2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864847 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Zaten fazla yabancı hakkı yok, bu tarz adam gelmesini beklemiyorum, maksat paylaşım olsun. Şu Damiao olabilir ama bak, hocanın sevdiği tarza uygun biri.

Her şey yalan çare Talisca bana kalsa ama işte money talks.

ben böyle adamlara karşıyım açık konuşacak.

Aynısı yerli de geçerli işte muhayer diye bir cocuk aldık ne oldu ? Oğuzhan akgün diye bir çocuk aldık ne oldu ? Atakan diye bir çocuk aldık ne oldu ? Aynıları yabancılar içinde geçerli milseovic aldık ne oldu ? 

böyle adamlar alacağına 5 tane,1 tane adam gibi iyi kaliteli al yeterli olur.İlla genç oynayacaksa alt yapıdan çıkanları oynat işte ne güzel oynatıyoruz bak rıdvan,ersin filan doğrusu bu.

Gidip beratı almaktansa kartal oynasın 2.5 milyon € cebine kalır.
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2021, 16:34:47 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erman1903

Aynısı yerli de geçerli işte muhayer diye bir cocuk aldık ne oldu ? Oğuzhan akgün diye bir çocuk aldık ne oldu ? Atakan diye bir çocuk aldık ne oldu ? Aynıları yabancılar içinde geçerli milseovic aldık ne oldu ? 

böyle adamlar alacağına 5 tane,1 tane adam gibi iyi kaliteli al yeterli olur.İlla genç oynayacaksa alt yapıdan çıkanları oynat işte ne güzel oynatıyoruz bak rıdvan,ersin filan doğrusu bu.

İyi de güzel kardeşim bahsettiğin oyuncular scouting ürünü değil ki, biz endüstriyel futbola geçişi yapamadık. Neredeyse hiçbir yerli kulüp henüz yapabilmiş değil, eski zamanlarda iş dijitalleşmeden önce çok da başarılı futbolcular bulur getirirdik Anadolu'nun çeşitli yerlerinden. Şimdi tanıdık futbolcular, menajerler üzerinden yürüyoruz. Bana göre hiç sağlıklı bir şey değil, bu şekilde uzun dönemde başarılı olamazsın. Olsan da bu mali şartlar içinden çıkman çok güç, artık deniz bitti-kaynak yaratmak zorundasın.

Şu anda sayısını unuttuğum kadar yabancı futbolcumuz var, elbette şimdi böyle transfer yapman çok güç bir şey. Onları doldurmadan önce düşünecektin bunları. Kulüp aslında şu an iflas etmiş durumda, sürdürülebilir bir şey olmaktan çıkalı çok uzun zaman oldu. Er ya da geç yeni sisteme geçmek zorunda kalacaksın. 10 tane değil 2 bulduğun adamı alır kadrona yediririrsin. Hurra diye kelepirlerin hepsini topla diyen yok, bir yerden başlamak gerekiyor. Burada paylaştığımız birçok oyuncu Seria A - La Liga'ya falan gitti kimi bonservissiz kimi 2M civarına, ayağını yorganına göre uzatmayı bilmek gerekiyor onlar buradan kötü ligler değil.

Çevrimiçi mayguntr

Duzgun scout yaparsan cok iyi oyuncular alirsin, bulursun. GS mesela mal gibi haalandi kacirmis zamaninda.
Milosevic, pedro franco mesela potensiyeli olan oyunculardi olmadilar.

genc oyuncu almak maharet degil tabi, onu gelistirecek ortami saglamak daha onemli yoksa paran bosa gider.

muhayyer milli takimda genc takimda oynuyordu mesela, bu demek ki o jenerasyonda turk oyuncular icinde sivrilmis bir isim, yatirim yapmak ucuza cok kotu bir secenek degil.
ama biz cok bos transfer yaptik ya tutarsa diye. daha secici, daha iyi analizi yapilanarak alinmasi lazim oyle oyuncularin paranin bosa gitmemesi icin.

