2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875527 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

bu oyuncular görülmez.Beşiktaşı şimdi hiç olmadığı küçük düşürdüler diyenler bu oyuncuları unutalı çok oldu.Sinan kurumuş,gökhan süzen,emre,niang,uğur boral gibi adamlarla oynadık kalede mcgregor gibi adamlarla oynadık o zaman FEDA ama dediler.Şimdi yönetim elinden geldiğince iyi bir şeyler yapmaya çalışıyor durum o zamandan farklı değil.Ne dersen de ormana tapıyorlar mevcut yönetimden nefret ediyorlar.

hakkaten haa geleceğin temelleri atıldı denen kadroda bi olcay bi ozzi var o mantıkda olan.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sefaköykartali

Eskiden hiç bonservis vermezdik. Onun için tüm menajerler zengin oldular.

https://twitter.com/Mrtkynkhaber/status/1220235279358930944
Abi menajere para vermeyen futbol takımı var mı şu anda? Paralar nerde denilecekse stad inşaatına, otoparklara vs denmeli.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan Töre transferindeki tutumu nedeniyle sahibi olduğu şirketin Malatyaspor sponsorluğunu dondurdu.

https://twitter.com/OSBTURK/status/1299751395919376384

iyi olmuş haketmiş malatyaspor başkanı.

Çevrimdışı mrred

Menajer bir bakima emlakci gibi bir sey. Keske sahibinden futbolcu alabilsek :))
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Elneny aldigini yana veriyor falan diye elestiriliyordu gol ve asisti yoktu diye de elestiriliyordu. Adam 6 numara olayi zaten topu almayi bilmesi surekli hareket ederek baskidan cikip topu alip 2. Bolgeyi guvenli sekilde goturmesiydi. Daha rolunun gerekliliklerini bilmeden adami gol ve asist uzerinden baya elestirdiler. En basta da serdar ali celikler
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Es kaza kalecinin biri korner penalti falan gol ataraa Yakinda kaleci niye gol atmiyor diye eldeki kalecileri de yetersiz bulurlar
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Şuandan bahsetmiyorum ki zaten ? Orman döneminden bahsediyorum o zaman transferler geç kaldı dediğim de kaç kişi üzerime çullanmıyormuydunuz ? O zaman adını orman bile yazamıyorduk @Necmi abi adını da yaz diyordu bahsettiğin kişi Beşiktaş başkanı diyordu ağzımızı açamıyorduk.Şimdi ANÇ'ı çok afedersiniz "itin bir tarafına sokup sokup çıkartıyorsunuz" forum kuralları değişti demek artık esneklik tanıdınız diyeceğim ama halen orman hakkında bir şey yazamamamız da entrasan geçenlerde orman ile bir şey yazdığımda halen daha neyi itham ediyorsun "çıkar göster" deniyor değişik...Bir önceki yönetime soyadıyla bile itham edemezken şimdi ki yönetime istediğimizi sallıyabiliyoruz becereksiz diyoruz,vasat diyoruz,ağlak diyoruz...Müthiş yönetim  :claps:
adama hırsız derseniz izin verilmez elbette varsa kanıtın sunarsın.anç de göreve geldikten sonra 600 milyon ekstra zarar var kimse anç için hırsız dedimi?600 milyonun da suçlusu fikret orman.fikret orman dikensiz gül bahçesi aldı sanki.ona da Demirören'den enkaz kaldı bir müddet iyi idare etti ama hem fazla açılma hem Şenol güneşin ligi savsaklaması hem dış mihraklar bir oldu 3. Şampiyonluk kaçtı.şenol güneşin ilk 3 sezonunda şampiyon olacak kadro verildi.4 sezon ise eksik olan sinerjiydi bir kısmının hocaya bir kısmımız yönetime giriştik.4. sezonun suçlu elebaşı bence taraftarıdır.

Çevrimdışı tangaz

adama hırsız derseniz izin verilmez elbette varsa kanıtın sunarsın.anç de göreve geldikten sonra 600 milyon ekstra zarar var kimse anç için hırsız dedimi?600 milyonun da suçlusu fikret orman.fikret orman dikensiz gül bahçesi aldı sanki.ona da Demirören'den enkaz kaldı bir müddet iyi idare etti ama hem fazla açılma hem Şenol güneşin ligi savsaklaması hem dış mihraklar bir oldu 3. Şampiyonluk kaçtı.şenol güneşin ilk 3 sezonunda şampiyon olacak kadro verildi.4 sezon ise eksik olan sinerjiydi bir kısmının hocaya bir kısmımız yönetime giriştik.4. sezonun suçlu elebaşı bence taraftarıdır.

neden taraftar? sezon başladı kötüydü mötüydü ama elde kala kala bi negredo kalmıştı 3-4 maç oynattık transfer tahtası kapandı negredoyu gönderdik yerine adam almadan larin ve pektemek kaldı kadroda sadece atanın larin pektemek tutanın karyus. taraftar mı suçlu bundan :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

Geleceğin Messi'sine ne gerek var abi, diğeri boşa düşmek üzere...
3 lü pazarlık sürecinden sonra neden olmasın.son gün külüp filan bulamaz ortada kalır en son başkan yüzde 50 indirim daha koparır. :evillol:

Çevrimdışı worns

Elneny aldigini yana veriyor falan diye elestiriliyordu gol ve asisti yoktu diye de elestiriliyordu. Adam 6 numara olayi zaten topu almayi bilmesi surekli hareket ederek baskidan cikip topu alip 2. Bolgeyi guvenli sekilde goturmesiydi. Daha rolunun gerekliliklerini bilmeden adami gol ve asist uzerinden baya elestirdiler. En basta da serdar ali celikler
Topsuz alan oyununu, pas istasyonu olmayı, ritmi belirlemeyi bilen 6 numaralar sevilmez burda çünkü futbol tek boyutlu izleniyor. Çok koşuyor, kayarak filan müdahale yapıyor diye merkezi boşalta boşalta takımı çökerten medel de sevilir. Yapacak bir şey yok. :) bu total maaş bütçesi 1/3ümüz bile olmayan liglerle aynı başarı seviyesinde geziyor olmamızla uyumlu bi tablo.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi menajere para vermeyen futbol takımı var mı şu anda? Paralar nerde denilecekse stad inşaatına, otoparklara vs denmeli.
Paralar nerede diyenlerden değilim. Az çok nereye gittiği belli. Benim buradaki eleştirim bu ücretlerin gizlenmesine. Şeffaf olacağız diyen mevcut yönetim de buna devam ediyor. Ayrıca scouting yapmadığımızı gösteriyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

hırsız demedik "paralar nereye gitti" dedik ne ima ediyorsun dediniz ? Ortada bir suçlama var bunu sadece ben değil kongrede de ibra edilmedi onlarda bir şey olduğunu düşünüyor orman çıkacak kendinin temiz olduğunu aklayacak çok basit değil mi paralar şuraya buraya gitti 2 dk'lık açıklama ? Anç göreve geldikten sonra 600 milyon ekstra zarar var kimse anç' hırsız dedi mi konusunda ciddi değilsindir umarım ciddiyse sıkıntı büyük çünkü borç kur endeskli kur 8.75'e geldi bilmem farkında mısın ? Kimseye ormanın aldığı ilk dönemde bir şey dedi mi ? Klüp 1 sene önce kar açıkladıktan sonra nasıl oldu 1 sene şampiyon olduktan sonra 150-200 milyon € gelir gelmesine rağmen reklam gelirleri,sponsorluklar,şampiyonlar ligi direk katılım,nağmalup lider çıkma her galibiyet 1.5 milyon €,2.ci olanın parası,cenk tosun 22 milyon €,ligden gelen para,yayıncı kuruluş nasıl oldu eksi yazdık diye açıkla diyor merak ediyoruz açıklaması varsa açıklasın ? Taliscayı al dediğimiz de para yok dediğin de sorgulamaya başladı taraftar.. Orman bile kendisini sizin kadar savunamıyor ? Halen şenol güneşin ligi savsaklaması diyorsun abi pes vallahi akıl tutulması..Aynen suçlu hoca ve taraftar orman suçsuz..
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 22:16:24 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Orhan_

Gökhan Töre transferindeki tutumu nedeniyle sahibi olduğu şirketin Malatyaspor sponsorluğunu dondurdu.

https://twitter.com/OSBTURK/status/1299751395919376384

Aziz Yıldırım styla  :lol:

Çevrimiçi murat

Eskiden hiç bonservis vermezdik. Onun için tüm menajerler zengin oldular.

https://twitter.com/Mrtkynkhaber/status/1220235279358930944
darko nejasmiç yüzde yüz başarı ve uygun ücretlere oyuncu bulmuş.portföyünü incelemek lazım.

Çevrimiçi murat

hakkaten haa geleceğin temelleri atıldı denen kadroda bi olcay bi ozzi var o mantıkda olan.
o kadro bile şampiyonluk kovaladı.önemli olan yıldız toplamak değil.vasat oyuncularla yıldızları harman edebilmek.o kadro bir iki elit oyuncuyla şampiyon olurdu.

