Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633140 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Karabay

İlk yarı kalan maçlar için fikstür açıklanmış.

maçlarını ilk  önce gs oynuyor sonra biz sonra fener.hep aynı kalan 8 hafta full böyle :)

gs'ye göre diğer takımlara kazandırırız kaybettiririz diyorlar herhalde duruma göre nabza göre şerbet.
Tam tersi olsa diyecektin ki;" önce bizi doğrayıp gs'yi kendi maçlarına morelli çıkaracaklar."

Çevrimdışı Erman1903

1 gol 4 asist yapmış.

en olgun yaşında hazır böyle yakalamışken etinden sütünden yararlanalım.

Yani, adamın standardı var. Takım ortamını güzel yakalamış, kadroda biraz ağırlığı olduğu hissediliyor artık. Orta sıra bir İtalya takımından teklif alırsa şaşırmam 🙂

Çevrimdışı cursedofdragon

Tam tersi olsa diyecektin ki;" önce bizi doğrayıp gs'yi kendi maçlarına morelli çıkaracaklar."

yok düzgün önce gs oynayacak onlar kayıp mi etti tüm hakem kollamarına rağmen ,bizi doğrayacaklar gs'ye tekrardan moral verecekler hadi bakın düşmediniz yarıştan diye rakipleri de biçtik devam edin diye.

ama bence fazla bu konulara girme rahatsız olanlar var.

Çevrimdışı Karabay

yok düzgün önce gs oynayacak onlar kayıp mi etti tüm hakem kollamarına rağmen ,bizi doğrayacaklar gs'ye tekrardan moral verecekler hadi bakın düşmediniz yarıştan diye rakipleri de biçtik devam edin diye.

ama bence fazla bu konulara girme rahatsız olanlar var.
E bu hafta neden öyle olmadı.

Yani, adamın standardı var. Takım ortamını güzel yakalamış, kadroda biraz ağırlığı olduğu hissediliyor artık. Orta sıra bir İtalya takımından teklif alırsa şaşırmam 🙂

tam yararlanalım diyoruz sende gönderiyon sürekli bizden birilerini o kadar kazma zamanlarını izledik eccük iyi oynadığı maçları izlemek hakkımız sezon sonu gelsinler :D italyan klüpleri :D

E bu hafta neden öyle olmadı.

olmadı mı yada olmuyor mu :alala:

Biz başka maçları izliyoruz demek.

gs maçı rakibe kırmızı kart penaltı(cagne yaptı) gs kullandı 90+200 her maç böyle oluyor diye biliyordum ben ama olmuyormuş demek ki.

fener kötü durumu ortada hakemlerin tutumu orta da geçen hafta alanya maçında kötüydük hakemin tutumu ortada erzurum maçında rakip güçsüzdü.

Bence de olmuyor bu ligte her şey normal.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 23:19:43 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Karabay

olmadı mı yada olmuyor mu :alala:

Biz başka maçları izliyoruz demek.

gs maçı rakibe kırmızı kart penaltı(cagne yaptı) gs kullandı 90+200 her maç böyle oluyor diye biliyordum ben ama olmuyormuş demek ki.

fener kötü durumu ortada hakemlerin tutumu orta da geçen hafta alanya maçında kötüydük hakem ortada erzurum maçında rakip güçsüzdü hakeme fazla iş düşmedi.

Bence de olmuyor bu ligte her şey normal.
Yok bu yazdıkların tam olarak oldu işte aynen bir önceki komplo teori iletindeki gibi ama haftaya gs'ye moral vermek için bizi biçmeyi unutarak stratejik bir hata yaptılar.

Yok bu yazdıkların tam olarak oldu işte aynen bir önceki komplo teori iletindeki gibi ama haftaya gs'ye moral vermek için bizi biçmeyi unutarak stratejik bir hata yaptılar.

önemli olan şimdi değil 2.ci yarı iş 2.ci yarı çözülüyor sezon sonu.

Aynı tekrara düşmeye gerek yok bülent yıldırım,gs rize deplasmanı vs. her sene dönen tiyatroyu hep birlikte izliyoruz.Zekası en düşük insan bile görüyordur diye düşünüyorum ama şüphelerim var.

