O zaman şöyle yapalım. Sen bu kasıtlı hakem hataları ve renkli lobisi ile ilgili güzel bir durum tespiti mesajı yaz uzun uzun. Sonra ben onu alıntılayıp +1903 yazayım. Sonra sen beni alıntıla +1903 yaz. Sonra o beni bu seni derken tüm forum şu işe bi ikna olup bu işin göbeğini bir kesip normale dönelim. Birdaha da kimse kimseyi bu işe ikna etmeye uğraşmasın.
+1903 yazmanıza gerek yok zıplayıp hoplamayın laf sokmaya calısmayın yeter.
ben kimsenin mesajları ile uğraşmıyor iken insanlar neden benimle uğraşıyor anlamıyorum.
Hayır yazdığım şeylerde Beşiktaşlı birini rahatsız edecek bir tek şey yok.
Hakkımız yeniyor yazma mı diyorsunuz ? Sadece bizim hakkımız yenmesi önemli değil rakipler ittiriliyor yazma diyorsunuz.
Beşiktaşlı biri yoktur ki bu düzene normal desin ayak uydursun ama bizim forumda var.
Hakem halis hakkında anekdotlar paylaşıyorsun hop ordan biri zıplıyor.
Fikstür de gs sürekli bizden önce 8 maç kala diyorsun kendi görüşümü belirtiyorum sebep bu olabilir diyorum hop ordan 3-5 kişi ayrı savunmaya geçiyor gs holiganlığına mı soyundunuz ?
neden 10 yıldır ligin 2.ci yarısı gs deplasmanına gidiyoruz son 3-4 maç kala 10 milyarda bir diyorum zeka seviyesi yüksek IQ bir arkadaş ortadan atlıyor.
Bunlara izin veren forum yönetimi ayrıca suçlu benim bizim mesajlar moderasyona düşürülüyor yada siliniyor.
Gelde sonra forumda darbe var forumu ele geçiriliyor deme bu olup bitenler normal de.
Hakemler savunuldu ya bülent yıldırım savunuldu son 1 hafta içnide burda gs maçında yaptıkları normal dendi.
Hakemi de yeneceksin dendi.hakem,medya,mhk,tff,tahkim bize düşman değil dendi daha ötesi var mı ?