Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635046 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

ekim sıcağı da pis olur.Adanadamı oynattılar?
Adana da pek sıcak sayılmaz. Kışın gelin buranın soğuğu da pistir. Ne giyersen giy içine işler  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Adana da pek sıcak sayılmaz. Kışın gelin buranın soğuğu da pistir. Ne giyersen giy içine işler  :ebebe:
nemden dolayı.baktım 4 ekimde istanbul en yüksek 23 dereceymiş.aydın ile karıştırmış olabilir.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Alanyaspor maçında çok net bir penaltı verilmedi ve oyunu yakalayamadık. Benim bu yıl iyi takımlara karşı hakemi de deplasmanda yenen bir Beşiktaş beklentim yok. Bu yüzden birçok yazılın çizilen şey bana absürt geliyor.

Her şey kendi şartlarında değerlendirilir. 2 yıl önceki takımı başka şartlarda, geçen yılki takımı başka şartlarda bu yılki takımı başka şartlarda değerlendirmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bana göre aklıselim olan da budur.

Moda mod bir bakış açısı ne yazık ki buradaki bir çok üyenin alışkanlığı haline gelmiş. Halbuki şampiyonluk yıllarında ve öncesinde bu forumda daha optimist yaklaşımlar vardı. Aynı yıllarda ekşisözlük'te de bunu sürdüren bir grup vardı ki, bu ekip koca bir taraftarın bakış açısını değiştirmişti. Batık bir kulüpten 35'lik veteran starları bekleyen, ligde hangi Anadolu Kulübü öne çıkmışsa gidip oyuncularına milyonları saymamızı söyleyen taraftarımızın mantalitesi sosyal medyadaki bu ufak azınlık sayesinde o yıllarda değişmeye başlamıştı. Bizim o dönemde yaptığımız değişimi Fenerbahçe hala daha yapamıyor. Yapamadıkça da bizim düştüğümüz bataklıktan daha derinlere gömülüyor.

Velhasılkelam ortada umut veren bir bütünlük varsa bir takım şeylere karşı daha esnek olmak mevcut şartlar için zorunluluktur. Mesela Veli Kavlak'ın, Serdar Kurtuluş'un ne kadar kötü oyuncular olduğunu değil nerede ne tür işlerle işimize yaradığını konuşmak her zaman kazandırır. Yoksa kötü giden şeyleri farketmeyen kimselerin olduğunu düşünmüyorum. Bunları söylemenin de bir zararı yok ancak bunu biraz ağızda gargara yaparak dile getirmenin taraftar olma vasfının bir gereği olduğu da bir gerçek. Bodoslama ve kaba bir dille yapılan eleştirilerin hiçbir sonuca varmayacağı da açık. Tabi bu yorum yapanın şahsını ilgilendirir ancak bu tip yorumlar genel itibariyle olumlu bir havayı bozuyorsa bu noktadan sonra da herkesi ilgilendirir.

Birkaç gündür yorumculara kulak kabarttım. İlk gol gelmese Beşiktaş kesin tökezlerdi demeye getiriyorlar. Aynı medya sene başından beridir Beşiktaş kadrosu çok kalitesiz muhabbetini sakız gibi ağzında çevirip durdu. Ancak 2 haftadır buna dair tek kelime duymadım. Çünkü hemen herkes nabza göre yorum yapıyor. Tepki alacağını bildiği bir şeyi asla dile getirmiyor. Birçok yorumcunun neredeyse bütün taraftarların sosyal medyasını takip ettiğini çok iyi biliyorum. Siz bir camia olarak ne derece olumsuzluk yansıtıyorsanız medyada 10 misli olarak size geri dönüyor.

Eskiden burada Çağrı isimli bir adaşım vardı. Futbol bilgisi de gördüğüm kadarıyla buradaki hemen herkesten çok üstündü. Bu arkadaşımız en kötü futbolcuya bile sezon içinde asla ağır şeyler yazmazdı. Ancak sezon bitince tek tek dar ağacına çekiyordu herkesi. Çünkü hedefe giden yolda iyimser olmanın çok daha faydalı olduğunu biliyordu. Sene başından beridir Ali Koç Twitter'da birçok fenomen hesaba suni bir zafer havası pompalatıp duruyor. Bunun için para harcadığını da biliyorum. Bunu asla hafife almayın en doğrusunu yapıyorlar. Takımın bir noktada patlar, geri düşer hiç önemli değil. Oyuna başlarken kim sonunu düşünür ki? Algıysa algı, blöfse blöf. Bunları yapmak sonuç getirme ihtimalini güçlendiriyorsa yapacaksın. Sırf bu ortaoyunu yüzünden sene başından beri Fenerbahçe göklere çıkarılıp durdu. Galatasaray yıllardır bu oyunu oynuyor. Şampiyonluklar her zaman iyi kadrolarla kazanılmıyor ki.. G.saray'ın başarılı olduğu sezonların en az üçte biri kötü kadrolarla gelmiştir.

Sezon içinde sadece futbolcuların değil bütün bir camianın mücadele ettiğine inanırım. Bu yüzden kulübüne gönül vermiş herkese de bir takım sorumlulukların düşeceği bir gerçek. Bu sorumluluk bilincinin korunması gerektiğini düşünüyorum. Bunun da her yerde yansıtılması gerektiği taraftarıyım.

Aksi yönde düşünebilirsiniz. Benim naçizane fikirlerim bunlardır. Sadece dile getirmek istedim.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2020, 02:06:13 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Erman1903

Kürt Bedo, öldü.
Freud Fethi, öldü.
Faris Sarıyayla, öldü.
Üstün Kısa, öldü.
Demir Görkemli, öldü.
Cerrahpaşalı Halit, öldü.
SÜLEYMAN ÇAKIR, öldü.

“İşte ben, Polat Alemdar. Karşındayım.”

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ya hocam senin yazdıklarından hiçbir şey anlamıyorum. Sen kendin gibilerle münakaşa etsen olmaz mı? :)

Üçtür deniyorsun şansını, gördüğün üzere cevap yazmıyorum. Kişisel algılama ciddi baş ağrısı yapıyor bende bu türden polemikler.

Üstelik üslubunda da sıkıntı var. İthamlar, hakaretler, alaylar... Senin yaşında birisine yakışmıyor.

Çevrimdışı Erman1903

Ya hocam senin yazdıklarından hiçbir şey anlamıyorum. Sen kendin gibilerle münakaşa etsen olmaz mı? :)

Üçtür deniyorsun şansını, gördüğün üzere cevap yazmıyorum. Kişisel algılama ciddi baş ağrısı yapıyor bende bu türden polemikler.

Üstelik üslubunda da sıkıntı var. İthamlar, hakaretler, alaylar... Senin yaşında birisine yakışmıyor.

Anlayan anlıyor, sen bilmezsin benim bu üslubu nereden aldığımı. Beşiktaş'ı kaygan yerlere götürdüğünü gördüğüm her seferinde beni karşında bulacak ve mat olacaksın, istersen bir dene cevap vermeyi.

Sen o hakemin karşımıza dikileceği 'iyi takımları' da gel bana bir anlat, 'berbat kadrolu Fener mi,'cacık olmaz Gs' mi? Alanya mı yoksa...

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2020, 08:46:25 Erman1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Erzurum maçında penaltı olmasaydı maç açılmazdı, kazanmazdık, mahvolurduk, biterdik filan yazan kimi görüyorsam ağzım açık kalıyor.

İnanılmaz ya inanılmaz.

