Boby Brown yerine Boby Dixon olsaydı bu dediklerini kabul ederdim ama şimdi ortada kaldım. Boby bizde Çin liginin arada olduğu dönemde gelip oynadı kiralık gibi ve şimdi geri döndü takımına. Ufuk hoca açısından bakarsak ona bir Boby Dixon lazım. Milli takımda Dixon ın Ergin Ataman döneminden daha iyi kullanıldığına şahit olacağız çok yakında. Biz de Dixon ın genç diye görülen Thompson ı eğitmekle yılımızı heba edeceğiz. Sırf hocanın Dixon aşkı yüzünden...
Aynen senin dediğinde doğru ama bizim takımda önemli topları kullanamayan oyuncu eksikliği yaşadığımız aşikar o yüzden ben Bobby Brown dedim kritik dk ları iyi oynayan skorer ve takımı oynatan çok önemli bi oyuncu bence geçen sene sonu geldiğinde heyecanlanmıştım ölü takımın maçlarına gittim o gelince güven veren bi oyuncu ve bu takım içinde bence çok iş yapardı..
Michael ROLL .
Kylee Weems
hatta Strawberry gibi Clark gibi adamlara 3 sayılık şut pozisyonları yaratamıyoruz en büyük sorunlarımızdan birisi bu oyuncular çok net şutörler özellikle Weems i çok beğeniyorum..
Michael Roll neredeyse oyun kurucu gibi oynamaktan asıl mesziyetlerini sergileyemiyor bence sezonun en iyi oyuncusu Michael ROLL . .