardı maç zaten necip bugun hiç sırıtmadk tertemiz oynadı bu sene bambaşka necip var helal olsun lukaku içinde adam kendini geliştirdi geçen haftaki golünde saysalar güzel bir gol katkısı vermiş oldu bu sene inşallah böyle devam eder

Kiralık gitmesi yaramış larine hocada iyi verim alıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

twitterda tag acmıslar dolmabahcedekara gece diye :D

Renkliler kudurmuş durumda :D  :evillol:

Kudurun :zuhaha: :muhaha:

Çevrimiçi yaço58

twitterda tag acmıslar dolmabahcedekara gece diye :D

Renkliler kudurmuş durumda :D  :evillol:

Kudurun :zuhaha: :muhaha:
Olmayan penaltıdan golmü atmışız rakinimeze saçma sapan kırmızı mı verilmiş ne olmuş kural açık kameralar çözemiyorsa hakemin kararı baz alınır bu kadar abartılacak bir olayda değil renklilere girsin bu gol

Olmayan penaltıdan golmü atmışız rakinimeze saçma sapan kırmızı mı verilmiş ne olmuş kural açık kameralar çözemiyorsa hakemin kararı baz alınır bu kadar abartılacak bir olayda değil renklilere girsin bu gol

işleri güçleri algı buna gol verildi iz düşümünden bir haber renkli futbol cahilleri ile konuşmayın :D

Burda gol olarak gözüken top gol olmadı çizgi teknoloji sayesinde izdüşümü çizgide idi.

Çevrimdışı Erman1903

Topun çıktığından emin olamıyorsan devam edeceksin bu kadar basit. Fazla üzerinde durmaya gerek bile yok.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu tarz pozisyonlarda daha dikkatli olmak lazim.

Şimdi oturdum bütün hakem yorumcularını izledim.

Top çıkmış dedin yorumcular kanıt yok gol doğru dedi.

Pozisyon kırmızı dedin bütün yorumcular sarı kart yeterli dedi.

Üstüne yetmedi pozisyonlar rakip takım için olsaydı şimdi dediğimizin tam tersini söyleyeceğimizi iddia ederek hepimizi töhmet altında bıraktın.

Çok ilginç bir insansın. Geçen hafta burada haklı olarak hakemlere dikkat çeken birisiyle dalgaya geçiyordun.

Neyin peşindesin anlamış değilim.

Üstüne yetmedi pozisyonlar rakip takım için olsaydı şimdi dediğimizin tam tersini söyleyeceğimizi iddia ederek hepimizi töhmet altında bıraktın.

Çok ilginç bir insansın. Geçen hafta burada haklı olarak hakemlere dikkat çeken birisiyle dalgaya geçiyordun.

+1-2 hafta önce bülent yıldırım gs maçında alt tarafı bir taç diye  bizim maçı normalleştiriyordu.

Bugün taç diye ölümüne savunuyor.2-3 mesaj yetmiyor n'koudou kırmızı kart diyor.

Hakemler hakkında konuşmayın diyordu bu hafta hakem diyor.

Çevrimiçi murat

top çıkmış diyenlere taç çizgisi dışından çekilmiş fotoğrafı atın yeterli.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hâlâ diyorum bu kararlar bizim aleyhimize verilse hakemlere saydırıyordunuz. Ben kendi düşüncelerimi söylüyorum. K.paşa maçında hadergjonaj' ın pozisyonu nasıl kırmızıysa, Nkoudou pozisyonu da kırmizı bana göre.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

+1-2 hafta önce bülent yıldırım gs maçında alt tarafı bir taç diye  bizim maçı normalleştiriyordu.

Bugün taç diye ölümüne savunuyor.2-3 mesaj yetmiyor n'koudou kırmızı kart diyor.

Hakemler hakkında konuşmayın diyordu bu hafta hakem diyor.
Ben karar ile alakalı yorumlarimı yazıyorum. Burada bu kararlar üzerinden komplo teorileri kurmuyorum senin gibi. Rıza hoca ne dedi? Tamam hakem kararlar verdi ama eksik kalmamalıydık dedi. Yani benim görüşüm değişmedi.

Peki sana soruyorum. Bugün olan pozisyonlar bizim aleyhimize olsa burada yine aynı şeyleri yazacak mıydın yoksa yine tff, mhk diye komplo teorileri mi yazacaktın?