2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875563 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu arada başkan gerçekten Quaresma konusunda açıklama yapmış. Yönetimi şu açıklamaya mecbur bırakan taraftar gelip de o bu şu demesin abi hala Quaresma isteyen yüzde 50-60 var ya. Şaka gibi ama gerçek. Yönetim bu kesim de dahil olmak üzere herkesi çok ciddiye alıyor. Fikret Orman'a paralar nerede diye soran, son sezonlarında da en ağır eleştiri yapanlardan birisi olarak taraftara rağmen hamle yapabilme cesaretini takdir ediyorum. Bu taraftar Atiba' ya da laf söyledi, Gomeze de, Sosa' ya da. Bu yönetimin de biraz daha cesur hamleler yapması gerekiyor. Twitterdan tepki görüp transferden vazgeçilmez. Yanlışsa da bunu göğüslenecek bir yönetim tarzı kurmak lazım. Risk almadan garanti oyunculara gidecek paramız yok, akıl koymak zorundayız. O aklı da koyarken risk almak zorundayız.

Çevrimiçi murat

Olcay ve Babel arasındaki farkı kağıt üzerinden görmemiz bence çok zor abi. Olcay'ı canlı kanlı izlemeye başladıktan sonra hemen hemen verimsiz koşu yaptığına, anlamsız yerlerde durduğuna, görevini aksattığına şahit olmadım. Çok iyi yardım götürüyordu ve skora katkısı çok dolaylı-dolaylı-dolaysız gayet iyiydi. Babel biraz daha baş rol oyuncu gibiydi. Aidiyetlik duygularını bir kenara bırakalım, verimli dönemlerinde ikisinin de katkısı oldu ama elimizde hangisi kalmalıydı, hangisini göndermemeliydik diye bi soru sorulsa cevabı Olcay'dır benim için.

-Olcay ilk geldiğinde ben de çok takıktım :D-
maçlarda yanımda tanımadığım kisilerede maç içinde olcayın yaptıklarını ,ne denli değerli bir oyuncu olduğunu anlatmaya çalışırdım.cok riskli paslar denerdi çokta kaptırırdı ama sonra kaptırdığı topu kapıp rakibi eksik yakalardı.olcay tam kontratak oyuncusuydu.şenol güneş ise set oyununu tercih ederdi ve top ayağında kalsın isterdi.takım hızlı atağa çıkamaz olmuştu.olcaya da yol göründü tabi.şenol güneşin ilk yılı hariç keyif veren bir top oynamadık sonuca gidiyorduk belki ama oyun mu getiriyordu sonucu ,oyuncu mu?

Çevrimiçi murat

ernst şu an faal 22-24 yaşlarında topçu olsun pasaportu da fransa hollanda isviçre olsun epl.den 40-45 milyon verirlerdi

elneni iyiydi bence 6 no işini kotarıyordu ama biz mevcut limit kuralı ile 6 numaraya 2 milyon bütçe ayıramayız o foranın ederi max 1,2
ernst gitti yere oyunun merkezini de taşırdı.rakibin pas bağlantısını da durduğu yer ile keserdi.oyunun geometrisi o bilirdi.o tipte 6 numaralar içinde son 30 yıl için ilk 10 a girer bana kalırsa.birde sanki 2 ay maaşı geç yatırılsa bunlar gibi oynamıyorum diyecek bir tip değildi.neden erken ayrıldı onu da çözememiştim.futbolu da erken bıraktı.

Çevrimiçi murat

Ahmet Nur Çebi: "Gidenler oldu ve gidenlerin yerine 1 hafta 10 gün içinde adam bulmak öyle kolay işler değil. 10 gün içinde bir imza atıyorsunuz 3 sene, 5 sene sırtınızda taşıyorsunuz. Transferler çalışılır ve konuşulmaz. Altına imza atılmadan hiçbiri realize olmamış demektir. A dediniz B oldu gibi konuştuğumuz zaman ağzımızdan çıkan isimler taraftarımızı heyecanlandırıyor. Bu pazarlık konusu. Benden önceki başkanımız imza atmış ve şu andaki limitler bizim hiçbir transferi yapmamıza izin vermiyor. Önümüzü açabilmek için bazı futbolcularımızı göndermemiz gerekiyor. Konuşuyoruz, umarım gidenler için de gelecek arkadaşlar için de hayırlı olur. Taraftar hangi transferden hoşlanır bilmiyorum çünkü biz taraftarın isteğine göre değil hocanın belirlediği kriterlere göre transfer yapacağız. Umarım transferlerimiz taraftarlarımızı mutlu eder."

aman başkan sosyal mesafeye dikkat.

Çevrimiçi sefaköykartali

Douglas, Lens, Boyd, Roco, Mirin bunlardan da ne pahasına olursa olsun kurtulmak lazım. Vida' ya da bonservis veren varsa ne ala, yoksa şu sözleşmeden çıkmak zorundayız.
Öncelik sırasına göre
Bir sağ bek ve santrafor*****
6 numara****
Vida yerine Montero yanına bir uzun stoper,***
Bir tane kanat(Töre harici)***
Ersin' in arkasına yerli kaleci**
Şahverdi gibi 2-3 tane de gurbetçi geleceğe yatırım transferi*

13 eylülde trabzon maçına kadar en azından sağ bek santrafor ve 6 numarayı çözmek zorundayız. Evet geç kaldık ama hala şansımız var. Sadece lige odaklanıp bu sezon kafaya oynayacak takım kurabiliriz.

Çevrimdışı haluk.m

"1 Hafta 10 günde oyuncu bulmak kolay değil"

Maddi imkanlar kısıtlı, müddet verin dese inandırıcı ve samimi  olurdu, böyle söyleyerek nereye varacak ki ?

Sözde plan, program 3 ay önce hazırdı  :D

Ahmet Nur Çebi'de beyaz yalanlara başlamış.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ahmet Nur Çebi: "Gidenler oldu ve gidenlerin yerine 1 hafta 10 gün içinde adam bulmak öyle kolay işler değil. 10 gün içinde bir imza atıyorsunuz 3 sene, 5 sene sırtınızda taşıyorsunuz. Transferler çalışılır ve konuşulmaz. Altına imza atılmadan hiçbiri realize olmamış demektir. A dediniz B oldu gibi konuştuğumuz zaman ağzımızdan çıkan isimler taraftarımızı heyecanlandırıyor. Bu pazarlık konusu. Benden önceki başkanımız imza atmış ve şu andaki limitler bizim hiçbir transferi yapmamıza izin vermiyor. Önümüzü açabilmek için bazı futbolcularımızı göndermemiz gerekiyor. Konuşuyoruz, umarım gidenler için de gelecek arkadaşlar için de hayırlı olur. Taraftar hangi transferden hoşlanır bilmiyorum çünkü biz taraftarın isteğine göre değil hocanın belirlediği kriterlere göre transfer yapacağız. Umarım transferlerimiz taraftarlarımızı mutlu eder."

Bütçesini üçte birine indirmek zorunda olan Fener bütçenin üstüne çıkabiliyorsa sen de şu limitleri artık takmayacaksın. Her ligin gidişatını büyük kulüpler belirliyor düzen böyle. CL city' e psgye ceza veremiyor, ispanyada Madrid Barça ne isterse o oluyor. Bu ligde de Beşiktaş Fener Gs ne isterse o olacak. Kimsenin uymadığı kurala uymak bize hiçbir şey kazandırmıyor. Transferde dikkatli adım atmak eyvallah ama şu limitler yüzünden transfer yapamayıp ligi limitin altını üstüne getiren fenere verirsek o zaman hiçbirinin bir anlamı kalmıyor.

Çevrimdışı worns

ernst gitti yere oyunun merkezini de taşırdı.rakibin pas bağlantısını da durduğu yer ile keserdi.oyunun geometrisi o bilirdi.o tipte 6 numaralar içinde son 30 yıl için ilk 10 a girer bana kalırsa.birde sanki 2 ay maaşı geç yatırılsa bunlar gibi oynamıyorum diyecek bir tip değildi.neden erken ayrıldı onu da çözememiştim.futbolu da erken bıraktı.

ernst buralar için üst sınıf bir 6 numaraydı katılıyorum. zaten bundesliga'nın bile elit orta sahalarından biriydi. 24 kez almanya forması giymişliği var adamın ki üst seviye bir ton 6 numaraları olan bir dönem.

onun koştuğu kadar hasan türk'de koşar diyerek gönderildiğini hatırlıyorum. :)

sıkılınca futbolu bırakan tipler bunlar. paragöz, oynayacak isteğim olmasa da iki takım yolayım adamları değil. gomez de erken bıraktı, schürrle de, hatta sandro wagner de. sadece bu yazdan aklımda kalanlar. bunlar istese yılda 2 milyona türkiye'den kontrat bulurdu. schürrle 3'e de bulurdu daha genç denilirdi.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2020, 23:12:39 worns ]

