Vallahi eski yonetim konusunda anlasamayacagimiz belli oldu. Ustelemeye gerek yok, agree to disagree diyelim en iyisi.
Ama mevcut yonetim konusunda da anlasamayacagiz galiba.
Her yapilmayan hamleyi, her hatayi F.Orman ve limitlere baglayacaksak isimiz var.
Temcit pilavi gibi limit one suruluyor, ama FB soz konusu olunca catir catir transfer yapiliyor, nasil oluyor bu is?
Hadi soruyu baska turlu sorayim; FB limitleri asa asa catir cutur yapti transferleri biz bakarken.
Yarin oburgun FB dokuntulerini buyuk paralara Fortuna Sittard'a satarsin yonetim cikip sen hayirdir diyecek mi?
Veya FB limitleri ciddi manada asmissa ve TFF hicbirsey olmamis gibi Sosa, Valencia, Caner'e vs lisans cikartacaksa ve onlar
bize karsi ilk macta sahada olacaksa yumrugunu masaya vuracak mi mesela? FB'yi karsisina alip cezalandirilmalarini saglayabilecek mi?
Bu isin takipcisi olacak mi?
Yoksa suspus kenara secilip biz enayiligimizle mi kalacagiz her zamanki gibi?
Eger bu sorunun cevabi hayir ise limit hicbir sekilde bahane olamaz! Eger oyunun kuralina gore oynanmasini saglamayacaksan, buna karsi
cikacak cesarette olmayacaksan o zaman sen de kuralina gore oynamazsin arkadas!
Kadro muhendisligi ve transferdeki sacmaliklar ve mantiksizliklar konusunda
@tuncaboylu herseyi yazmis zaten.
Baskanin 4 ay evvel gidecegi belli olan oyuncular varken cikip 10 gunde yerler doldurulmuyor demesi zaten ne kadar
isbilmez halde oldugunun gostergesi.
Bakin, Gokhan Gonul FB formasini 6 agustos'ta giyidi. Bak, bu FB formasini giydigi gun, bizimle son gorusmeyi ne zaman yapti ona bakmiyorum bile.
PAOK maci 25 agustos'ta oynandi, arada 19 gun var. Su an 30 agustos, G.Gonul'un imza atmasinin uzerinden 24 gun gecmis.
Bu da en yakin tarih baz alinarak yapilmis hesap, muhtemelen Gokhan'la baglar 6 agustos'tan cok daha evvel koptu. Veya kopabilme ihtimalinin
cok yuksek oldugu belliydi. Hala cikip 10 gunde transfer olmaz diyorsan bu piskinliktir, baska birsey degil.
Zaten Mensah'i 6 numara olarak gorenlerle tartismak ne kadar dogru o da ayri bir mesele.