Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637995 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

3 maçtır gol yemiyoruz bu dahada güzel  :bandit:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

günün sorusu rıza kaç sene ağlar
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

sivas başkanı çok ağlamadı takdir ettim

edit: yani bizi öne atmadı kötü oynadık dedi vardan falan bahsetti yanlış anlaşılmayayım sonra :D
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2020, 21:16:35 levitate ]
bipbipbupbup

sivas başkanı çok ağlamadı takdir ettim

rıza var orda rıza ov varkenb banskanıa ağlamak düşmez.

Çevrimiçi levitate

rıza var orda rıza ov varkenb banskanıa ağlamak düşmez.
aynen onu izlemek lazım bide
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Covid bize yaradi diyorsun yani   :bandit:

Beşiktaş'ın ateşli taraftarı bazen bir itici güç bazen de futbolcuların elinin ayağına dolaşmasına sebep olan bir baskı unsuru. Hangisinin etkisinin daha fazla olduğunu sorgulamışımdır hep. Büyük ikilem.

Beşiktaş'ın ateşli taraftarı bazen bir itici güç bazen de futbolcuların elinin ayağına dolaşmasına sebep olan bir baskı unsuru. Hangisinin etkisinin daha fazla olduğunu sorgulamışımdır hep. Büyük ikilem.

her takımın taraftarı için geçerli bu.Bugüne örnek alalım bugün taraftar var diyelim maç 1-0 kazanıyoruz ama dk 80 oldu pozisyon yok giremiyoruz taraftar oyundan memnun olmayıp homurdanmaya baslayacak oyuncualr oyun disiplininden kopup ileri çıkacak tak bir kontra maç 1-1 bitti bugün baktığın 3-0 bitti.

Dediğin gibi zaman zaman itici güç olurken zaman zaman negatif anlamda etkileyici oluyor ama sadece bizim taraftar grubu değil diğer takımlarda da durum böyle.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

günün sorusu rıza kaç sene ağlar

5 sene sonra bir deplasman maçı öncesi belki ağlamaktan vazgeçebilir bu maçtan bahsetmeyebilir mesela.

Koyduk mu lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahaha yes be

aynen onu izlemek lazım bide
sadece 1 maç ağlamaz olm o boşuna bekleme :D

hafta yenildiğinde filan yine bize bağlar o gün o hakem o hatayı yapmasaydı diye hatırlamıyon mu geçen senelerden :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

ankaragücü bütün maç
bu maç dakika 80e kadar o kadar gerildim ki kolumu ayağımı sıka sıka etrafa bir şeyler ata ata ev yerinde kalmayacak. hadi evi de geçtim ayak kol falan da kalmayacak hahahaha

Çevrimdışı 38life

her takımın taraftarı için geçerli bu.Bugüne örnek alalım bugün taraftar var diyelim maç 1-0 kazanıyoruz ama dk 80 oldu pozisyon yok giremiyoruz taraftar oyundan memnun olmayıp homurdanmaya baslayacak oyuncualr oyun disiplininden kopup ileri çıkacak tak bir kontra maç 1-1 bitti bugün baktığın 3-0 bitti.

Dediğin gibi zaman zaman itici güç olurken zaman zaman negatif anlamda etkileyici oluyor ama sadece bizim taraftar grubu değil diğer takımlarda da durum böyle.

Her takım için geçerli doğru ama bizim taraftar bence diğerlerinden daha ateşli. Ve daha duygusal da diyebiliriz. Çok çabuk gaza gelip takımı ileri doğru ateşleyebilir de, çok çabuk demoralize olup takımı düşürebilir de.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aha

Kış şartlarını da göz önüne alırsak zor maç olacak. Umarım kazanırız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Vida koranadan çıkmış sergen hoca öyle diyor alla alla  :alala:

Çevrimdışı celiker1

Larin'in herhalde en iyi idman yaptığı senedir.Bariz şekilde hızlanıp,kuvvetlenmiş görüyorum kendisini.Böyle devam  :super:

Güven'in bir kaç pozisyonda geri dönmeyip ofsayta yakalanması,umursamaz davranması kabul edilemez.Daha 21 yaşında oyuncunun kendini parçalaması lazım.Bu şekilde gelişme gösteremezsin.Allahtan Ghazzal golü kaçıramıyacağın şekilde attıda kredin açıldı!

Necip şaşırtmaya devam ediyor :steamed:

Wellinton bu güne kadarki en iyi oyununu oynadı.Takımın iyilerindendi.

Ersin'in her topta kendini yere atıp kontra düşünmemesi bir tek beni mi rahatsız ediyor? :alala:

En geç Gs maçında liderliği almak için bòyle devam BEŞİKTAŞ'ım
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2020, 21:50:09 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Rıza Çalımbay: "Ben pozisyonu görmedim. Hakemin hatası var mı yok mu ayrı bir şey. Oyunda kalmamız gerekiyordu bizim. Kırmızı kart görmememiz gerekiyordu. Maçın ikinci yarısında çok iyi şeyler yapabilirdik. Esas yediğimiz gollere bakmamız lazım. Ne olursa olsun kırmızı görmemeliydik. Oyuncularıma bunu söyledim ben. Hakem hata yapmış olabilir ama ne olursa olsun biz 11 kişi kalmalıydık. O golleri yememeliydik. Beşiktaş kazandı, yapacak bir şey yok."

Aha

Zehirli ok gelmiş.
Uzun zaman sonra gelen ilk galibiyet ve gol atamayan, gol orucunda olan veya ilk golünü bize karşı olan atacak biri olacak bir maçmış gibi duruyor  :lol:

Rıza Çalımbay: "Ben pozisyonu görmedim. Hakemin hatası var mı yok mu ayrı bir şey. Oyunda kalmamız gerekiyordu bizim. Kırmızı kart görmememiz gerekiyordu. Maçın ikinci yarısında çok iyi şeyler yapabilirdik. Esas yediğimiz gollere bakmamız lazım. Ne olursa olsun kırmızı görmemeliydik. Oyuncularıma bunu söyledim ben. Hakem hata yapmış olabilir ama ne olursa olsun biz 11 kişi kalmalıydık. O golleri yememeliydik. Beşiktaş kazandı, yapacak bir şey yok."

sergen var diye böyle dedi herhalde şenol güneş'e gıcık kapmıştı sanırsam biz var iken neden elin ts'li si var diye mi düşündü nedir :D Söylemişti zaten bizler varız şifo var üzülmez var sergen var ben varım demişti.

Aha

samet hocam var bize de bir güzellik yapar yapsın kayserinin canı cehenneme zaten kovulur hocam bizim maçtan sonra son vurgunu biz yapalım 5-6 filan atalım istatistik kasalım :D

Gerçi en son böyle dediğim de çağdaş atan yendi bizi ama.