Niye ağzın açık kalıyor onu anlamadım ben de diyorum penaltı olmasa zor açardık o takımı. Osman diye stoperleri var adam rahat rahat her topa müdahale etti tehdit oluşturamadık doğru düzgün iyi kapandı rakip yani. Hayır herkesin izlediği gayet de zorlandığımız bir maç sonrası "penaltı olmasa maç açılmazdı" diyen kesime karşı nasıl bir argümanla bu kadar şiddetli karşı çıkabiliyorsunuz yahu?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Beyler dünki maçtan önemli bulduğum pozisyonları gif yapayım mı biraz keyfimiz yerine gelsin ?
Eline koluna, emeğine sağlık arkadaşım. Güzel ve bilgilendirici oluyor. :claps:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu foruma noluyor yahu  :lol: Arkadaşlar tamam burası altı üstü bir forum. Sakin olalım. Evet Beşiktaşlıyız hepimiz yenilince kahroluyoruz o 1 haftamız geçmiyor. Evet doğru. Ama hiç birimiz futbol uleması değiliz. Olmakta zorunda değiliz. Bu işten para kazanmıyoruz, sadece yorum yapıyoruz, kendimizce doğrudur değildir yanılabilir yada haklı çıkabiliriz.Bu işi profesyonel olarak yapanların yani yöneticilerin attığı adımlar söylediği sözler doğru olmalı, bizim değil. Taraftarız sonuçta hakaret,takımı küçük düşürücü söylemlerden falan uzak durmamız lazım. Biliyorum kimsenin öyle bir niyeti yok ama öyle algılanabiliyor yada ister istemez fikrimiz düşüncelerimiz savunurken o duruma düşebiliyoruz. Hepimizin tek gayesi tek aşkı Beşiktaş olduğunu, karşımızdakinin de başka fikirde olsa da Beşiktaşın iyiliğini istediğini unutmayalım.

Niye ağzın açık kalıyor onu anlamadım ben de diyorum penaltı olmasa zor açardık o takımı. Osman diye stoperleri var adam rahat rahat her topa müdahale etti tehdit oluşturamadık doğru düzgün iyi kapandı rakip yani. Hayır herkesin izlediği gayet de zorlandığımız bir maç sonrası "penaltı olmasa maç açılmazdı" diyen kesime karşı nasıl bir argümanla bu kadar şiddetli karşı çıkabiliyorsunuz yahu?

Medyadaki algıya direk bizim taraftarda zıpladı. Bende onu anlamadım. Bak şu doğru sabırlı oyun oynuyoruz ama saçma sapan bir gol yesek çeviremiyoruz. Öne geçtiğimizde zaten dozer gibi eziyoruz bunda hiç bir sıkıntı yok. Yok çok iyi oynadık yok bilmem ne falan. İstiyorlar ki sorunlarımızı görmeyelim. Biz mükkemel oynadık falan dersek, penaltıya kadar olan kabız futbolu neden onaylayayım ? Hepimizn poposundan ter geldi golü atana kadar acaba mı falan diye düşündük stres yaptık. Evet skor 4-0 yazıyor ama oyun 4-0lık oyun değil. 0-0 ve geriye düşme oyunlarını oynayamıyoruz bu kadar basit. Kimse 1-0dan sonra berbat oynadık falan demiyor 0-0dan bahsedilen kısım o. Hocanın ona çok kafa yorması lazım o kısma, bir de daha bu başlangıç ve karşıdaki takım erzurum. Yarın öbür gün final maçlarını oynamaya başladığımızda herkes geriye çekilince küme düşme ekipleriyle oynayınca her zaman bu kadar şanslı olamazsın.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Atiba dişlisini değiştirdiğimiz zaman bu takım olur. Lakin en zor kısmı da orası işin.