Midemi bulandırıyor bu lig bir şey yokmuş gibi davrananlar daha çok midemi bulandırıyor.

Çevrimdışı Karabay

önemli olan şimdi değil 2.ci yarı iş 2.ci yarı çözülüyor sezon sonu.

Aynı tekrara düşmeye gerek yok bülent yıldırım,gs rize deplasmanı vs.

Midemi bulandırıyor bu lig bir şey yokmuş gibi davrananlar daha çok midemi bulandırıyor.
E ben de sen gibi büyük resmi göremiyorum mazur gör hal böyle olunca "Beşiktaş forumunda" temcit plavı gibi sürekli taraflı hakem ve renkli lobisi iletisi atman da benim miğdemi bulandırıyor.

E ben de sen gibi büyük resmi göremiyorum mazur gör hal böyle olunca "Beşiktaş forumunda" temcit plavı gibi sürekli taraflı hakem ve renkli lobisi iletisi atman da benim miğdemi bulandırıyor.

Ben gerçekte olan şeyleri atıyoruım fikstür oyunları,hakem vs. olup biteni atmamda bir Beşiktaşlının rahatsız olacağını düşünmüyorum olacaksa gs'li biri olur.Çünkü gerçekler acıtır görmek istemez.

Başka insanlar tepki gelmeyip 3-5 kişi aynı kişiden tepki geliyorsa savunmaya geçiyorsa zaten durum daha vahim.

Çevrimdışı Erman1903

tam yararlanalım diyoruz sende gönderiyon sürekli bizden birilerini o kadar kazma zamanlarını izledik eccük iyi oynadığı maçları izlemek hakkımız sezon sonu gelsinler :D italyan klüpleri :D

Senelerdir pek iyi olmadığı halde durmuş olm zaten nereye gidecek böyle oynarken :) Teklif alabilir diyoruz.

Senelerdir pek iyi olmadığı halde durmuş olm zaten nereye gidecek böyle oynarken :) Teklif alabilir diyoruz.

alacaksa sezon sonu alsın işte :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Adam her hafta büyük oyunu görüyor, sizin yazdığınıza bakın :s20:

Çevrimdışı Karabay

Ben gerçekte olan şeyleri atıyoruım fikstür oyunları,hakem vs. olup biteni atmamda bir Beşiktaşlının rahatsız olacağını düşünmüyorum olacaksa gs'li biri olur.Çünkü gerçekler acıtır görmek istemez.
Bunları bilmeyen yok zaten bu forumda. BEŞİKTAŞ FORUMUNDA vurgusu yapmam da bu yüzden. Burada bu bahsettiklerini ikna etmene gerek kimse yok zaten herkes aynı fikirde.

Bunları bilmeyen yok zaten bu forumda. BEŞİKTAŞ FORUMUNDA vurgusu yapmam da bu yüzden. Burada bu bahsettiklerini ikna etmene gerek kimse yok zaten herkes aynı fikirde.

Bunları biliyoruz diyorsun bir önceki mesajında komplo teroisi diyorsun hangisine inanayım ?

Benim yazdığım mesajlarda bir sıkıntı yok durum tespiti yapıyorum gs'den bizde önce oynuyor 8 haftada oynamıyor mı diyeyim ? Sonrası kendi görüşümü belirtiyorum benim düşüncem böyle sinirlenip zıplayanlar tepki gösterenler sizsiniz bu normal değil...

Bir Beşiktaşlıının rahatsız olacağı şeyler değil.

Çevrimdışı Karabay

Bunları biliyoruz diyorsun bir önceki mesajında komplo teroisi diyorsun hangisine inanayım ?

Benim yazdığım mesajlarda bir sıkıntı yok durum tespiti yapıyorum görüşümü belirtiyorum sinirlenip zıplayanlar tepki gösterenler sizsiniz bu normal değil...

Bir Beşiktaşlıının rahatsız olacağı şeyler değil.
Komplo teorisi diyorum çünkü bu teorin bu hafta tutmadı biz kazandık. Zıplayan sinirlenen birini arıyorsan çok yakınında.

