mevcut yönetim hiç bir sözleşme teklif etmedi henüz giden eski yönetim 1.5 milyon € veririz diye söz vermiş.Dorukhan da tutturdu bu yüzden illa o parayı isterim diye.Eski yönetimin yediği nanelerden biri yani.Dorukhan illa 1.5 diye diretiyor euro'nun 10 tl olduğu bu dönemde o rakamlar hayal.Yönetim oynasın sakatlıktan döndü 1.5 değil 750 bin € olur teklif yaparız mantığında haksız değil sakatlıktan döndü ne vereceği meçhul nüks edip etmeyeceği meçhul eski yönetimin dayattığı 1.5 milyon € isterim diye tutturmaya devam ederse yolu açık olsun.
Bu konu bu kadar abartılacak bir konu değil aynı kısır döngünün içinde boğuluyor insanlar bizle devam etmek isteyene kapımız açık istemeyene yallah.Quaresmayı sevenler için zamanında quaresmaspor diyen insanlar alt tarafı bir dorukhan için top yekün yönetimi topun ağzına sokmaya çalışmasını hayretle izliyorum dorukhansporlu demiyorum ben hiç kimse Beşiktaştan büyük değil hepsi bu.
Ben yanlış hatırlıyorum öyleyse ya da bir dedikodu falan kalmıştır aklımda. Bana göre yönetim de bu süreçte biraz geç kaldı, hatırlamıyorum tam olarak ama Ahmet Bulut oyuncuyu kanatları altına almadan önce işi bitirmek gerekiyordu. Neyse artık olan oldu 1,5M diretisi üzerinden kendini pazarlıyor, gidip daha düşüğe imza atar yüksek ihtimalle. Sakatlıktan çıktı çıkalı adam akıllı ilk maçını oynadı onda da 90 dakikayı tamamlayamadı havalara bak. 2 Maç üst üstüste iyi oynasın önce de ondan sonra düşünsün parayı. Bizimkilerin teklif edeceği maksimum 1.1 M falan olur, daha fazlasına da çıkmaya gerek yok. Gitsin 100-200Bin Euro için rotasyon topçusu olsun çok istiyorsa, kaldı ki bölük pörçük süre aldığında öyle güzel performans verebilecek bir tarzı da yok. Öyle olursa 2 sezon takılır renklilerden birinde daha sonra Anadolu yapar kendi paşa gönlü bilir.
Ne topçular gitti bu takımdan Dorukhan kimmiş, önce çıkıp topunu oynasın. He mesela Mensah'a o kadar para veriliyor kiralık onu söyleyenler de haklı top oynamadı henüz ama onun da maaşı 1,2 yani geri kalanı kiralama bedeli. 1,5 1,7 maaşları bu mali şartlarda anca yıldız futbolcular alır bizde. 90 dakikada 9 pas neymiş 10 dakikada 1 pas yapıyor, oyunun merkezindesin adamın suratına gülerler 1,5 Muş. Zaten sezon ortalamaları da 35 falan olması lazım Marco Verratti 100 pasla oynuyor, yukarıda verdiğim PTT topçuları 50+ olması lazım. Sakın bu adama teklif meklif yapmasın bizim yönetim, zaten renkliler de sezon bitene kadar bekleyecekler sakatlık riski vs ben daha bu memlekette Bossman'da Ocakta alınan oyuncu hatırlamıyorum. Para kazanmak istiyorsa bu sezon kendine iyi baksın çıksın paşa paşa topunu oynasın.