Çevrimiçi murat

neden taraftar? sezon başladı kötüydü mötüydü ama elde kala kala bi negredo kalmıştı 3-4 maç oynattık transfer tahtası kapandı negredoyu gönderdik yerine adam almadan larin ve pektemek kaldı kadroda sadece atanın larin pektemek tutanın karyus. taraftar mı suçlu bundan :alala:
kalsaydı negredodan da verim alamayacaktık.taraftar taktım mı takıyor.olcaya da taktılar gitti Babel geldi.incelemek lazım Olcay kaç maç kaç gol kaç asist birde babelin istatistiğini.daha ilk maçlarında welington nsakala sağbek lense de taktık.bir hatalı gölde ersin ve rıdvana taktığımız gibi.o nedenle taraftar dedim bir kısmımız yönetime bir kısmımız hocaya taktık ve biz birlik olmadığımız zaman hiç başarı kazanamıyoruz.taraftar yangını körüklüyor.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 22:26:28 MURAT ]

o kadro bile şampiyonluk kovaladı.önemli olan yıldız toplamak değil.vasat oyuncularla yıldızları harman edebilmek.o kadro bir iki elit oyuncuyla şampiyon olurdu.

niye o zaman şimdi gömüyorsunuz :D  :evillol:

tam bir akıl tutulması :D

üff vallahi ruhum daraldı :D

Gökhan süzen,emre,sinan kurumuş,niang olunca şampiyonluğa oynuyoruz ama welinton N'sakala alınca anadolu takımı olduk bunlar yönetemez hayatımda bu kadar kötü yönetim görmedik filan  :zuhaha: :muhaha:
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 22:26:22 cursedofdragon ]

Çevrimdışı haluk.m

Şu dönemde tartıştığımı şeylere bakın..

Anladık Ahmet Bey çok iyi,  Fikret Orman süperdi ama 1-2 küçük hata yaptı.

Tüm suç taraftarın ve maaşında indirim yapmayan oyuncuların.   Bir de bize oyuncu vermeyen Anadolu kulüpleri var, onların yatacak yeri yok..   :claps:

Çevrimiçi murat

Topsuz alan oyununu, pas istasyonu olmayı, ritmi belirlemeyi bilen 6 numaralar sevilmez burda çünkü futbol tek boyutlu izleniyor. Çok koşuyor, kayarak filan müdahale yapıyor diye merkezi boşalta boşalta takımı çökerten medel de sevilir. Yapacak bir şey yok. :) bu total maaş bütçesi 1/3ümüz bile olmayan liglerle aynı başarı seviyesinde geziyor olmamızla uyumlu bi tablo.

elneni de bir ernst değil.6 numara olacaksa öylesi olsun.elneny biraz kaçak dövüşüyordu.

Çevrimdışı Orhan_

kalsaydı negredodan da verim alamayacaktık.taraftar taktım mı takıyor.olcaya da taktılar gitti Babel geldi.incelemek lazım Olcay kaç maç kaç gol kaç asist birde babelin istatistiğini.daha ilk maçlarında welington nsakala sağbek lense de taktık.bir hatalı gölde ersin ve rıdvana taktığımız gibi.o nedenle taraftar dedim bir kısmımız yönetime bir kısmımız hocaya taktık ve biz birlik olmadığımız zaman hiç başarı kazanamıyoruz.taraftar yangını körüklüyor.

Olcay ve Babel arasındaki farkı kağıt üzerinden görmemiz bence çok zor abi. Olcay'ı canlı kanlı izlemeye başladıktan sonra hemen hemen verimsiz koşu yaptığına, anlamsız yerlerde durduğuna, görevini aksattığına şahit olmadım. Çok iyi yardım götürüyordu ve skora katkısı çok dolaylı-dolaylı-dolaysız gayet iyiydi. Babel biraz daha baş rol oyuncu gibiydi. Aidiyetlik duygularını bir kenara bırakalım, verimli dönemlerinde ikisinin de katkısı oldu ama elimizde hangisi kalmalıydı, hangisini göndermemeliydik diye bi soru sorulsa cevabı Olcay'dır benim için.

-Olcay ilk geldiğinde ben de çok takıktım :D-

Çevrimiçi sefaköykartali

Paralar nerede diyenlerden değilim. Az çok nereye gittiği belli. Benim buradaki eleştirim bu ücretlerin gizlenmesine. Şeffaf olacağız diyen mevcut yönetim de buna devam ediyor. Ayrıca scouting yapmadığımızı gösteriyor.
Scouting yapmadığımızı ben de eleştiriyorum. Ama menajere para verilmesi günümüz futbolunda olan bir şey. Keşke eldeki topçuları da menajerle göndertseler portekiz takımları gibi de menajer de pay alsa. Şeffaflık konusunda maaşları direkt öğreniyoruz, oyuncular gitmiyor vs gibi açıklamalar da şeffaflığa uygun hareketler. Bence fazla bile şeffafız. Stratejik olarak pembe yalan söylemek zorundayız bu iş ticaret işi.

Çevrimdışı tangaz

elneni de bir ernst değil.6 numara olacaksa öylesi olsun.elneny biraz kaçak dövüşüyordu.

ernst şu an faal 22-24 yaşlarında topçu olsun pasaportu da fransa hollanda isviçre olsun epl.den 40-45 milyon verirlerdi

elneni iyiydi bence 6 no işini kotarıyordu ama biz mevcut limit kuralı ile 6 numaraya 2 milyon bütçe ayıramayız o foranın ederi max 1,2

Çevrimdışı tangaz

Olcay ve Babel arasındaki farkı kağıt üzerinden görmemiz bence çok zor abi. Olcay'ı canlı kanlı izlemeye başladıktan sonra hemen hemen verimsiz koşu yaptığına, anlamsız yerlerde durduğuna, görevini aksattığına şahit olmadım. Çok iyi yardım götürüyordu ve skora katkısı çok dolaylı-dolaylı-dolaysız gayet iyiydi. Babel biraz daha baş rol oyuncu gibiydi. Aidiyetlik duygularını bir kenara bırakalım, verimli dönemlerinde ikisinin de katkısı oldu ama elimizde hangisi kalmalıydı, hangisini göndermemeliydik diye bi soru sorulsa cevabı Olcay'dır benim için.

-Olcay ilk geldiğinde ben de çok takıktım :D-

ikiside iyi verim verdi memnunduk faydalılardı ve ben babeli seçerdim nedeni ise şuydu olcay takımla oynuyordu bireysel çilingirliği  yoktu babel ise özellikle deplasmanda büyük silahtı maç başlar sanki sabaha kadar gol olmaz havası vardır 15-20 dk sonra bu ceza sahası dışından bir zımbalardı rakip çözülürdü bence bu şampiyonluklar için kıymetli bir özellik bu nedene babel derim.

Ahmet Nur Çebi: "Gidenler oldu ve gidenlerin yerine 1 hafta 10 gün içinde adam bulmak öyle kolay işler değil. 10 gün içinde bir imza atıyorsunuz 3 sene, 5 sene sırtınızda taşıyorsunuz. Transferler çalışılır ve konuşulmaz. Altına imza atılmadan hiçbiri realize olmamış demektir. A dediniz B oldu gibi konuştuğumuz zaman ağzımızdan çıkan isimler taraftarımızı heyecanlandırıyor. Bu pazarlık konusu. Benden önceki başkanımız imza atmış ve şu andaki limitler bizim hiçbir transferi yapmamıza izin vermiyor. Önümüzü açabilmek için bazı futbolcularımızı göndermemiz gerekiyor. Konuşuyoruz, umarım gidenler için de gelecek arkadaşlar için de hayırlı olur. Taraftar hangi transferden hoşlanır bilmiyorum çünkü biz taraftarın isteğine göre değil hocanın belirlediği kriterlere göre transfer yapacağız. Umarım transferlerimiz taraftarlarımızı mutlu eder."

Çevrimiçi murat

niye o zaman şimdi gömüyorsunuz :D  :evillol:

tam bir akıl tutulması :D

üff vallahi ruhum daraldı :D

Gökhan süzen,emre,sinan kurumuş,niang olunca şampiyonluğa oynuyoruz ama welinton N'sakala alınca anadolu takımı olduk bunlar yönetemez hayatımda bu kadar kötü yönetim görmedik filan  :zuhaha: :muhaha:
benden böyle bir laf duydunmu?ben 30 yaşındaki adamlarda da aynı paralara gelecek vadeden oyunculara yönelselerdi keşke diyorum.bu kadronun başarı şansı çok zayıf.bizim şampiyonluk formülümüzde kolej havası ,camia birlikteliği ,bütçe olarak uçmamış ayağı yere basan bir politika gibi şartlar gerekli olanlar.sinan kurumuş hasan Türk vs 50 -100-200binlik oyunculardı ve kur bu kadar yüksek değildi.welington filan 800 civarları konuşuluyor az para da değil geleceği de yok atsan atılmaz satsan satılmaz ama hoca istemiş yapacak birşey yok.yönetiminde yaklaşık 1 senedir yaptığı planlama Fransa 3 liginden yanlış hatırlamıyorsam 22 yaşında bir oyuncu.tek beklentim gelecek adına atakan.birde dorukhanı ellerinden kaçırmasınlar.