Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629736 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

mevcut yönetim hiç bir sözleşme teklif etmedi henüz giden eski yönetim 1.5 milyon € veririz diye söz vermiş.Dorukhan da tutturdu bu yüzden illa o parayı isterim diye.Eski yönetimin yediği nanelerden biri yani.Dorukhan illa 1.5 diye diretiyor euro'nun 10 tl olduğu bu dönemde o rakamlar hayal.Yönetim oynasın sakatlıktan döndü 1.5 değil  750 bin € olur teklif yaparız mantığında haksız değil sakatlıktan döndü ne vereceği meçhul nüks edip etmeyeceği meçhul eski yönetimin dayattığı 1.5 milyon € isterim diye tutturmaya devam ederse yolu açık olsun.

Bu konu bu kadar abartılacak bir konu değil aynı kısır döngünün içinde boğuluyor insanlar bizle devam etmek isteyene kapımız açık istemeyene yallah.Quaresmayı sevenler için zamanında quaresmaspor diyen insanlar alt tarafı bir dorukhan için top yekün yönetimi topun ağzına sokmaya çalışmasını hayretle izliyorum dorukhansporlu demiyorum ben hiç kimse Beşiktaştan büyük değil hepsi bu.

imzamı atıyorum
 :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

rosier ghezzal demişken ghezzalı getiren menajerle sergenin 5 sene evvel yemek yerken çekilen fotosunu sosyal medyadaki trollerin sayfasından alıp buralara taşımakta ayrı bir ayıptı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

rosier ghezzal demişken ghezzalı getiren menajerle sergenin 5 sene evvel yemek yerken çekilen fotosunu sosyal medyadaki trollerin sayfasından alıp buralara taşımakta ayrı bir ayıptı
sosyal medyada çıkan bir şeyi ispatlıyken burda paylaşılmaması saçma
burda ne konuşacağız o zaman önemli olan haberin süzgeçten geçirilmesi yalan haberin paylaşılmaması
gerisini yorumlama yeteneği burdaki üyelerde var zaten.
bazı konularda konuşularak açığa çıkar bak ne güzel foto yayınlanmış sende bunun eski foto olduğunu söyleyip insanları bilgilendiriyorsun
olması gereken formatta bu

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı tangaz

sosyal medyada çıkan bir şeyi ispatlıyken burda paylaşılmaması saçma
burda ne konuşacağız o zaman önemli olan haberin süzgeçten geçirilmesi yalan haberin paylaşılmaması
gerisini yorumlama yeteneği burdaki üyelerde var zaten.
bazı konularda konuşularak açığa çıkar bak ne güzel foto yayınlanmış sende bunun eski foto olduğunu söyleyip insanları bilgilendiriyorsun
olması gereken formatta bu

evet ama aramızda art niyetliler var o fotoyu yada başka yalan haberleri alıp (örneğin anç fikreti ihraç edecek haberi) bi güzel köpürtüp servis edip taraftarı gazlayan dolduruşa getirenler gibi.

yoksa sergenin yada bir başkasının menajerlerle elbetteki fotosuda olacak yemekte yiyecek görüşecekte işlerinin bir parçası bu çalıştıkları sektörden unsurlarla elbette bir araya gelecekler  ama o fotoyu alıp aaa bak arkadaşının topçusunu getiriyor kesin komisyonunu kaldırcak goygoyu yapılması o amaçla yapılan paylaşımın buraya taşınması sıkıntı

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/1982denBeri/status/1323987899117916160     Basarili sevk ve idare  :claps:   :claps:  :bandit:
kaybettiğimizi bir ay kadar önce söylemişdim zaten
yönetinmin ortaya koyduğu mantık yanlış diğer davalarıda kaybedeceğiz büyük ihtimal
ödemedin parasını ne oldu şimdi hem parasını ödeyeceksin hemde faydalanamayacaksın bu iş
beceriksizliğin sınırlarını zorluyor. bile bile ladesdi. gönderdikleri gün davayı kaybedeceğimiz belliydi

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/1982denBeri/status/1323987899117916160     Basarili sevk ve idare  :claps:   :claps:  :bandit:

demek ki kontratın kalanını ödememize hükmedilmemiş öyle olsa rakam daha büyük olurdu muhtemelen 5-6 filan rahat çıkardı

Çevrimiçi Necmi

evet ama aramızda art niyetliler var o fotoyu yada başka yalan haberleri alıp (örneğin anç fikreti ihraç edecek haberi) bi güzel köpürtüp servis edip taraftarı gazlayan dolduruşa getirenler gibi.

yoksa sergenin yada bir başkasının menajerlerle elbetteki fotosuda olacak yemekte yiyecek görüşecekte işlerinin bir parçası bu çalıştıkları sektörden unsurlarla elbette bir araya gelecekler  ama o fotoyu alıp aaa bak arkadaşının topçusunu getiriyor kesin komisyonunu kaldırcak goygoyu yapılması o amaçla yapılan paylaşımın buraya taşınması sıkıntı
o haberi çıkartmak katılıyorum art niyettir ama o çıkan haberi buraya getirmek art niyet değil
aradaki farkı belirtmek gerekiyor. buraya onun gibi bir sürü haber taşınıyor şimdi neden ispatı olmayan haberlere
sıcak bakmadığımızı anlamışsındır sanırım. kötü niyetle yapılmış olsa bile ortada bir bilgi varsa doğruşuğuda ispatlandıysa burda tartışmanın bir sakıncası olamaz herkes fikrini söyler. bir hocanın menejerle görüşmesi çokda önemli değil anadolu takımlarında belki etkili oolur
ama istanbul takımlarında transfer hocayamı kalırki. birde her menejer görüşmesi olumsuz bakılacak durum değilki
menejerler futbolun gerçeği yok sayamazsın sonuçta bir piyasa bu. sadece bu değilki çiftci bile meyvesini sebzesini menejer aracılığı ile satıyor.
neye karşı geliyoruz onlar olmasa birçok futbolcudan kimsenin haberi bile olmaz.

Çevrimiçi Necmi

demek ki kontratın kalanını ödememize hükmedilmemiş öyle olsa rakam daha büyük olurdu muhtemelen 5-6 filan rahat çıkardı
kontratı ne kadardı. kaç yıllıkdı.

Çevrimdışı tangaz

o haberi çıkartmak katılıyorum art niyettir ama o çıkan haberi buraya getirmek art niyet değil
aradaki farkı belirtmek gerekiyor. buraya onun gibi bir sürü haber taşınıyor şimdi neden ispatı olmayan haberlere
sıcak bakmadığımızı anlamışsındır sanırım. kötü niyetle yapılmış olsa bile ortada bir bilgi varsa doğruşuğuda ispatlandıysa burda tartışmanın bir sakıncası olamaz herkes fikrini söyler. bir hocanın menejerle görüşmesi çokda önemli değil anadolu takımlarında belki etkili oolur
ama istanbul takımlarında transfer hocayamı kalırki. birde her menejer görüşmesi olumsuz bakılacak durum değilki
menejerler futbolun gerçeği yok sayamazsın sonuçta bir piyasa bu. sadece bu değilki çiftci bile meyvesini sebzesini menejer aracılığı ile satıyor.
neye karşı geliyoruz onlar olmasa birçok futbolcudan kimsenin haberi bile olmaz.

art niyetli haberi buraya taşıyınca o haberin daha fazla etkileşim almasını sağlayıp beslemiş olmuyormuyuz  :alala:

Çevrimdışı Erman1903

mevcut yönetim hiç bir sözleşme teklif etmedi henüz giden eski yönetim 1.5 milyon € veririz diye söz vermiş.Dorukhan da tutturdu bu yüzden illa o parayı isterim diye.Eski yönetimin yediği nanelerden biri yani.Dorukhan illa 1.5 diye diretiyor euro'nun 10 tl olduğu bu dönemde o rakamlar hayal.Yönetim oynasın sakatlıktan döndü 1.5 değil  750 bin € olur teklif yaparız mantığında haksız değil sakatlıktan döndü ne vereceği meçhul nüks edip etmeyeceği meçhul eski yönetimin dayattığı 1.5 milyon € isterim diye tutturmaya devam ederse yolu açık olsun.

