Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629673 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

haberde zaten demirören tıkır tıkır ödüyordu die bir bilgi yokki en son demirören zamanında alacaklar bi ara sıfırlanmış giderken oyuncuya borç yoktu vb denmiyor, orman zamanı bu hiç olmamış deniyor ve anç ise yıllar sonra ilk defa bu işi yapmış bilgisi var. kendi desteklediği başkanın kamyonla gelir gelirken bile yapamadığı icraati şu darboğazda başaran yönetimin hazmedilmemesi durumu mevcut ve enteresan  :alala: bi adamı sevmiyorsun die yapılan iyi işi tükaka göstermek ilginç aynı güruh geçen f.ormanı anç ihraç edecek şeklindeki yalan habere atlayıp eleştiriyordu sonra anç haberi yalanlayınca sus pus. doğruya doğru demek kötü bişey değil. iyi haberi neden tükaka gösterme gayreti olduğu garip ötesi.
Bu haberler amatör eğlendirir.

Nasıl bir karın ağrıları varsa, Fikret Orman yönetimi ile hesaplaşmaları bitmiyor bir türlü.

Demirören zamanında en son ne zaman bütün alacaklar ödenmiş de, "7 senedir bir ilk" diye haber yaptırıyorlar?

10 senedir bir ilk diye yapsalar, ucu Demirören'e de dokunacak tabii.

Şu kötü ekonomide oyuncuların alacakları ödenebiliyorsa, neden maaşları aylarca medyaya sakız edildi?

Ayrıca mevcut başkan 5 sene asbaşkan olarak çalıştı, dememiş mi acaba "Fikret oyuncuların alacaklarını ödeyelim" diye?

[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2020, 18:27:24 tuncaboylu ]

Çevrimdışı levitate

Ljajic üstüne çok fazla video servis edilmeye başlandı. Göndermek için son aşamaya geldiler. Tebrikler Ljajic, tebrikler yönetim. Bir oyuncu ancak bu kadar değersiz hale getirilebilirdi.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1323643046421024771
sonda gülüyor, şakalaşıyorlar deniyor inş öyledir
bipbipbupbup

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ljajic kendini tamamen takima vermis tum enerjisini ve aidiyetini Besiktasa  harcamaya baslamis .. Iste bugunku  idmandan goruntuler  :ebebe:

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1323657580397342721
Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

Ljajic üstüne çok fazla video servis edilmeye başlandı. Göndermek için son aşamaya geldiler. Tebrikler Ljajic, tebrikler yönetim. Bir oyuncu ancak bu kadar değersiz hale getirilebilirdi.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1323643046421024771

Ljajic kendini bitirmiş.

Fiorentina da oynarken hocası bunu tekme tokat dovmustu hak vermeye başladım.

[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2020, 19:28:59 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic kendini tamamen takima vermis tum enerjisini ve aidiyetini Besiktasa  harcamaya baslamis .. Iste bugunku  idmandan goruntuler  :ebebe:

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1323657580397342721

Ljajic kendini bitirmiş.

Basının gazı gibi de geliyor bana. Onun için gidene kadar bu şekilde konuşmak istemiyorum. Değerini düşürmekten başka bir şeye yaramıyor bu görüntüler. Antremandan kim bunları dışarı sızdırıyorsa iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ayrica orda sadece ljajic durmuyor ki. Herkes ayni şekilde bekliyor. Antremandaki bir mola aninda bu görüntünün servis edilmesi biraz art niyetli geldi.
Ama bu ljajicin kendini toplamasi gerektiğini değiştirmiyor. Yeni kiz arkadaşı da var belki morali yerine gelir   :)

Çevrimdışı savaş altay

sonda gülüyor, şakalaşıyorlar deniyor inş öyledir
Yaw yumusatmayin ortami, yatagin bile serti makbuldur; zimba gibi kalkarsin  :bandit:

Ayrica orda sadece ljajic durmuyor ki. Herkes ayni şekilde bekliyor. Antremandaki bir mola aninda bu görüntünün servis edilmesi biraz art niyetli geldi.
Ama bu ljajicin kendini toplamasi gerektiğini değiştirmiyor. Yeni kiz arkadaşı da var belki morali yerine gelir   :)
Bile isteye ayni moduna devam ediyor fakat sergen bu cocugu kazanir. Nazli biraz bu adam. Sikintim var ustume gelme diyir :D

Çevrimdışı savaş altay

Ljajic kendini bitirmiş.

Kaos yukleyici  :kop:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Aynen öyle ljajicte sütten çıkmış ak kaşık değil ama orda o tepkiyi verdiğini de inanmıyorum. Evet hala tepkili fakat kaosten beslenmeye çalışıyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Bu haberler amatör eğlendirir.

Nasıl bir karın ağrıları varsa, Fikret Orman yönetimi ile hesaplaşmaları bitmiyor bir türlü.

Demirören zamanında en son ne zaman bütün alacaklar ödenmiş de, "7 senedir bir ilk" diye haber yaptırıyorlar?

10 senedir bir ilk diye yapsalar, ucu Demirören'e de dokunacak tabii.

Şu kötü ekonomide oyuncuların alacakları ödenebiliyorsa, neden maaşları aylarca medyaya sakız edildi?

Ayrıca mevcut başkan 5 sene asbaşkan olarak çalıştı, dememiş mi acaba "Fikret oyuncuların alacaklarını ödeyelim" diye?

hani şu ANÇ ormanı ihraç edecek şeklindeki yalan habere inanıp yönetime sallayan amatörleri mi kastediyorsun? Walla haklısın...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bizde 1,7 milyon kemiksiz kazanan ruiz ispanyada 400 brüte gitmiş eline taş çatlasa 250 bin kalır farka bak kaç katı.

enkudu transferi de enteresan totnım şimdi talibi var satıyorum dese biz kalan 4,5i verip almak zorundamıymışız nasıl iş bu  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizde 1,7 milyon kemiksiz kazanan ruiz ispanyada 400 brüte gitmiş eline taş çatlasa 250 bin kalır farka bak kaç katı.

enkudu transferi de enteresan totnım şimdi talibi var satıyorum dese biz kalan 4,5i verip almak zorundamıymışız nasıl iş bu  :alala:
Satsınlar da hakkımızı onlar versinler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Satsınlar da hakkımızı onlar versinler  :tabe:

ben bişey anlamadım bu işten mustafacım, kontrata bakmak lazım. şimdi adamlar 3e satıyorum dese bize 1,5 verip hadi kapiş mi diyebilme hakları var yoksa 4,5in üzerinde teklif bulurlarsa satıp örneğin 6 olsun 4,5i zaten benim kalan 1,5in yarısı senin diyip elimize 0,75 verip hadi yallah mı diyecekler

Çevrimdışı tangaz

a.buluta 19 milyon yuro borç dedikodusu doğru ise ve komisyon %10-15se kontratlar 120-200 milyon yuro arasına tekabül eder  :alala:

Çevrimdışı tangaz

layiçin aldığı paranın tamamı çocuğa gitmiyor söylemi var benzerini lens ozzi felan için de şenol güneş söylemişti artık ne tür dolaplar çevirdiyse ex başkan ve ekibi  :alala:

ondan sonra paralar nerede deyince yok ayıp yok ormana sabotaj düzenlendi vbvb

Çevrimdışı tangaz

cenk tosun sahalara geri dönmüş haftasonu 21 dk süre bile almış araya kadar fiziğini iyice toparlamış bir cenk aramıza katılırsa ikinci devre ciddi katkı verebilir.

Çevrimiçi gokhans

başkanın dediğine göre , şimdi dorukhana 1,5milyon verme imkanımız yok. Ozaman fenere gitmesi garanti yani öylemi? niye oynatıyorsunuz madem adamı , yollayın ozaman pafla antremana çıksın. Ya sinir krizi geçirecem ya , göz göre göre potansiyeli en yüksek , italyadan 10milyon teklif almış adamın , ezeli rakibine gidiyor. Ve herkez çok rahat , kimsenin umrunda değil.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

başkanın dediğine göre , şimdi dorukhana 1,5milyon verme imkanımız yok. Ozaman fenere gitmesi garanti yani öylemi? niye oynatıyorsunuz madem adamı , yollayın ozaman pafla antremana çıksın. Ya sinir krizi geçirecem ya , göz göre göre potansiyeli en yüksek , italyadan 10milyon teklif almış adamın , ezeli rakibine gidiyor. Ve herkez çok rahat , kimsenin umrunda değil.
Yönetimin ne umrunda ki? Amatörlerin hepsi lig düşüyor. Ne yapıyorlar? Hiçbir şey  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu zor bir karar bende bunun yanıtını bulamıyorum şöyle ki misal dodo bizi bu sene şampiyon yapacak ama imza atmayacak diyelim bu birinci seçenekti ikicisi ise kadrodışı bırakıncada şampiyon olamayacağız ve yine imza atmayacak. hangisini seçersiniz? ben muhtemelen birinci şıkkı alırım.

Çevrimdışı celiker1

bu zor bir karar bende bunun yanıtını bulamıyorum şöyle ki misal dodo bizi bu sene şampiyon yapacak ama imza atmayacak diyelim bu birinci seçenekti ikicisi ise kadrodışı bırakıncada şampiyon olamayacağız ve yine imza atmayacak. hangisini seçersiniz? ben muhtemelen birinci şıkkı alırım.
"İmza atmıyor ve kadro dışı bırakıyoruz ama şampiyon oluyoruz " şıkkı yok mu? :tabe: Şaka maka bir an önce pazarlık masasına oturur,pazarlıklarla alttan bağlamaya çalışır,kabul etmediği noktada ufak ufak fiyatı yükseltip verebileceğim en üst noktaya çıkar,dahada kabul etmiyorsa masayı devirir kadro dışı bırakırım.Kabul etmeyen adam menejeri vasıtasıyla Belezoğlu üzerinden Fb ile anlaşmış demektir zaten.Ben göz göre göre rakibime oyuncu yetiştiremem
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2020, 13:24:28 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

"İmza atmıyor ve kadro dışı bırakıyoruz ama şampiyon oluyoruz " şıkkı yok mu? :tabe:

şampiyon olalım da isterse fenere geseye gitsin bizim şampiyonluğumuzda kilit rol üstlensin sonra ne hali varsa görebilir ben çok önemsemiyorum feyyazın gidişini görmüş ağlamış adamım dorukhan kim ki

Çevrimdışı MUSTAFA_

şampiyon olalım da isterse fenere geseye gitsin bizim şampiyonluğumuzda kilit rol üstlensin sonra ne hali varsa görebilir ben çok önemsemiyorum feyyazın gidişini görmüş ağlamış adamım dorukhan kim ki
Yabancı kuralı gelmese kimsenin önemseyeceğini sanmam  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yabancı kuralı gelmese kimsenin önemseyeceğini sanmam  :tabe:

isterse yabancı sayısı 3e düşsün ne dorukhanlar gördük ne hali varsa görsün

Çevrimdışı celiker1

Yok rakibime gitti diye üzülmem zaten.Dediğin gibi Feyyaz'ı yaşamışız.Bana koyan  göz göre rakibine hazırlamak olur.Bu kadar kolay hareket etmemeli oyuncu.Seni Eskişehir'den alalım,parlatalım,topu topu yarım sezon oynayıp 1 yıl sakatlıktan yat,2yıl maaş al ve seni bu seviyeye getiren kulübüne bir şey vermeden defolup git.Oyna topunu git avrupaya.Daha bir.şey.vermeden cambazlık yapıyorlar menejerleri ile.Bunları cezalandırmayacakta ne yapacaksın?
Hayatta Beşiktaş