2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2857619 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Bitti basın toplantısı güzel bir konuşma oldu :)

Sergen hoca bütün her şeyin cevabını çatır çatır verdi..

Çevrimdışı Erman1903

Biz niye 'bir yolunu bulmuyoruz' mesela?

Bilmem, ben sevmem pek öyle dolambaçlı yolları (Eljif). Geç kalındı oyuncu ile ilgili karar vermede, elimizi çabuk tutsak iyi olurdu. Bana göre bu oyuncunun 1 kuruş kazandırmadan, ya da takas vb gibi değerlendirilmeden elini kolunu sallayarak kulüpten çıkmasının mazereti yok.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 14:29:12 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi oturup 4 tane kreatif oyuncu mu bekleyeceğiz  :naughty:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Forvet için adı geçenler arasında bize en faydalı olacak isim Djaniny.

Alanyaspor neden yaptı o zaman?

Talihsiz bir açıklama olmuş.

Rıza için dedi madem bu kadar iyi diyor neden teklifte bulunmadı diye.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fatih'in opsiyonu falan yoktu, Sivasspor kullanamazdı.

Benim referansım Alanyaspor'dur ayrıca. Adamlardan N'sakala'yı ve Welinton'u alıp bugün hala "listemizde Cisse var" diyorsan; oyuncu tercihlerini takdir ediyorsun demektir.

Bu adamlar Fatih'le 5 senelik sözleşme imzaladıysa, senin görmediğin bir şeyi görmüş olabilirler.

Hocanın istediği Welinton'u görünce, istemediği oyuncuları da sorgularım.

Hoca düşünmüyorsa planlamasında yoksa tartışmaya çok açık bir durum bile değil bence. Alanyaspor dan oyuncu almış olman onlar senin klavuzun mu oluyor. Welinton da BJK ye gitmek isteyince onlarda  beleş olmasın diye adam aldılar bizde ıskarta da olan adamı verdik. Gökhan  Töre için  Umut nayır gitmesi gibi bişey.

Fatih, güçlü değil , seri değil , hızlı değil, pas oyununa yatkın değil, boyu uzun hava topuna vakıf değil, (...)

Madem yüksek maliyetli olacak, Burak neden gönderildi o zaman?

Maaliyeti yüksek ne kadar yüksek bir limit onu söylemedi.

2.7 milyon € alıyordu burak 35 yaşındaydı ayrılması doğruydu ayakta duramıyor burak artık.

Çevrimdışı Arthur Dayne

İyi güzel hoş da hem yaş sınırını düşüreceğiz,32lik oyuncları alamayız diyorsun hem de wellington ve nsakala konusunda diretiyorsun :alala: Üstelik 6 numara konusunda da sanki olursa olur olmazsa olmaz kafasında gibi.Bir sürü isim saydı ama saydığı isimlerden atiba dışında 6 numaramız yok.Eğer 3 sekiz oynatma gibi bir düşüncesi varsa geçmiş olsun,hallaç pamuğuna döneriz.Kaleci konusunda da garip bir şekilde neden herkes bu kadar rahat?Yedek olarak da utku oynayacakmış şaka gibi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hoca resmen konuşan herkese cevap verdi, Bende konuşsam hoca gibi konuşurdum hiç bişeyden tatmin olmayan ve mutlu olmayan ve cımbızlamayı seven kitle sadece biraz rahatsızdır. 10 numara basın toplantısı oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hoca düşünmüyorsa planlamasında yoksa tartışmaya çok açık bir durum bile değil bence. Alanyaspor dan oyuncu almış olman onlar senin klavuzun mu oluyor. Welinton da BJK ye gitmek isteyince onlarda  beleş olmasın diye adam aldılar bizde ıskarta da olan adamı verdik. Gökhan  Töre için  Umut nayır gitmesi gibi bişey.

Fatih, güçlü değil , seri değil , hızlı değil, pas oyununa yatkın değil, boyu uzun hava topuna vakıf değil, Necip göt cebinden cıkarır fatihi.
Fatih kendi oyuncuları beleş gitmesin diye takasta aldıkları adamsa, neden 5 senelik sözleşme imzaladılar peki?

Welinton için Ahmet Gülay'ın %40'ı da verildi, onun açıklaması ne?

Ve evet, kılavuzum Alanyaspor. Adamlar kaç senedir gerek oyuncu alırken, gerekse satarken çok net bir şekilde futbol aklıyla yönetildiklerini gösterdiler.

