2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2859964 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dorukhan'ın akıbeti belli artık, Ahmet Bulut kurnazı yıkamıştır onun beynini. Kendini bir güzel sakınacak, baba bir kontrata imza atacak.

Yazık gerçekten. Bu sektör iyice çamur olmaya başladı 1 senesi kalmış adama masa oyunları falan ya adam gibi kontrat ver yada gideriz güzel iş vallaha. Dorukhanı çok beğenirim yani oyuna kattığı dinamizm  ve hırsı sertliği çok iyi fakat. geçen sene boşluk olan bu sene ne vereceği belli olmayan birisi için belirtilen rakamlara kontrat intihar olur. Keşke Ozan Tufan takası olsa çok isterim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sözleşme yenilemek lazım.Dorukhan ile.

Yıllık 700 ile 900 bin euro maksimum ederi. Onun istediği şartlarda imkansız.

Çevrimdışı kaan1903

Karsdorp zaten aynı sakatlıkları sürekli yaşayan helva gibi dağılan bir oyuncuydu. Frydek @worns 'un önerdiği oyuncu savunmaya epey önem veren, ileri çıkışlarında sonuca dönük oynayan bir adamdı. Benim sol tarafta favori kontratsız oyuncum Danilo Soares'di, tam bir full back baya incelemiştim Frydek-Soares bunlar 400-500Bin Euroya bitirebileceğin oyuncular. Bonservisli paylaşılanlardan da kimin ne paraya gittiği görüldü, 2 senelik N'Sakala maliyetine sol bek Mykhaylichenko/sağ bek Hefti alınabiliyordu. 2-3 taksitle düşürebileceğin, 10M kar bırakacak adamlar.

Vida'nın gidişi çok zor. Şimdi diğer bölgeleri hiç hesaba katmadan şöyle bir tandem kurardım ben olsam

Mykhaylichenko (Rıdvan) / Kiralık Mavropanos (Erdi Dikmen) / Vida (Roco ya da Mirin) / Hefti (Abdülkadir Korkut)

Bunlardan Vida gittiğinde yerine baba bir yabancı kovalardın, Roco gittiğinde yerine başka bir yerli bırakır - Mirin'i kiralardın)

Ahmet Gülay'î kiralar durumuna bakardın. (1 Senelik) İyi çıkarsa muhtemelen teklif alacak Rıdvan'ı güzel bir paraya satıp sonraki sezon yerine koyardın.

Vida yerine Eray Cömert'i koy tamamdır benim için  :D Kevin Rüegg de 2milyona italya ligine gitmiş oda potansiyelli bir bekti.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 12:05:31 kaan1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Yıllık 700 ile 900 bin euro maksimum ederi. Onun istediği şartlarda imkansız.

1 milyon € iyidir kabul ediyorsa etsin.

Çevrimdışı Erman1903

Yazık gerçekten. Bu sektör iyice çamur olmaya başladı 1 senesi kalmış adama masa oyunları falan ya adam gibi kontrat ver yada gideriz güzel iş vallaha. Dorukhanı çok beğenirim yani oyuna kattığı dinamizm  ve hırsı sertliği çok iyi fakat. geçen sene boşluk olan bu sene ne vereceği belli olmayan birisi için belirtilen rakamlara kontrat intihar olur. Keşke Ozan Tufan takası olsa çok isterim.

Bence de sağ bekte olur Dorukhan, izlemedim orada ama var o özellikler. Fener'e falan imza atması halinde Ahmet bey'in cebine girecek para minimum 500Bin Euro, yedirir mi hiç bizim gibi fakire... Derbilerde falan ya ulan hani olmasın bir şeyler diye izleriz muhtemelen. Çocuk sakatlandığı gün yanında olup makul bir ücretten imzalamak gerekiyordu kendisiyle. Şimdi iş çıkmaza girdi, onun istediği rakamları vermek bizim için risk. Sarışınlar bir yolunu bulur verirler parasını acımazlar. Keşke satışla elden çıkarabilsek, ya da Ozan Tufan'ı ben de beğeniyorum, hatta en çok tuttuğum yerli 8 diyebilirim onunla takas falan etsek iyi olurdu. Bazıları çok sinir oluyor karakterine ben de bayılmıyorum ama iyi topçu. Memeleri falan salmış gibi yine biraz baktım antrenmanlarına Sergen hoca'dan sonra sanki daha fit duruyordu, antrenmanların en hızlısı Ozan falan diye hikaye yapıyorlar şüphelendim belki koz olarak kullanılabilir.

