Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1622911 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

Töre'nin transferine kronik sakatlığından dolayı karşı olanların başında geliyordum. Adama kronik sakat dedik ama bu kadarını da beklemiyordum. 1 maç oynayıp 3-4 maç sakatlanıyor. Yazık boşa verdiğimiz paralara...

https://twitter.com/Besiktas/status/1332322593416818691

Bizim cahil taraftarımız orada burada sağlıklı bir Töre ligin içinden geçer, Kara tren Aboubakar golleri takar. Balotelli hulouğğ diye bağırmaya devam ettiği sürece daha çok boşa paralar sıkılır. Hocanın.oyuncu havuzu önceki takımları, yönetimi zaten konuşmaya gerek yok zor işimiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanlarında en son kullandığı penaltıları;
19/09/2010 Fenerbahçe
28/11/2010 Galatasaray
yıllarında Guti kullanmıştır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim cahil taraftarımız orada burada sağlıklı bir Töre ligin içinden geçer, Kara tren Aboubakar golleri takar. Balotelli hulouğğ diye bağırmaya devam ettiği sürece daha çok boşa paralar sıkılır. Hocanın.oyuncu havuzu önceki takımları, yönetimi zaten konuşmaya gerek yok zor işimiz.
İlber Ortaylı ben cahillerden korkmam diyor. Cahil bilmediğini kabul eder. Ben yarı cahillerden korkarım. Yarı cahiller bilmediği konulara yorum getirir diyor. Ben bunu söyleyenleri cahil olarak görmüyorum. Zaten taraftara da suç bulmak doğru değil. Bizim sıkıntımız futbol yarı cahili yöneticilere sahip olmamız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanlarında en son kullandığı penaltıları;
19/09/2010 Fenerbahçe
28/11/2010 Galatasaray
Bu istatistik bir 10 sene daha değişmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İlber Ortaylı ben cahillerden korkmam diyor. Cahil bilmediğini kabul eder. Ben yarı cahillerden korkarım. Yarı cahiller bilmediği konulara yorum getirir diyor. Ben bunu söyleyenleri cahil olarak görmüyorum. Zaten taraftara da suç bulmak doğru değil. Bizim sıkıntımız futbol yarı cahili yöneticilere sahip olmamız.

Doğru, yöneticilerimiz spordan anlamıyor, taraftardan çok farklı değiller. Teknik ekibin de çok oyuncudan anladığı yok, hala aklım almıyor bu Mensah gibi kontra topcusunu Nsakalaları Welintonları nasıl giderdiler... Roco-Ruiz + Mirinin maaşı verilen paralar giden gençler insanın aklı almiyor. Necip oynar oburlerinin yokluğunda diye seviniyoruz manzaraya bak

Bu istatistik bir 10 sene daha değişmez.

bu ligden bir halt olmaz o yüzden.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

alpayla ahmet olaydı kesin alırdık bu maçı alanyada neler yapıyorlar öyle
Ben alpay ve ahmet demedim.özeti izlerken necipin pozisyonların içinde nerelerde durduğuna bir bak.necip sadece stoperde de değil sağbek oynarken sağbek pozisyonunda görev yapmıyor.defansif ortasahada oynarken de farklı değil.serbest adam gibi takılıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Hasic yine Covid-19 olmuş  :uyucam:

https://twitter.com/Besiktas/status/1332393161747013635
Yine olmamış bence. Daha önceki testi nasıl negatif olmuş. Garip olan kısım bu.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

rönaldo bu testler için güvenilir değil saçmalık demişti sonra twittini silmişti aklıma o geldi nedense.  :alala:

Haberlerde okudum adamın düğünü var.Düğünden önce 2 defa test yaptırıyor negatif cıkıyor düğünden sonra ölüyor testi pozitif cıkıyor entrasan işler.

Çevrimdışı tangaz

Ben alpay ve ahmet demedim.özeti izlerken necipin pozisyonların içinde nerelerde durduğuna bir bak.necip sadece stoperde de değil sağbek oynarken sağbek pozisyonunda görev yapmıyor.defansif ortasahada oynarken de farklı değil.serbest adam gibi takılıyor.

seni alıntılayıp yazdım ama sen öyle dedin die yazmadım, genel bir gol vuruşu yaptım çatala taktım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu testler değişik güvenilirliği doğruluğu %40larda beni aksine kimse ikna edemez virüsle uğraşan doktorların el yordamıyla muayenesi bence testlerden daha güvenli mert günok burda test pozitif çıkıyor sonra uefa maçına çıkıyor orda test negatif burda yapılan bidaa pozitif bizim maça çıkmıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Demir

bu testler değişik güvenilirliği doğruluğu %40larda beni aksine kimse ikna edemez virüsle uğraşan doktorların el yordamıyla muayenesi bence testlerden daha güvenli mert günok burda test pozitif çıkıyor sonra uefa maçına çıkıyor orda test negatif burda yapılan bidaa pozitif bizim maça çıkmıyor
Bence bu testlerin tek elden yapılması lazım. Şuan nasıl yapılıyor bilmiyorum ama. Yoksa bir sürü dolap döner bu konuda.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Bence bu testlerin tek elden yapılması lazım. Şuan nasıl yapılıyor bilmiyorum ama. Yoksa bir sürü dolap döner bu konuda.

çok elden yapılıyor ve dolap dönüyordur bence de bizim başkanda geçen tek merkezden yapılsın önerisi vermişti

çok elden yapılıyor ve dolap dönüyordur bence de bizim başkanda geçen tek merkezden yapılsın önerisi vermişti

pozitif vakalarıda negatif gibi gösterebilirler.Değişik işler.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/OmerKutsal/status/1332730110408011779   Su iddia  dogruysa federasyon binasini atese vermek lazim ..  :akuma:
Yorgo

Çevrimdışı kahyaoglueren

https://twitter.com/OmerKutsal/status/1332730110408011779   Su iddia  dogruysa federasyon binasini atese vermek lazim ..  :akuma:
Kismen doğru. Oyle bir cümle televizyondan duyuldu. Ama penaltıdan 2 dakika önce degildi.Dakika 8 9 civari duyuldu. Bir de 4. hakeme olup olmadığı belli değil, o bölgede bir sesti.

Kismen doğru. Oyle bir cümle televizyondan duyuldu. Ama penaltıdan 2 dakika önce degildi.Dakika 8 9 civari duyuldu. Bir de 4. hakeme olup olmadığı belli değil, o bölgede bir sesti.

maç devam ederken neden federasyondan aramışlar peki :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

19/09/2010 Fenerbahçe
28/11/2010 Galatasaray

Bilica'nın çukur kazdığı penaltının son penaltı olması lazım.Bobo kaçırmıştı.

kupa maçıydı o galiba.

Çevrimdışı Karabay

Hayır son penaltıyı guti attı.
kupa maçıydı o galiba.
Lig.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★