Çevrimdışı mourinho1903

Optimist olmanin ne gibi bir faydasi olacak cozemedim. Yillardir zaten optimisti ola ola vasat/kotu futbolculara, antrenorlere, yoneticilere tahammul ettik. Yok camia'nin evladi, yok duzelir, yok istikrar olsun vs gibi bos avuntularla kendimizi kandirdik. Optimist olmak birsey degistirmez. Birsey kotuyse kotu zaten, bunu soylemenin zarari yok. Optimist de olmayalim, pesimist de olmayalim, realist olalim.
Ne goruyorsak soyleyelim, bunda ne gibi bir sikinti var ki? 1-0'dan sonraki oyun, cosku hepimizi sevindirdi tabii. Ama bu da 1-0'i yakalayana kadarki kotu oyunu elestirme hakkini da elimizden almiyor. Bu sikintiyi gormezden gelmek asil hata olur, cunku yarin oburgun karsinda Erzurum olmaz, bos kaleye kacirmazlar, sacma sapan penalti yapmazlar sacma sapan puan kaybedersin.

Kaldi ki burasi alt tarafi bir forum. Burada insan takimi yerin dibine soksa ne yazar, takimi goklere cikarsa ne yazar. Bu forumu okuyup etkilenen oyuncu, yonetici var sanki. Alt tarafi kendi aramizda fikir paylasiyoruz, bunu buyutup koskoca camia uzerinden degerlendirmek bana komik geliyor. Takimin gidisatini burada yapilan birkac yorumun degistirecegini dusunmek garip.

Onun disinda benim rahatsiz oldugum nokta elestiri yapanlarin surekli Besiktas'lilik uzerinden elestirilmesi. Burada insanlar Yasaklı Link ergeni gibi 6 yas fanatikligiyle takimin herseyini super gorup her kotu olayi hakeme, federasyona vs baglamak zorunda degil. Hepimiz Besiktas'in iyiligini istiyoruz; bunun dogrultusunda gordugumuz eksikleri soylemekte bir sikinti yok. Kimsenin hakaret ettigini de gormedim, sacma sapan argumansiz elestiri yaptigini da. Kendim baya keskin yaziyorum (farkindayim), ama en azindan dusuncemi acikliyorum, argumanlar ortaya koyuyorum. Ayni fikri paylasmiyorsan kontra-arguman yazarsin tartisilir, forumun amaci bu zaten. Sen her elestiri yapana renkli vs diyeceksen isimiz var zaten. O zaman hepimiz surekli ulkeyi gulluk gulistanlik gorup her negatif olayi dis minnaklara baglayanlar gibi takimi goklere cikaralim, her kotu sonucu hakeme, federasyona, dis guclere baglayalim olsun bitsin bu is. O kitleden dusunce yapisi olarak ne farkin var? Bence hic yok.

Çevrimdışı mourinho1903

Medyadaki algıya direk bizim taraftarda zıpladı. Bende onu anlamadım. Bak şu doğru sabırlı oyun oynuyoruz ama saçma sapan bir gol yesek çeviremiyoruz. Öne geçtiğimizde zaten dozer gibi eziyoruz bunda hiç bir sıkıntı yok. Yok çok iyi oynadık yok bilmem ne falan. İstiyorlar ki sorunlarımızı görmeyelim. Biz mükkemel oynadık falan dersek, penaltıya kadar olan kabız futbolu neden onaylayayım ? Hepimizn poposundan ter geldi golü atana kadar acaba mı falan diye düşündük stres yaptık. Evet skor 4-0 yazıyor ama oyun 4-0lık oyun değil. 0-0 ve geriye düşme oyunlarını oynayamıyoruz bu kadar basit. Kimse 1-0dan sonra berbat oynadık falan demiyor 0-0dan bahsedilen kısım o. Hocanın ona çok kafa yorması lazım o kısma, bir de daha bu başlangıç ve karşıdaki takım erzurum. Yarın öbür gün final maçlarını oynamaya başladığımızda herkes geriye çekilince küme düşme ekipleriyle oynayınca her zaman bu kadar şanslı olamazsın.