Bu konu bu kadar abartılacak bir konu değil aynı kısır döngünün içinde boğuluyor insanlar bizle devam etmek isteyene kapımız açık istemeyene yallah.Quaresmayı sevenler için zamanında quaresmaspor diyen insanlar alt tarafı bir dorukhan için top yekün yönetimi topun ağzına sokmaya çalışmasını hayretle izliyorum dorukhansporlu demiyorum ben hiç kimse Beşiktaştan büyük değil hepsi bu.

Ben yanlış hatırlıyorum öyleyse ya da bir dedikodu falan kalmıştır aklımda. Bana göre yönetim de bu süreçte biraz geç kaldı, hatırlamıyorum tam olarak ama Ahmet Bulut oyuncuyu kanatları altına almadan önce işi bitirmek gerekiyordu. Neyse artık olan oldu 1,5M diretisi üzerinden kendini pazarlıyor, gidip daha düşüğe imza atar yüksek ihtimalle. Sakatlıktan çıktı çıkalı adam akıllı ilk maçını oynadı onda da 90 dakikayı tamamlayamadı havalara bak. 2 Maç üst üstüste iyi oynasın önce de ondan sonra düşünsün parayı. Bizimkilerin teklif edeceği maksimum 1.1 M falan olur, daha fazlasına da çıkmaya gerek yok. Gitsin 100-200Bin Euro için rotasyon topçusu olsun çok istiyorsa, kaldı ki bölük pörçük süre aldığında öyle güzel performans verebilecek bir tarzı da yok. Öyle olursa 2 sezon takılır renklilerden birinde daha sonra Anadolu yapar kendi paşa gönlü bilir.

Ne topçular gitti bu takımdan Dorukhan kimmiş, önce çıkıp topunu oynasın. He mesela Mensah'a o kadar para veriliyor kiralık onu söyleyenler de haklı top oynamadı henüz ama onun da maaşı 1,2 yani geri kalanı kiralama bedeli. 1,5 1,7 maaşları bu mali şartlarda anca yıldız futbolcular alır bizde. 90 dakikada 9 pas neymiş 10 dakikada 1 pas yapıyor, oyunun merkezindesin adamın suratına gülerler 1,5 Muş. Zaten sezon ortalamaları da 35 falan olması lazım Marco Verratti 100 pasla oynuyor, yukarıda verdiğim PTT topçuları 50+ olması lazım. Sakın bu adama teklif meklif yapmasın bizim yönetim, zaten renkliler de sezon bitene kadar bekleyecekler sakatlık riski vs ben daha bu memlekette Bossman'da Ocakta alınan oyuncu hatırlamıyorum. Para kazanmak istiyorsa bu sezon kendine iyi baksın çıksın paşa paşa topunu oynasın.

Çevrimdışı tangaz

kontratı ne kadardı. kaç yıllıkdı.

1,7 net maaşı vardı 3 yıllıktı 5,1 eder hadi gidene dek 1 milyon ödenmiştir desek 4 kalmıştır bunun gecikme faizi avukatı vbvb dersek 5 milyonu geçer sanki

Çevrimiçi Necmi

art niyetli haberi buraya taşıyınca o haberin daha fazla etkileşim almasını sağlayıp beslemiş olmuyormuyuz  :alala:
yada gerçeği açıklayıp etkisini düşürmüş oluruz.

Çevrimdışı tangaz

yada gerçeği açıklayıp etkisini düşürmüş oluruz.

bu olmadı aksine yalan haberleri köpürtüp kötü giden yönetime bir tekme daha sallayanlar ağırlıkta idi

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi para. Yönetim kendi arasında bölüşüp halleder artık  :tabe: Biz kızdığımızda bir şey olmaz diyenler vardı. Gerçekler kötü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

1,7 net maaşı vardı 3 yıllıktı 5,1 eder hadi gidene dek 1 milyon ödenmiştir desek 4 kalmıştır bunun gecikme faizi avukatı vbvb dersek 5 milyonu geçer sanki
belki yaptığı kontrat gelirlerden düşülmüş farkını tazmin etmişlerdir bilemem
sonuçta fifa bizi tazminata mahkum etti. tazminat alacaklarının haricindedir bence sözleşme bittikten sonrayı kapsar varsa alacağı zaten hukuken alacak onu
iki yıllık alacağından iki yıllık kazancını düşmüşler çıkan parayı söylemişlerdir.

