Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629654 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Necmi

fikret orman dönemi asla böle bişey olmadı benim iddaalarımın başında ise ihanet ettiği geliyordu ve söylemimin arkasındayım bir ara senle içersek detayları sana tektek içki masasında veririm ama hesaba karışmam  :icool:
hem döveyim hem hesabı ödeteyim diyorsun yani
bir gün ankaraya gelirsem içeriz mredd ide çağırırım ama :D
yalnız başıma olmaz :naughty:

Çevrimdışı tangaz

hem döveyim hem hesabı ödeteyim diyorsun yani
bir gün ankaraya gelirsem içeriz mredd ide çağırırım ama :D
yalnız başıma olmaz :naughty:

nie döveyim abi bizde büyüğe el kalkmaz
ankara istanbul her yerde içeriz şu pandemi hayırlısı ile bitseydi
ama avukat lazımsa ben sana yönlendireyim benimkilerden birilerini  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Artık olayı değerlendirme şansımız kalmadı. Elimizdeki bonservis + 2.5 milyon euro paradan olduğumuz gerçeği var. Buna göre dğerlendirme yapmak zorundayız. Hatalı kimse gerekeni yapsın.

gereken derken harakiri mi bekliyorsun  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

nedved reisin bir lafı var juve alt lige düşünce  "adamlar kaldı futbolcular gitti" die pandemi dönemi de bizim ekipte parası ödenen yoktu bu karyus ya da ruize özel bişey değildi adamlar kaldı futbolcular gitti

Çevrimdışı MUSTAFA_

gereken derken harakiri mi bekliyorsun  :D
Hayır, ödemelerini bekliyorum hatalarını kabul edip  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

enkudu demeyeydin iyiydi wazgeç şu enkudu sevdasından  :D

not: bonservisi 2,5 değilmiydi sol ayaklı sol stoperin

:D Benim aklımda öyle kalmış. Valla ne N'Koudou ne de Ruiz'in meraklısı değilim, bir şekilde milyonlar verilmiş benim derdim buhar olmasın hepsi bu. N'Koudounun en azından %50sine 4,5 verilmiş, ANÇ yönetimi Ruiz'in %0'ı için 5M harcatmış oldu.

Bu yaz döneminde ucuza transfer falan yapmadık artık herkes bu gerçeği anlasın, Ruiz ve Roco'nun maliyeti Welinton-Montero'ya yazar. Kadro dışı kalanların ücretleri de yerlerine gelen oyuncuların maliyetine eklenmeli.

Şimdi sıra Ljajic'de, Ocak da ona da bir ayar çekeceğiz Allah'ın izniyle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Başkan gözümde biteli çok oldu. Bu beklediğim bir şeydi. Umarım hatasını kabul eder ve gerekeni yapar.

Ruiz büyük bir hata yaptı diyorlardı, demek ki öyle değilmiş. Çıkıp biz büyük bir hata yaptık, amatörlüğümüz yüzünden kulüp zarara uğradı diyecek cesareti göstersinler ona razıyım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ruiz büyük bir hata yaptı diyorlardı, demek ki öyle değilmiş. Çıkıp biz büyük bir hata yaptık, amatörlüğümüz yüzünden kulüp zarara uğradı diyecek cesareti göstersinler ona razıyım.
Kafasını kuma gömen deve kuşları misali hiç konuşmazlarsa şaşırmam  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bizim başkanın ne açıkladığını anlayabilen var mı ??? Ben o kadar zeki birisi değilim dediklerinden anlayamadım. Artık üstüne nasıl sindiyse ben Başkanı görünce depresif hale giriyorum arabesk müzik açıp yorumlarını okuyorum. Demek ki ruizin parası havaya uçmamış başkan adam zaten Beşiktaş'tan para cepte bir de sembolik bir rakam koyalım demiş 400e anlaşmış. Hani derler ya bi sen akıllısın (Küfür Yasak)₆ diye.

Çevrimdışı Erman1903

Kafasını kuma gömen deve kuşları misali hiç konuşmazlarsa şaşırmam  :tabe:

Hakkımızı arayacağız diyip önceki yönetimin hatalarını konuşmaya devam ederler, %50 si verilen Hasiç, %40'ı verilen 3-4 senelik kiralık topçular, %70 maçlarda oynamazsa 500Bin Euro kiralama bedeli + %50'sine bilmemkaç milyon satınalma opsiyonu koydurulan Montero vs bunları konuşanlara troll derler. Basının önüne atılan topçular, gidenlerin yerine gelen vasatlar, sakatlık riski taşımayan topçu alınmaması vs bunları kimse konuşmamalı. Gerçek troller kim acaba?

Dur daha sezon yeni başladı, bakalım başka neler gelecek başımıza. Başkalarına laf edip benzer şeyleri yaparsan hayat tokadı vurur dedik daha önce, bu kadar ters hareketten bir düzlük çıkmaz bunun futbolla da alakası yok azıcık ilim sahibi olacaksın. Başkan aynı yönetimle de devam edecekmiş, dikkat etsinler de paldır küldür kapının önünde bulurlar kendilerini işaretler hiç iyi değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakkımızı arayacağız diyip önceki yönetimin hatalarını konuşmaya devam ederler, %50 si verilen Hasiç, %40'ı verilen 3-4 senelik kiralık topçular, %70 maçlarda oynamazsa 500Bin Euro kiralama bedeli + %50'sine bilmemkaç milyon satınalma opsiyonu koydurulan Montero vs bunları konuşanlara troll derler. Basının önüne atılan topçular, gidenlerin yerine gelen vasatlar, sakatlık riski taşımayan topçu alınmaması vs bunları kimse konuşmamalı. Gerçek troller kim acaba?