Ben su anki durumu gecen sene Avci doneminde ilk yarinin sonuna dogru seri galibiyet aldigimiz doneme ve bir sene evvel S.Gunes doneminde ikinci yari basindaki doneme benzetiyorum. Iki donemdde de bir sekilde rakip hatasiyla, fikstur avantajiyla, Burak, Ljajic'in kisisel gayretiyle vs kazaniyorduk, ama asla buyuk takim futbolu oynamiyorduk. Yaratici degildik, golcu degildik, tamamen advanced bir Anadolu takimi gibiydik. Bir yere kadar gitti oyle sonra coktuk tabii dogal olarak. Simdiki durum da bence cok farkli degil. Ben hala takimimizin sampiyonluk kazanbilecek futbolu oynadigini dusunmuyorum. Uzun vadede kucuk takimlari bence acamayiz, sacma sapan puanlar kaybederiz, hele ki 2. yarida ortam kizistiginda, rakipler herseyini ortaya koymaya basladiginda.

Bizim sansimiz rakiplerin cok kotu durumda olmasi. Hesabi yapmistim, ama bir daha yapayim. Ovulen super Besiktas 12 macta 22 puanda, ortalama 1.83 ediyor. Bu puan ortalamasiyla ligi 34 mac uzerinden 62 puanla bitiriyorsun, ki bu puan 3./4.luk puani. Hesap ortada. Ki su super oldugumuz durumda eksik macimizi kazansak bile 3. oluyoruz zaten, GS ve Alanya'nin gerisindeyiz.

Hala yarisin icinde olmamizin nedeni rakiplerin cok kotu durumda olmasi. Ama buna guvenerek devam edilmez, yetmez. FB antrenorunu degistirip cesaretli bir antrenorle oyuncu-antrenor sinerjisini yakalarsa zor durdurulur. Hala bence ligin en iyi, lige en uygun kadrosuna sahip (eksikleri, kadro muhendisligi acisindan sikintilari olsa da). GS keza bence konusuldugu kadar iyi bir kadroya sahip degil, rakiplerinden kesinlikle ustun degil, ama yarismada kaldiklarinda bir sekilde sonu goruyorlar. Lobisi, F. Terim'in agirlisi, Muslera etkisi vs bir sekilde hissettiriyor kendini. Ve Muslera ve Falcao'dan 0 verimle oynuyorlar su an ve buna ragmen bizim onumuzdeler. Bu oyuncular iyi donebilirse ikinci yarida cok daha fazla puan toplarlar.

Çevrimdışı Jimexi

Yenilirsek sıkıntı yenilmezsek yine sıkıntı. 4-0 bitmiş maçın polemiği "İlk yarı şöyle kötüydü, penaltı olmasa kazanamazdık vs vs". Kim bunları diyen Beşiktaş taraftarı? Gerçekten taraftar mı? Her hafta penaltı golü atanların liginde bizim düşmana ihtiyacımız yok. Biz bize yeteriz. Kenetlenelim şampiyonluk yolunda desek "Bu sağlam durmuyor" diye kavga çıkaracak bir kısım çakma taraftarımız var. AYIKLANASI...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ali Ece : “Ahmet Nur Çebi Başkan, bana ‘Bütün oyunculardan rica ettik, ya insan 1 lira indirim yapar. Necip ise sana uygun görüyorsanız başkanım’ dedi. Bunun da menajeri var, bu da profesyonel futbolcu. Beşiktaş'ın gelmiş geçmiş en iyi 5-6 ilk 11’ine giremez ama Manchester United’da John O'Shea’nin oynadığı rol vardır ya bunu oynamak uzun vadeli. Bir de böyle Pandemi  nedeniyle aşırı zorlu, fikstürün çok sıkışık olduğu, fiziksel defonun çok yüksek olduğu bir dönemde daha kıymetli hale gelecektir.

Yenilirsek sıkıntı yenilmezsek yine sıkıntı. 4-0 bitmiş maçın polemiği "İlk yarı şöyle kötüydü, penaltı olmasa kazanamazdık vs vs". Kim bunları diyen Beşiktaş taraftarı? Gerçekten taraftar mı? Her hafta penaltı golü atanların liginde bizim düşmana ihtiyacımız yok. Biz bize yeteriz. Kenetlenelim şampiyonluk yolunda desek "Bu sağlam durmuyor" diye kavga çıkaracak bir kısım çakma taraftarımız var. AYIKLANASI...

