Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633675 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

Burası beşiktaş arkadaşlar ana okulu değil zaten 11 inde iki genç var yabancı kontenjanın müsaitse ısınsın diye tutarsın kadroda öbür türlü şampiyonluğa giderken kendi ayağına sıkmış olursun
Katılmıyorum.

Fenerbahçe Elif Elmas'ı 16 milyona sattı.

Komisyonu, şusu busu düşsen; en az 12-13 kalmıştır. Şampiyonlar Ligi'nden gelen paranın yarısına yakın

Üstelik bu seneden sonra şampiyonlar ligi garanti değil, ön eleme oynanacak.

O yüzden genç ve potansiyeli olan oyuncuları elimizde bulundurup şans vermekten başka şansımız yok.

Hele ekonomik durumu düşünürsek, devre arasında alacağımız adam da ya geberik ya 2.5 senedir top oynamayan ya da Alanyaspor'la sözleşmesi biten bir oyuncu olacaktır.

O yüzden Hasic dursun kenarda, 14 yabancı hakkının bir tanesini bile genç ve potansiyelli bir oyuncuya kullanamıyorsan, şampiyon olsan da uzun vadede kaybedersin.

Çevrimdışı mourinho1903

Hasic gidecek ve yerine ilk 11'e girip katki saglayacak birisi gelecekse kiralip gitsin. Ama bunun olmayacagi belli, cunku o maddi durumumuzun oldugunu pek zannetmiyorum.
Ki ilk 11 olarak dusunursek hangi mevkide eksiklik var ki?
Kaleci derseniz anlarim, eyvallah.
Stoper gelebilir, ama stoper gelecekse Hasic yerine yabanci stoperlerden birinin gitmesi daha dogru olur. Zira sag aciktaki 2. adamin nerede oldugu da belli degil, Hasic'in gitmesi dogru olmaz.
Orta sahaya transfer sart, ama hoca Ziya Dogan kafasinda oldugu icin bence 8/10 numara alsak bile yedek oturacak, yine 80 dakika Atiba'yi izleyecegiz.
Forvet alinsa bile alternatif olacak, ilk 11 oyuncusu olmayacak.

Hasic'te potansiyel var. Top teknigi ve driplingi iyi, ama esik atlamasi lazim. Bunun icin dogru takimda dogru sureleri almasi lazim. Mevcut Besiktas takiminda maalesef zor.
Onun acisindan dusunursem surekli oynayabilecegi ve sorumluluk alabilecegi, mumkunse 2. ligde olup boktan zeminde oynamayan bir takima gitmesi daha dogru olur.
Bizim acimizdan dusunursem takimda kalip kulubeden katki vermesi daha dogru olur.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ya su Adamin hakkini ödeyemeyiz, nasil yargi dagtiyor ridvan dilmene ve digerlerine, tüylerim diken diken oldu
helal olsuun be!!!   :claps: :claps: :claps:
Yorgo

Çevrimdışı celiker1

Önümüzdeki 2 maçı kazasız geçip Gs maçı ile liderliği perçinlemek şampiyonluk adına çok önemli.Bravo Sergen Yalçın ve öğrencileri aynen devam👏 Şu oyunla ön tarafa tiki-takası,şutu olan 1-2 oyuncu ekleyebilirsek maçları ilk yarıda bitirecek kıvama geleceğiz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mourinho1903

Haha birde su bos youtuber'lar cikti.

1 bagirmakla hakli olunmaz
2 bos konusuyor (dinledim, kayda deger 1 laf duymadim acikcasi, mac ozetini istesem bein'den izlerim zaten)
3 Ridvan Dilmen'e yargi dagittigindan Ridvan'in da haberi var mi? Yargi dagitilacaksa Murat Kosova dagitmali, ama o da maalesef korkak tatli su Besiktas'lilar grubuna uye birisi. Ne idugu belirsiz, kimsenin tanimadigi biri sabaha kadar Ridvan Dilmen'in yerin dibine soksa ne yazar. Gunumuz yurdum insani su sosyal medya'ya biraz fazla kaptiriyor kendini.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

2 bos konusuyor (dinledim, kayda deger 1 laf duymadim acikcasi, mac ozetini istesem bein'den izlerim zaten)
3 Ridvan Dilmen'e yargi dagittigindan Ridvan'in da haberi var mi? Yargi dagitilacaksa Murat Kosova dagitmali, ama o da maalesef korkak tatli su Besiktas'lilar grubuna uye birisi. Ne idugu belirsiz, kimsenin tanimadigi biri sabaha kadar Ridvan Dilmen'in yerin dibine soksa ne yazar. Gunumuz yurdum insani su sosyal medya'ya biraz fazla kaptiriyor kendini.
Bu adamin  twitterda 125 bin takipcisi var .. Az buz degil  .. Bu tip cok takipcili insanlara  yurtdisinda influencer deniyor.. Yani kamuoyunu  etkileyebilme  ozelligine sahip demek oluyor bu  .. Bu kadar  takipcisi olan  bir  insan da  en azindan sosyal medyada  taraftari arkasina  alip Besiktas aleyhine  algi yapanlara karsi bunu basarabilir.. 
Yorgo

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Bu arkadaş biraz yüksek perdeden bi tip olabilir ki bizde gerçekten eksik olan bir profil,sosyal medyada bizi en çok savunan insan olarak öne çıkıyor.Yorgo haklı;gerçekten insanlar üzerinde büyük etkisi var ve yıllardır kafasına vur ekmeğini al tarzı Beşiktaşlılardan bıkan taraftarın gözünde değeri her geçen gün daha fazla artıyor.Bence oldukça doğru yolda...

Çevrimdışı mourinho1903

Bu adamin  twitterda 125 bin takipcisi var .. Az buz degil  .. Bu tip cok takipcili insanlara  yurtdisinda influencer deniyor.. Yani kamuoyunu  etkileyebilme  ozelligine sahip demek oluyor bu  .. Bu kadar  takipcisi olan  bir  insan da  en azindan sosyal medyada  taraftari arkasina  alip Besiktas aleyhine  algi yapanlara karsi bunu basarabilir..

Influencer dedigin kisilerin cogu bos beles insanlar, onlari takip edip bu kadar fazla anlam yukleyen insanlar da bir o kadar bos insanlar. Cogu egitim seviyesi dusuk, ergen, isi gucu olmayan bombos insanlardan olusuyor (cogu tabii, istisna elbette vardir). Isi gucu olan, kaliteli bir yasam standardi olan, zeki bir insan zaten zamanini bunlara ayirmaz. Ama bu tartismayi gecelim uzun surer;

Bu arkadas mesela dun tam olarak neyi influence etti? Ridvan Dilmen bu arkadas cok takipcili biri oldugu icin onu izledi ve haftaya yorumlarina dikkat mi edecek? Gulesim geldi.
Peki bu arkadasi izleyen Besiktas'lilar bir anda aydinlandi mi? Ridvan Dilmen'i zaten akli baskinda biri seyretmez. Es kaza seyretmis olsan dunku yorumlarin ne kadar sacma ve objektiflikten uzak oldugunu zaten anlar. Bunu anlamak icin bu arkadasin 10 dakika bagirmasini seyretmeye gerek mi var? Pek sanmiyorum.
Bu arkadas tam olarak neyi influence etti? Bir probleme care mi oldu? Hayir. Kendi kendine soyledi konustu durdu. Twitter'i acmadim, ama eminim altindaki yorumlarin 90%'i 'haklisin abi yeaaaaaa kraalllllll' tarzi bombos yorumlardir. Tam olarak neyi influence ediyor bu arkadas? Bir sonuc var mi? Yok.

Çevrimdışı mourinho1903

Bu arkadaş biraz yüksek perdeden bi tip olabilir ki bizde gerçekten eksik olan bir profil,sosyal medyada bizi en çok savunan insan olarak öne çıkıyor.Yorgo haklı;gerçekten insanlar üzerinde büyük etkisi var ve yıllardır kafasına vur ekmeğini al tarzı Beşiktaşlılardan bıkan taraftarın gözünde değeri her geçen gün daha fazla artıyor.Bence oldukça doğru yolda...

