1,5M çok para ama oyuncunun kontratının görüşmelere açılmasına 2 ay kala o parayı veremeyiz demek de değişik bir kafa. Asset yönetmek diye buna diyoruz işte, bu adamı tutmak istiyorsan düz koşulara başladığı gün bağlayacaktın işi. Ben yanlış mı hatırlıyorum oyuncuya daha önce 1M teklif edildi ve kabul etti, daha sonra 900 dedik yine kabul etti ama imzalanmadı gibi bir şey hatırlıyorum. Ayrıca Udinese yaz döneminde 1,5 2M civarı sembolik bir ücret bonservis teklifi yaptı sanırım. Rakibe bedavaya kaptırmaktansa daha iyi bir seçenek olabilirdi.
Aylar önceden beri yazıyorum bu oyuncu gidecek büyük ihtimalle de Fenere diye ama çok fazla transfer yaptılar, şu an için Terim'in ilgisi daha yüksek gözüküyor. 1,5M alacağım diye fazla heveslenmesin en fazla alacağı 1,2 falan olur Gs'den, Fener'in orta sahası çok şişik. Kumsaati ve Kartal emojileri paylaşıp zaman doluyor gibisinden gönderme yapıyordu, daha ligin bitmesine çok var renklilerden birine gidecekse sonuna kadar paşa paşa oynaması gerekiyor, hele 1,5 istiyorsa şu son maçtaki performansını sezona yaymalı. Önceki maçta 11 pas gibi rezil bir rakam mı ne yaptı, Milli takımda 9 pas olması lazım o rezil maçlardan bir 3-5 daha yaparsa rüyalarında görür o paraları. Gider 1M'e rotasyon topçusu olur. Kontratı bitene kadar paşa paşa oynayacak.
PTT'de Onur Ergün ve Hasan Kılıç var ikisi de SüperLig seviyesi topçu arada yazıyordum ama duyan olmadı, ikisinin de Ocak ayında açılacak aynı Dorukhan gibi sözleşmeleri alır koyarsın Dorukhan yerine sırıtmazlar, kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmasın.