2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2874809 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi sefaköykartali

Caner yerine n'sakala geldi.

Ruiz gitti welinton geldi.

Elneny gitti mensah geldi dorukhan,oğuzhan döndü.

Gökhan yerine adam alamıyoruz douglas var gönderebiliyorsan gönder alalım yerine adam 14 yabancı dolu maaş bütçesi dolu.

santrafor yerine de adam alamıyoruz larin var 1.8 maaş alıyor yabancı ve gönderemiyoruz gönder alalım.

Öyle sallamakla olmaz..

Lens,N'koudou,Boyd bunları gönderde bizde sevinelim ? Yerine oyuncu gelsin...

20 günlük süreçte aldılar 3 adamı bak 3 ay süre olmasına rağmen ligin 2.3.cü haftasında daha santraforesuz kalecisiz olduğumuz zamanları unutuyorsun  :ok:
Ne alaka abi ya? Yönetime ben mi aday oldum gönderebiliyorsan gönder ne? Nsakalayla mensahla ocaktan beri ilgileniyorlar ne 20 günü? Adamlar almadıkları oyuncuları göndermek zorundalar evet zor bir durum ama zor durumların üstesinden gelmeleri için camianın başkanlığını yapıyorlar. O zaman çıkacaklar diyecekler ki biz genç topçu alacağız, eldekileri gönderebildiklerimizi göndericez, bütçeyi düşürücez, takımın

Çevrimdışı cursedofdragon

Yönetim hep yaşlı alıyor diyenlere gelsin bu paylaşımda ;

Caner 31 yaşında yerine gelen n'sakala 30 yaşında.
Gökhan 35 yaşında.
Burak 35
Boateng 33
Diaby 29
Ruiz 31 yaşında yerine gelen Welinton 31 yaşında.
Fatih 22 yaşında.
Sedat 24 yaşında. Atakan üner 21 yaşında.
Elneny 28 yaşında mensah 25 yaşında.
Ahmet
Kerem (Kiralık)

Gelecek olan montero 21 yaşında.

Yönetim hep yaşlılara gidiyor aynen algı kasmaya devam...

Çevrimdışı tuncaboylu

Caner yerine n'sakala geldi.

Elneny gitti mensah geldi dorukhan,oğuzhan döndü.

Gökhan yerine adam alamıyoruz douglas var gönderebiliyorsan gönder alalım yerine adam 14 yabancı dolu maaş bütçesi dolu.

santrafor yerine de adam alamıyoruz larin var 1.8 maaş alıyor yabancı ve gönderemiyoruz gönder alalım.

Öyle sallamakla olmaz..

Lens,N'koudou,Boyd bunları gönderde bizde sevinelim ? Yerine oyuncu gelsin...

20 günlük süreçte aldılar 3 adamı bak 3 ay süre olmasına rağmen ligin 2.3.cü haftasında daha santraforesuz kalecisiz olduğumuz zamanları unutuyorsun  :ok:

900 bin Euro alan Douglas'ı 11 aydır gönderemedikleri için mi sağ bek almıyoruz?

900 bin Euro alan adamları göndermek pek kolaydı hani, öyle demiyor muydun?

Mensah geldi, Dorukhan ve Oğuzhan döndüyse neden hala 6 numara arıyoruz? Neden Necip hayati maçta ilk 11 çıkıyor? N'diaye ile neden ilgileniyoruz?

Hadi onu geçtim, kim gelecek sağ beke? Hala Santon çok para istedi, rota Sangare'ye döndü haberleri okuyoruz. 11 aydır bir tane sağ bek ayarlanamadı mı?

2.5 milyon Euro alan Burak gitti işte, hala santrafor yok ortada. Şimdi Larin de gitmeliymiş. Arkadaşların santrafor alabilmesi için 5 milyon Euro limit mi açılması lazım? Higuain mi gelecek yoksa?

Fikret Orman yönetimi gözümüzde krediyi kazandı, çünkü 2 sene şampiyon yaptı takımı. Geç de olsa iyi birini getirirler diyorduk. Bunlar o krediyi kazanacak bir şey yapamadı henüz.

Ne alaka abi ya? Yönetime ben mi aday oldum gönderebiliyorsan gönder ne? Nsakalayla mensahla ocaktan beri ilgileniyorlar ne 20 günü? Adamlar almadıkları oyuncuları göndermek zorundalar evet zor bir durum ama zor durumların üstesinden gelmeleri için camianın başkanlığını yapıyorlar. O zaman çıkacaklar diyecekler ki biz genç topçu alacağız, eldekileri gönderebildiklerimizi göndericez, bütçeyi düşürücez, takımın

göndermicez mi diyor adamlar bir şekilde zor da olsa göndericez transfer yapıcaz diyorlar zaten adamlar...

Kolay değil diyorlar sadece sanki her şey hazır da keyfi transfer yapmıyormuş gibi davranıyorsunuz adamları elleri kolları bağlı para yok,bankalarbirliği,tff kıskacı,14 yabancı,oyuncular gitmek istemiyor çözüm arıyorlar işte..

Bahsettiğim nokta bu..

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim hep yaşlı alıyor diyenlere gelsin bu paylaşımda ;

Caner 31 yaşında yerine gelen n'sakala 30 yaşında.
Gökhan 35 yaşında.
Burak 35
Boateng 33
Diaby 29
Ruiz 31 yaşında yerine gelen Welinton 31 yaşında.
Fatih 22 yaşında.
Sedat 24 yaşında. Atakan üner 21 yaşında.
Elneny 28 yaşında mensah 25 yaşında.
Ahmet
Kerem (Kiralık)

Gelecek olan montero 21 yaşında.

Yönetim hep yaşlılara gidiyor aynen algı kasmaya devam...

Mensah ve Montero kiralık ve almamız imkansız, genç olsalar ne faydası olacak?

Boateng'i kendileri aldı zaten.

35 yaşındaki Burak'ın yerine 35'lik Cisse'yle ilgilenirsen,  31 yaşındaki Ruiz'in yerine 31 u
yaşındaki Welinton'u, 31 yaşındaki Caner'in yerine 30 yaşındaki N'sakala'yı alınca,

Üstüne Welinton için 22 yaşındaki adamın tamamını, 17 yaşındaki adamın %40'ını verirsen, yaşlılara gidiyor denir tabii. Ne bekliyorsun?

Çevrimdışı tangaz

şimdilik kucakta değiliz gibi, eylülde forvet falan gelmezse mecbur kalıcaz ama. Zamanında adam gibi menajeri yetkilendirseydik düzgün forvet bulabilirdik. Ya da scout ekibimizin önerdiklerini kovalayacaktık. Biz ikisini de yapamadık. Bu saatten sonra ya Gomez gibi şans transferi çıkacak karşımıza, ya da adam gibi birini alamayacağız larin oynatacağız. Olan oldu diyip iyi bir çalışmayla hala iyi takım kurabiliriz ama hala bir şeylere takılı kalmış vaziyetteyiz.

bence ekonomik olarak güçlü olmadığımız her gün kucaktayız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat

ikiside iyi verim verdi memnunduk faydalılardı ve ben babeli seçerdim nedeni ise şuydu olcay takımla oynuyordu bireysel çilingirliği  yoktu babel ise özellikle deplasmanda büyük silahtı maç başlar sanki sabaha kadar gol olmaz havası vardır 15-20 dk sonra bu ceza sahası dışından bir zımbalardı rakip çözülürdü bence bu şampiyonluklar için kıymetli bir özellik bu nedene babel derim.
@tangaz babelle oynarsan sabaha kadar gol olmaz havası alırsın olcayla oynarsan her an gol atabilirmişsin gibi. Galiba aralarındaki fark bu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Olunga için çok bonservis istemişler  :tabe:

https://twitter.com/Mrtkynkhaber/status/1299809149904191489

Bonservis vermezsen, imza parası + menajer ücreti verirsin. Aynı şeye gelir yaklaşık.

Olunga'nın transfer listemizde olduğundan, hatta yönetimin böyle bir oyuncunun varlığından haberi olduğundan bile şüpheliyim ben.

Çevrimdışı tangaz

zamanında bedava alıyoruz menejerlere ücret kaptırıyorduk eskiden artık o dönemler bitti deniyordu beyaz yalanlar ne versen yiyor taraftar zaten :D

@mylife1903 zamanında çok söyledi adam menejer ücretleri var bunların daha dedi aldıkları oyuncular sattıklarını geçti zarardalar dedi hak vermiyordum yükleniyordum o zaman adama çok pişmanım sende onun yanındaydın o günler aklıma geldikçe üzülüyorum  :uyucam:

ben maliyet hesaplarken bonservis+maaş+menajer+stopaj eklediğimde "uçak biletinide ekle onu ekle bunu ekle akbil ekle oldu olacak donunu da ekle yemezlerr" diye mesajlar alıyordum saldırılıyordu resmen hatta forumdaki sakin arkadaşlar bile böyle şeyler yazınca başka üyeler bak o bile şöle dedi böle dedi filan diye 2.3. tur saldırılara maruz kaldıgım dahi olmuştu gerçekten de doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar adalet bir gün herkese lazım olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Mensah ve Montero kiralık ve almamız imkansız, genç olsalar ne faydası olacak?

Boateng'i kendileri aldı zaten.

35 yaşındaki Burak'ın yerine 35'lik Cisse'yle ilgilenirsen,  31 yaşındaki Ruiz'in yerine 31 u
yaşındaki Welinton'u, 31 yaşındaki Caner'in yerine 30 yaşındaki N'sakala'yı alınca,

Üstüne Welinton için 22 yaşındaki adamın tamamını, 17 yaşındaki adamın %40'ını verirsen, yaşlılara gidiyor denir tabii. Ne bekliyorsun?

Bir durusunuz olsun be orman talisca ve abobubakarı alınca bizi şampiyon yaptı böyle oyuncular alalım mevcut yönetim alınca oyuncuları almamız zor alsak ne olacak.Yaşlı alınca suç genç alınca suç yaşlı alıyor diye hayıflanıyordunuz niye çizginiz yok yamuk yumuk gidiyorsunuz...Düz olun düz...

Almadılar kiraladılar...

Sen piyasada çıkan isimleri bırak gelenlere bak medyada ki her habere inanmayın demiyormuydun orman başkan iken ne oldu medyada ki ler değiştimi tutumu bize karşı onlar bizim iyiliğimizi istemez diyordun ?

Fatihi çok sevmenin nedeni de merak ediyorum vodafone parkta bize yaptıklarından ötürü seviyon herhalde takasta olmasa bile durmasını zerre istemediğim adamlardan bir çok kişininde fikri bu yönde..Kiralık olarak gittiler şimdiye kadar alt yapıya bu denli önem veriyormuydun bu oyuncuların haberdarlığından bile bir habersin ?

Çevrimdışı tangaz

900 bin Euro alan Douglas'ı 11 aydır gönderemedikleri için mi sağ bek almıyoruz?

900 bin Euro alan adamları göndermek pek kolaydı hani, öyle demiyor muydun?

Mensah geldi, Dorukhan ve Oğuzhan döndüyse neden hala 6 numara arıyoruz? Neden Necip hayati maçta ilk 11 çıkıyor? N'diaye ile neden ilgileniyoruz?

Hadi onu geçtim, kim gelecek sağ beke? Hala Santon çok para istedi, rota Sangare'ye döndü haberleri okuyoruz. 11 aydır bir tane sağ bek ayarlanamadı mı?

2.5 milyon Euro alan Burak gitti işte, hala santrafor yok ortada. Şimdi Larin de gitmeliymiş. Arkadaşların santrafor alabilmesi için 5 milyon Euro limit mi açılması lazım? Higuain mi gelecek yoksa?

Fikret Orman yönetimi gözümüzde krediyi kazandı, çünkü 2 sene şampiyon yaptı takımı. Geç de olsa iyi birini getirirler diyorduk. Bunlar o krediyi kazanacak bir şey yapamadı henüz.

daglıs evet pahalı değil ama çokkötü ve 1 yıldır sakat üstüne de yuvarlaklaşmış bedeni iyce böle bir  adam 900 değil 500de kazansa yollaması zordur 1 senedir sakat adam kimse böle sınırlı adam ve sakatken topa girmez.

neden 6 no arıyoruz 2 nedeni var daha iyisini bulmak ve kadro derinliği malum bu sene 50den fazla maç var.

orman dönemi ile bu dönemi karıştırmamak lazım bu iş yani tff limiti ffp.den daha zor zira elde olan yüksek kontratlarla bütçe zaten dolmuş halde bütçe doluyken nasıl alacaksın?

evet bence de yönetim transfer dönemini iyi götürmüyor ama sanki herşey güllük gülistanlık gibi de gömülmeyi hak etmiyor.

Çevrimdışı ALDENYX

Neyin ne oldugunun farkinda olmayan taraftarimiz var bu sene onumuzdeki 3 senenin en iyi senesi... anc bankalar birligi anlasmasini muhakkak degistirmeli... f.o biraktigi kulup ortada...a.n.c  de bir plan programi oldugunu dusunmuyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 00:47:18 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir durusunuz olsun be orman talisca ve abobubakarı alınca bizi şampiyon yaptı böyle oyuncular alalım mevcut yönetim alınca oyuncuları almamız zor alsak ne olacak.Yaşlı alınca suç genç alınca suç yaşlı alıyor diye hayıflanıyordunuz niye çizginiz yok yamuk yumuk gidiyorsunuz...Düz olun düz...

Almadılar kiraladılar...

Sen piyasada çıkan isimleri bırak gelenlere bak medyada ki her habere inanmayın demiyormuydun orman başkan iken ne oldu medyada ki ler değiştimi tutumu bize karşı onlar bizim iyiliğimizi istemez diyordun ?

Fatihi çok sevmenin nedeni de merak ediyorum vodafone parkta bize yaptıklarından ötürü seviyon herhalde takasta olmasa bile durmasını zerre istemediğim adamlardan bir çok kişininde fikri bu yönde..Kiralık olarak gittiler şimdiye kadar alt yapıya bu denli önem veriyormuydun bu oyuncuların haberdarlığından bile bir habersin ?

Talisca ve Aboubakar gelirken, Orman takımı bir önceki sene şampiyon yapmıştı. Herhalde o kadar kredileri olacaktı.

Piyasada çıkan isim değil dediklerim, Cisse ve Kalinic yönetimden bilgi alan Murat Özen kaynaklı.

Fatih'i sevmen önemli değil, elindeki bir asset. Salak saçma bir takasta kullanmak, aptalca.

Yetmedi, 4 sene kiralık olarak gönderdikleri17 yaşında bir adamın satışından %40 verdiler be, tarihte böyle saçma bir anlaşma olmuş mu?

Karşılığında aldıkları adam Welinton ha. 31 yaşına kadar bonservis ödenmemiş ve hayatında Avrupa'da futbol oynamamış
 bir stoper.

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 00:52:07 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

daglıs evet pahalı değil ama çokkötü ve 1 yıldır sakat üstüne de yuvarlaklaşmış bedeni iyce böle bir  adam 900 değil 500de kazansa yollaması zordur 1 senedir sakat adam kimse böle sınırlı adam ve sakatken topa girmez.

neden 6 no arıyoruz 2 nedeni var daha iyisini bulmak ve kadro derinliği malum bu sene 50den fazla maç var.

orman dönemi ile bu dönemi karıştırmamak lazım bu iş yani tff limiti ffp.den daha zor zira elde olan yüksek kontratlarla bütçe zaten dolmuş halde bütçe doluyken nasıl alacaksın?

evet bence de yönetim transfer dönemini iyi götürmüyor ama sanki herşey güllük gülistanlık gibi de gömülmeyi hak etmiyor.
Takımdaki bir tane sağ bek yokken, kadro derinliği için 6 numara arıyoruz.

Sonra Douglas gitsin de limit açılsın ve sağ bek  alalım diye bekliyoruz.

Şu saçma transfer politikasının izahı yok, uğraşmayın.

Çevrimdışı tangaz

maaşı 900bin olan bi sağbek de bulsunlar bi zahmet deyince bulunmuyor işte 900binlik daglıs kadarı bulunuyor bpnservisi olmasa imza parası oluyor bu daglıs bile bizden imza parası almıştı sonra rebocho dglıs gibi lemanlara kalıyorsun ucuz alınca daha geçen nsakala welintonu seneye göndermeye çalışırlar diyordunuz şimdi bu bulsunlar işte dediğin adamlar sanki faklı mı olacak? belli ki fırsat kovalıyorlar takımlarında fazlalık görülen ama italyanın ispanyanın baş takımlarından kovalıyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Takımdaki bir tane sağ bek yokken, kadro derinliği için 6 numara arıyoruz.

Sonra Douglas gitsin de limit açılsın ve sağ bek  alalım diye bekliyoruz.

Şu saçma transfer politikasının izahı yok, uğraşmayın.

iyi de hem 6 hem sağ bek bakıyoruz seni duyanda sanki sağ bek bakmıyoruz sanacak

şu saçma transfer politikasına f.ormanın bıraktıgı mirasın neden olduugunu görmek zor değil yeterki objektif olun f.orman hayranlıgınız öyle seviyedeki her ne kadar güvenmekle hata ettim pişmanım desende bilinçaltında belliki sürüyor özlemin o kişilere

Çevrimdışı tuncaboylu

maaşı 900bin olan bi sağbek de bulsunlar bi zahmet deyince bulunmuyor işte 900binlik daglıs kadarı bulunuyor bpnservisi olmasa imza parası oluyor bu daglıs bile bizden imza parası almıştı sonra rebocho dglıs gibi lemanlara kalıyorsun ucuz alınca daha geçen nsakala welintonu seneye göndermeye çalışırlar diyordunuz şimdi bu bulsunlar işte dediğin adamlar sanki faklı mı olacak? belli ki fırsat kovalıyorlar takımlarında fazlalık görülen ama italyanın ispanyanın baş takımlarından kovalıyorlar.

Buldukları sol bek N'sakala ile stoper Welinton ne? Onlar da Douglas'ın bize gelmeden önceki halleri işte.

Takımın sağ bekte fırsat kovalayacak lüksü mü var, kadroda sağ bek yok. Lens'i sağ bek oynatmak zorunda kalmışsın. Opare benzeri bir tip bulsalardı, PAOK'a elenmezdik.

Evinde buzdolabı yok, etler açıkta bozuluyor. Kampanya bekliyorum diyorsun.

Ucuz almalarına kızan yok. Atakan benzeri bir sağ bek bulsalar razıydık. Gurbetçi bulsalar, ona da razıydık.

Çevrimdışı tangaz

Buldukları sol bek N'sakala ile stoper Welinton ne? Onlar da Douglas'ın bize gelmeden önceki halleri işte.

Takımın sağ bekte fırsat kovalayacak lüksü mü var, kadroda sağ bek yok. Lens'i sağ bek oynatmak zorunda kalmışsın. Opare benzeri bir tip bulsalardı, PAOK'a elenmezdik.

Evinde buzdolabı yok, etler açıkta bozuluyor. Kampanya bekliyorum diyorsun.

Ucuz almalarına kızan yok. Atakan benzeri bir sağ bek bulsalar razıydık. Gurbetçi bulsalar, ona da razıydık.

nsakala ve welinton hocanın ısrarla istediği oyuncularkötü çıksalarda yönetime yazmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

iyi de hem 6 hem sağ bek bakıyoruz seni duyanda sanki sağ bek bakmıyoruz sanacak

şu saçma transfer politikasına f.ormanın bıraktıgı mirasın neden olduugunu görmek zor değil yeterki objektif olun f.orman hayranlıgınız öyle seviyedeki her ne kadar güvenmekle hata ettim pişmanım desende bilinçaltında belliki sürüyor özlemin o kişilere
Yahu kadroya 5. yabancı stoper alındı bugün.

Douglas gitmiyor diye sağ bek alınmıyor, stoperler gitmediği halde hababam stoper alınıyor.

6 numaraya en az 2 milyon Euro limit harcayacak adamlar (Lemina, N'diaye) kovalanıyor, sorunca kadro derinliği deniyor.

Bu takımın kadro derinliği için 6 numaraya 2 milyon Euro limit harcayacak parası varsa, Fikret Orman yönetimini suçlamasınlar bir zahmet.

Çevrimdışı tangaz

Yahu kadroya 5. yabancı stoper alındı bugün.

Douglas gitmiyor diye sağ bek alınmıyor, stoperler gitmediği halde hababam stoper alınıyor.

6 numaraya en az 2 milyon Euro limit harcayacak adamlar (Lemina, N'diaye) kovalanıyor, sorunca kadro derinliği deniyor.

Bu takımın kadro derinliği için 6 numaraya 2 milyon Euro limit harcayacak parası varsa, Fikret Orman yönetimini suçlamasınlar bir zahmet.

stoperleri full değiştircekler belli ki

2 milyonu nerden çıkardın önerilen rakamlar 1,2 1,3 tü 2 yi kim dedi sana. bak gene içten içe bir fikret savunma gördüm  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

stoperleri full değiştircekler belli ki

2 milyonu nerden çıkardın önerilen rakamlar 1,2 1,3 tü 2 yi kim dedi sana. bak gene içten içe bir fikret savunma gördüm 

N'diaye için teklif edilen 1 milyon bonservis limiti etkilemiyor mu?

Çevrimdışı tangaz

N'diaye için teklif edilen 1 milyon bonservis limiti etkilemiyor mu?

verdik mi öyle bir para teklif mektubunu gördük mü? hayır
totomoç filan haberlerine kanıp ithamda bulunmamak gerek

Çevrimiçi sefaköykartali

göndermicez mi diyor adamlar bir şekilde zor da olsa göndericez transfer yapıcaz diyorlar zaten adamlar...

Kolay değil diyorlar sadece sanki her şey hazır da keyfi transfer yapmıyormuş gibi davranıyorsunuz adamları elleri kolları bağlı para yok,bankalarbirliği,tff kıskacı,14 yabancı,oyuncular gitmek istemiyor çözüm arıyorlar işte..

Bahsettiğim nokta bu..
Ocaktan beri douglas oynamadı, boyd bir katkı verecek kadar oynamadı, Roco da öyle. Bu kadar uzun sürede çözemeyip lige 2 hafta kala mı sözleşmeleri dert oluyor?

Çevrimdışı tangaz

Ocaktan beri douglas oynamadı, boyd bir katkı verecek kadar oynamadı, Roco da öyle. Bu kadar uzun sürede çözemeyip lige 2 hafta kala mı sözleşmeleri dert oluyor?

maaşları yüksek oldugu için çözmek kolay değil son ana kadar zorluyorlar sanırım amaç min zararla kurtulmak