Twitter'daki insanlar ve takipcileri biraz kendileri calip oynuyor. Gercek dunyadan tamamen kopmus, hicbir etkisi olmayan bos insanlar.
Bu arkadas gibi 10 tanesi video cekene kadar emin ol Murat Kosova'nin soyleyecegi 2 kelime cok daha etkili olur. Kendileri calip kendileri oynuyorlar twitter'da, kendilerini birsey zannediyorlar.
Istersen 10.000 video atsin, Ridvan'a ulasacak mi? Hayir.
Halbuki Cuneyt niye karisiyorsun sen mac bitmek uzere dedigin an Murat Kosova'nin verecegi cevap:

"VAR hakemi oldugu icin ve gorevi tam olarak bu oldugu icin karisiyor. Ayriyeten pozisyon net penalti oldugu icin karismasi cok dogal. VAR hakemlerinin yetkilerini sure sinirlamiyor. Aksine macin 85. dakikasi olsa bile hakli bir penalti vermesi neden sikinti, tam tersine adaleti saglamiyor mu?"

Su 3 cumleyi kursa Ridvan Dilmen kekeme'ye doner, sut dokmus kediye doner, itibari sifira iner.

Su video'yu izle gorursun zaten, guzel bir ornek. Having influence dedigin tam olarak budur.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kilidi açamayıp, tıkandığımız maçlarda hep ekstra şeyler oldu ve golü bulduk. Ama oyun ümit vermiyor. Kazanmak önemli elbette ama bakalım çekirge nereye kadar zıplayacak

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bos dedigin adam, ahmet cakara, ersin düzen ve tümer metine sirasiyla Besiktas camiasindan canli yayinda özür diletti, onun saysinde başlatilan twit yagmuru 1 saat icinde bu haysiyetsizlefe 12bin twit atildi. Devre arasi instada canli yayina16 bin kisi katiliyor. Senin bos dedigin adam a spordan serkan korkmasi kovdurdu, ve daha neler neler, bu adam gece gündüz Besiktasin hakklarini savunuyor, kitlesi git gide büyüyor, bos diyorsun, ama renkli medya bu adamdan okadar rahatsiz olmuski durmadan şikayet ediyorlar, mahkemeye veriyorlar ama o yilmiyor devam ediyor, ve bunu karşiliksiz yapiyor, Besiktas sevdasindan yapiyor, teklifler olmasina ramen videolarina reklam bile almiyor. kendisi kongre üyesi, ve artik yönetimden bile destek aliyor, yönetimten kendisiyle irtibata gecenler bile var artik. Besiktas icin bukadar emek harcayan bir insan icin bos kelimesi hic hos degil, taraftari gecdim yönetimde bile kendisi kadar Besiktasa zaman ayirmayanlar var. Kimsenin tanimadigi adam demişsin, bir takipci sayisina bak derim, canli yayin videolarini izle derim, kac kisi katiliyor. Kimsenin tanimadigi adam nasil biri ise, a spor ve beinsport kendisini mahkemeye vermis.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 14:44:31 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cursedofdragon

Whoscored sitesinin istatistiki verilerine göre Aralık ayının en iyi 11’ine Beşiktaşımızdan üç oyuncu girdi. Welinton - Rosier - Ghezzal.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bos dedigin adam, ahmet cakara, ersin düzen ve tümer metine sirasiyla Besiktas camiasindan canli yayinda özür diletti, onun saysinde başlatilan twit yagmuru 1 saat icinde bu haysiyetsizlefe 12bin twit atildi. Devre arasi instada canli yayina16 bin kisi katiliyor. Senin bos dedigin adam a spordan serkan korkmasi kovdurdu, ve daha neler neler, bu adam gece gündüz Besiktasin hakklarini savunuyor, kitlesi git gide büyüyor, bos diyorsun, ama renkli medya bu adamdan okadar rahatsiz olmuski durmadan şikayet ediyorlar, mahkemeye veriyorlar ama o yilmiyor devam ediyor, ve bunu karşiliksiz yapiyor, Besiktas sevdasindan yapiyor, teklifler olmasina ramen videolarina reklam bile almiyor. kendisi kongre üyesi, ve artik yönetimden bile destek aliyor, yönetimten kendisiyle irtibata gecenler bile var artik. Besiktas icin bukadar emek harcayan bir insan icin bos kelimesi hic hos degil, taraftari gecdim yönetimde bile kendisi kadar Besiktasa zaman ayirmayanlar var. Kimsenin tanimadigi adam demişsin, bir takipci sayisina bak derim, canli yayin videolarini izle derim, kac kisi katiliyor. Kimsenin tanimadigi adam nasil biri ise, a spor ve beinsport kendisini mahkemeye vermis.

Biz yıllardan beri uyutulduk. Efendi olalım ses çıkarmayalım bırakalım konuşsunlar diye diye hakemleri herkesleri etkilediler resmen ezildik. Hep susturulduk. Kafanı başka yere çevir denildi takmayın ciddiye almayın dediler ee almadık noldu ??? Beşiktaşlılar bizi ciddiye almıyor diyip daha da güç bulup gs fbye denilmeyecek şeylerin 100 katı söylendi. Ama akıllandı bizim taraftar. Efendilik falan bunlar uyutma boş laflar. 2 Haftadan beri hakemlerin az çok doğru yönetmesi çıldırttı o kadar alışmışlar ki haksızlıklara kendilerinden geçtiler. Bu adam tek başına bir şey yapmıyor, fakat dağılmış parça pinçik olan taraftar bunun üzerinde toplanıyor. Bu arkadaş bir tag açtığında herkes hakkını arıyor, kanalize ediyor.  Bu adam olmazsa diye bir şey yok, fakat adamın katkılarını da göz ardı etmemeliyiz,Beşiktaşa karşı destek veren yardım eden en ufak bir destek de bulanan bir adama bile teşekkür etmek yerine boş adam falan demek çok yanlış. Sosyal medyanın gücü çok büyük artık, kenetlenen bir Beşiktaş görüyorlar. Bu 10 yıl içerisinde yıllarca sosyal medya olsaydı ve bu seneki gibi kullanabilsek en az 2 şampiyonluğumuz daha fazla olurdu. Ama geç değil, hatalar yapıyoruz, akıllanarak üstüne koya koya ilerleyeceğiz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Whoscored sitesinin istatistiki verilerine göre Aralık ayının en iyi 11’ine Beşiktaşımızdan üç oyuncu girdi. Welinton - Rosier - Ghezzal.

Welinton çok iyi oynamaya başladı. Havadan nefes aldırmıyor adeta.

Çevrimdışı Karabay

Şu iki maç abuşum olaydı oraya dördüncü adamı da sokardık ama caner ne abi caner. Listenin ciddiyeti kalmamış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu iki maç abuşum olaydı oraya dördüncü adamı da sokardık ama caner ne abi caner. Listenin ciddiyeti kalmamış.
Bu kadroyu ne kadar dikkate almak gerek orası tartışılır. Bazen istatistikler çok yanıltıcı olabiliyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bülent Uslu adam gibi adamdır, bir kuruş almadan Beşiktaş için çalışıp çabalıyor. Hiçbir yerden menfaati olmadığı için bize yapılan tüm yanlışları, kendi yanlış ve doğrularımızı çekinmeden konuşabilen birisi.

Başta biraz yüksek perdeden konuştuğu için antipatik bulabilirsiniz ama adamın tarzı bu; mıy mıy ederek genele hitap edemez, kitlelere sesini duyuramazsın.