Bence de sağ bekte olur Dorukhan, izlemedim orada ama var o özellikler. Fener'e falan imza atması halinde Ahmet bey'in cebine girecek para minimum 500Bin Euro, yedirir mi hiç bizim gibi fakire... Derbilerde falan ya ulan hani olmasın bir şeyler diye izleriz muhtemelen. Çocuk sakatlandığı gün yanında olup makul bir ücretten imzalamak gerekiyordu kendisiyle. Şimdi iş çıkmaza girdi, onun istediği rakamları vermek bizim için risk. Sarışınlar bir yolunu bulur verirler parasını acımazlar. Keşke satışla elden çıkarabilsek, ya da Ozan Tufan'ı ben de beğeniyorum, hatta en çok tuttuğum yerli 8 diyebilirim onunla takas falan etsek iyi olurdu. Bazıları çok sinir oluyor karakterine ben de bayılmıyorum ama iyi topçu. Memeleri falan salmış gibi yine biraz baktım antrenmanlarına Sergen hoca'dan sonra sanki daha fit duruyordu, antrenmanların en hızlısı Ozan falan diye hikaye yapıyorlar şüphelendim belki koz olarak kullanılabilir.

Bize gelmeden önce eskişehir de sağ bek oynamışlığı var ama bence orta saha da daha iyi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vücut yapısı olarak fit bi çocuk değil hiç bir zaman ama maç esnasında topla gerçekten hem güçlü gidiyor hemde delici, dün milli maçı izledim belli bir süre sahada iyi olan topçulardan biriydi.

dorukhanın raporları sağlam cıkarsa udinese 5 milyon € gibi bir rakama alacakmış...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

dorukhanın raporları sağlam cıkarsa udinese 5 milyon € gibi bir rakama alacakmış...

İnşallah olur böyle bişey.

Çevrimdışı Erman1903

Vida yerine Eray Cömert'i koy tamamdır benim için  :D Kevin Rüegg de 2milyona italya ligine gitmiş oda potansiyelli bir bekti.

Rüegg'i çok beğenmedim ben bence diğer konuştuğumuz isimler daha iyi. Olur koyalım Eray Cömert hızlı çocuk zaten diğerleri hep kafa topu falan alıyor neredeyse, Roco-Mirin gidince de bir Türk daha patlatırsın 3 tane mis gibi yerlin olur.

Teknik direktörümüz Sergen Yalçın, bugün saat 13:30'da Nevzat Demir tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyecek.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Teknik direktörümüz Sergen Yalçın, bugün saat 13:30'da Nevzat Demir tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyecek.

Herkes yönetime giydirir, bırakır gider isyan eder falan diye bekliyor, Bence basına falan giydirecek.

Çevrimdışı Erman1903

Herkes yönetime giydirir, bırakır gider isyan eder falan diye bekliyor, Bence basına falan giydirecek.

ben de öyle düşünüyorum paok maçın da bütün basın futbol uleması kesildi.

Amaçları belli tabi hocayı yıldırmak şenol güneşe yaptıkları gibi...

Tek dertleri Beşiktaş başarısız olsun.

İyi bu adam, yalnız 1.Stoperleri kıymetli bir oyuncu nasıl alacağız bilemedim.

Dorukhan gidici herhalde onun yanında mirin de gidici 3-5 bir şey bekliyoruzdur vida'da var gidici parayı gelecek harcama limiti açılacak stoper de iyi bir isimi santrafor da iyi bir isim yüksek ihtimal.

Ama zaman kalmadı...Ancak sergen hocanın açıklamarına bakarsak 3.cü 4.cü hafta takım hazır olur dediğine göre transfer o zamana kadar devam edecek.

Dorukhan giderse bir orta saha da şart...

Çevrimdışı Erman1903

Bize gelmeden önce eskişehir de sağ bek oynamışlığı var ama bence orta saha da daha iyi.

Hiç izlemedim ben bir sakatlandığı maçta gördüm azıcık o da sayılmaz. 4-2-3-1 de güzel adam yanına defanslarla alışveriş yapacak birini önünde ofansif etkinliği olan birini koyarsan çok şut atacak fırsat bulur tam istediği gibi. 4-1-4-1 gibi oynatıldığında biraz etkinliği düşer.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hiç izlemedim ben bir sakatlandığı maçta gördüm azıcık o da sayılmaz. 4-2-3-1 de güzel adam yanına defanslarla alışveriş yapacak birini önünde ofansif etkinliği olan birini koyarsan çok şut atacak fırsat bulur tam istediği gibi. 4-1-4-1 gibi oynatıldığında biraz etkinliği düşer.

Bi kaç maç oynamıştı sanki, bazı maçlarda da gökhan oyundan çıkınca falan ikame etmişti diye hatırlıyorum. Sağdan güzel bindirmeler yapmıştı.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

6.96 sadece 5 maç oynadığı Avrupa Ligi rating'i.