öyle yenilirsek 1 hafta algı kasarlar şöyle kötüyüz böyle kötüyüz sergen hoca moca değil.Oyuncular vasat.

Yenersin ömer kıyağı erzurum kötüydü hakem penaltıyı vermese yenemezdik diyen mi ararsın.

Rakiplerin nasıl gittiğini hakem ittirmeleri ile ona rağmen hakemleri savunan bile var bülent yıldırım sıkıntısız bir hakem diyen fikstürü beraber yapıyoruz diyenlere rağmen fikstür de sıkıntı yok diyende.

Ayıklanmazlar maalesef...

Çevrimiçi tolga1903

0 0 oyununu geliştirmemiz gerektiğini söylediğin zaman çakma taraftarlıkla suçlandığın ve buna müdahale edilmeyen ilginç bir yer oldu burası. Birisi taraftarlığını sorgular diğeri rakiplerin penaltı almasından bahseder ( ne alakaysa sanki yapılan hareket penaltı değil diyen oldu) ilginç ilginç fikirlerle karşılaşıyorsun.

Neyse konumuza dönersek takımda sezon başına göre yeni transferlerin de takıma alışmaya başlamasıyla gözle görülür yükseliş olduğu kesin ancak ligdeki en az 15 16 takımın sana karşı oyun planı aşağı yukarı aynı olacak ve bu katı kapanmaya karşı rakiplerin direncini kıracak aksiyonları takım bize fazla göstermedi şimdiye kadar. Önümüzde gs maçına lider çıkabileceğimiz fikstür var üzerine yoğunlaşılması gereken kısım 0 0 oyunumuz ve umarım ankaragücü maçıyla birlikte takım bize bu konunun üstünde durulduğuna dair emareler gösterir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

öyle yenilirsek 1 hafta algı kasarlar şöyle kötüyüz böyle kötüyüz sergen hoca moca değil.Oyuncular vasat.

Yenersin ömer kıyağı erzurum kötüydü hakem penaltıyı vermese yenemezdik diyen mi ararsın.

Rakiplerin nasıl gittiğini hakem ittirmeleri ile ona rağmen hakemleri savunan bile var bülent yıldırım sıkıntısız bir hakem diyen fikstürü beraber yapıyoruz diyenlere rağmen fikstür de sıkıntı yok diyende.

Ayıklanmazlar maalesef...

Erzurum maçında penaltı olmasa zorlanacaktık. Yenememe olasılığımız da hiç az değildi. Bunu demek kötü bir şey değil. İddia ediyorum Ömer penaltı yaptırmasa en fazla 1-0 bitirirdik o maçı. Bunları söylemek kötü şeyler değil.
Hakem konusuna gelince her hafta buraya gelip ağlıyorsun. Sana soruyorum. Hangi hakem yönetsin istiyorsun maçımızı? Eldeki hakemler bunlar. Ama sen sürekli burada ağlıyorsun. Burada millete ahkam kesiyorsun, saçmalıyorsun. Dün gece iyice uçtun zaten. Darbe olacakmış, Gs forumu olacakmış falan filan.. Sen kimsin de buradakilerin Beşiktaşlılığını sorguluyorsun? Her maç öncesi ve sonrası hakem, tff, mhk.. Başka görüşün yok.. Bunları değil, futbolu öne çıkaranlara hemen damgayı yapıştırıyorsun. Aklınca Beşiktaş' lı değilsiniz demeye getiriyorsun. Burada herkes senin gibi olsaydı Yasaklı Link' nun Beşiktaş' lı versiyonu olurdu zaten. Orada da öyle çünkü. Suçlu hep tff, mhk, hakemler..

