2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2860759 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Beşiktaş düşmanı rıza çalımbay..!!
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koşacak pres yapacak falan diyor hoca tabii ki uymuyor.
O zaman kimsenin bilmediği bir oyuncu gelecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoca Poak'a madara oldun daha keşke dördüncü bitirseydim diyorsun. Ya sabır.

Çevrimdışı levitate

kaleci almayacakmışız
bipbipbupbup

Çevrimdışı Koa_lAA

adam suyu bile rakı bardağıyla içiyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

kaleci almayacakmışız
Kaleyi atlamak canımızı yakabilir. Yakarsa da sorumlusu bu açıklamadan sonra Sergen hocadır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Necip: Eğer ben joker değilsem...
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Evet gerçeklerden rahatsız olanlar vurmaya başlayabilir Hocaya.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Alanyaspor neden yaptı o zaman?

Talihsiz bir açıklama olmuş.

Ya bu Fatih Aksoy da ne var Allah aşkına.

Sivas o kadar adam kaybetti ortasahadan. Fatihin opsiyonu kullansalardı o zaman. Alanyaspor da muhtemelen Necip gibi sağ bek stoper önlibero boşluk doldurma elemanı olur.

Fatih e gösterilen Tepki ssedat şahintürk e gösterilmedi Ondan daha iyi birisi ve ondan daha SAYGILI en azından.

Hoca istemiyorsa bitmiştir yani neyin davası bu anlamadım.

[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 14:18:30 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı bjk4ever

Bence de sağ bekte olur Dorukhan, izlemedim orada ama var o özellikler. Fener'e falan imza atması halinde Ahmet bey'in cebine girecek para minimum 500Bin Euro, yedirir mi hiç bizim gibi fakire... Derbilerde falan ya ulan hani olmasın bir şeyler diye izleriz muhtemelen. Çocuk sakatlandığı gün yanında olup makul bir ücretten imzalamak gerekiyordu kendisiyle. Şimdi iş çıkmaza girdi, onun istediği rakamları vermek bizim için risk. Sarışınlar bir yolunu bulur verirler parasını acımazlar. Keşke satışla elden çıkarabilsek, ya da Ozan Tufan'ı ben de beğeniyorum, hatta en çok tuttuğum yerli 8 diyebilirim onunla takas falan etsek iyi olurdu. Bazıları çok sinir oluyor karakterine ben de bayılmıyorum ama iyi topçu. Memeleri falan salmış gibi yine biraz baktım antrenmanlarına Sergen hoca'dan sonra sanki daha fit duruyordu, antrenmanların en hızlısı Ozan falan diye hikaye yapıyorlar şüphelendim belki koz olarak kullanılabilir.

Biz niye 'bir yolunu bulmuyoruz' mesela?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hayırlı olsun :)
Hani piskolojisi bozulmustu, istanbuldan ayrilmak istiyordu? Simdi karabükden kac para alacak, o paraya anlaşip asil cok daha kötü olan welintonu niye gönderemedik? Neresinden tutsan skandal isler yapiliyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya bu Fatih Aksoy da ne var Allah aşkına.

Sivas o kadar adam kaybetti ortasahadan. Fatihin opsiyonu kullansalardı o zaman. Alanyaspor da muhtemelen Necip gibi sağ bek stoper önlibero boşluk doldurma elemanı olur.

Fatih e gösterilen Tepki ssedat şahintürk e gösterilmedi Ondan daha iyi birisi ve ondan daha SAYGILI en azından.

Hoca istemiyorsa bitmiştir yani neyin davası bu anlamadım.

Fatih'in opsiyonu falan yoktu, Sivasspor kullanamazdı.

Benim referansım Alanyaspor'dur ayrıca. Adamlardan N'sakala'yı ve Welinton'u alıp bugün hala "listemizde Cisse var" diyorsan; oyuncu tercihlerini takdir ediyorsun demektir.

Bu adamlar Fatih'le 5 senelik sözleşme imzaladıysa, senin görmediğin bir şeyi görmüş olabilirler.

Hocanın istediği Welinton'u görünce, istemediği oyuncuları da sorgularım.