İyi de güzel kardeşim bahsettiğin oyuncular scouting ürünü değil ki, biz endüstriyel futbola geçişi yapamadık. Neredeyse hiçbir yerli kulüp henüz yapabilmiş değil, eski zamanlarda iş dijitalleşmeden önce çok da başarılı futbolcular bulur getirirdik Anadolu'nun çeşitli yerlerinden. Şimdi tanıdık futbolcular, menajerler üzerinden yürüyoruz. Bana göre hiç sağlıklı bir şey değil, bu şekilde uzun dönemde başarılı olamazsın. Olsan da bu mali şartlar içinden çıkman çok güç, artık deniz bitti-kaynak yaratmak zorundasın.

Şu anda sayısını unuttuğum kadar yabancı futbolcumuz var, elbette şimdi böyle transfer yapman çok güç bir şey. Onları doldurmadan önce düşünecektin bunları. Kulüp aslında şu an iflas etmiş durumda, sürdürülebilir bir şey olmaktan çıkalı çok uzun zaman oldu. Er ya da geç yeni sisteme geçmek zorunda kalacaksın. 10 tane değil 2 bulduğun adamı alır kadrona yediririrsin. Hurra diye kelepirlerin hepsini topla diyen yok, bir yerden başlamak gerekiyor. Burada paylaştığımız birçok oyuncu Seria A - La Liga'ya falan gitti kimi bonservissiz kimi 2M civarına, ayağını yorganına göre uzatmayı bilmek gerekiyor onlar buradan kötü ligler değil.

Beni yanlış anlama ancak yakın geçmişte hiç avrupadan genç alıpta oynatıp başarılı olduğumuzu ve bu oyuncudan para kazandığımızı hatırlamıyorum sadece biz değil diğer Türk takımları da buna dahil.Demirören döneminde alınan oyuncular bebe,alves diye genç oyuncular alındı bu adamlar kayboldu gitti.Yakın geçmişte Kerim frei,milosevic,mitrovic diye adamlar alındı bunlarda kayboldu gitti.Bu isimlere takılma çoğu böyle.Başarılı olmak istiyorsan yabancı iyi alacaksın.Bizim Türk klüplerin borçları senin dediğin gibi oyuncu çıkartayım satayım klüp düze çıksın mantığı ile borçlar kapanmaz öyle bir borç değil bizim klüplerin borçları.Kaynak yine yaratırsın rıdvan,ersin'e teklifler var deniyor mesala ama 1-2 tane oynatırsın genç oyuncu hepsini genç yapayım dersen yarışmacı kimlikten uzaklaşırsın şampiyonlukta önemli değil mi sonuçta bu sporda büyük klüpsün tek amacın futbolcu yetiştirmek değil.

[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2021, 17:15:50 cursedofdragon ]

Duzgun scout yaparsan cok iyi oyuncular alirsin, bulursun. GS mesela mal gibi haalandi kacirmis zamaninda.
Milosevic, pedro franco mesela potensiyeli olan oyunculardi olmadilar.

genc oyuncu almak maharet degil tabi, onu gelistirecek ortami saglamak daha onemli yoksa paran bosa gider.

muhayyer milli takimda genc takimda oynuyordu mesela, bu demek ki o jenerasyonda turk oyuncular icinde sivrilmis bir isim, yatirim yapmak ucuza cok kotu bir secenek degil.
ama biz cok bos transfer yaptik ya tutarsa diye. daha secici, daha iyi analizi yapilanarak alinmasi lazim oyle oyuncularin paranin bosa gitmemesi icin.

İmkansız sadece Beşiktaş özelinde değil diğer büyük klüpler kaç tanesi genç oyuncu alıyor kaç tanesi başarılı oluyor avrupaya satılıyor  gelir elde ediliyor.
Milosevic,pedro gibi oyuncuları alıp oynattık potansiyelli olmadı diyoruz güzel ancak şampiyonluk kaçtı.Büyük klüpler yarışmacı kimliğinden kopamamaz vites düşürürsen yarıştan ister istemez kopuyorsun.Sadece Beşiktaş özelinde değil hatırlayın bir ara gs vites küçülttü realden çakma jose filan getirdi 21 yaşında toy çocuklarla oynuyordu kaçıncı bitirdi 6.ci mi 7.ci mi ne bitirdi sezonu.Büyük takımlar şampiyonluğa oynayan takımlar vites küçültemez kadronun içine 1-2 alt yapı oyuncusu 2-3 yerli oyuncu yerleştirebilirsin ancak mutlaka ama mutlaka kaliteli yabancıların olması gerekiyor.

