Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 700615 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı MUSTAFA_

Earl Clark biraz hareketlendiğinde bile yıldıza dönüşen oyuncu. Formunun geriye gidişinde durumu pek sallamamaya başlamasının etkisini sezinliyorum. Keşke uzun süre kadromuzda kalabilseydi ama bu ruh haliyle takılacaksa, gidecekse de gitsin.

Giden olmadan transfer beklemeyin. Ben de guard ve pivot istiyorum ama yönetim ve koç takımın şu an ki düzeyinden memnun görünüyor. Aslında yeniden yapılanmanın ilk senesi için haksız da sayılmazlar. Bakalım Thompson'u kazanırız belki.

Önemli olan seneye mevcut yapının üstüne koyarak ilerleyebilmek. Bu açıdan Ufuk Sarıca başta olmak üzere durumdan umutluyum.
Thompson ve kazanmak   Amacımız oyuncu yetiştirmek mi? Herhangi bir guard alsan Thompson kalibresinde katkı verir zaten. Takım genelde Thompson ı sırtında taşıyor. Thompson ile play-off larda görüşelim. Bakalım oyunu olgunlaşmış olacak mı? Kumarda hep masa kazanır ama bekleyelim yine de

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Thompson ve kazanmak   Amacımız oyuncu yetiştirmek mi? Herhangi bir guard alsan Thompson kalibresinde katkı verir zaten. Takım genelde Thompson ı sırtında taşıyor. Thompson ile play-off larda görüşelim. Bakalım oyunu olgunlaşmış olacak mı? Kumarda hep masa kazanır ama bekleyelim yine de
Ufuk hocada napalım katlanacağız Thompson a diyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk hocada napalım katlanacağız Thompson a diyor.
Hayır öyle demiyor. İstese şartları zorlar aldırır. Oyuncu değiştirmek basketbolda kolay. Hoca Thompson dan yeni bir Boby Dixon yapma peşinde. Yenilik yerine varolan Karşıyaka da şampiyon olan sistemi üzerine gidiyor. Yalnız o zamanın şartları şimdi yok. İkinci yarıda çok ilginç sonuçlar alırsak şaşırmam. Tüm takımlar bir şekilde değişiklik yapıp oyun sistemlerini oturtacak. Tüm önemli maçlarımızı deplasmanda oynayacağız. Mağlubiyetler arka arkaya geldiğinde değişiklik yapacağız. O zaman da Thompson geliştiriyorum diyemeyecek Ufuk hoca maalesef...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca takımlarının karakteristik özelliği  :ebebe:

Kaan Kural : Beşiktaş Sompo Japan, bu sezon fiyat performans oranı olarak Türkiye'nin 1 numaralı takımı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ufuk Sarıca takımlarının karakteristik özelliği  :ebebe:

Kaan Kural : Beşiktaş Sompo Japan, bu sezon fiyat performans oranı olarak Türkiye'nin 1 numaralı takımı.
Ufuk hocAnin sirri

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk hocAnin sirri

Şu Thompson da da işe yarayaydı şu metotlar  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

#GameDay | FIBA Şampiyonlar Ligi lideri Beşiktaş Sompo Japan, E Grubu'nun son maçında MHP Riesen Ludwigsburg'u Akatlar Arena'da ağırlıyor. Maç saat 20:00 da Smart Spor 2 den yayınlanacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

#GameDay | FIBA Şampiyonlar Ligi lideri Beşiktaş Sompo Japan, E Grubu'nun son maçında MHP Riesen Ludwigsburg'u Akatlar Arena'da ağırlıyor. Maç saat 20:00 da Smart Spor 2 den yayınlanacak.

valla thampson yüzünden izleyesim gelmiyor ama neyse izlicem yinede.