Ligde oynadığı maçlarda 6.74'ü geçememiş 3 senedir.

6 74 de cok ii bir  ortalama .. Kaldi ki  sakatlik gecmisi  belli ki geride  kalmis adama gecen yil hic sakatlanmamis ki  .. Ne kaa para o kaa kofte yahu  sanirsin adama 3 milyon euro verecegiz de...  :D 600 bin euroya alinabilecek en ii sag beklerden biri zaten  , bu bi de Barcali Wague .. 
Yorgo

Bizde değil eskişehir de oynadı.Bizde 1-2 kez oynamıştır.

Dorukhan

Ön Libero : 47 maç
Merkez orta saha : 16 maç
Sağ bek : 14 maç

Çevrimdışı Erman1903

ben de öyle düşünüyorum paok maçın da bütün basın futbol uleması kesildi.

Amaçları belli tabi hocayı yıldırmak şenol güneşe yaptıkları gibi...

Tek dertleri Beşiktaş başarısız olsun.

Futbol uleması olmaya da pek gerek yok ki adamlar sol şeritten yardırdılar deli gibi Lens madara oldu. 1.Golü anlarım da adamlar sürekli aynı şeyi yaptı 2. Golü yediğinde değiştirseydi keşke biraz karizmayı cizdirdi hoca.

Ben Sergen hastası bir adamım, ama asıl hastalığım Beşiktaş. Kabul edemem bariz yanlışları, Sergen hoca'nın oyuncu araştırma ve planlama işlerinde çok bir ilgisi olmadığını biliyorum. Daha önce röportajlarında falan bahsederdi ben bu işlere vakit ayıramam diye. Üsttekiler her zaman daha sorumludur bu işlerde, belli ki adamın omuzlarına bindirdiler yükü, iyi öneriler getiremediler o da bildiği adamları getirdi. Bu Roco'nun falan hazırlık maçlarında oynamasını da biraz buna bağlıyorum. Gidecek adamın ne işe var hazırlıkta yani...

Ayıp bir şey değil hata yapmak ama iyi olmadı işte, hocaya bu planlamayı yaptırırsan kötü sonuçlar alınması halinde her zaman eleştiriler olur oyuncular üzerinden. Bizim kulüp içerisinde planlama ile ilgili bilimsel çalışacak insanlar hiç olmadı, Ajax modeli falan nedir abicim kopyala yapıştır bir çalışma yapıyorsun ondan sonra uygulamaya sokamıyor klasik tarza dönüş yapıyorsun. Boşa vakit kaybı, taraftar da diline dolar tabi sen böyle yaparsan. Ne bakıyorsun millete otur Beşiktaş modelini çalış tarihimizde var Şifo'lar falan nereden gelmiş ne yapmış bir bak dönüp kendine.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nerede yazıyor?

Çevrimdışı tuncaboylu

6 74 de cok ii bir  ortalama .. Kaldi ki  sakatlik gecmisi  belli ki geride  kalmis adama gecen yil hic sakatlanmamis ki  .. Ne kaa para o kaa kofte yahu  sanirsin adama 3 milyon euro verecegiz de...  :D 600 bin euroya alinabilecek en ii sag beklerden biri zaten  , bu bi de Barcali Wague ..
6.74 iyi bir ortalama falan değil, Douglas bize gelirken 7'den fazlaydı.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Matias Delgado: "Beşiktaş ile çok güzel anılarım var, bendeki yeri çok başka. İnsanlar beni çok severdi ve bana bir yıldız gibi davranırlardı. Oradan ayrılma kararı zorunluluktu. Beşiktaş'tan sonra o heyecanı bir daha yaşayamadım. Orada hissettiğim duygular çok özeldi..."

İlk Beşiktaş formamın arkasında delgado yazıyordu,çoğu kişi beğenmiyordu ama benim Beşiktaşta en sevdiğim oyunculardan biridir.Tabi tamamen duygusal yaklaşıyorum  :)

Çevrimdışı worns

İyi bu adam, yalnız 1.Stoperleri kıymetli bir oyuncu nasıl alacağız bilemedim.

ihtiyacımız olan profilde bir oyuncu tam. öte yandan, alamayız :)

Çevrimdışı worns

dorukhan bence bizim oynadığımız tip oyunlarda merkez orta sahadan daha da iyi verim verir sağ bekte. ben uzun süredir bek oyuncusuna dönüştürülmesi gerektiğini düşünüyordum. udinese işi doğruysa ben 3 milyona da satarım öte yandan. sözleşme-menajer işleri nedeniyle verim verecek gibi gözükmüyor. bu sezona da hiç başlayamadı.