Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
son periyot skoru 9-22 bu sene oynadığımız en kötü maç olabilir. yalnız her maç üçlük yüzdemiz çok düşük. gs bile cayır cayır üçlük atıyor.biz atamıyoruz
Sıkıntı sezon başından beri oyun kurucu pozisyonunda. Hoca'nın yarattığı pas oyununa dayalı takım işleyişini resmen Thompson bozuyor. Takımın ritminin düştüğü dakikalar genelde onun saçmaladığı dakikalar. Oyun akıcılığımız bir anda yok oluyor gidiyor. Mesela bugün Kenan'la daha iyi oynadı takım. Topa baskı ve pas akışkanlığı Kenan'lı dakikalarda çok daha iyiydi. Hocanın Thompson'dan Dixon yaratma sevdası bizi bitirecek gibi. Parçaları birbirine cuk oturan bir takım kurmuşsun. Mücadele düzeyi yüksek. Pas oyununu birbirini tamamlayan oyuncular olduğu için gayet iyi oynayabilecek bir kadron var. Tek bir hamle bu takımı bir tık yukarı çekecek. Kurtulsan şu Thompson'dan ayakları yere basan ve oyunu biraz okuyabilen bir guard getirsen cidden bu takım play-off'ta bile sürpriz yapabilecek potansiyele sahip. Olmayacak işte bu adam. İnadı bırak be Ufuk hoca
Senin Thompson hakkında yazdıklarına ekleme yapayım. Thompson ayrıca savunmada aşırı derecede zafiyet oluşturuyor. Hem boyu ksa hem savunma yapmayı bilmiyor. İlk defa bu kadar kötü bir guard gördüm takımımızda. Faydasından çok zararı var. Hocanın yeni bir Dixon ortaya çıkarma aşkı yüzünden. Ufuk hocaya bu gidişle baskı yapmak zorunda kalacağız Thompson gitsin diye. Standart top süren, savunması iyi, oyun kuran adam bile takıma seviye atlatır. Net...
P&R savunması yok zaten adamda yerlerde sürünüyor. Fransa'da oynanan basketbol ile burası bir değil. Orada deliciği ile ekstra şutlarıyla falan saçmalasa da iş yapabilir. Ama bizim düzeyde bir takımın sırtında kambur oluyor. Söylediğin gibi çok ahım şahım bir guard'a bile gerek yok şu anda. Oyunu okuyan ve ayakları yere sağlam basan bir guard bu takımın çehresini değiştirir. Ama hoca pek geri adım atacak gibi durmuyor. Umarım bir an önce hatasından döner.
Yine takım başarısız sonuçlar alınca akıllar başa geldi. Yeni bir guard arayışına girmişiz. Transfer yasağını da kaldırmak için para ödeyeceğimizden düşük maliyetli oyuncularla ilgileniyormuşuz. İnşallah piyangodan iyi biri çıkar. Thompson kanserini kesip atma paha biçilemez
Dualarımız kabul oldu ve Ufuk hoca'nın inadı kırıldı demek ki Beni asıl düşündüren Karşıyaka eşleşmesi. Bu sene ki en büyük hedef bence Avrupa ve en tehlikeli turu oynayacağız. İzmir'deki maç çok önemli. Bu turu geçersek önümüz açık.
Bence eleneceğiz guard yetişmezse
Dur hemen kesme ümidini, Karşıyaka da dengesiz takım. Saçmalama potansiyeli yüksek bir takım
Karşıyaka bize karşı hep iyi oynuyor özellikle de kendi evindeki maçlarda Bizim takımda guardımızın olmamasından dolayı baya dengesiz Bunu uzun süredir söylüyorum burada zaten. Hatta pivotumuz da yetersiz üst seviye için. Elenmemiz sürpriz olmaz
Elenmemiz elbette sürpriz olmaz. Ama Karşıyaka'da bizim kadar dengesiz bir takım o yüzden elememiz de sürpriz olmaz 1-5 Basketbolun kalbidir. Bizim takım o yüzden sıkıntılı. Kaldı ki, Stimac kendisini aşmış durumda inanılmaz performans sergiliyor fakat buna rağmen bu pozisyon bizim için halen soru işareti. Yukarıyı düşüneceksek özellikle önümüzdeki sene diğer pozisyonlara dokunulmasa bile 1-5 kalitesini muhakkak yukarı çıkarmamız lazım. Göreceğiz bakalım kim daha fazla saçmalayacak bu eşleşmede, az saçmalayan işi bitirir
Strawberry'den müthiş smaç geldi Mutlaka izleyin...
Yahu @MUSTAFA_ nasil bi ileti buZaten kafam bozuk fena besiktasin maci yok bugun. Mutlaka izleyin..... ha bu simaci ben nasil izleyecem, koyuver linkini acalim bakalim. Altina reklamini yap bi guzel. Soyle geldi boyle kaldirdi boyle soktu gibi azicik eskinin tan gazetesi tarzi