Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 701121 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boby Brown yerine Boby Dixon olsaydı bu dediklerini kabul ederdim ama şimdi ortada kaldım. Boby bizde Çin liginin arada olduğu dönemde gelip oynadı kiralık gibi ve şimdi geri döndü takımına. Ufuk hoca açısından bakarsak ona bir Boby Dixon lazım. Milli takımda Dixon ın Ergin Ataman döneminden daha iyi kullanıldığına şahit olacağız çok yakında. Biz de  Dixon ın genç diye görülen Thompson ı eğitmekle yılımızı heba edeceğiz. Sırf hocanın Dixon aşkı yüzünden...

Aynen senin dediğinde doğru ama bizim takımda  önemli topları kullanamayan oyuncu eksikliği yaşadığımız aşikar o yüzden ben Bobby Brown dedim kritik dk ları iyi oynayan skorer ve takımı oynatan çok önemli bi oyuncu bence geçen sene sonu geldiğinde heyecanlanmıştım ölü takımın maçlarına gittim o gelince güven veren bi oyuncu ve bu takım içinde bence çok iş yapardı..

Michael ROLL .

Kylee Weems

hatta Strawberry gibi Clark gibi adamlara 3 sayılık şut pozisyonları  yaratamıyoruz en büyük sorunlarımızdan birisi bu oyuncular çok net şutörler özellikle Weems i çok beğeniyorum..

Michael Roll neredeyse oyun kurucu gibi oynamaktan asıl mesziyetlerini sergileyemiyor bence sezonun en iyi oyuncusu Michael ROLL . .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen senin dediğinde doğru ama bizim takımda  önemli topları kullanamayan oyuncu eksikliği yaşadığımız aşikar o yüzden ben Bobby Brown dedim kritik dk ları iyi oynayan skorer ve takımı oynatan çok önemli bi oyuncu bence geçen sene sonu geldiğinde heyecanlanmıştım ölü takımın maçlarına gittim o gelince güven veren bi oyuncu ve bu takım içinde bence çok iş yapardı..

Michael ROLL .

Kylee Weems

hatta Strawberry gibi Clark gibi adamlara 3 sayılık şut pozisyonları  yaratamıyoruz en büyük sorunlarımızdan birisi bu oyuncular çok net şutörler özellikle Weems i çok beğeniyorum..

Michael Roll neredeyse oyun kurucu gibi oynamaktan asıl mesziyetlerini sergileyemiyor bence sezonun en iyi oyuncusu Michael ROLL . .
Micheal Roll den tam randıman alamıyoruz. Almamız için guardı değiştirmemiz lazım. Hoca böyle devam edeceğiz dedi. Onun için artık söylemekten dilimde tüy biten transfer olaylarını rafa kaldırdım

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Beşiktaş'ımız, FIBA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda Pınar Karşıyaka - Fraport Skyliners eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ımız, FIBA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda Pınar Karşıyaka - Fraport Skyliners eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
Kesin Karşıyaka çıkar ve bizi de eler yoluna devam eder biz bu kafayla devam ettiğimiz sürece  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Şampiyonlar Ligindeki tüm eşleşmeler  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

FIBA Şampiyonlar Ligindeki tüm eşleşmeler  :bandit:
Tüh be pınar karşıyaka ihtimali kötü olmuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tüh be pınar karşıyaka ihtimali kötü olmuş.
İhtimal olarak bakmıyorum. Rakibi güçsüz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

İhtimal olarak bakmıyorum. Rakibi güçsüz  :tabe:
Monaco,tenerife, partizan var benim gördüğüm tabi pek takip edemedim bir çok takımı sence kupa için şansımız nasıl.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Monaco,tenerife, partizan var benim gördüğüm tabi pek takip edemedim bir çok takımı sence kupa için şansımız nasıl.
Öyle aman aman çok iyi dediğim bir takım yok. Thompson verim verir ve Stimac size olarak ezilmezse şansımız yüksek  :tabe: Net favoriyiz diyemem ama favorilerden biriyiz. Kaybedersek kendi saçma hatalarımız dan maç kaybediyoruz zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün saat 15:30 da Akatlar'da TED Kolejliler'i ağırlayacağız. İzlemek isteyenler için maç yayını Ntv Spor'da  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın başlamasına son 5 dakika...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 22-7 TED Ankara Kolejliler

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

1. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 22-7 TED Ankara Kolejliler

show var show :D

Çevrimdışı mylife1903

O ne be ayip biraksinlar azicik kolejlilerde atsin sayi. Bu baska kolejlere benzemis, basketboldan cikmis is

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel bir ter antremanı keyfi sürüyoruz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Güzel bir ter antremanı keyfi sürüyoruz  :ebebe:

e.clark böyle maçların yıldızı :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 48-22 TED Ankara Kolejliler

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğan Şanlı diye nur topu gibi işe yaramayan oyuncumuz var. Yürümeyi bile unutmuş sakatlıktan sonra  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Doğan Şanlı diye nur topu gibi işe yaramayan oyuncumuz var. Yürümeyi bile unutmuş sakatlıktan sonra  :money:

girdiği gibi çıktı :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 70-42 TED Ankara Kolejliler

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğan Şenli 5 dakikada 5 faul yaparak inanılması güç bir olay başardı  :evillol: Basketbolu bıraktım yürümeyi unutmuş adam  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

girdiği gibi çıktı :)
Az daha dursa içim daralmıştı ölecektim  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 93-52 TED Ankara Kolejliler

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 93-52 TED Ankara Kolejliler

41 sayı fark attık 41 kehaneti yine başladı :D

Futbolda 41 baskette 41 :D  :evillol: