Sakatlık durumu nedir onu yönetim değerlendirip transferi gerçekleştirir ama kuvveti,kondüsyonu eskisi gibi iyi olacaksa bence çok seveceğimiz bir oyuncu olacak.Aşağı koyacağım videoda bir çok özelliğini gösteriyor.Bu özellikler kısa bir videoda da anlaşabilecek bir şey.Sırtı dönük top alma ve top ile dönme,stoperi sırtında taşıma,sert şut,hava topu.Bu ligin iş yapan özelliklerinden.Geçen seneki 12 gol 5 asisti rastlantı değil bence.Bizim ligde daha iyi takımlarda bunu daha da geliştirir diye düşünüyorum.Tabii ki fit olması şartıyla
Zaten rastlantı diye bir şey yoktur adam atmış, güzel de istatistik yaptı geçen sezon. İlginç özellikleri var mesela pas yüzdesi ve kilit paslar anlamında da bir santrafora göre hiç fena değil lakin oyuncunun o takımda bulduğu alanları burada o kadar rahat bulması pek mümkün değil.
Geçen sezon hariç yeterli gol sayılarına ulaşamamış ve ceza sahası içinde pek usta, tilki bir yapısı yok. Ben bu tarz bir oyuncuyu bizimki gibi kulüplere normalde pek oturtamam kafamda ama farklı bir arkadaşlık ortamımız var, bizim kara oğlanlar da iyi anlaşır, çok istiyor gelmeyi diye biliyoruz sıkıntısı yoksa faydalı olacaktır.
Ben çok istisna oyuncu olmadığı sürece lig içi yabancı oyuncu almanın, başka alternatiflere bakılmadan hocaların istediği futbolcuları getirmenin dezavantajlarının avantajlarından fazla olduğunu düşünen biriyim ama patron Sergen, şu anda da lider bu yüzden pek karşı çıkmayacağım. Takımdaki iyi ortam birçok dezavantajı nötrleyebilir.
Tek bir isteğim var, o da bir oyuncu ligi tanıyor gelir hemen alışır kafasıyla iş yapılmasın, piyasadaki diğer alternatiflere de bakılsın. Aralarından Koita beğeniyorsan onu al. Mesela en basitinden örneğini verdiğim oyuncu tarz olarak bize daha uygundur, takımına para verilmeyeceği için maliyeti de daha düşük olacaktır vb. Bizim lig haricinde de var bazı topçular yani, biraz araştırıp dersimize çalışalım - kolaya kaçmayalım.