Bizim klüpler bankalara bağlı yaşıyorlar zaten o borçlar 2 oyuncu parlatıp satayım klübü düze çıkartayım diyerek çıkmaz.Türkiyeden giden oyuncunun ortalama ederi 10 milyon € üzerine çıkmadığı bir ortamda bizim oyuncuların sadece maaşını öderiz sattığımız oyuncularla.

Sadece isimler üzerinden gitmedim özellikle bir çok isim var böyle sadece Beşiktaş'ta değil diğer takımlarda da var hepsi yok olup gidiyor olmuyor yani..

Çevrimiçi mayguntr

Beni yanlış anlama ancak yakın geçmişte hiç avrupadan genç alıpta oynatıp başarılı olduğumuzu ve bu oyuncudan para kazandığımızı hatırlamıyorum sadece biz değil diğer Türk takımları da buna dahil.Demirören döneminde alınan oyuncular bebe,alves diye genç oyuncular alındı bu adamlar kayboldu gitti.Yakın geçmişte Kerim frei,milosevic,mitrovic diye adamlar alındı bunlarda kayboldu gitti.Bu isimlere takılma çoğu böyle.Başarılı olmak istiyorsan yabancı iyi alacaksın.Bizim Türk klüplerin borçları senin dediğin gibi oyuncu çıkartayım satayım klüp düze çıksın mantığı ile borçlar kapanmaz öyle bir borç değil bizim klüplerin borçları.Kaynak yine yaratırsın rıdvan,ersin'e teklifler var deniyor mesala ama 1-2 tane oynatırsın genç oyuncu hepsini genç yapayım dersen yarışmacı kimlikten uzaklaşırsın şampiyonlukta önemli değil mi sonuçta bu sporda büyük klüpsün tek amacın futbolcu yetiştirmek değil.

Yok hic yanlis anlamiyorum, katiliyorum sana elestirdigin konularda. Ama soyle bir farklilik var bence aldigimiz genc oyunclarin cogu manajerlerin afedersin bize gecirmesi.
Mendes-Demiroren gecirdiler zamaninda o portekizlileri. Julio alves 24 yasindan sonra futbolu falan birakti. Milosevic hekaza oyle.

Yarisirken yetistirecek bir hibrit sistem en faydalisi olur diyorum. Ridvan-Ersin oynarken su an liderlige oynayabiliyoruz mesela, her zaman kadromuzda 3-4 tane boyle 10m+ yapabilecek 21 yas alti oyuncu bulundurmamiz lazim, turk yabanci fark etmez benim icin. Oyuncuyu sattiginda da benzer profilde yine genc yatirim yapacagin oyuncuyu alirsin daha ucuza, aradaki farkla da borcunu azaltirsin.
Cenk'i 20ye satip yerine 35lik vagner love almazsin mesela :D, gidersin 5-10'a 20-22 yas arasi para edecek bir yetenek alirsin.

Çevrimdışı Erman1903

Valla kardeşim o senin bahsettiğin oyuncuların hiçbiri doğru analizler sonucu gelen adamlar değil. Başkalarının yapamamış olması kimsenin yapamayacağı anlamına gelmiyor. Başarısız olan adamlar senin kriterin olursa yerinde saymaya devam edersin. Ben her zaman yapabilene bakarım, dünyanın neresinde olursa olsun fark etmez. Birisi yapabiliyorsa Beşiktaş'lı olan daha iyi yapacak. Bugün iyi bildiğin birçok futbolcu kötü yerlerden bizden düşük takımlardan çıkıp başarılı oldular. Kimse hepsini genç yapalım falan demez, ben mesela 21 yaş altı çok az oyuncu paylaşmışımdır. Ne tek amacımız futbolcu yetiştirmek ne de sadece isimli futbolcuları alabilecek bütçeye sahibiz. Bu hayatta her şeyin ortasını bulman gerekiyor yoksa dengede kalamazsın.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/nexustransfer/status/1345651827547779074

İster misiniz bir beke rıdvan diğer bekte bu çocuk tutsun  :lol:

Tabi daha önce hiç duymadım bu arkadaşı, nasıldır bilmem.

