Yesinler senin algını.
1 hafta boyunca alanyaspordan sonra ki mesajlarını çıkartayım mı ? 3-4 gün boyunca sürekli aynı şeyleri yazdın bizim hakem yazmamızdan rahatsız olan çıkartayım mı mesajlarını ?
Bizim galibiyetlerimizin hepsi hakemsiz zaten.Ancak forumu okursan hakeme,ömere bağlayanları görürsün diyeceğim de o göz yok sende.Ertesi günü hakem konuşacaksın çünkü hemen ertesi günü maçlar tekrardan başlıyor atanan hakemler skandal sadece ben demiyorum erzurum maçının hakemi halil için bir yönetici de hakem sıkıntılı dedi ?
İnsanlar senin ne yazdığına karışmaz iken sana diğerlerine karışma hakkını kim veriyor ? Hakem hakkında anekdot'ta paylaşılır,medyada konuşulur,mhk'da,beinsportsta.Yayıncı kuruluşta hocaya x diye hitap ettiler konuşmayacakmıyız şimdi yada konuşurken sana mı soracağız ? Forumun ağası mısın sen herkesin ne konuşacağına sen karar veriyorsun ?
Sen kendin konuşmuyorsan konuşma konuşana müdahale hakkını kim veriyor sana ?
1.5 sene önce ki bülent yıldırım şapkadan çıkmadı senin saçma sapan argümanlarından çıktı tff,tahkim,medya,hakemler bize düşman değil dedin.Aynen değiller!!
Orta da komplo teorisi yok gerçekler var.Sadece bizim maçlar değil rakiplerin maçlarını da izliyoruz gs'nin son maçı verilen penaltı 90+200 kadar uzatma bunlar normal diyorsun.Rakiplerde ittiriliyor ama normal sana göre sıkıntı yok.
Erzurum maçını hakeme bağlayan tek bir kişi görmedim bu forumda. Galibiyeti penaltıya bağlamak, hakeme bağlamak değildir.
Gir şimdi kalitesiz bir Galatasaray forumuna, hepsi Mete Kalkavan neden Göztepe maçımıza atandı diye isyanda. Geçen sene Sivasspor maçında istenmeyen hakem ilan etmişler.
Kalitesiz bir Fenerbahçe forumuna gir, onlar da isyanda. Neden biliyor musun? Mete Kalkavan Galatasaray maçına verildiği için! Gaziantep - Fenerbahçe maçının VAR hakemiymiş, onları doğramış ve şimdi ödüllendirilmiş. Öyle diyorlar.
Benzeri kalitesiz Beşiktaş forumlarında da var. Ben şahsen devamlı bunların konuşulduğu bir forum olmadığı için buradayım.
TFF, Tahkim, Medya ve hakemler bize düşman, Bülent Yıldırım şu bu. Gerçekten rahatsızlık veriyor, oyunu konuşamıyoruz.
Kötü oynayıp yeniliyoruz, oyunu konuşamadan Bülent Yıldırım giriyor araya.
Güzel oynayıp yeniyoruz, oyunu konuşamadan Halis Özkahya giriyor araya.
Onlar çıkıyor, fikstür giriyor, TFF giriyor, MHK giriyor.