Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635347 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mourinho1903

bu maçın hakemi ile ilgili sıkıntı yok dendi var demiştim mhk'de aynı görüşte demek ki.

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1341709351107608576

sebep buda olabilir tabi ki ;

https://twitter.com/serhatdogan81/status/1341718072802074625

Bir karar ver mhk bize karsi mi degil mi? Hakemin dinlendirilmeyip mac alsa bu sefer de 'hakemlik birsey yokmus ben yanilmisim' mi diyecektin?
Hakaret Yasak)₅ mhk bize karsi diye yaygara kopartacaktin. Simdi de mhk cok serefli kurum olmus, hakem suclu olmus? Allah allah......

Çevrimdışı mrred

Bir karar ver mhk bize karsi mi degil mi? Hakemin dinlendirilmeyip mac alsa bu sefer de 'hakemlik birsey yokmus ben yanilmisim' mi diyecektin?<br (Hakaret Yasak)₅ mhk bize karsi diye yaygara kopartacaktin. Simdi de mhk cok serefli kurum olmus, hakem suclu olmus? Allah allah......
Bu bülent kendini ne sanıyor ya ?

Verilen tepkilerden dolayı maç verilmediğini nereden çıkardı?

Bunlar kendini ne sanıyor ? Maç verilmeme sebebi gözlemci raporu olabilir mi ?

Bu safsatalara inanmayın
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

bakalım yarin halis ne yumurtlucak.

2011 kupası mı bu

2011-2015-2016 farketmez genel olarak paylaşım bütün hepsi tertemiz bir tane leke yok  :)

Çevrimiçi levitate

2011-2015-2016 farketmez genel olarak paylaşım bütün hepsi tertemiz bir tane leke yok  :)

2011'e laf atıyorlar ya özellikle onun paylaşılması hoşuma gitti
bipbipbupbup

2011'e laf atıyorlar ya özellikle onun paylaşılması hoşuma gitti

yeni paylaşım değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Beşiktaş'ın olağan genel kurul toplantısında, Fikret Orman 1 Haziran 2019'dan görevi bıraktığı süreye kadar olan dönem için ibra edilmedi!

Objektif Türk basını.Medya bize düşman değil ki!!!?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

Bu hafta alanya ve gs'nin puan kaybetmesi çok mümkün. Fener zaten bay. Pazartesi akşamı ismimizi inşallah layık olan yerde görebiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hafta alanya ve gs'nin puan kaybetmesi çok mümkün. Fener zaten bay. Pazartesi akşamı ismimizi inşallah layık olan yerde görebiliriz.
Ben bu hafta göreceğimizi sanmıyorum. Rakibimiz Sivas'ı yenersek bu ihtimalleri konuşuruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben bu hafta göreceğimizi sanmıyorum. Rakibimiz Sivas'ı yenersek bu ihtimalleri konuşuruz.

rıza çalımbay 2-3 haftada önceden başlamıştır bizim maçı düşünmeye.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ankaragücü gibi onlar da yükselişteler. Bu maçtaki gibi oynarsak kaybederiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

:lol: :lol: :lol:

Rakiplerimiz den bir tanesi diğerini şikecilikle suçluyor , sike ile suçlanan da rakibini Fetoculukle suçluyor

İşin ilginç yanı her 2 tarafta HAKLI

Cok fazla Temiziz , GururLAN Burası Beşiktaş !!!!

Çevrimdışı mrred

İlk yarının uzatmalarında ersinin kurtardığı top çok zordu ve kritikti
The great gig in the sky

Çevrimiçi Sinan23

Dorukhan berbat. Oyuna girer girmez 2 saçma faul ve rakip her topu aldığında basacagim diye yerini kaybetmeler. Necipin 5 sene önceki hali aynı. Atina dan josep ten birşeyler öğren. Saçma yerde adam basıyor 3 oyuncu oyundan düşüyor. Adamlar ileride rahat rahat pas fırsatı buluyor. Welinton bu maçta daha iyiydi ama rakibin çoğu maçını  izledim bu sezon. Golcü sorunları var. İlk 11 oynayan son vuruşları fena değil ama fiziksiz. Yedekten giren ise fizik muazzam ama IQ yok. Orgill le oynasalar sıkıntı yaşardık.

İlk yarının uzatmalarında ersinin kurtardığı top çok zordu ve kritikti
Abi bizim stoperlerde geri geri kosma hastalığı var yeminle izlerken çıldırıyorum , adamlar topu orta sahadan alıp kalemize kadar geliyorlar bide ara pasi atiyorlar , bizim stoeprlerde basma huyu yok , bassalar alacağız geri geri koşuyorlar pozisyon veriyoruz

Dorukhan berbat. Oyuna girer girmez 2 saçma faul ve rakip her topu aldığında basacagim diye yerini kaybetmeler. Necipin 5 sene önceki hali aynı. Atina dan josep ten birşeyler öğren. Saçma yerde adam basıyor 3 oyuncu oyundan düşüyor. Adamlar ileride rahat rahat pas fırsatı buluyor. Welinton bu maçta daha iyiydi ama rakibin çoğu maçını  izledim bu sezon. Golcü sorunları var. İlk 11 oynayan son vuruşları fena değil ama fiziksiz. Yedekten giren ise fizik muazzam ama IQ yok. Orgill le oynasalar sıkıntı yaşardık.

Dorukhan kafa olarak bizde değil kartal yada oğuzhan yada necip girse daha iyi olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★