İster misiniz bir beke rıdvan diğer bekte bu çocuk tutsun  :lol:

Tabi daha önce hiç duymadım bu arkadaşı, nasıldır bilmem.

Böyle bir şey miş.

Videoya bakarak analiz yapılmaz ancak ayaklarına hakim tekniği var gibi duruyor sağ bekin rıdvanıda bu çocuk olabilir.

Fizik zayıf ama 17 yaşında normal.

Böyle bir şey miş.

Videolara inanmam ama 3 aşağı 5 yukarı videodaki gibiyse ve 300 bin euroysa direk alınsın.

Videolara inanmam ama 3 aşağı 5 yukarı videodaki gibiyse ve 300 bin euroysa direk alınsın.

300 bin € muş mu ?

kim diyor.

300 bin € muş mu ?

kim diyor.

300 bin € muş mu ?

kim diyor.

Bilal Ceylan'a Beşiktaş kancası
Beşiktaş, Fransız takımı Lille'in de takip ettiği 17 yaşındaki sağ bek oyuncusu Bilal Ceylan'a talip oldu. Eskişehirspor yönetimi oyuncu için 350 bin Euro bonservis bedeli talep ediyor.

kaynak:222 haber

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilal Ceylan'a Beşiktaş kancası
Beşiktaş, Fransız takımı Lille'in de takip ettiği 17 yaşındaki sağ bek oyuncusu Bilal Ceylan'a talip oldu. Eskişehirspor yönetimi oyuncu için 350 bin Euro bonservis bedeli talep ediyor.

kaynak:222 haber
Lille takip ediyorsa, hemen alsınlar.

Ama bizim başkan 350 bin Euro için 350 kere pazarlık eder, sonra araya başka takım girip alır.

1 milyon lira verip Gökdeniz Bayrakdar'ı almadık, daha çok ağlayacağız.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Yeri değil ama biraz falcao transferine bakmak istedim.

Bu falcao normalde alınmayacaktı. Taraftar ya falcao ya istifa diye baskı yaptı. Şimdi oturmuş ağlıyorlar bunu kim aldı diye.

Falcao ve diagne'nin toplam maliyeti 40 milyon euro. Yani şampiyonlar liginde gruptan çıkarsanız toplam kazancınız bu civarda oluyor.

Bir kulüp durup dururken nasıl batırılır canlı canlı izliyoruz. Akıl almaz şeyler bu olanlar.

Kulübün diğer oyuncuların da maliyeti aşırı yüksek. Mesela Linnes bile bonuslar ile birlikte 1.7 civarı maaş alıyor.

Çok net söylüyorum şu kulübün taraftarı olsam ve takım şampiyon olsa mutlu olmam.

Beşiktaş bir kulüp olarak mantalitesini gelenek haline getirmesi gerekiyor. Tabii ki Anadolu'dan aldığımız oyuncuya biraz fazla maaş vereceğiz burası sonuçta büyük kulüp ama sınırları bilmek bambaşka bir şey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeri değil ama biraz falcao transferine bakmak istedim.

Bu falcao normalde alınmayacaktı. Taraftar ya falcao ya istifa diye baskı yaptı. Şimdi oturmuş ağlıyorlar bunu kim aldı diye.

Falcao ve diagne'nin toplam maliyeti 40 milyon euro. Yani şampiyonlar liginde gruptan çıkarsanız toplam kazancınız bu civarda oluyor.

Bir kulüp durup dururken nasıl batırılır canlı canlı izliyoruz. Akıl almaz şeyler bu olanlar.

Kulübün diğer oyuncuların da maliyeti aşırı yüksek. Mesela Linnes bile bonuslar ile birlikte 1.7 civarı maaş alıyor.

Çok net söylüyorum şu kulübün taraftarı olsam ve takım şampiyon olsa mutlu olmam.

