Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623053 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Hakeme rağmen alınan müthiş galibiyet tüm takıma teknik heyete helal olsun teker teker alınlarından öpüyorum

Çevrimdışı haluk.m

Önce fener ile hakem el ele tutuştu, biz onları ayırıp üst üste koyup öyle yendik.. 

Her oyuncumuz için söylenecek çok şey var ama hakem olacak ... yüzünden insanın konuşası gelmiyor.

Tüm takıma ve Hocaya helal olsun, 2 haftada yenilseler neden diye sormazdım.  Onlar harika bir iş çıkardı ve biz umutsuz olanları utandırdı.

Bu pis takımı hakeme de koyup yenmenin keyfi bir başka..  :D

Tebrikler Beşiktaş'ım.

Çevrimdışı almanci

Sergen düşmanlarını alalım şimdi bi kenara.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

nolur birisi korayın kayması ve necibin kaymasını montaj yapsın altlı üstlü
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne güzel oluyor Fener'e de k.yması.

Çevrimdışı MUSTAFA_

nolur birisi korayın kayması ve necibin kaymasını montaj yapsın altlı üstlü

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

rıdvan ne iyiydi be

din kur müridi olayım kankam
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

rıdvan ne iyiydi be

din kur müridi olayım kankam
Hoca welinton ve nsakala inadini birakirsa ridvan milli takiminda degisilmez sol beki olur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Hoca welinton ve nsakala inadini birakirsa ridvan milli takiminda degisilmez sol beki olur.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Yalnız aboubakar fizik olarak hazır oldukça şov yapıyor 60 dakika müthiş bir top oynadı hattrick yapacaktı az kalsın çok hareketliydi muhteşemdi diri bir aboubakar fark yaratıyor işte

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Müthiş bir galibiyetti. Bir 15 sene daha bu maçın etkisinden çıkamazlar. :lol: Başta Sergen hoca olmak üzere tüm takımı ayakta alkışlıyorum. Herkes kapasitesinin maksimumunu vermek için elinden geleni yaptı. Josef'den Rıdvana, Rosier'den Aboubakar'a tüm futbolcular maçın önemini idrak etmiş ve inanmış şekilde maksimum çabayla oynadı. Sergen hoca özellikle skor avantajı bizdeyken takımı hiç geri yaslamadı. Üstelik 10 kişi olmamıza rağmen! Şenol Güneş olsa takımı altı pas çizgisine kadar çekerdi. Beşiktaş'a yakışır şekilde oynattı takımı. N'koudou'yu oyuna alıp Canerin koridoruna sokması bize 4. golü getirdi. Ama o pozisyon golle sonuçlanmasa prensimiz Wellinton bu müthiş zaferi engelleyecekti. Saatli bomba değil, direkt pimi çekilmiş el bombası bu adam. Patlayacağı belli. Neyse Sergen hoca bugün çok büyük iş yaptı, sadece maç özelinde değil, Sergen hoca bu maçta fenerbahçe'nin oyununu deşifre etti diyebilirim. Bu maç ligdeki diğer takımlara ışık tutacak diye düşünüyorum. fenerin puan kayıpları bu maçtan sonra artabilir diye düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2020, 21:27:48 38life ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

larin saçma bir şekilde atılmasa bu maç 60. dakikada biterdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

FENER ZENCİ SEVER

atasözü bir kere daha tescillendi :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

larin saçma bir şekilde atılmasa bu maç 60. dakikada biterdi

yine izin vermezdi çökelek hakem.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★