Çevrimdışı Erman1903

İyi para. Yönetim kendi arasında bölüşüp halleder artık  :tabe: Biz kızdığımızda bir şey olmaz diyenler vardı. Gerçekler kötü  :tabe:

2,5M tazminat + 2M su olan Bonservis. N'Koudoucular hadi piste alalım sizi. Aptal mı bu adam 400Bin Euroya imza atacak hadi geçmiş olsun.

Çevrimiçi Necmi

bu olmadı aksine yalan haberleri köpürtüp kötü giden yönetime bir tekme daha sallayanlar ağırlıkta idi
fikret orman dönemindede böyleydi yapan tarafta olduğun için dikkatini çekmemiş olabilir.
bizim için burda neyin paylaşıldığı önemli değil her konu paylaşılır ve tartışılır yeterki yalan bilgi olmasın ispatı olsun.
paylaşılan bilgide foto olduğu için ispata gerek kalmıyor. gerisi üyelerimizin yorumlamasına kalmış

Çevrimdışı tangaz

belki yaptığı kontrat gelirlerden düşülmüş farkını tazmin etmişlerdir bilemem
sonuçta fifa bizi tazminata mahkum etti. tazminat alacaklarının haricindedir bence sözleşme bittikten sonrayı kapsar varsa alacağı zaten hukuken alacak onu
iki yıllık alacağından iki yıllık kazancını düşmüşler çıkan parayı söylemişlerdir.

yok abi o iş öyle olmaz tazminat ayrı dur üstüne birde kontratın hakedişi kalanı vbvb olmaz fifa rakamı bağlar noktayı koyar.

Çevrimdışı tangaz

2,5M tazminat + 2M su olan Bonservis. N'Koudoucular hadi piste alalım sizi. Aptal mı bu adam 400Bin Euroya imza atacak hadi geçmiş olsun.

enkudu demeyeydin iyiydi wazgeç şu enkudu sevdasından  :D

not: bonservisi 2,5 değilmiydi sol ayaklı sol stoperin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan gözümde biteli çok oldu. Bu beklediğim bir şeydi. Umarım hatasını kabul eder ve gerekeni yapar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

fikret orman dönemindede böyleydi yapan tarafta olduğun için dikkatini çekmemiş olabilir.
bizim için burda neyin paylaşıldığı önemli değil her konu paylaşılır ve tartışılır yeterki yalan bilgi olmasın ispatı olsun.
paylaşılan bilgide foto olduğu için ispata gerek kalmıyor. gerisi üyelerimizin yorumlamasına kalmış

fikret orman dönemi asla böle bişey olmadı benim iddaalarımın başında ise ihanet ettiği geliyordu ve söylemimin arkasındayım bir ara senle içersek detayları sana tektek içki masasında veririm ama hesaba karışmam  :icool:

Çevrimiçi Necmi

yok abi o iş öyle olmaz tazminat ayrı dur üstüne birde kontratın hakedişi kalanı vbvb olmaz fifa rakamı bağlar noktayı koyar.

sözleşmesi sonlandıktan sonra kontratından doğan kaybı not ediyordur zaten sözleşmesi sürerken oluşan alacak alınmış kabul ediliyor olabilir zaten almadığınıda bilmiyoruz fesih ederken tüm alacaklarını geçmişe dönük olanları vermiş olabilirler
bu gelecek iki yılın hesabıdır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

herifin gideceği daha pandemi vb yokken ortadaydı adam 30 yaşına dek böle ödeme saçmalığı görmemişti profesyonel tarzı ona bunu yaptırdı kızmıyorum adama ama şark kurnazı bir ispanyol çingenesi olduğu gerçeği de değişmiyor herif şuan 400 brüt kazanıyor tüm kariyerinde kazandığı parayı gelip burda 6 ay takılıp kaldırmış oldu.
Artık olayı değerlendirme şansımız kalmadı. Elimizdeki bonservis + 2.5 milyon euro paradan olduğumuz gerçeği var. Buna göre dğerlendirme yapmak zorundayız. Hatalı kimse gerekeni yapsın.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Keske yalan haber olsa. 9-10 galibiyet primi gidecek buraya.