Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 700803 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün saat 14:00 da Akatlar'da  İBB ile oynuyacağız

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi 38life

Bugün saat 14:00 da Akatlar'da  İBB ile oynuyacağız

Thompson yok.
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2017, 14:09:08 38life ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 24-9 İstanbul BBSK

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 44-31 İstanbul BBSK

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk hoca nedense full yedekleri oynatıyor ve farkın açılmasını istemiyor gibi davranıyor  :alala: İstese şimdi maç 40 fark falan olmuştu  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakemler her yerdeler  :akuma: Kyle Wems in güzelim bloğunu hiç etti orman çocukları  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 65-51 İstanbul BBSK

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Micheal Thompson  :alala: Kenan Sipahi  :alala: Earl Clark  :alala: Ufuk hoca  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 86-73 İstanbul BBSK

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim 83 rakibimizin 53 top kullandığıı bir maçta bu skor farkı aşırı derecede az. Şut yüzdelerimiz yerlerde. Kazanmak iyi ama takım hala play of lar için ışık vermiyor. Normal sezonda bile bu ekilde oynamaya devam edersek direk rakiplerimizi yenemeyiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Maçın istatistikleri  :bandit:
Stimac 12 hücum ribaundu nedir ya, adamın defansif ribaundu daha az.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stimac 12 hücum ribaundu nedir ya, adamın defansif ribaundu daha az.
Rakip takımın yabancı oyuncuları ile problemi var. Pivotları yok olmasına rağmen alelade bir pivotun 20 sayı bulmasına engel olamadık. Pota altı üstünlüğümüzü sahaya yansıtamadık. Stimac ın aldığı çoğu ribaund işe yaramadı. Çünkü şut sokamadık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Bizim 83 rakibimizin 53 top kullandığıı bir maçta bu skor farkı aşırı derecede az. Şut yüzdelerimiz yerlerde. Kazanmak iyi ama takım hala play of lar için ışık vermiyor. Normal sezonda bile bu ekilde oynamaya devam edersek direk rakiplerimizi yenemeyiz  :tabe:
Abi fark açılınca bizimkiler daha da hızlanıyor, farkı çok indirtiyoruz. Adamların da işine geliyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

güzel yendik :D  :evillol:

Çevrimdışı enesbjk

Rakip takımın yabancı oyuncuları ile problemi var. Pivotları yok olmasına rağmen alelade bir pivotun 20 sayı bulmasına engel olamadık. Pota altı üstünlüğümüzü sahaya yansıtamadık. Stimac ın aldığı çoğu ribaund işe yaramadı. Çünkü şut sokamadık  :tabe:
Bi ara ribaund kastı zaten Aynen, bu maç çok rölanti oynadık. Buna bağlıyorum ben. Savunma yapmadık gibi nerdeyse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi fark açılınca bizimkiler daha da hızlanıyor, farkı çok indirtiyoruz. Adamların da işine geliyor.
Valla bu seneki tüm maçlarımızı izleyen biri olarak bu sene en kötü oynadığımız maçlarda ilk üçe rahat girer bu maç. Acayip saçma şut denemeleri boş ceza atışlarını sokamamak. Stimac ın kaçırdığı bomboş atışlar, Nicheal Thompson ın kaldırıp attığı saçma şutlar... Sıkldım maçı izlerken  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 34-33 Banvit

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 57-66 Banvit

Thompson was here   :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Maç Sonucu

Bu tomson mal mi? Azicik maca baktim yanlis hatirlamiyorsam 5. Saniyede topu oyuna sokamadi ve topu rakibe verdik potaya atamadan. Sonra gitti ucluk atti potayi kiriyordu.

Çevrimdışı tangaz

Maç Sonucu

ohaa falan oldum 3. çeyrek sonunda bıraktım izlemeyi 48-44 öndeydik. son çeyrek 10 sayı bile üretemedik mi  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bu tomson mal mi? Azicik maca baktim yanlis hatirlamiyorsam 5. Saniyede topu oyuna sokamadi ve topu rakibe verdik potaya atamadan. Sonra gitti ucluk atti potayi kiriyordu.

abi avrupa kupası ilk maçıydı sanırım belçika deplasmanında kazanırken tespiti yapmıştım bu sene seyrettiğim ilk maçımızda bu tomsondan cacık olmaz boşuna bişey beklemeyin dedim. basketi iyi bilen gençler "abi hoca ısrarla istedi bekleyelim acele yorum yapma" demişlerdi. ben de çok ısrar etmemiştim tezimde ama mal ortadaydı 10 dk yetiyor biliyorsun :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

ohaa falan oldum 3. çeyrek sonunda bıraktım izlemeyi 48-44 öndeydik. son çeyrek 10 sayı bile üretemedik mi  :alala:
Thompson yarı sahada topu 10 saniyede zorla geçirip 10 saniyede aval aval etrafa bakıp şut atıp durdu  :tabe: Sayı atamamız guardımızın olmaması kaynaklı. Özellikle Stimac da devre dışı kalınca takıp kontağı kapattı...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Ne güzel elendik ama :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne güzel elendik ama :D
Ufuk hoca böyle devam Thompson ın turşunu kuracağız. Adam top sürmeyi oyun kurmayı kenardan topsokmayı bilmiyor ve hala kadroda tutmaya devam ediyoruz. Dünyanın hiç bir takmı bir oyuncuya bu kadar kıyak geçmedi  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★