Çevrimdışı enesbjk

valla thampson yüzünden izleyesim gelmiyor ama neyse izlicem yinede.
Abi kesinlikle bu adamla devam edeceksek( :( ) yapmamız gereken, onun yaptığı herhangi bi top kaybının ardından oyundan almak olmalı. Yoksa durmuyor 2-3 tane top daha kaybediyor iyice kötüye gidiyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Periyot Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 24-22 MHP Riesen Ludwigsburg

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 42-33 MHP Riesen Ludwigsburg

Beşiktaş Tarihi
★★★

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 42-33 MHP Riesen Ludwigsburg

ufuk hocada benim gibi fark açılmasın zevki olmaz gibisinden hep farkı kapatıyor :D

Bende eşli batak oynarken öyle yapıyorum fark çok açılınca batarına giriyorum :D  :evillol:

Abi kesinlikle bu adamla devam edeceksek( :( ) yapmamız gereken, onun yaptığı herhangi bi top kaybının ardından oyundan almak olmalı. Yoksa durmuyor 2-3 tane top daha kaybediyor iyice kötüye gidiyoruz.

hoca devam etmekte ısrarlı gibi kardeşim thampson'dan yeni bi boby dixon çıkarmaya çalışıyor bakalım hakkımızda hayırlısı. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

ufuk hocada benim gibi fark açılmasın zevki olmaz gibisinden hep farkı kapatıyor :D

Bende eşli batak oynarken öyle yapıyorum fark çok açılınca batarına giriyorum :D  :evillol:
Maç zevkli oluyor da sürekli olunca da insanın ömründen ömür eksiliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Birisi basketbol salonuna giden seyircilere maç esnasında sadece marş söylenmeyeeğini hakemin her aleyhimize kararında baskı altına alınması gerektiğini öğretmeli artık. Her maçta hakemler keyfine göre saçma sapan düdükler çalıyorlar aleyhimize  :money: Anahtar kelime baskı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Periyot Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 61-55 MHP Riesen Ludwigsburg

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakemler rezalet ötesi yönetiyor maçı  :money: İyiki liderliği garantilemişiz  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 88-85 MHP Riesen Ludwigsburg

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 88-85 MHP Riesen Ludwigsburg
Nasıldık, izleyemedim de. Ayni sorunlar devam heralde 3.P sorunu da bitmeyecek gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nasıldık, izleyemedim de.
Kötü alışkanlıklarımız düzelmemiş hala  :tabe: Maç da gazozuna olduğu için bizim açımızdan genelde rahat oynadık. Maçın sonunda rakibi hatalarımızla maça ortak etsek de kazanmasını bildik  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ve grup etabının sonuna geldik. Tabiki lider bitirdik  :bandit: Lider bitirdiğimiz için son 16 ya direk kaldık  :) Eleme turlarını bay geçeceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ve grup etabının sonuna geldik. Tabiki lider bitirdik  :bandit: Lider bitirdiğimiz için son 16 ya direk kaldık  :) Eleme turlarını bay geçeceğiz  :tabe:

good  :ok:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bobby Brown takımda olsaydı bu sene farklı bi Beşiktaş SJ olurdu ve müthiş olurdu her maç 15 - 20 sayı  - 7  - 10 arası asistle tamamlardı maçları... Sorumluluk alınması gereken heryerde alırdı Siena yıllarından beri hayran olduğum oyuncuydu saçma bi takımın içine geçen sezon 6 maçlık gelip gitti. üzüntü verici.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bobby Brown takımda olsaydı bu sene farklı bi Beşiktaş SJ olurdu ve müthiş olurdu her maç 15 - 20 sayı  - 7  - 10 arası asistle tamamlardı maçları... Sorumluluk alınması gereken heryerde alırdı Siena yıllarından beri hayran olduğum oyuncuydu saçma bi takımın içine geçen sezon 6 maçlık gelip gitti. üzüntü verici.
Boby Brown yerine Boby Dixon olsaydı bu dediklerini kabul ederdim ama şimdi ortada kaldım. Boby bizde Çin liginin arada olduğu dönemde gelip oynadı kiralık gibi ve şimdi geri döndü takımına. Ufuk hoca açısından bakarsak ona bir Boby Dixon lazım. Milli takımda Dixon ın Ergin Ataman döneminden daha iyi kullanıldığına şahit olacağız çok yakında. Biz de  Dixon ın genç diye görülen Thompson ı eğitmekle yılımızı heba edeceğiz. Sırf hocanın Dixon aşkı yüzünden...

Beşiktaş Tarihi
★★★