Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623050 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı 38life

Maçın özetini tekrar seyrettim de 4. golde N'koudou nasıl pas atmış öyle ya. N'koudou'dan böyle bir pas ben asla beklemezdim şahsen. Müthiş.

Çevrimdışı tangaz

o kaybedilen başakşehir maçında ve berabere kalınan ts maçında da biz oynamıştık başak 1 kere ts 2 kere gelip gol atmıstı yazık olmuştu.

Sergen yalçın farkı  :bandit:

büyük hoca performansı :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

başak ve ts maçları kariusa yazar 3 tane manasız gol yedi sağolsun

Utku'nun da Karius'tan pek bi fazlası yok ama neyse ki çok iş düşmedi bu akşam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Utku'nun da Karius'tan pek bi fazlası yok ama neyse ki çok iş düşmedi bu akşam.

her kalecinin karius'tan fazlası var emin ol :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/javimontero14/status/1333123331466399746

bu reyiz de çok iyiydi

iyi topçu zaten beğenmeyenler daha gelmeden futbolcu değil diyenler bir hatası ile gömenler vardı ama yanıldıklarını gösteriyor her maç  :bandit:

Montero,Ghezzal,Rosier,Aboubakar,Souza krallar. :super:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/javimontero14/status/1333123331466399746

bu reyiz de çok iyiydi

Potansiyeli yüksek ama henüz olmuş bi stoper değil. Ligin devamında yine hataları olacaktır. Bugün de Cisse'nin golünde eksik kaldı. Ama potansiyeli yüksek zamanla iyi bir stoper olacaktır.

Çevrimdışı tangaz

sergen basın toplantısında çatala arka arkaya geçiriyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

iyi topçu zaten beğenmeyenler daha gelmeden futbolcu değil diyenler bir hatası ile gömenler vardı ama yanıldıklarını gösteriyor her maç  :bandit:

Montero,Ghezzal,Rosier,Aboubakar,Souza krallar. :super:

Bu maç herkes iyiydi kardeşim Necip de öyleydi. Oyuncu kalitemizle kazanmadık bu maçı çok daha farklı şeyler vardı.

Bundan çok daha iyi kadrolar kurarsın, daha doğru iş yaparsın hoca ve yönetim planlama konusunda bana göre kötü. İyi mühendislik yaparsan her sene şampiyon olursun, burası farklı bir kulüp ben araştırdığımda yapılmadığını, bir çok şeyin şansa bırakıldığını görüyorum. Ben performansı kötü dediysem kötüdür, onun gibi 100 tane adam vardır onun için derim. Rosierin de berbattı mesela performansı.

Ben öncelikle performansı yorumlarım. Bana göre oyuncu olarak da vasat adam Montero kusuruma bakma.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Umarım devre arasında planlarımız hazırdır.
Aslında kadromuz kötü değil sadece nokta atışlara ihtiyacımız var.
Abo gibi, Ghezzal gibi 3 tane oyuncu alsak güzel şeyler olabilir.

Bu maç herkes iyiydi kardeşim Necip de öyleydi. Oyuncu kalitemizle kazanmadık bu maçı çok daha farklı şeyler vardı.

Bundan çok daha iyi kadrolar kurarsın, daha doğru iş yaparsın hoca ve yönetim planlama konusunda bana göre kötü. İyi mühendislik yaparsan her sene şampiyon olursun, burası farklı bir kulüp ben araştırdığımda yapılmadığını, bir çok şeyin şansa bırakıldığını görüyorum. Ben performansı kötü dediysem kötüdür, onun gibi 100 tane adam vardır onun için derim. Rosierin de berbattı mesela performansı.

Ben öncelikle performansı yorumlarım. Bana göre oyuncu olarak da vasat adam Montero kusuruma bakma.

yanılıyorsun zaman haklı çıkartıyor çıkartmaya devam edecek.

Sen oyuncu gelmeden vasat çöp demiştin alt yapıdan çıkmış hiç izlemediğin bir oyuncu için neyse önemli değil zaman her şeyin ilacıdır  :tabe:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu 2 maçlardaki savaşı, azmi sezona yaymamiz gerek. Onumuzdeki hafta kasımpaşa maçını alalım ki bu maçlar anlamli olsun. Takim geçişleri iyi yapıyor. Bu durumda josefin etkisi büyük.  :claps:

:D :D

tarih tekerrürden ibarettir 🦅 Devamkeee 💪💪

Some things never change 🦅 😉

Çevrimdışı BJKTÜRK23

fener bozdurmak (seriyi :D ) için Sergen i bekliyormuş. en son yendiğimizde 15 yıl önce yine Sergen vardı. Bir dahakini inşallah yine 15 sene bekleyip Sergen başkan falan oluncaya bırakmayız.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Umarım devre arasında planlarımız hazırdır.
Aslında kadromuz kötü değil sadece nokta atışlara ihtiyacımız var.
Abo gibi, Ghezzal gibi 3 tane oyuncu alsak güzel şeyler olabilir.

Devre arasına daha çok var. Daha ilk devrenin yarısına bile gelmedik. Bu sene gideceksek kadro kalitesiyle değil mücadeleyle gideceğiz. Ama bazı mevkilerde acil ihtiyaç olduğu doğru. Kaleci ve stoper şart. Ljajic bey'in keyfi yerine gelmeyecekse bi tane de ofansif orta sahaya ihtiyaç var. Aslında Hasic orada denenebilir ama çocuk oynayamadı bi türlü.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz