2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865632 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Eskisehir-keciörengücü macinda gözüme carpmisti bu cocuk, daha 17 yasinda oldugunu bilmiyordum, böyle yatirimlari herzaman desteklerim,  gidip süperligde anadolu takimlara yine milyonlar verecegimize, böyle gencecik yeteneklere yatirim yapalim. Tutarsa cok büyük kar edersin, tutmazsa fazla zarar etmemiş olursun.

sol tarafta rıdvan ile garantiye aldık bu çocukta sağ tarafın rıdvanı olabilir  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Harcama limitimiz hayırlı olsun. Yine hesaplar havada uçuşacak. Transferden çok bu mevzuu konuşulacak  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1346088724996759552

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

sol tarafta rıdvan ile garantiye aldık bu çocukta sağ tarafın rıdvanı olabilir  :tabe:
Az önce eses - boluspor macini izledim canli, gercekdende ridvanin sagbek versiyonu, biraz defans yönünü gelistirmesi lazim daha, oda oynaya oynaya olur, daha 17 yasinda. Süper lig temposu başka, olurmu görecegiz, böyle cocuklara yatirim yaparsan kimsede cikip ağzini acamaz, tutar tutmaz ayri, ama dogru bir hamle olur, cünkü ışık var cocukda.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Harcama limitimiz hayırlı olsun. Yine hesaplar havada uçuşacak. Transferden çok bu mevzuu konuşulacak  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1346088724996759552

bu gs,fb durmadan neden artıyor biri bana açıklayabilir mi ?

Biz niye artmıyoruz ?

Neye göre belirleniyor bu rakamlar ?

Çevrimdışı celiker1

bu gs,fb durmadan neden artıyor biri bana açıklayabilir mi ?

Biz niye artmıyoruz ?

Neye göre belirleniyor bu rakamlar ?
Banka borçlarını yapilandırma ile alakalı bir durum.Yinede özellikle Fener'e ne kadar dogru uygulanıyor şüpheliyim
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Çoğu yerde Koita'yı bu sefer aldık diye yazılıyor.Bugün Kasımpaşa-Fb maçında da kadroda yok.Bu yoklukta maaş dengesini bozmayacağı için Abou'nun arkasımda ikinci santrafor olarak okeyim.Siz ne düşünüyorsumuz?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı kahyaoglueren

Guncel kurla 37 milyon euro civari cıkmış sapmayla birlikte.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Çoğu yerde Koita'yı bu sefer aldık diye yazılıyor.Bugün Kasımpaşa-Fb maçında da kadroda yok.Bu yoklukta maaş dengesini bozmayacağı için Abou'nun arkasımda ikinci santrafor olarak okeyim.Siz ne düşünüyorsumuz?
Ben karsiyim böyle transferlere, madem günü kurtarmak istiyorsun biraz fazla verirsin yarim sezonluk bir anlasma yaparsin getirirsin avrupanin büyük liglerinde olan ama fazla sans bulamayan birini. Koita en az 1,5 yillik sözlesme yapmak zorundasin, zaten bana göre cok vasat biri, e simdi ne gerek var kadroyu böyle adamlarla sisirmeyi, sezon sonu kadro yapilanmasinda bu sefer dert olacak. Git cenk tosunu zorla, bundan 50 kere iyidir, hem avrupa sampiyonasi var, kendisinide göstermek isteyecekdir
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Akil Emre

Ben karsiyim böyle transferlere, madem günü kurtarmak istiyorsun biraz fazla verirsin yarim sezonluk bir anlasma yaparsin getirirsin avrupanin büyük liglerinde olan ama fazla sans bulamayan birini. Koita en az 1,5 yillik sözlesme yapmak zorundasin, zaten bana göre cok vasat biri, e simdi ne gerek var kadroyu böyle adamlarla sisirmeyi, sezon sonu kadro yapilanmasinda bu sefer dert olacak. Git cenk tosunu zorla, bundan 50 kere iyidir, hem avrupa sampiyonasi var, kendisinide göstermek isteyecekdir
Kesinlikle katılıyorum, bizim ligden gelip bize kim katkı verebilmiş ki. Mensahın durumu ortada son olarak, çok heveslilerse fransa liginden yedek forvet alsınlar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

+1903
böyle adamlarla kadroyu şişirmenin alemi yok.
sırf sergen istiyor diye alıyorlar. bu adam gelince çok söveriz, umarım gelmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

30 yaşında 250 maç 49 gol

bunun 31'i kasımpaşa'da ve bu kadar golü atması 5 yıl sürmüş

ek olarak transfermarktan sakatlık geçmişine bakabilirsiniz

hiç bir koşulda gelmemeli, kendisine verilecek parayla şampiyonluk için kurban kessek, açı doyurup çıplağı giydirsek daha faydalı iş yapmış oluruz

edit: kasımpaşa'ya geldiğinden beri 581 gününü sakat geçirmiş
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 20:38:19 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Gönül tabii ki Cenk Tosun olsun ister.Ama olmuyorsa Koita'yı alıyorsak vereceğimiz ücret maksimum 1 milyon euro olur tahminim Koita'ya.İstediğimiz işide görürse Abou ile beraber alacakları ücret totalde 2.5 milyon euro yapıyor.Hücum oyuncularımız içinde harcadığımiź 2.5 milyon diğer mevkiler için bizi çok rahatlatır.Bence tam aradığımız tipte oyuncu Abou yoksa yerine koy oynar,Abou sahadaysa sağına-soluna koy oynar.Fransa'da Montpellier'in şampiyon kadrosunda bulunmuş,İngiltere Blackburn görmüş.Takımdaki Fransız oyuncuların etkisiylede iyi bir hava tlyakalar diye dusunuyorum.Rosier,Nkodou,Abou oynatır bu çocugu.Ayrıca iyi hava topu vuran oyuncularımız olmasına rağmen bence duran toptan az gol attık.Vida,Welinton,Josef,Atiba,Larin'in bulunduğu takım daha fazla duran top gölü bulmalıydı.Koita ile hava topu iyo olan oyunculara +1 daha eklemiş oluyoruz.Sonuç olarak fikrine saygı duyuyorum.Ben bu şartlarda istiyorum Koita'yı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Faydalı olacağını düşünüyorum, özellikle de bu arkadaşlık ortamında lakin Anadolu'dan yabancıya karşıyım. Fener'in 6M bayıldığı Samatta'dan kötü değil, benzer tarzları var. Açık alan bulduğunda daha etkili olan bir oyuncu.

Siyahi kelepir oyuncu arıyorsam ben olsam kontratı biten Leke James'i tercih ederim. Kapalı savunmalara fırsatçılık ve doğru pozisyon almayla daha rahat gol bulabilen bir tarzı var. Yine de bizim ne düşündüğümüzün çok bir önemi yok, geldiyse hayırlı olsun.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 20:27:36 Erman1903 ]

Çevrimdışı celiker1

Faydalı olacağını düşünüyorum, özellikle de bu arkadaşlık ortamında lakin Anadolu'dan yabancıya karşıyım. Fener'in 6M bayıldığı Samatta'dan kötü değil, benzer tarzları var. Açık alan bulduğunda daha etkili olan bir oyuncu.

Siyahi kelepir oyuncu arıyorsam ben olsam kontratı biten Leke James'i tercih ederim. Kapalı savunmalara fırsatçılık ve doğru pozisyon almayla daha rahat gol bulabilen bir tarzı var. Yine de bizim ne düşündüğümüzün çok bir önemi yok, geldiyse hayırlı olsun.
Sakatlık durumu nedir onu yönetim değerlendirip transferi gerçekleştirir ama kuvveti,kondüsyonu eskisi gibi iyi olacaksa bence çok seveceğimiz bir oyuncu olacak.Aşağı koyacağım videoda bir çok özelliğini gösteriyor.Bu özellikler kısa bir videoda da anlaşabilecek bir şey.Sırtı dönük top alma ve top ile dönme,stoperi sırtında taşıma,sert şut,hava topu.Bu ligin iş yapan özelliklerinden.Geçen seneki 12 gol 5 asisti rastlantı değil bence.Bizim ligde daha iyi takımlarda bunu daha da geliştirir diye düşünüyorum.Tabii ki fit olması şartıyla

Hayatta Beşiktaş

Cenk hayalleri son bulur bu haberle birlikte  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1346142706033168386

kötü olur bize gelmesini istiyordum yerli olarak abunun yedeği hatta sol kanatta müthiş olurdu.

Çevrimdışı Erman1903

Sakatlık durumu nedir onu yönetim değerlendirip transferi gerçekleştirir ama kuvveti,kondüsyonu eskisi gibi iyi olacaksa bence çok seveceğimiz bir oyuncu olacak.Aşağı koyacağım videoda bir çok özelliğini gösteriyor.Bu özellikler kısa bir videoda da anlaşabilecek bir şey.Sırtı dönük top alma ve top ile dönme,stoperi sırtında taşıma,sert şut,hava topu.Bu ligin iş yapan özelliklerinden.Geçen seneki 12 gol 5 asisti rastlantı değil bence.Bizim ligde daha iyi takımlarda bunu daha da geliştirir diye düşünüyorum.Tabii ki fit olması şartıyla

Zaten rastlantı diye bir şey yoktur adam atmış, güzel de istatistik yaptı geçen sezon. İlginç özellikleri var mesela pas yüzdesi ve kilit paslar anlamında da bir santrafora göre hiç fena değil lakin oyuncunun o takımda bulduğu alanları burada o kadar rahat bulması pek mümkün değil.

Geçen sezon hariç yeterli gol sayılarına ulaşamamış ve ceza sahası içinde pek usta, tilki bir yapısı yok. Ben bu tarz bir oyuncuyu bizimki gibi kulüplere normalde pek oturtamam kafamda ama farklı bir arkadaşlık ortamımız var, bizim kara oğlanlar da iyi anlaşır, çok istiyor gelmeyi diye biliyoruz sıkıntısı yoksa faydalı olacaktır.

Ben çok istisna oyuncu olmadığı sürece lig içi yabancı oyuncu almanın, başka alternatiflere bakılmadan hocaların istediği futbolcuları getirmenin dezavantajlarının avantajlarından fazla olduğunu düşünen biriyim ama patron Sergen, şu anda da lider bu yüzden pek karşı çıkmayacağım. Takımdaki iyi ortam birçok dezavantajı nötrleyebilir.

Tek bir isteğim var, o da bir oyuncu ligi tanıyor gelir hemen alışır kafasıyla iş yapılmasın, piyasadaki diğer alternatiflere de bakılsın. Aralarından Koita beğeniyorsan onu al. Mesela en basitinden örneğini verdiğim oyuncu tarz olarak bize daha uygundur, takımına para verilmeyeceği için maliyeti de daha düşük olacaktır vb. Bizim lig haricinde de var bazı topçular yani, biraz araştırıp dersimize çalışalım - kolaya kaçmayalım.

[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 22:17:15 Erman1903 ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Zaten rastlantı diye bir şey yoktur adam atmış, güzel de istatistik yaptı geçen sezon. İlginç özellikleri var mesela pas yüzdesi ve kilit paslar anlamında da bir santrafora göre hiç fena değil lakin oyuncunun o takımda bulduğu alanları burada o kadar rahat bulması pek mümkün değil.

Geçen sezon hariç yeterli gol sayılarına ulaşamamış ve ceza sahası içinde pek usta, tilki bir yapısı yok. Ben bu tarz bir oyuncuyu bizimki gibi kulüplere normalde pek oturtamam kafamda ama farklı bir arkadaşlık ortamımız var, bizim kara oğlanlar da iyi anlaşır, çok istiyor gelmeyi diye biliyoruz sıkıntısı yoksa faydalı olacaktır.

Ben çok istisna oyuncu olmadığı sürece lig içi yabancı oyuncu almanın, başka alternatiflere bakılmadan hocaların istediği futbolcuları getirmenin dezavantajlarının avantajlarından fazla olduğunu düşünen biriyim ama patron Sergen, şu anda da lider bu yüzden pek karşı çıkmayacağım. Takımdaki iyi ortam birçok dezavantajı nötrleyebilir.

Tek bir isteğim var, o da bir oyuncu ligi tanıyor gelir hemen alışır kafasıyla iş yapılmasın, piyasadaki diğer alternatiflere de bakılsın. Aralarından Koita beğeniyorsan onu al. Mesela en basitinden örneğini verdiğim oyuncu tarz olarak bize daha uygundur, takımına para verilmeyeceği için maliyeti de daha düşük olacaktır vb. Bizim lig haricinde de var bazı topçular yani, biraz araştırıp dersimize çalışalım - kolaya kaçmayalım.

sergenin kardeşi sef scout güray yalçındı sanırım adam o kadar uğraşıp lig tvyi açıp bu kadar oyuncu bulmuş.

Çevrimdışı Erman1903

sergenin kardeşi sef scout güray yalçındı sanırım adam o kadar uğraşıp lig tvyi açıp bu kadar oyuncu bulmuş.

Gürsoy Yalçın oyuncu bakmıyor kardeşim hocanın söylediği bu. Bu konuyu da daha fazla gündeme getirmenin bir faydası yok, zarar verir.  Adam şu an başarılı ve dolayısıyla ekibi de öyle sayılır.

Şartları buydu, yönetim de kabul etti. Bu kulüp Sergen Yalçın ve ekibinden ibaret değil, yöneticiler gidip kursun departmanı kimseye sormalarına gerek yok bu hocanın görevi değil. Biz böyle yapacağız, bilimsel çalışacağız deseler kimse hayır diyemez herkes takdirle karşılar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Diagne aynı takımda kaç gol atmıştı, hatırlayan var mı?

Kısa videolar Necip'i Gattuso gibi gösterir, yanıltıcı olur.

18 yabancımız varken şu adamı almanın hiç bir izahı yok.

Çevrimiçi mayguntr

Sag bek icin bursaspordan ismailde guzel performans gosteriyor, bursa bize adam satmaz ama zorlanabilinir.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 23:17:48 mayguntr ]

Çevrimdışı Erman1903

Sag bek icin bursaspordan ismailde guzel performans gosteri, bursa bize adam satmaz ama zorlanabilinir.

Düzgün bir performansı var.

Çevrimdışı goktasoktay

Talisca yı getirebilirsek, birçok açıdan faydalı olur. Oyundaki pek çok eksiği kapatacak bir oyuncu doğrusu.