Senin şimdi listende olan Cisse'yi onlar 2 sene önce getirmişler mesela.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İyi güzel hoş da hem yaş sınırını düşüreceğiz,32lik oyuncları alamayız diyorsun hem de wellington ve nsakala konusunda diretiyorsun :alala: Üstelik 6 numara konusunda da sanki olursa olur olmazsa olmaz kafasında gibi.Bir sürü isim saydı ama saydığı isimlerden atiba dışında 6 numaramız yok.Eğer 3 sekiz oynatma gibi bir düşüncesi varsa geçmiş olsun,hallaç pamuğuna döneriz.Kaleci konusunda da garip bir şekilde neden herkes bu kadar rahat?Yedek olarak da utku oynayacakmış şaka gibi

Yaş ortalaması gayet iyi değil mi zaten.

6 numara almayı düşünüyor zaten.

Ersin in neyinin beğenmiyorsunuz oynayacak işte çocuk. Güveniyorsa Hoca olay tartışmaya kapalı. Taraftar istedi diye kaleci mi alınaacak.

Hoca resmen konuşan herkese cevap verdi, Bende konuşsam hoca gibi konuşurdum hiç bişeyden tatmin olmayan ve mutlu olmayan ve cımbızlamayı seven kitle sadece biraz rahatsızdır. 10 numara basın toplantısı oldu.
Adam o kadar genç oynatıyoruz demesine rağmen basın toplantısın da kadın çıkıp " gençlere yeteri kadar değer vermiyorsunuz" dedi ya.

Dediğim gibi hocayı yıldırma operasyonu aynı garip saçma sapan soruları şenol hocaya sorup taraftarın önüne atmışlardı aynı taktik.

Hoca hepsinin cevabını şakır şakır verdi.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Adam o kadar genç oynatıyoruz demesine rağmen basın toplantısın da kadın çıkıp " gençlere yeteri kadar değer vermiyorsunuz" dedi ya.

Dediğim gibi hocayı yıldırma operasyonu aynı garip saçma sapan soruları şenol hocaya sorup taraftarın önüne atmışlardı aynı taktik.

Hoca hepsinin cevabını şakır şakır verdi.

Sergen hepsini suya götürür susuz getirir. O muhabirler yarım akıllarıyla Sergen'i manipule edemezler. Şenol hocamın Laz damarına basıyorlardı, Sergen'de işlemez bu taktikler.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

6.74 iyi bir ortalama falan değil, Douglas bize gelirken 7'den fazlaydı.

Douglas gecen sene neredeydi ben hic  yesil cimde gormedim kendisini   :tabe:   Ben sana Gokhan Gonulden ornek vereyim, ortalamasi  whoscored da 5,94.. Whoscored u  takip eden  herekes 6 76 ortalamanin  iyi  bir ortlama  oldugunu bilir .. Mesela  Kimmich in ortalamasi  7. 44  su an bu adam dunyanin en iyi  sag beklerinden biri ...   :ok:
Yorgo

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yaş ortalaması gayet iyi değil mi zaten.

6 numara almayı düşünüyor zaten.

Ersin in neyinin beğenmiyorsunuz oynayacak işte çocuk. Güveniyorsa Hoca olay tartışmaya kapalı. Taraftar istedi diye kaleci mi alınaacak.
Ersini beğenmiyorum demiyorum zaten de sizin gibi gözüm kapalı da güvenemiyorum.Hadi diyelim o bir şekilde idare etti,sakatlanırsa ve cezalı olursa oynayacak adam utku

Çevrimdışı tuncaboylu

Douglas gecen sene neredeydi ben hic  yesil cimde gormedim kendisini   :tabe:   Ben sana Gokhan Gonulden ornek vereyim, ortalamasi  whoscored da 5,94.. Whoscored u  takip eden  herekes 6 76 ortalamanin  iyi  bir ortlama  oldugunu bilir .. Mesela  Kimmich in ortalamasi  7. 44  su an bu adam dunyanin en iyi  sag beklerinden biri ...   :ok:
Dostum, sen Whoscored'u kullanmayı öğren istersen. Lige bakacaksın, 2-3 maç oynadığı turnuvalara değil.

Gökhan'ın bu sene rating'i 7.09.

Geçen sene de 7.15'ti.

Bir önceki sene 7.10'du

Daha önce de 7.12 idi.

https://tr.whoscored.com/Players/31468/History/G%C3%B6khan-G%C3%B6n%C3%BCl

Çevrimiçi tolga1903

Kaleci konusunda şahsen ben de rahatım getirip de gönül rahatlığıyla 11'e yazabileceğin herhangi bir yerli kaleci yok çünkü seçenekler mert günok uğurcan çakır vs değil. E yabancı da getiremezsin daha sağ bekin defansif orta sahan santraforun hatta kenar oyuncun yok ortada. Ersin bu şansı iyi kullanırsa uzun yıllar kaleci sorunumuz kalmayacak ve "kaleci oynayarak gelişir" sözüne katılıyorum. Sabırlı olmamız lazım bu konuda ne limitimiz var ne paramız ne de kontenjanımız yabancı kaleci için. 6 numara konusunda ise katılıyorum ısrarcı olması gerekiyor kendi de söyledi atiba 50 60 maç kaldıramaz dedi zaten diğer saydığı oyuncular o bölgeye uygun oyuncular değil kendisi de farkında merkez için saydı bence onları. Bakalım ben umutluyum josef'e teklif yapılmış belli demek ki çok da ihmal etmiyor o bölgeyi ama ilk öncelikleri arasında değil gibi geldi bana.

Çevrimiçi Samet Ç

İlerleyen zamanda Sergen bile ne olacağını bilmiyor transfer konusunda hiçbir şey net değil büyük plansızlık var açıklamalarından anladığım bu Allah'a emanet gidiyoruz ve gitmeye devam edeceğiz gibi. Birde 30 yaş üstü oyuncuya kontrat vermeyi düşünmüyoruz belki santraforda bunu es geçebiliriz diyip N'Sakala ve Welinton'u almak plansızlığın tam olarak açıklaması.

Çevrimiçi Samet Ç

Yerli kaleci alıp parayı çöpe atacağına başka bir mevki için kullanırsın o bütçeyi alacakların zaten Ersin ve Utku'dan iyi olmayacak büyük ihtimal bu çocuklardan daha da kötü olacaktı alınacak yerli kaleci.

Çevrimdışı autopsy

Ne Fatih Aksoy'muş arkadaş ya. Aynı topu oynayan Sivas'ın yabancı ön liberosu olsa ve almaya çalışsak 7 gün 24 saat gömersiniz. Toplam 5 maçını bile izlemediğinize de eminim. Vasatın teki Fatih Aksoy. İzleyip göreceğiz, hatırlatacağım bunu zamanı geldiğinde.

Ersini beğenmiyorum demiyorum zaten de sizin gibi gözüm kapalı da güvenemiyorum.Hadi diyelim o bir şekilde idare etti,sakatlanırsa ve cezalı olursa oynayacak adam utku

utku da iyi

Çevrimdışı MUSTAFA_

utku da iyi
2 tane hazırlık maçında oynadı diye neden hemen iyi oluverdi. Benim Ersin konusunda bile çekincelerim var ama Utku konusunda tamamen olumsuzum. Herhangi bir sıkıntı olduğunda da yükleneceğim ilk kişi Sergen hoca olacak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ben yabancı kaleci alınmasından yanayım.O ismi çıkan yerli isimler şaka gibi zaten

İlerleyen zamanda Sergen bile ne olacağını bilmiyor transfer konusunda hiçbir şey net değil büyük plansızlık var açıklamalarından anladığım bu Allah'a emanet gidiyoruz ve gitmeye devam edeceğiz gibi. Birde 30 yaş üstü oyuncuya kontrat vermeyi düşünmüyoruz belki santraforda bunu es geçebiliriz diyip N'Sakala ve Welinton'u almak plansızlığın tam olarak açıklaması.

welinton 31 n'sakal 30 yaşında.

Adam hep yaşlı olmaz hep gençte olmaz diyor.Yaş skalası da 30.Gidenlerin maaşları 2 milyon € yaşları da yüksekti hem maaş bütçesi hem yaş olarak düştük diyor.

Quaresme 38 yaşında olmaz diyor burak 35 yaşındaydı 2.7 alıyordu olmazdı bunlardan bahsediyor.

Fizikli oyuncu kreatif oyuncu koşan oyuncu her türden oyuncu olacak diyor genç ve yabancı karışık o kadar konuştu bir kamyon dolusu laf etti adam yine kimse bir şey anlamamış.

hadi şenol güneşin konuşmasından bir şey anlaşılmıyor ki deniyordu da adam tane tane açıkalamasın rağmen nasıl anlaşılmadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne Fatih Aksoy'muş arkadaş ya. Aynı topu oynayan Sivas'ın yabancı ön liberosu olsa ve almaya çalışsak 7 gün 24 saat gömersiniz. Toplam 5 maçını bile izlemediğinize de eminim. Vasatın teki Fatih Aksoy. İzleyip göreceğiz, hatırlatacağım bunu zamanı geldiğinde.
Anlatamıyorum herhalde.

Sivasspor'un oyuncusu olsa istemem, hele yabancı olsa hiç istemem.

Ama altyapından çıkmış bir adamı, Welinton gibi ne olduğunu 3 maçta gördüğümüz 31 yaşındaki bir oyuncu karşılığında verirsen; tabii ki eleştiririm.

Fatih Aksoy'u gözden çıkardıysan, ligdeki 15 takıma takasta önerebilir ve karşılığında Welinton'dan daha iyi bir asset alabilirdin.

Bakın, daha Ahmet Gülay ve %40 muhabbetine girmedim bile.