Dur daha sezon yeni başladı, bakalım başka neler gelecek başımıza. Başkalarına laf edip benzer şeyleri yaparsan hayat tokadı vurur dedik daha önce, bu kadar ters hareketten bir düzlük çıkmaz bunun futbolla da alakası yok azıcık ilim sahibi olacaksın. Başkan aynı yönetimle de devam edecekmiş, dikkat etsinler de paldır küldür kapının önünde bulurlar kendilerini işaretler hiç iyi değil.
Ben mevcut yönetimin önceki yönetimleri aratacağını düşünüyorum. Her zaman gelen gideni aratıyor bizde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Şu Dorukhanı hemen kadro dışı bıraksınlar pafta çalışsın aklı başıa gelir
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Komik  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1324022681398894594

Takıma bak derbeder ljajic emre abisinin sözünden çıkmayan dorukhan.

Kronik sakat N'koudou,Douglas.Yetersiz Boyd,Rüyalarda yaşayan lens.

Vallah yönetim bu kadroyu iyi toparladı bu kadar toparlanması bile mucize enkaz bile bırakmamış eski yönetim.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2020, 19:42:42 cursedofdragon ]

Çevrimiçi gokhans

Valla helal olsun. Adamlar gelip ezeli rakibinin elinden , en değerli , geleceği olan adamı bedavaya alıyorlar. İşte yönetim farkı , vizyon farkı. Bizde gökhan gönül'ü böyle almıştık. Vizyonlu bir başkan vardı. Adamların yeni başkanı gökhan-caner-dorukhan 3lüsü ile  intikam aldılar. Fenerin pilot takımı gibi dorukhanı oynatın tabi seneye hazır gitsin. Yazıklar olsun valla nedesem az.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

giderse mert hakan v2 olur kendi bilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

1,5M çok para ama oyuncunun kontratının görüşmelere açılmasına 2 ay kala o parayı veremeyiz demek de değişik bir kafa. Asset yönetmek diye buna diyoruz işte, bu adamı tutmak istiyorsan düz koşulara başladığı gün bağlayacaktın işi. Ben yanlış mı hatırlıyorum oyuncuya daha önce 1M teklif edildi ve kabul etti, daha sonra 900 dedik yine kabul etti ama imzalanmadı gibi bir şey hatırlıyorum. Ayrıca Udinese yaz döneminde 1,5 2M civarı sembolik bir ücret bonservis teklifi yaptı sanırım. Rakibe bedavaya kaptırmaktansa daha iyi bir seçenek olabilirdi.

Aylar önceden beri yazıyorum bu oyuncu gidecek büyük ihtimalle de Fenere diye ama çok fazla transfer yaptılar, şu an için Terim'in ilgisi daha yüksek gözüküyor. 1,5M alacağım diye fazla heveslenmesin en fazla alacağı 1,2 falan olur Gs'den, Fener'in orta sahası çok şişik. Kumsaati ve Kartal emojileri paylaşıp zaman doluyor gibisinden gönderme yapıyordu, daha ligin bitmesine çok var renklilerden birine gidecekse sonuna kadar paşa paşa oynaması gerekiyor, hele 1,5 istiyorsa şu son maçtaki performansını sezona yaymalı. Önceki maçta 11 pas gibi rezil bir rakam mı ne yaptı, Milli takımda 9 pas olması lazım o rezil maçlardan bir 3-5 daha yaparsa rüyalarında görür o paraları. Gider 1M'e rotasyon topçusu olur. Kontratı bitene kadar paşa paşa oynayacak.

PTT'de Onur Ergün ve Hasan Kılıç var ikisi de SüperLig seviyesi topçu arada yazıyordum ama duyan olmadı, ikisinin de Ocak ayında açılacak aynı Dorukhan gibi sözleşmeleri alır koyarsın Dorukhan yerine sırıtmazlar, kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmasın.
Dorukhan giderse, yerine senelik 1.5 milyon Euro vererek yabancı oyuncu kiralar bunlar.

Çevrimdışı savaş altay

Fb'ye gidecegine pek inanmiyorum, yonetim sacmalazsa tabii..

Ama bildigim bir sey var bize cok cektiren taraftar dorukhan'i da tribe sokar.

Hem adama rahat vermezler hem de klup'ten ayrilinca "ooaaaww gordunuz mu"

Dorukhan senin isin zor olm bu ulkede.

Çevrimdışı tuncaboylu

kaybettiğimizi bir ay kadar önce söylemişdim zaten
yönetinmin ortaya koyduğu mantık yanlış diğer davalarıda kaybedeceğiz büyük ihtimal
ödemedin parasını ne oldu şimdi hem parasını ödeyeceksin hemde faydalanamayacaksın bu iş
beceriksizliğin sınırlarını zorluyor. bile bile ladesdi. gönderdikleri gün davayı kaybedeceğimiz belliydi
Hay Allah, tam da tüm oyuncuların alacaklarını ödemiştik...

Neyse, bundan sonra öncellikle ihtar çeken oyuncunun alacağını ödemeyi akıl ederler belki.

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2020, 20:15:13 cursedofdragon ]