0 0 oyununu geliştirmemiz gerektiğini söylediğin zaman çakma taraftarlıkla suçlandığın ve buna müdahale edilmeyen ilginç bir yer oldu burası. Birisi taraftarlığını sorgular diğeri rakiplerin penaltı almasından bahseder ( ne alakaysa sanki yapılan hareket penaltı değil diyen oldu) ilginç ilginç fikirlerle karşılaşıyorsun.

Neyse konumuza dönersek takımda sezon başına göre yeni transferlerin de takıma alışmaya başlamasıyla gözle görülür yükseliş olduğu kesin ancak ligdeki en az 15 16 takımın sana karşı oyun planı aşağı yukarı aynı olacak ve bu katı kapanmaya karşı rakiplerin direncini kıracak aksiyonları takım bize fazla göstermedi şimdiye kadar. Önümüzde gs maçına lider çıkabileceğimiz fikstür var üzerine yoğunlaşılması gereken kısım 0 0 oyunumuz ve umarım ankaragücü maçıyla birlikte takım bize bu konunun üstünde durulduğuna dair emareler gösterir.

Kendi adıma kimse oyun ile ilgili eleştirilere karşı çıkmıyor.

Hocanın yanlış kadro tercihi vs. bunları bende konuşuyorum zaten.

Bunlar fikirdir forumun amacı budur insanlar bir biri ile farklı düşünceleri de olsa paylaşsın sen dorukhan iyi dersin ben mensah derim bunlara kimse laf etmiyor zaten.

Forumda hakemler savunuluyor bu normal mi ? forumda gs savunuluyor bu normal mi ? bülent yıldıırm gs maçında bizi biçti bir taç alt tarafı dendi hakemliği bir adamı normalleştirmeye çalışıldı.

Hakemler,tff,medya,tahkim bize düşman değil dendi buna kargalar bile güler düşman değil mi biz yıllardır neyin mücadelesini veriyoruz ?

Gelecek hafta ki maçın hakemi halis hakkında anekdot paylaşıyorsun 1 kişi ortadan zıplıyor moralimizi bozuyorsun diyor.Moralimizi bozuyorsun diyen adam alanya maçı sonra 1 hafta algı kasıyor forumda bizim moralimizi bozan düşüren kendisi yendikten sonra forumda kendisi göremezsin.İyi kazandık der çeker gider.

Hadi bizim maçı geç rakip takımın maçına bakıyorsun gs'ye 4-5 maçta 0-0 giden maçta uydurma penaltılarla 1-0 öne geçirmişler en son maçı var örnek bunları anlatıyorsun adamlar gs holiganlığına soyunuyor.savunma başlıyor gs'yi Beşiktaş forumunda gs savunuluyor.

Adamlar bizden önce oynuyor salı-cumartesi biri çıkıp cuma oynadıklarını zannediyor.Benim neden cuma günü oynadığım mesajlarını gösteriyor.Bilmiyor ki ben adamlar bizden önce oynuyor diyorum o cuma zannediyor.Attığı mesajlarda geçen seneye ait cuma günü daha az taraftar geliyor bu sene ki mesajlarda neden saat 16:00'da oynuyoruz anadolu takımımıyız diyorum ayrıca sezon başı 4.cü hafta sonra seyirciliği olacağı açıklandığı için de tepkim var ama algıdır kas gitsin yiyen çok nasıl olsa.Adamların cuma günü 6 şampiyonlar ligi maçı öncesi 6'sı da cuma oynadıkları tek zaman şampiyonlar ligi maçları öncesi bizim şenol hoca zamanında cuma oynayalım dediğinde tff işine bak diyordu.gs'nin hocası terim fikstürü biz beraber yapıyoruz diyordu o zamanın başkanı orman terimi savunuyordu.

Ve bunları normalleştiren forum üyeleri.

Çevrimdışı mourinho1903

Erzurum maçında penaltı olmasa zorlanacaktık. Yenememe olasılığımız da hiç az değildi. Bunu demek kötü bir şey değil. İddia ediyorum Ömer penaltı yaptırmasa en fazla 1-0 bitirirdik o maçı. Bunları söylemek kötü şeyler değil.
Hakem konusuna gelince her hafta buraya gelip ağlıyorsun. Sana soruyorum. Hangi hakem yönetsin istiyorsun maçımızı? Eldeki hakemler bunlar. Ama sen sürekli burada ağlıyorsun. Burada millete ahkam kesiyorsun, saçmalıyorsun. Dün gece iyice uçtun zaten. Darbe olacakmış, Gs forumu olacakmış falan filan.. Sen kimsin de buradakilerin Beşiktaşlılığını sorguluyorsun? Her maç öncesi ve sonrası hakem, tff, mhk.. Başka görüşün yok.. Bunları değil, futbolu öne çıkaranlara hemen damgayı yapıştırıyorsun. Aklınca Beşiktaş' lı değilsiniz demeye getiriyorsun. Burada herkes senin gibi olsaydı Yasaklı Link' nun Beşiktaş' lı versiyonu olurdu zaten. Orada da öyle çünkü. Suçlu hep tff, mhk, hakemler..

Hakkaten oyle. Hangi hakem yonetsin diye sorsan 1 tane hakem soylemezler. Ama hangi hakem maca verilirse verilsin 85 sene evvelinin bir kararini bulup baslarlar aglamaya.
Burayi FB taraftarinin o meshur forumuna dondurmek istiyorsaniz, gs sozluge cevirmek istiyorsaniz o dusuncedeki insanlari toplayin tabii. Hep birlikte bir sinerji yaratin, kenetlenin (cok kenetlenince otomatikman puanimiz yukseliyormus, kesin bilgi yayalim), bol bol twitter'dan montajli video paylasip aglayin, aglama seanslari duzenleyin. Aglama ayini yapin mesela, her yer gozyasi sel olsun. Ama bu degil be abi.
Buraya yakisan seviye, dusunce yapisi bu olamaz.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2020, 16:52:04 mourinho1903 ]

Maçlarda hata olmadan maçlar kazanılmıyor zaten bir takım hata yapacak ki diğeri kazansın sana bu yaşından sonra oturup futbolu öğretecek halim yok.Bu ayrı bir olay ömerin kıyağı diye Beşiktaş'ı töhmet altında bırakarak algı kasmayı izin verecek değiliz.

Ona ağlamak denmez gerçekler denir.Millete ahkam kestiğim yok ben kendim anekdot paylaşıyorum kendiniz zıplıyorsunuz saçmalıyorsunuz demek ki ucu size dokunuyor.Zıplayan 3-5 kişi hariç diğerleri rahatsız olmadığına göre sorun zıplayanlarda.Sen geçen sene ki bülent yıldırımı savunmaya kalktın bir taç atışı diye olayı basite indirmeye çalıştın.İnsanlar o mesajını görmedi yada gördü işlerine gelmiyor.Adamın bizi o maçta doğradıktan sonra hakemliği bitti.

Ne yazacağımı sana soracak değilim ben senin mesajlarına zıplamıyorsam başkası da benim mesajlarıma zıplamayacak.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2020, 16:51:45 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mourinho1903

Vallahi cok iyi yakaladin bizi. Biz forumu ele gecirip darbe yapmaya calisan renkli taraftariz aslinda. Besiktas'in yukselisini gorunce dayanamadik, buna bir dur dememiz lazim diye dusunup organize olduk, ilk once burayi ele gecirecegiz. Sonra forza, twitter vs devam edecek. Boylece kenetlenmeyi onleyip yukselise dur diyecegiz. Cunku Besiktas'in mac kazanmasi elbette futbol takimiyla alakali bir durum degil, forumda insanlarin kenetlenip kenetlenmemesiyle alakali bir durum. Biz de bu sekilde dur diyecegiz. Buyuk plani yakalayip bozdun, tebrik ederim.