Çevrimdışı tangaz

2,5 milyon yuro maaşı var die gönderdik aynı bu günlerdeki gibi (bknz.burak).ben iyice adını koydum anç.nin şuan yaptığı şeyin ilk geldikleri sene yapıalnı yapıyor muhtemelen amacı şımarmadan cozutmadan düşük maliyet düşük/orta profil kadro filan takılacak.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ernst buralar için üst sınıf bir 6 numaraydı katılıyorum. zaten bundesliga'nın bile elit orta sahalarından biriydi. 24 kez almanya forması giymişliği var adamın ki üst seviye bir ton 6 numaraları olan bir dönem.

onun koştuğu kadar hasan türk'de koşar diyerek gönderildiğini hatırlıyorum. :)

sıkılınca futbolu bırakan tipler bunlar. paragöz, oynayacak isteğim olmasa da iki takım yolayım adamları değil. gomez de erken bıraktı, schürrle de, hatta sandro wagner de. sadece bu yazdan aklımda kalanlar. bunlar istese yılda 2 milyona türkiye'den kontrat bulurdu. schürrle 3'e de bulurdu daha genç denilirdi.

:tabe:

ben az evvel iletimde sırf bu nedenle pasaportu fransa hollanda isviçre olsa dedim. bu almanlar değişik cidden
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Eskiden hiç bonservis vermezdik. Onun için tüm menajerler zengin oldular.

https://twitter.com/Mrtkynkhaber/status/1220235279358930944
Ne var bunda?

Bak Ahmet Nur Çebi henüz 4 transfer yaptı:

Welinton'un menajerine 300 bin Euro.
N'sakala'nın menajerine 200 bin Euro.
Mensah'ın menajerine 150 bin Euro.
Montero'nun menajerine 100 bin Euro
borçlandık bile.

Salak saçma suçlamalar bunlar.

Menajeri kendine düşman edersen, Dorukhan neden sözleşme yenilemiyor diye ağlarsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu oyuncular görülmez.Beşiktaşı şimdi hiç olmadığı küçük düşürdüler diyenler bu oyuncuları unutalı çok oldu.Sinan kurumuş,gökhan süzen,emre,niang,uğur boral gibi adamlarla oynadık kalede mcgregor gibi adamlarla oynadık o zaman FEDA ama dediler.Şimdi yönetim elinden geldiğince iyi bir şeyler yapmaya çalışıyor durum o zamandan farklı değil.Ne dersen de ormana tapıyorlar mevcut yönetimden nefret ediyorlar.

Beğenmediğin McGregor giderken bonservis kazandırdı, bizden ayrıldıktan sonra senelerce Premier League'de oynadı ve şu anda 38 yaşında Glascow Rangers forması giyiyor.

O zaman feda derken, altını doldurdu yönetim. Sinan Kurumuş, Hasan Türk falan tutmadı, ama Oğuzhanve Olcay senelerce faydalı oldu.

Bunlar feda mı diyor ne diyor o da belli değil. Feda diyorsan, neden Alanyaspor'un vasat adamlarını alıp gençleri gönderiyoruz?

Çevrimiçi sefaköykartali

Ne var bunda?

Bak Ahmet Nur Çebi henüz 4 transfer yaptı:

Welinton'un menajerine 300 bin Euro.
N'sakala'nın menajerine 200 bin Euro.
Mensah'ın menajerine 150 bin Euro.
Montero'nun menajerine 100 bin Euro
borçlandık bile.

Salak saçma suçlamalar bunlar.

Menajeri kendine düşman edersen, Dorukhan neden sözleşme yenilemiyor diye ağlarsın.

+1903. Ticaret yapıyorsun kar edeceksen menajerlerle aran hep iyi olacak. Satarken de alırken de kar etmek için menajerlerle işbirliği yapmak zorundasın. Yapmaman gereken şey menajerin kucağına oturup önerdiği her topçuyu almamak. İkisi arasında oldukça büyük fark var.

Çevrimiçi sefaköykartali

Beğenmediğin McGregor giderken bonservis kazandırdı, bizden ayrıldıktan sonra senelerce Premier League'de oynadı ve şu anda 38 yaşında Glascow Rangers forması giyiyor.