Komplo teorisi diyorum çünkü bu teorin bu hafta tutmadı biz kazandık. Zıplayan sinirlenen birini arıyorsan çok yakınında.

Neden tutmadığını açıkladım.Geçen hafta tuttuğunu açıkladım alanya maçında biz kötüysek bittik.fener kötü bitiyor bak.

gs bu hafta kollanmadı mı şimdi ? sezon başından beri bu şekilde yarışta tutulmuyor mu ?

Geçen senelerde böyle şampiyon yapılmadı mı ?

Fikstür oyunları yok mu terim çıkıp fikstürü biz beraber yapıyoruz demedi mi ?

Yayıncı kuruluşta tarafsız olması gereken programda hocamıza algı kasıp x demiyorlar mı.

Medya aynı.

Bunları konuşamayacakmıyız biz burda.

Çevrimdışı Karabay

Neden tutmadığını açıkladım.Geçen hafta tuttuğunu açıkladım alanya maçında biz kötüysek bittik.fener kötü bitiyor bak.

gs bu hafta kollanmadı mı şimdi ? sezon başından beri bu şekilde yarışta tutulmuyor mu ?

Geçen senelerde böyle şampiyon yapılmadı mı ?

Fikstür oyunları yok mu terim çıkıp fikstürü biz beraber yapıyoruz demedi mi ?

Yayıncı kuruluşta tarafsız olması gereken programda hocamıza algı kasıp x demiyorlar mı.

Medya aynı.

Bunları konuşamayacakmıyız biz burda.
O zaman şöyle yapalım. Sen bu kasıtlı hakem hataları ve renkli lobisi ile ilgili güzel bir durum tespiti mesajı yaz uzun uzun. Sonra ben onu alıntılayıp +1903 yazayım. Sonra sen beni alıntıla +1903 yaz. Sonra o beni bu seni derken tüm forum şu işe bi ikna olup bu işin göbeğini bir kesip normale dönelim. Birdaha da kimse kimseyi bu işe ikna etmeye uğraşmasın.

Çevrimdışı murat baltacı

Dorukhan sakatlanmadan önce iyiydi hücuma destek veriyordu sutları vardı defanstan top alıp dikine driplingle çıkıyordu hatta mensahi alınca dedim dorukhanla ikili oynar hızlı hücuma çıkar rakipleri bozarız falan ama dorukhan kendini toplayamadi suan onun bize mecbur olması lazım biz mecbur gibi davranıyoruz net olmamız gerek yapacağımız maksimum teklifi sunup sonuca göre program yapmalıyız gerekirse teklifi kabul etmemesi hâlinde kadro dışı kalacağını söylemeliyiz yok Avrupa'ya gidecekmiş falan bunları çok duyduk Avrupa'ya gidecek adam sözleşmeyi uzatır kulüpte gelen teklife kolaylık sağlar satar bu böyledir.

Tarihimizin en alternatifli orta sahasını kurmusuz bir sene sakatlıktan yatmış adama boyun egiyoruz bizi oyalamasina müsade ediyoruz.
BeŞiKtAşK

O zaman şöyle yapalım. Sen bu kasıtlı hakem hataları ve renkli lobisi ile ilgili güzel bir durum tespiti mesajı yaz uzun uzun. Sonra ben onu alıntılayıp +1903 yazayım. Sonra sen beni alıntıla +1903 yaz. Sonra o beni bu seni derken tüm forum şu işe bi ikna olup bu işin göbeğini bir kesip normale dönelim. Birdaha da kimse kimseyi bu işe ikna etmeye uğraşmasın.

+1903 yazmanıza gerek yok zıplayıp hoplamayın laf sokmaya calısmayın yeter.

ben kimsenin mesajları ile uğraşmıyor iken insanlar neden benimle uğraşıyor anlamıyorum.

Hayır yazdığım şeylerde Beşiktaşlı birini rahatsız edecek bir tek şey yok.

Hakkımız yeniyor yazma mı diyorsunuz ? Sadece bizim hakkımız yenmesi önemli değil rakipler ittiriliyor yazma diyorsunuz.

