Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629649 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, idari menajerlik görevinden ayrılan Ali Naibi'nin yerine Tayfur Havutçu veya Mustafa Doğan'ı getirmeyi düşünüyor. (Asist Analiz)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, idari menajerlik görevinden ayrılan Ali Naibi'nin yerine Tayfur Havutçu veya Mustafa Doğan'ı getirmeyi düşünüyor. (Asist Analiz)
Sokaktan geçen herhangi birini koysun. Bir farkı olmaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Sokaktan geçen herhangi birini koysun. Bir farkı olmaz.

Bence de sokaktan geçen biri bile diaby,kariusu,n'koudounun yarısına 4.5 milyon € verip almaz getirmez katılıyorum  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Bence de sokaktan geçen biri bile diaby,kariusu,n'koudounun yarısına 4.5 milyon € verip almaz getirmez katılıyorum  :tabe:

diaby 1,8 milyon maaşla kiralanırken alkışlayanlar şimdi nsakala welinton maaşına çok diyor mesela daglsın kontratına makul diyen rosierin 1 milyon maaşına çok diyor aslında bu tarftara naibigiller lazım karyusun rivayete göre maaşı 4 filanmış bu arada
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada dorukhanın ne hali varsa görsün diyorum ama öte yandan josefi getirdik 1,3 maaş veriyorsak dorukhanada 1-1,2 verebilmeliyiz hatta josef kadar verebilmeliyiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

şampiyon olalım da isterse fenere geseye gitsin bizim şampiyonluğumuzda kilit rol üstlensin sonra ne hali varsa görebilir ben çok önemsemiyorum feyyazın gidişini görmüş ağlamış adamım dorukhan kim ki
dorukhan gibi adamı eşele alt liglerde kamyon dolusu bulursun kaybetme korkusu yaşatacak bir oyuncu değil
istediği para bencede fazla verilmemesi lazım ama konu dorukhan değil bence bunların oyunculara tavırları yanlış
oyuncuyu kazanma ikna etme yönünde oynamıyorlar kartlarını
dorukhanda nereye gitmek isterse buyursun gitsin çok da dert değil.

Çevrimdışı tangaz

dorukhan gibi adamı eşele alt liglerde kamyon dolusu bulursun kaybetme korkusu yaşatacak bir oyuncu değil
istediği para bencede fazla verilmemesi lazım ama konu dorukhan değil bence bunların oyunculara tavırları yanlış
oyuncuyu kazanma ikna etme yönünde oynamıyorlar kartlarını
dorukhanda nereye gitmek isterse buyursun gitsin çok da dert değil.

yönetimin insan idare etme halinin elle tutulur tek bir tarafı yok zaten benim desteklediğim aday anç değildi beklentimde düşüktü ama bu denli kötüsünü de beklemiyordum.

Çevrimiçi Necmi

bu arada dorukhanın ne hali varsa görsün diyorum ama öte yandan josefi getirdik 1,3 maaş veriyorsak dorukhanada 1-1,2 verebilmeliyiz hatta josef kadar verebilmeliyiz.
josefle aynı terazide tartılmaz daha onun altında olmalı
önce bir oynayıpda bu paraları edeceğini göstersin ondan sonra istesin
yıllardır biraz ümit vadeden oyuncular kulübü hep böyle kullandı
renklilere gitmekle tehdit edip durdu artık bunları aşmak lazım gidene yolu açık olsun demek gerekiyor

Çevrimdışı tangaz

josefle aynı terazide tartılmaz daha onun altında olmalı
önce bir oynayıpda bu paraları edeceğini göstersin ondan sonra istesin
yıllardır biraz ümit vadeden oyuncular kulübü hep böyle kullandı
renklilere gitmekle tehdit edip durdu artık bunları aşmak lazım gidene yolu açık olsun demek gerekiyor

bilmiyorum abi o iletiyi yazarkende git gel ruh hali ile yazdım kararsızım olası maaş düzenlemesi konusunda