O zaman feda derken, altını doldurdu yönetim. Sinan Kurumuş, Hasan Türk falan tutmadı, ama Oğuzhanve Olcay senelerce faydalı oldu.

Bunlar feda mı diyor ne diyor o da belli değil. Feda diyorsan, neden Alanyaspor'un vasat adamlarını alıp gençleri gönderiyoruz?

Feda falan demiyorlar. TFF' nin limitini aşmayacağız diyorlar. Ama bu limite uygun planlamada istedikleri gibi bir takım kuramadılar. O yüzden şu anda menajerlerle falan işi çözmeye çalışacaklar zaman kalmadığı için. 13 Eylülde ilk maç, Ekime kadar tam bir takım beklemiyorum. İyi takım kurulursa ilk 1 aydaki puan kayıplarını telafi edebilirler ama forvette Kalinic' le falan o iş de yaş.

Çevrimdışı tuncaboylu

"1 Hafta 10 günde oyuncu bulmak kolay değil"

Maddi imkanlar kısıtlı, müddet verin dese inandırıcı ve samimi  olurdu, böyle söyleyerek nereye varacak ki ?

Sözde plan, program 3 ay önce hazırdı  :D

Ahmet Nur Çebi'de beyaz yalanlara başlamış.
Burak ve Gönül gideli kaç gün oldu?

Çevrimdışı tangaz

+1903. Ticaret yapıyorsun kar edeceksen menajerlerle aran hep iyi olacak. Satarken de alırken de kar etmek için menajerlerle işbirliği yapmak zorundasın. Yapmaman gereken şey menajerin kucağına oturup önerdiği her topçuyu almamak. İkisi arasında oldukça büyük fark var.

iş birliği mi yapıyoruz yoksa kucağa mı oturuyoruz muamma

Çevrimdışı tuncaboylu

Feda falan demiyorlar. TFF' nin limitini aşmayacağız diyorlar. Ama bu limite uygun planlamada istedikleri gibi bir takım kuramadılar. O yüzden şu anda menajerlerle falan işi çözmeye çalışacaklar zaman kalmadığı için. 13 Eylülde ilk maç, Ekime kadar tam bir takım beklemiyorum. İyi takım kurulursa ilk 1 aydaki puan kayıplarını telafi edebilirler ama forvette Kalinic' le falan o iş de yaş.

Limite takılıyorlarsa, 4 milyon Euro bonservis ve 3 milyon Euro maaşlı Kalinic'le neden ilgileniyor bunlar?

Mirin'in 1.2, Roco'nun 1.5 maaşı sorun oluyor, yerlerine 800-900 bin Euro maaşlı adamlar getirip 300-400 bin Euro tasarruf yapılmaya çalışılıyor. Ama Kalinic'in bu seneki 8 milyon Euro(menajer parası da var) maliyeti, nasılsa limiti etkilemiyor.

Ne yaptıklarını bilmiyorlar, sorun burada. İlk feda senesinde yönetim taraftara şampiyonluk bekleme, yeni bir iskelet kurulacak dedi. Hamleler de ona göre yapıldı.

Bunlarda şampiyonluk bekleme deme cesareti de yoktu

Çevrimdışı haluk.m

Burak 2 ay, Gökhan 1 ay. 

Başkan hızlı yaşıyor, 1 Ay = 7 gün.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yahu güzel başkanım gidecekler, göndermeyi düşündüklerin ve gitmekte sana sıkıntı çıkartacaklar zaten aylar öncesinden belli. Pandemi süreci de sana ciddi bir zaman kazandırmış ve görüyoruz ki siz bu dönemde uzaktan eğitim döneminde paso online oyun oynayan öğrenci gibi nerdeyse gelecek döneme neredeyse hiçbir hazırlık yapmamışsınız.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı cursedofdragon

Burak gideli 2 ay gökhan gideli 1 ay olmuş ligler 26 temmuz da bitti  :kop:

3 ağustosta takım top başı yaptı. 10 günlük antremanla maça çıktık covid nedeniyle sıkıştı iyice ona rağmen 3 transfer geldi bu yönetim beceremiyor bu işi eski yönetim gelsin 3 aylık zaman olmasına rağmen ligin 2.ci haftasında santraforsuz kalecisiz çıkıyorduk ne güzel :D  :kop:

25'in de maç yaptık 22 günde 3 oyuncu ne demek 10 oyuncu alacaksın gönderemediğin oyuncuların ayaklarına sıkacaksın nasıl getirdiysen öyle göndereceksin başkan :D  :kop:
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 00:00:01 cursedofdragon ]

Çevrimiçi sefaköykartali

şimdilik kucakta değiliz gibi, eylülde forvet falan gelmezse mecbur kalıcaz ama. Zamanında adam gibi menajeri yetkilendirseydik düzgün forvet bulabilirdik. Ya da scout ekibimizin önerdiklerini kovalayacaktık. Biz ikisini de yapamadık. Bu saatten sonra ya Gomez gibi şans transferi çıkacak karşımıza, ya da adam gibi birini alamayacağız larin oynatacağız. Olan oldu diyip iyi bir çalışmayla hala iyi takım kurabiliriz ama hala bir şeylere takılı kalmış vaziyetteyiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Burak 2 ay, Gökhan 1 ay. 

Başkan hızlı yaşıyor, 1 Ay = 7 gün.
Daha acısı, 11 aydır görevdeler.

Bu gidecek adamların yerini doldurmak için bir shortlist hazırlamak için gayet yeterli bir süre.

Caner dışında gidecek kimsenin yerine adam düşünmemişler 11 aydır.
Karius gitti(Gideceği belliydi), yerine aday bile yok.
Gönül gitti(Gideceği belliymiş),gelen yok.
Burak gitti(Gideceği belli olmasa da 2 ay oldu), gelen yok.
Elneny gitti,(Gideceği belliydi) gelen yok
Stoperde kimse gitmedi, 2 adam alındı.
Sağ açık kimse gitmedi, 1 adam alındı ve biri de alınmak üzere.

Bunları eleştirince de biz suçlu oluyoruz.

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 00:00:18 tuncaboylu ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Limite takılıyorlarsa, 4 milyon Euro bonservis ve 3 milyon Euro maaşlı Kalinic'le neden ilgileniyor bunlar?

Mirin'in 1.2, Roco'nun 1.5 maaşı sorun oluyor, yerlerine 800-900 bin Euro maaşlı adamlar getirip 300-400 bin Euro tasarruf yapılmaya çalışılıyor. Ama Kalinic'in bu seneki 8 milyon Euro(menajer parası da var) maliyeti, nasılsa limiti etkilemiyor.

Ne yaptıklarını bilmiyorlar, sorun burada. İlk feda senesinde yönetim taraftara şampiyonluk bekleme, yeni bir iskelet kurulacak dedi. Hamleler de ona göre yapıldı.

Bunlarda şampiyonluk bekleme deme cesareti de yoktu

Aynen öyle. İletişim problemi ve cesaretsizlik büyük sıkıntı. Onları da anlıyorum hem sergen hocanın istediği gibi şampiyonluğa oynatmak istiyorlar hem de borcu iyice açmak istemiyorlar ama hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor. İkisinden birini seçip, Sergen Hocayla anlaştıkları anda buna göre planı projeyi yapıp çalışmaya başlayacaklardı.

zamanında bedava alıyoruz menejerlere ücret kaptırıyorduk eskiden artık o dönemler bitti deniyordu beyaz yalanlar ne versen yiyor taraftar zaten :D

@mylife1903 zamanında çok söyledi adam menejer ücretleri var bunların daha dedi aldıkları oyuncular sattıklarını geçti zarardalar dedi hak vermiyordum yükleniyordum o zaman adama çok pişmanım sende onun yanındaydın o günler aklıma geldikçe üzülüyorum  :uyucam:
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 00:08:13 cursedofdragon ]

Caner yerine n'sakala geldi.

Ruiz gitti welinton geldi.

Elneny gitti mensah geldi dorukhan,oğuzhan döndü.

Gökhan yerine adam alamıyoruz douglas var gönderebiliyorsan gönder alalım yerine adam 14 yabancı dolu maaş bütçesi dolu.

santrafor yerine de adam alamıyoruz larin var 1.8 maaş alıyor yabancı ve gönderemiyoruz gönder alalım.

Öyle sallamakla olmaz..

Lens,N'koudou,Boyd bunları gönderde bizde sevinelim ? Yerine oyuncu gelsin...

20 günlük süreçte aldılar 3 adamı bak 3 ay süre olmasına rağmen ligin 2.3.cü haftasında daha santraforesuz kalecisiz olduğumuz zamanları unutuyorsun  :ok:
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2020, 00:11:59 cursedofdragon ]