Çevrimiçi murat

tff harcama limitlerini açıklamış.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Biz yıllardan beri uyutulduk. Efendi olalım ses çıkarmayalım bırakalım konuşsunlar diye diye hakemleri herkesleri etkilediler resmen ezildik. Hep susturulduk. Kafanı başka yere çevir denildi takmayın ciddiye almayın dediler ee almadık noldu ??? Beşiktaşlılar bizi ciddiye almıyor diyip daha da güç bulup gs fbye denilmeyecek şeylerin 100 katı söylendi. Ama akıllandı bizim taraftar. Efendilik falan bunlar uyutma boş laflar. 2 Haftadan beri hakemlerin az çok doğru yönetmesi çıldırttı o kadar alışmışlar ki haksızlıklara kendilerinden geçtiler. Bu adam tek başına bir şey yapmıyor, fakat dağılmış parça pinçik olan taraftar bunun üzerinde toplanıyor. Bu arkadaş bir tag açtığında herkes hakkını arıyor, kanalize ediyor.  Bu adam olmazsa diye bir şey yok, fakat adamın katkılarını da göz ardı etmemeliyiz,Beşiktaşa karşı destek veren yardım eden en ufak bir destek de bulanan bir adama bile teşekkür etmek yerine boş adam falan demek çok yanlış. Sosyal medyanın gücü çok büyük artık, kenetlenen bir Beşiktaş görüyorlar. Bu 10 yıl içerisinde yıllarca sosyal medya olsaydı ve bu seneki gibi kullanabilsek en az 2 şampiyonluğumuz daha fazla olurdu. Ama geç değil, hatalar yapıyoruz, akıllanarak üstüne koya koya ilerleyeceğiz.
Aynen öyle kardesim, cok güzel toparlamişsin, benim demek istedigimde buydu. Sosyal medya diye diyip gecemiyoruz artik, dünya dijital döneme girdi, artik hersey bu sekilde yürüyor, bu kardesimiz sayesinde sosyal medyada bukadar Besiktasli bir araya gelip kenetlendi, kendiside herseferinde diyor zaten, ben degil biz başardik diyor, kenetlenen büyük Besiktas taraftarin saysinde diyor.

Çevrimdışı Erman1903

N'Koudou'nun maç sonu açıklamaları, postlarını kimse paylaşmamış. Çok guzel bir karakter, adam resmen takımın neşesi ama ne paylaşılır, ne resmini biri avatar yapar. Algı böyle bir şey işte, geçen sezon da çok hakkı yendi. İyi kalpli olan insanlara bu dünyada hep eziyet edilir.

Çevrimiçi Samet Demir

N'Koudou'nun maç sonu açıklamaları, postlarını kimse paylaşmamış. Çok guzel bir karakter, adam resmen takımın neşesi ama ne paylaşılır, ne resmini biri avatar yapar. Algı böyle bir şey işte, geçen sezon da çok hakkı yendi. İyi kalpli olan insanlara bu dünyada hep eziyet edilir.
O paylaşımları sende buraya aktarsaydın da biz sosyal medya kullanmayanlar görseydi :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

O paylaşımları sende buraya aktarsaydın da biz sosyal medya kullanmayanlar görseydi :)

Ben kullanmıyorum haber sitelerinde gördüm, adamı geldiği günden beri savunuyorum paylaşımlarını da ben yapmayayım bari 😁

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nkouduyu bastan beri desteklemisimdir, neler yapabildigini de son haftalar gördük. Yanliz foruma su resim yüklemesini bir türlü beceremedim, sagolsun bi arkadas özelden yazmiştida, kullanilan o kelimelerin ne anlama geldigini bilmedigim icin, yine beceremedim, türkcemiz sayif ne yapalim :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Welinton çok iyi oynamaya başladı. Havadan nefes aldırmıyor adeta.

transfer döneminde paylaşmıştım hava toplarında çok etkili diye aslında uzun toplarda da başarılı ancak biz uzun top oynamıyoruz :)

Çevrimiçi Samet Demir

Ben kullanmıyorum haber sitelerinde gördüm, adamı geldiği günden beri savunuyorum paylaşımlarını da ben yapmayayım bari
Boşver gündem olmasın daha iyi aslında. Çünkü bizde orta diye bir kavram yok. Ya çok seviyoruz abartıyoruz. Ya da adamı yerin dibine sokuyoruz. Bence böyle olması daha iyi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...