Beşiktaşlı biri yoktur ki bu düzene normal desin ayak uydursun ama bizim forumda var.

Hakem halis hakkında anekdotlar paylaşıyorsun hop ordan biri zıplıyor.

Fikstür de gs sürekli bizden önce 8 maç kala diyorsun kendi görüşümü belirtiyorum sebep bu olabilir diyorum hop ordan 3-5 kişi ayrı savunmaya geçiyor gs holiganlığına mı soyundunuz ?

neden 10 yıldır ligin 2.ci yarısı gs deplasmanına gidiyoruz son 3-4 maç kala 10 milyarda bir diyorum zeka seviyesi yüksek IQ bir arkadaş ortadan atlıyor.

Bunlara izin veren forum yönetimi ayrıca suçlu benim bizim mesajlar moderasyona düşürülüyor yada siliniyor.

Gelde sonra forumda darbe var forumu ele geçiriliyor deme bu olup bitenler normal de.

Hakemler savunuldu ya bülent yıldırım savunuldu son 1 hafta içnide burda gs maçında yaptıkları normal dendi.

Hakemi de yeneceksin dendi.hakem,medya,mhk,tff,tahkim bize düşman değil dendi daha ötesi var mı ?

Çevrimdışı Karabay

+1903 yazmanıza gerek yok zıplayıp hoplamayın laf sokmaya calısmayın yeter.

ben kimsenin mesajları ile uğraşmıyor iken insanlar neden benimle uğraşıyor anlamıyorum.

Hayır yazdığım şeylerde Beşiktaşlı birini rahatsız edecek bir tek şey yok.

Hakkımız yeniyor yazma mı diyorsunuz ? Sadece bizim hakkımız yenmesi önemli değil rakipler ittiriliyor yazma diyorsunuz.

Beşiktaşlı biri yoktur ki bu düzene normal desin ayak uydursun ama bizim forumda var.

Hakem halis hakkında anekdotlar paylaşıyorsun hop ordan biri zıplıyor.

Fikstür de gs sürekli bizden önce 8 maç kala diyorsun kendi görüşümü belirtiyorum sebep bu olabilir diyorum hop ordan 3-5 kişi ayrı savunmaya geçiyor gs holiganlığına mı soyundunuz ?

neden 10 yıldır ligin 2.ci yarısı gs deplasmanına gidiyoruz son 3-4 maç kala 10 milyarda bir diyorum zeka seviyesi yüksek IQ bir arkadaş ortadan atlıyor.

Bunlara izin veren forum yönetimi ayrıca suçlu benim bizim mesajlar moderasyona düşürülüyor yada siliniyor.

Gelde sonra forumda darbe var forumu ele geçiriliyor bu olup bitenler normal de.

Hakemler savunuldu ya bülent yıldırım savunuldu son 1 hafta içnide burda gs maçında yaptıkları normal dendi.

Hakemi de yeneceksin dendi.hakem,medya,mhk,tff,tahkim bize düşman değil dendi daha ötesi var mı ?
+1903

Çevrimdışı Çağrı Öz

Erzurum maçında penaltı olmasaydı maç açılmazdı, kazanmazdık, mahvolurduk, biterdik filan yazan kimi görüyorsam ağzım açık kalıyor.

İnanılmaz ya inanılmaz.

Çevrimdışı murat baltacı

Erzurum maçı aldatıcı olmaz inşallah. Ömer penaltı yaptırmasa kim bilir neler yaşayacaktık..
Tek endişem bu iyi bir ivme yakaladık ama aldığımız puanlar genelde üzerimize gelen takımlara karşı iyi kapanan üzerimize gelmeyen takımlar bize sıkıntı çıkarıyor veya alanya gibi bizi kilitleyen takımlarda olacak bizim acilen b.c planları oluşturmamız gerek kapanan takımları açma bizi kilitleyen iyi pres yapan rakiplerden kurtulma gibi..
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

stad açıldığından beri tüm kulvarlarda sadece 13 maç kaybetmişiz harika değil mi

ligde içeride derbi kaybetmemişiz vay be
bipbipbupbup