Çevrimiçi Necmi

yönetimin insan idare etme halinin elle tutulur tek bir tarafı yok zaten benim desteklediğim aday anç değildi beklentimde düşüktü ama bu denli kötüsünü de beklemiyordum.
iyi kötü bunları artık bir kenara bırakmak lazım kötü dediğimizde gidecek değiller sonuçta
bu şekilde kaldığı sürece taraftar bunun takıma büyük zararı olacak.
takım kalitesi herşeye ramen kötü değil kenar idare sorunlu görünüyor
yönetimi yapıcı eleştirerek bazı tavırlarını düzeltmeleri sağlanırsa hala herşey için geç değil bence.

Çevrimdışı tangaz

iyi kötü bunları artık bir kenara bırakmak lazım kötü dediğimizde gidecek değiller sonuçta
bu şekilde kaldığı sürece taraftar bunun takıma büyük zararı olacak.
takım kalitesi herşeye ramen kötü değil kenar idare sorunlu görünüyor
yönetimi yapıcı eleştirerek bazı tavırlarını düzeltmeleri sağlanırsa hala herşey için geç değil bence.

kenar idarede sıkıntı yok bence daha doğrusu bunu ölçecek duruma gelemedik zira yedek kulübemiz çok eksikti ne zaman kadro full olur başlangıç planı 11i değişiklikleri gözlemleriz o zaman kenarın notunu vereceğim.

ama kadro derinliğimiz özellikle forvette yeterli değil araya kadar götürüp şayet yarıştan kopmamışsak 2-3 takviye ister kadro

Çevrimdışı levitate

şu boyd ve larin olayını tam anlamadım, birileri maaşları fazla gösterip yemiş mi yani
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

şampiyon olalım da isterse fenere geseye gitsin bizim şampiyonluğumuzda kilit rol üstlensin sonra ne hali varsa görebilir ben çok önemsemiyorum feyyazın gidişini görmüş ağlamış adamım dorukhan kim ki
Su anki kadroda onemi var bence. Herkese gider modundan cikmak lazim.

Çevrimiçi Necmi

kenar idarede sıkıntı yok bence daha doğrusu bunu ölçecek duruma gelemedik zira yedek kulübemiz çok eksikti ne zaman kadro full olur başlangıç planı 11i değişiklikleri gözlemleriz o zaman kenarın notunu vereceğim.

ama kadro derinliğimiz özellikle forvette yeterli değil araya kadar götürüp şayet yarıştan kopmamışsak 2-3 takviye ister kadro
tabi bir sürü etken var pandemi bir etken kadronun geç gelmesi başka etken
yönetim oyuncu ilişkileri başka boyutta çalışıyor. bunların hepsini dikkate alıyorum buna ramen kenar yönetim yeterli gelmiyor bana
oyuna müdahale çıkan 11 hep sorunlu tabi iç sorunları bilemiyoruz josef kart görüyor önlem almak için yumurtanın gelip dayanmasını bekliyor
bunun gibi bir sürü sıkıntı var bakalım sonu nasıl olacak ama bazen sergende bizim gibi maçı izliyor gibi geliyor bana kenarda hoca olduğunu nutuyor gibi

Çevrimdışı savaş altay

Dorukhan iyi topcu. Ben birakmazdim. Hem butun hamalligi yapacaksin hem de dikine oynama kabiliyetin olacak,

begenmeyen necip izlesin. Yas 23, turk ve klubu seviyor.

Çevrimdışı savaş altay

Fikrin cabuk degismis abi  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

diaby 1,8 milyon maaşla kiralanırken alkışlayanlar şimdi nsakala welinton maaşına çok diyor mesela daglsın kontratına makul diyen rosierin 1 milyon maaşına çok diyor aslında bu tarftara naibigiller lazım karyusun rivayete göre maaşı 4 filanmış bu arada
Douglas'ın maaşına çok diyip, Rosier'i 1 milyon Euro maliyetle kiralamak tutarsızlık.

Param yok diyip Ghezzal'ı 1 milyon Euro maaşla kiralayıp Boyd'a boşu boşuna maaş vermenin mantığı da yok.

Mensah'ı 1.7 milyon Euro maliyetle kiralayıp, Dorukhan'a 1.5 veremem demenin mantığı da yok.

Eleştireni eleştirmek kolayınıza mı geliyor, laf olsun da tartışma başlasın diye mi zarf atıyorsunuz?

Çevrimdışı tangaz

Fikrin cabuk degismis abi  :D

yoo fikrim sabit isteyen istediği yere gider allah çarşısına pazar versin ama o önlenemez adalet terazim de ortada.

Çevrimdışı tangaz

Douglas'ın maaşına çok diyip, Rosier'i 1 milyon Euro maliyetle kiralamak tutarsızlık.

Param yok diyip Ghezzal'ı 1 milyon Euro maaşla kiralayıp Boyd'a boşu boşuna maaş vermenin mantığı da yok.

Mensah'ı 1.7 milyon Euro maliyetle kiralayıp, Dorukhan'a 1.5 veremem demenin mantığı da yok.

Eleştireni eleştirmek kolayınıza mı geliyor, laf olsun da tartışma başlasın diye mi zarf atıyorsunuz?

haklısın bunlardan sonraki yönetim bunlar kulübü zarar uğratmış deyip ihraç istemli dava açabilirler bunlara

Çevrimdışı Erman1903

1,5M çok para ama oyuncunun kontratının görüşmelere açılmasına 2 ay kala o parayı veremeyiz demek de değişik bir kafa. Asset yönetmek diye buna diyoruz işte, bu adamı tutmak istiyorsan düz koşulara başladığı gün bağlayacaktın işi. Ben yanlış mı hatırlıyorum oyuncuya daha önce 1M teklif edildi ve kabul etti, daha sonra 900 dedik yine kabul etti ama imzalanmadı gibi bir şey hatırlıyorum. Ayrıca Udinese yaz döneminde 1,5 2M civarı sembolik bir ücret bonservis teklifi yaptı sanırım. Rakibe bedavaya kaptırmaktansa daha iyi bir seçenek olabilirdi.

Aylar önceden beri yazıyorum bu oyuncu gidecek büyük ihtimalle de Fenere diye ama çok fazla transfer yaptılar, şu an için Terim'in ilgisi daha yüksek gözüküyor. 1,5M alacağım diye fazla heveslenmesin en fazla alacağı 1,2 falan olur Gs'den, Fener'in orta sahası çok şişik. Kumsaati ve Kartal emojileri paylaşıp zaman doluyor gibisinden gönderme yapıyordu, daha ligin bitmesine çok var renklilerden birine gidecekse sonuna kadar paşa paşa oynaması gerekiyor, hele 1,5 istiyorsa şu son maçtaki performansını sezona yaymalı. Önceki maçta 11 pas gibi rezil bir rakam mı ne yaptı, Milli takımda 9 pas olması lazım o rezil maçlardan bir 3-5 daha yaparsa rüyalarında görür o paraları. Gider 1M'e rotasyon topçusu olur. Kontratı bitene kadar paşa paşa oynayacak.

PTT'de Onur Ergün ve Hasan Kılıç var ikisi de SüperLig seviyesi topçu arada yazıyordum ama duyan olmadı, ikisinin de Ocak ayında açılacak aynı Dorukhan gibi sözleşmeleri alır koyarsın Dorukhan yerine sırıtmazlar, kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmasın.

[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2020, 16:37:59 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

tabi bir sürü etken var pandemi bir etken kadronun geç gelmesi başka etken
yönetim oyuncu ilişkileri başka boyutta çalışıyor. bunların hepsini dikkate alıyorum buna ramen kenar yönetim yeterli gelmiyor bana
oyuna müdahale çıkan 11 hep sorunlu tabi iç sorunları bilemiyoruz josef kart görüyor önlem almak için yumurtanın gelip dayanmasını bekliyor
bunun gibi bir sürü sıkıntı var bakalım sonu nasıl olacak ama bazen sergende bizim gibi maçı izliyor gibi geliyor bana kenarda hoca olduğunu nutuyor gibi

abi kulübeye bakıp şu şu hamleleri yapalım denebilecek bir derinlik biten haftaya kadar yoktu umalım ki sakatlar dönsün bir an evvel ve form tutsun ondan sonra hocayı daha sağlıklı değerlendiririz ak mı kara mı çıkar zaten ortaya

1,5M çok para ama oyuncunun kontratının görüşmelere açılmasına 2 ay kala o parayı veremeyiz demek de değişik bir kafa. Asset yönetmek diye buna diyoruz işte, bu adamı tutmak istiyorsan düz koşulara başladığı gün bağlayacaktın işi. Ben yanlış mı hatırlıyorum oyuncuya daha önce 1M teklif edildi ve kabul etti, daha sonra 900 dedik yine kabul etti ama imzalanmadı gibi bir şey hatırlıyorum. Ayrıca Udinese yaz döneminde 1,5 2M civarı sembolik bir ücret bonservis teklifi yaptı sanırım. Rakibe bedavaya kaptırmaktansa daha iyi bir seçenek olabilirdi.

Aylar önceden beri yazıyorum bu oyuncu gidecek büyük ihtimalle de Fenere diye ama çok fazla transfer yaptılar, şu an için Terim'in ilgisi daha yüksek gözüküyor. 1,5M alacağım diye fazla heveslenmesin en fazla alacağı 1,2 falan olur Gs'den, Fener'in orta sahası çok şişik. Kumsaati ve Kartal emojileri paylaşıp zaman doluyor kartal gibisinden gönderme yapıyordu, daha ligin bitmesine çok var renklilerden birine gidecekse sonuna kadar paşa paşa oynaması gerekiyor, hele 1,5 istiyorsa şu son maçtaki performansını sezona yaymalı. Önceki maçta 11 pas gibi rezil bir rakam mı ne yaptı, Milli takımda 9 pas olması lazım o rezil maçlardan bir 3-5 daha yaparsa rüyalarında görür o paraları. Gider 1M'e rotasyon topçusu olur. Kontratı bitene kadar paşa paşa oynayacak.

PTT'de Onur Ergün ve Hasan Kılıç var ikisi de SüperLig seviyesi topçu arada yazıyordum ama duyan olmadı, ikisinin de Ocak ayında açılacak aynı Dorukhan gibi sözleşmeleri alır koyarsın Dorukhan yerine sırıtmazlar, kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmasın.

mevcut yönetim hiç bir sözleşme teklif etmedi henüz giden eski yönetim 1.5 milyon € veririz diye söz vermiş.Dorukhan da tutturdu bu yüzden illa o parayı isterim diye.Eski yönetimin yediği nanelerden biri yani.Dorukhan illa 1.5 diye diretiyor euro'nun 10 tl olduğu bu dönemde o rakamlar hayal.Yönetim oynasın sakatlıktan döndü 1.5 değil  750 bin € olur teklif yaparız mantığında haksız değil sakatlıktan döndü ne vereceği meçhul nüks edip etmeyeceği meçhul eski yönetimin dayattığı 1.5 milyon € isterim diye tutturmaya devam ederse yolu açık olsun.

Bu konu bu kadar abartılacak bir konu değil aynı kısır döngünün içinde boğuluyor insanlar bizle devam etmek isteyene kapımız açık istemeyene yallah.Quaresmayı sevenler için zamanında quaresmaspor diyen insanlar alt tarafı bir dorukhan için top yekün yönetimi topun ağzına sokmaya çalışmasını hayretle izliyorum dorukhansporlu demiyorum ben hiç kimse Beşiktaştan büyük değil hepsi bu.

Çevrimdışı tangaz

yönetimi ve hocayı esas gömecek nokta yapılan transferlerden en iyi iki kişinin son gün menajer tandanslı gelen rosier ve ghezzal olmasıdır geri eleştiri magazindir bazı eleştiriler ise magazin bile değildir niyeti bozuk ürünlerdir.