2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875347 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi sefaköykartali

maaşları yüksek oldugu için çözmek kolay değil son ana kadar zorluyorlar sanırım amaç min zararla kurtulmak
paok maçını kaybettiğimiz için min zararla kurtulmak isterken max zarara girdik. Erken yollasaydık yeni transferlerle belki paoku yenebilirdik.

Çevrimdışı enderersoy15

Andreas beck gelmeden kac sezon sag beksiz oynadik? hilbert vardi diyene asil mevkisi neresiydi? ^Bu arada Serdar ı bek olarak sayiyorsaniz Necip i de sayarim, lensi de sayarim.^
 Belli ki iyi bir stoper, iyi bir 6 veya 8 birde iyi 9 alacaklar. Digerleri eh iste olup bitecek. Yani 2012- 2015 e geri dönüyoruz. Ayrica u. Boral ile niang kac yasinda geldi.o zaman da  Genc takimdik hani!

Burada ormancilar ile cebiciler diye bir gruplasma var gibi.

Bu yonetim gelmedi diyelim. F.Orman devam etti veya Adalı geldi. Nasil bir fark olurdu? Gecen sezon Adali yonetimde gelen oyuncular belli. Kacinci hafta geldikleri de belli.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

bu solak ispanyol geçen sene 30 maçta 10 sarı 1 kırmızı görmüş. izleyebildiğim kısıtlı bölümlerde de biraz dengesiz göründü. potansiyelli çocuk, atletik özellikleri filan kötü değil ama biraz oyununa akıl katmasında fayda olacak. umarım geliştirebilliriz.

Çevrimiçi yaço58

Lig başlayacak tek kalecimiz ersin Allah korusun Bişey olsa Trabzon maçına utku çıkacak karius gideli aylar oldu şurda kaç tane kaleci ismi çıktı yerli kaleci yok işte piyasada gçkkan Akkan var oda ne kadar iyi tartışılır Rizedd kolay kolay vermez ama kaleci işide elzem

Çevrimdışı bjk4ever

Vallahi eski yonetim konusunda anlasamayacagimiz belli oldu. Ustelemeye gerek yok, agree to disagree diyelim en iyisi.
Ama mevcut yonetim konusunda da anlasamayacagiz galiba.

Her yapilmayan hamleyi, her hatayi F.Orman ve limitlere baglayacaksak isimiz var.
Temcit pilavi gibi limit one suruluyor, ama FB soz konusu olunca catir catir transfer yapiliyor, nasil oluyor bu is?
Hadi soruyu baska turlu sorayim; FB limitleri asa asa catir cutur yapti transferleri biz bakarken.

Yarin oburgun FB dokuntulerini buyuk paralara Fortuna Sittard'a satarsin yonetim cikip sen hayirdir diyecek mi?
Veya FB limitleri ciddi manada asmissa ve TFF hicbirsey olmamis gibi Sosa, Valencia, Caner'e vs lisans cikartacaksa ve onlar
bize karsi ilk macta sahada olacaksa yumrugunu masaya vuracak mi mesela? FB'yi karsisina alip cezalandirilmalarini saglayabilecek mi?
Bu isin takipcisi olacak mi?
Yoksa suspus kenara secilip biz enayiligimizle mi kalacagiz her zamanki gibi?

Eger bu sorunun cevabi hayir ise limit hicbir sekilde bahane olamaz! Eger oyunun kuralina gore oynanmasini saglamayacaksan, buna karsi
cikacak cesarette olmayacaksan o zaman sen de kuralina gore oynamazsin arkadas!

Kadro muhendisligi ve transferdeki sacmaliklar ve mantiksizliklar konusunda @tuncaboylu  herseyi yazmis zaten.
Baskanin 4 ay evvel gidecegi belli olan oyuncular varken cikip 10 gunde yerler doldurulmuyor demesi zaten ne kadar
isbilmez halde oldugunun gostergesi.

Bakin, Gokhan Gonul FB formasini 6 agustos'ta giyidi. Bak, bu FB formasini giydigi gun, bizimle son gorusmeyi ne zaman yapti ona bakmiyorum bile.
PAOK maci 25 agustos'ta oynandi, arada 19 gun var. Su an 30 agustos, G.Gonul'un imza atmasinin uzerinden 24 gun gecmis.
Bu da en yakin tarih baz alinarak yapilmis hesap, muhtemelen Gokhan'la baglar 6 agustos'tan cok daha evvel koptu. Veya kopabilme ihtimalinin
cok yuksek oldugu belliydi. Hala cikip 10 gunde transfer olmaz diyorsan bu piskinliktir, baska birsey degil.
Zaten Mensah'i 6 numara olarak gorenlerle tartismak ne kadar dogru o da ayri bir mesele.

Çevrimdışı bjk4ever

Lig başlayacak tek kalecimiz ersin Allah korusun Bişey olsa Trabzon maçına utku çıkacak karius gideli aylar oldu şurda kaç tane kaleci ismi çıktı yerli kaleci yok işte piyasada gçkkan Akkan var oda ne kadar iyi tartışılır Rizedd kolay kolay vermez ama kaleci işide elzem

Su dunya uzerinde bana 1. ve 2. kalecisi ayni seviyede olan, veya birbirine yakin olan, kalede rekabetin yasandigi 1 tane takim gosterirmisin?
Gercekten taraftarimizi anlamiyorum yahu. Sen 1. kaleci olarak Ersin'i secmissen senin 2. kalecin Serkan Kirintili falan olmaz kardesim.
Sen 1. kaleci olarak Ersin'i secmissen 2. kalecin Utku olur. Kalede rekabet olmaz, 1. kaleci vardir ve onun arkasinda bekleyen 2. kaleci vardir.
Kaleci zaten normal sartlarda sakatlanmiyor, ceza gormuyor. Kaleci sakatligi 5 senede 1 oluyor. Senede belki 1-2 mac oynar diye yedek kaleciye para
falan harcanmaz. Ha, harcanacaksa da alirsin Ersin'in onune tas gibi bir yabanci kaleci, ama o dusunulmedigine gore Ersin'i tedirgin edecek nispeten pahali
bir V.Babacan, S.Kirintili yerine Utku durur. Kadro muhendisligi acisindan dogru mantik budur.

Çevrimiçi yaço58

Su dunya uzerinde bana 1. ve 2. kalecisi ayni seviyede olan, veya birbirine yakin olan, kalede rekabetin yasandigi 1 tane takim gosterirmisin?
Gercekten taraftarimizi anlamiyorum yahu. Sen 1. kaleci olarak Ersin'i secmissen senin 2. kalecin Serkan Kirintili falan olmaz kardesim.
Sen 1. kaleci olarak Ersin'i secmissen 2. kalecin Utku olur. Kalede rekabet olmaz, 1. kaleci vardir ve onun arkasinda bekleyen 2. kaleci vardir.
Kaleci zaten normal sartlarda sakatlanmiyor, ceza gormuyor. Kaleci sakatligi 5 senede 1 oluyor. Senede belki 1-2 mac oynar diye yedek kaleciye para
falan harcanmaz. Ha, harcanacaksa da alirsin Ersin'in onune tas gibi bir yabanci kaleci, ama o dusunulmedigine gore Ersin'i tedirgin edecek nispeten pahali
bir V.Babacan, S.Kirintili yerine Utku durur. Kadro muhendisligi acisindan dogru mantik budur.
Senin mantık ters mantık fabri tolga al rotasyon budur ersin utku rotasyonu değil ersine bişe olsa olabilir utkumu maça çıkacak mantığa bak ayrıca rekabet ersinidr geliştirir daha hırs ysptırır utku varken nasılsa oynayacağım diyebilir ama senin mantık komik gerçekten ikinci kaleci utku olsun 2.kaleciye para harcanmszmış git o zaman bul ucuz yollu kaleci getir ki ona bile gerek yok bu forumda kaç kaleci adı çıktı bonservissiz makul ücrete oynayacak Beşiktaşın 2.kslecisi utku falan olamsz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vallahi eski yonetim konusunda anlasamayacagimiz belli oldu. Ustelemeye gerek yok, agree to disagree diyelim en iyisi.
Ama mevcut yonetim konusunda da anlasamayacagiz galiba.

Her yapilmayan hamleyi, her hatayi F.Orman ve limitlere baglayacaksak isimiz var.
Temcit pilavi gibi limit one suruluyor, ama FB soz konusu olunca catir catir transfer yapiliyor, nasil oluyor bu is?
Hadi soruyu baska turlu sorayim; FB limitleri asa asa catir cutur yapti transferleri biz bakarken.

Yarin oburgun FB dokuntulerini buyuk paralara Fortuna Sittard'a satarsin yonetim cikip sen hayirdir diyecek mi?
Veya FB limitleri ciddi manada asmissa ve TFF hicbirsey olmamis gibi Sosa, Valencia, Caner'e vs lisans cikartacaksa ve onlar
bize karsi ilk macta sahada olacaksa yumrugunu masaya vuracak mi mesela? FB'yi karsisina alip cezalandirilmalarini saglayabilecek mi?
Bu isin takipcisi olacak mi?
Yoksa suspus kenara secilip biz enayiligimizle mi kalacagiz her zamanki gibi?

Eger bu sorunun cevabi hayir ise limit hicbir sekilde bahane olamaz! Eger oyunun kuralina gore oynanmasini saglamayacaksan, buna karsi
cikacak cesarette olmayacaksan o zaman sen de kuralina gore oynamazsin arkadas!

Kadro muhendisligi ve transferdeki sacmaliklar ve mantiksizliklar konusunda @tuncaboylu  herseyi yazmis zaten.
Baskanin 4 ay evvel gidecegi belli olan oyuncular varken cikip 10 gunde yerler doldurulmuyor demesi zaten ne kadar
isbilmez halde oldugunun gostergesi.

Bakin, Gokhan Gonul FB formasini 6 agustos'ta giyidi. Bak, bu FB formasini giydigi gun, bizimle son gorusmeyi ne zaman yapti ona bakmiyorum bile.
PAOK maci 25 agustos'ta oynandi, arada 19 gun var. Su an 30 agustos, G.Gonul'un imza atmasinin uzerinden 24 gun gecmis.
Bu da en yakin tarih baz alinarak yapilmis hesap, muhtemelen Gokhan'la baglar 6 agustos'tan cok daha evvel koptu. Veya kopabilme ihtimalinin
cok yuksek oldugu belliydi. Hala cikip 10 gunde transfer olmaz diyorsan bu piskinliktir, baska birsey degil.
Zaten Mensah'i 6 numara olarak gorenlerle tartismak ne kadar dogru o da ayri bir mesele.
Yönetimin herhangi bir planı olmadığı konusuna katılmayan yoktur. Planı olan birisi gibi hareket etmiyorlar zaten. İşlerin spontane geliştiği ortada. Ancak o kadar da spontane değil. Ali Naibi'nin daha önce oluşturduğu listesinden de oyuncu bakıyoruz. Senelerdir ilgilendiğimiz, peşinden koştuğumuz oyuncular belli. Onları getirmeye çalışıyoruz. Yönetimin listesi diyeceğimiz bir liste yok ortalıkta. Sergen Yalçın ve kardeşinin listesi de belli. Tepesinde Mensah isminin yazdığı bir listeden bahsediyoruz. Bu sene menajer önerisi ile direkt gelen bir isim de yok gibi görünüyor. Bakalım hayırlısı olsun. Belki ilerde EPL yorumcusu danışmanımız İbrahim Altınsay da bir takım genç oyuncular aldırabilir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Genç kaleci oynatıyorsan kalende arkasında tecrübeli birisini bekletirsin ki maça yedekten girdiğinde gerginlik yaşamasın. Ayrıca bazı maçlarda kalecini dinlendirmek de isteyebilirsin. Sonuçta savunmayı ileri çıkardığımız için kalecimiz libero gibi oynamak zorunda. Sadece fiziksel yorgunluğa göre de değerlendirmek yanlış olur. Bence asıl sıkıntı mental yorgunluk olur. Genç bir oyuncudan bahsediyoruz. Önemli bir maçta yaptığı bir hata sıkıntı oluşturabilir. İki genç kaleci ile çıkmak riskini iki kat arttırır. Ersin'in şu anda birinci kaleci tecrübesine yeteri kadar sahip olduğunu da düşünmüyorum. Kaleciler hata yapa yapa gelişirler. Şu ana kadar maçların seyircisiz olmasının da avantajını kullandı. Seyircili maçlarda da izlemek lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

maaşı 900bin olan bi sağbek de bulsunlar bi zahmet deyince bulunmuyor işte 900binlik daglıs kadarı bulunuyor bpnservisi olmasa imza parası oluyor bu daglıs bile bizden imza parası almıştı sonra rebocho dglıs gibi lemanlara kalıyorsun ucuz alınca daha geçen nsakala welintonu seneye göndermeye çalışırlar diyordunuz şimdi bu bulsunlar işte dediğin adamlar sanki faklı mı olacak? belli ki fırsat kovalıyorlar takımlarında fazlalık görülen ama italyanın ispanyanın baş takımlarından kovalıyorlar.
Arayıp bulan var fakat bulanı dinleyen var mı ?

Gürsoy Yalçın ne kadar etkili acaba o mu veto ediyor. Sergen ona mı veto ettiriyor yoksa ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1299828866727452676
"6 ya da 8" yazan yerden sonrasını okumadım. Orası ya 6 numara olur ya da ikisi birlikte olur. 6 numara için Necip ve Atiba'ya mı güveneceğiz?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/AsperMadida/status/1299723206656512002

hmm
Bundan sonra Balotelli'ye dönemezler. O yol kapandı. Aldıkları an ortalık karışır. Gidip kazığımızı yeyip bir köşeye oturacağız artık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

başkanın dün yaptıgı konuşmada 1 hafta 10 gün içinde adam bulmak kolay değil söylemi trajedidir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

Bundan sonra Balotelli'ye dönemezler. O yol kapandı. Aldıkları an ortalık karışır. Gidip kazığımızı yeyip bir köşeye oturacağız artık.
bence tweet çok haklı kalinic olmazsa mecbur dönecekler

gelmiş olsa paok maçını alacaktık belki
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

eskiden benteke filan düşerdi piyasaya bakalım o nezaman anılacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

şu banka işi bitse de bir an evvel önümüze baksak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Erdal Bey Kalinic olmazsa listemizde başka oyuncular da var dedi. Balotelli'ye dönüş olmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

balocan en son ne zaman maç yapmış? fiziksel durumunun gelse bile 1 aydan evvel hazır olacağını sanmam.

Çevrimdışı tangaz

"6 ya da 8" yazan yerden sonrasını okumadım. Orası ya 6 numara olur ya da ikisi birlikte olur. 6 numara için Necip ve Atiba'ya mı güveneceğiz?

kanada kaçan forvet tabiri var ya bunlarda 8e kaçan 6 yada 6 ya kaçan 8 bakıyordur  :D

Çevrimdışı levitate

Erdal Bey Kalinic olmazsa listemizde başka oyuncular da var dedi. Balotelli'ye dönüş olmaz.
şu olunga'yı alsalar ya

en kötü 2. forvet olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun!

başta Atamız olmak üzere tüm kurtuluş savaşı kahramanlarımızı saygıyla anıyorum.