Beşiktaş bir kulüp olarak mantalitesini geleni haline getirmesi gerekiyor. Tabii ki Anadolu'dan aldığımız oyuncuya biraz fazla maaş vereceğiz burası sonuçta büyük kulüp ama sınırları bilmek bambaşka bir şey.
Bu konuda biz de sütten çıkmış ak kaşık sayılmayız. Sonuçta biz de elimize para geçince har vurup harman savurduk. Biz elimizdeki imkanlar kısıtlı olunca daha iyi kadrolar kuruyoruz. Maalesef ülke futbolunu yötenler hep böyleler. Mentalite değişmeden bu bitmez. Yarın Falcao gider Negredo gelir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu konuda biz de sütten çıkmış ak kaşık sayılmayız. Sonuçta biz de elimize para geçince har vurup harman savurduk. Biz elimizdeki imkanlar kısıtlı olunca daha iyi kadrolar kuruyoruz. Maalesef ülke futbolunu yötenler hep böyleler. Mentalite değişmeden bu bitmez. Yarın Falcao gider Negredo gelir.

Doğrudur ancak bizim son 10 yıllık hatalarımızı toplasak maliyeti bu kadar etmez. Bu çok astronomik bir rakam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğrudur ancak bizim son 10 yıllık hatalarımızı toplasak maliyeti bu kadar etmez. Bu çok astronomik bir rakam.
Çeşitli yardımlar olmasa çoktan batmışlardı. Bu kadar para harcayıp bu kadar az sonuç alan başka takım yoktur dünyada. Zaten bir ara listelere de girmişlerdi.
Biz başkasına bakacağımıza kendi hatalarımızdan ders almalıyız. Şampiyonluklar sonrası bazı hatalar yapmasak şu an olduğumuzdan daha iyi olabilirdik. Önemli olan başarı elde etmek değil, başarıyı sürekli hale getirmek. Biz bu süreklilik konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Kadromuzun bile bir sürekliliği yok. Her sene baştan kadro kurarak başlıyoruz.
Tabi bunlar için mali durumumuzu düzeltmemiz lazım. Ziraat Bankası anlaşmasını revize ettik. Yakında açıklanacak. Şu borcu ödeyecek mali yapıyı kurmamız lazım. Ben hep Türkiye liginde yarışmanın saçma olduğunu düşünüyorum. Kendi hedeflerimizi yüksek koymalı ve kendi en iyimizi aşmaya çalışmalıyız. Rakiplerimiz hata yapıyor diye biz iyi durumda olabiliriz ama bu yanıltıcı oluyor. Orman da zamanında bu hataya düştü. Biz rakiplerimizi zorlayacağız diye yola çıktık ama onların yaptığı hataları yaptık. Zaten büyük takımlar hata yapmasa ne Başakşehir ne de Bursaspor başarılı olamazlardı. Umarım mevcut yönetim de başarı elde ettikten sonra güç zehirlenmesi yaşamaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu oyuncunun yaşına göre çok ciddi bir defansif performansı var. Yaşına göre diyerek haksızlık bile etmiş olunur biraz, baya yüksek.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 01:13:38 Erman1903 ]

Bu oyuncunun yaşına göre çok ciddi bir defansif performansı var. Yaşına göre diyerek haksızlık bile etmiş olunur biraz, baya yüksek.

Bende bugün biraz video kliplerine falan baktım hücumda da kendine güvenen biri. Abi ne diyorsun mehmet özcan ve bu arkadaşı paket yaptırsak  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Bende bugün biraz video kliplerine falan baktım hücumda da kendine güvenen biri. Abi ne diyorsun mehmet özcan ve bu arkadaşı paket yaptırsak  :lol:

Defans harici oyunu henüz olgunlaşmamış ama daha yaş 17, radikal bir defansif katkısı var alınmasına hayır demem ama pazarlık sünnettir.

Mehmet Özcan bir ball winner, o tip oyuncular bizim gibi takımlarda, bu tarz taktiklerle pek verimli olmaz. Sivasspor tarzı takımlara uyabilir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Eskisehir-keciörengücü macinda gözüme carpmisti bu cocuk, daha 17 yasinda oldugunu bilmiyordum, böyle yatirimlari herzaman desteklerim,  gidip süperligde anadolu takimlara yine milyonlar verecegimize, böyle gencecik yeteneklere yatirim yapalim. Tutarsa cok büyük kar edersin, tutmazsa fazla zarar etmemiş olursun.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !