2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865754 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kaan1903

o kadar isim çıkıyor ki gündemi takip edemiyoruz  :tabe:
İki üç gün önce yazmıştı sanırım ama zor falan dedi  valla herkes bir isim atıyor ortaya bakalım kim gelecek 

Çevrimdışı tangaz

Ze luisi ikna ettiğimiz konuşuluyor sizce fayda sağlar mı

yeterince skor katkısı verebilecek biri değil verirse sürpriz olur hocanın başarısı olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1294975989454340096?s=19
Hocanın kafasındaki ne acaba 3 8 numara ile oynamak mı

belki tüm orta sahaları dinamik, box to box oynatmak istiyordur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

yeterince skor katkısı verebilecek biri değil verirse sürpriz olur hocanın başarısı olur

Burağı kaybedip böyle oyuncular ile ilgilenmek burağı arayacağız %100.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Evren Manchester sağ bek için Kenny Tete demişti ama ondan da heralde ses çıkmadı yoksa ismi geçenlerden daha iyi

Dün city'e karşı oynattı bana imkansız geliyor o transfer. Hayır iyi ki oyuncularına talip olduk herifler city juventus falan eliyor bayern'i eleyip finale çıkarlarsa şaşırmam

N'diaye ve mensah geldi diyelim.

Mevcut orta saha ;

Atiba       Dorukhan
Necip      Oğuzhan
Kartal      Mensah
             N'Diaye
             Muhayer

Ljajic

Çevrimdışı tangaz

yedeq

Mevcut orta saha ;

Atiba       Dorukhan
Necip      Oğuzhan
Kartal      Mensah
             N'Diaye
             Muhayer

Ljajic

bu kadar orta sahayı ne yapacağız.

Çevrimdışı tangaz

Burağı kaybedip böyle oyuncular ile ilgilenmek burağı arayacağız %100.

ben burak cisse ikilisine fittim walla toplam 60 maçı yarı yarıya paylaşırlardı hatta bir 15-20 maçta oyunun bazı anlarında aynı anda sahada görebilirdik

Çevrimdışı Erman1903

İş yapar diyorsun yani karsdrop hava toplarında baya zafiyet yaşıyor anladığım kadarıyla bir de sakatlık riski büyük, rafael karsdrop ve santon arasında en iyi seçenek santon o zaman

Evet iş yapar sadece beklerimizden fazla asist/gol katkımız öyle geçen sezonki gibi olmaz bu sezon. Bana göre Karsdorp ve Santon eşit seviye/profil oyuncular biri daha tabelacı diğeri daha defansı kuvvetli. Ama Santon da defansif bir bek değil yani sorunsuzca çıkıyor ileri sadece tabelaya yansıtamıyor. Rafael bence üstünde konuşmaya değmeyecek bir adam, tam bir menajer futbolcusu nasıl hala o seviye takımlarda aklım almıyor.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş yönetimi, Ndiaye transferinden vazgeçti. (@aykutince76)

Çevrimdışı Erman1903

Yetenekli ve yapabilitesi olan bir oyuncu ama golcü tanımına oturmuyor. Hayatı boyunca hiçbir zaman leblebici, seri golcü olamadı. Rusyada geçirdiği çok zayıf sezonları var, Porto gibi liginin çok üstünde bir takımda bile beklenenden çok az attı. 31 Maç 10 gol baya düşük, eminim Portekiz'de daha zayıf bir klüpte oynasa o kadar bile atamazdı.

Burada iş yapar mı, bu yoklukta elbet yapabilir ama çok daha fazla yapabilme potansiyeli olan bir oyuncu bulabilirdik.

Çevrimdışı kaan1903

Mevcut orta saha ;

Atiba       Dorukhan
Necip      Oğuzhan
Kartal      Mensah
             N'Diaye
             Muhayer

Ljajic

Necip ,Muhayer ,Kartalı sayma Dorukhan sakatlıktan çıktı ne vereceği belli değil aynı şekilde Oğuzhan da milletin gene ozi sevdası almış başını gidiyor 7 yılda sosa lı donem harici ne katkı vermiş keşke o döneme dönse ama ona da güvenip yola çıkılmaz .Ljajicin satılma durumu var Atiba malum yaş 38 e girecek bu sezon 60 a yakın maç oynayacağız yani kuru kalabalık bence 6 numara haricinde Ljajic giderse bir 8 numara daha lazım takıma ..Atiba,Dorukhan,Ozi de rotasyonda kullanılır

Beşiktaş yönetimi, Ndiaye transferinden vazgeçti. (@aykutince76)

bu dediyse kesin aldık :D

Necip ,Muhayer ,Kartalı sayma Dorukhan sakatlıktan çıktı ne vereceği belli değil aynı şekilde Oğuzhan da milletin gene ozi sevdası almış başını gidiyor 7 yılda sosa lı donem harici ne katkı vermiş keşke o döneme dönse ama ona da güvenip yola çıkılmaz .Ljajicin satılma durumu var Atiba malum yaş 38 e girecek bu sezon 60 a yakın maç oynayacağız yani kuru kalabalık bence 6 numara haricinde Ljajic giderse bir 8 numara daha lazım takıma ..Atiba,Dorukhan,Ozi de rotasyonda kullanılır

iyi de bu oyuncular maaş verilecek ne verip vermeyecekleri belli değil de bedava oynamıcaklar ki diğer bölgeler öyle dururken oralara adam lazımken orta sahayı sürekli şişirmenin bir mantığı yok bence  :tabe:

Çevrimdışı kaan1903

iyi de bu oyuncular maaş verilecek ne verip vermeyecekleri belli değil de bedava oynamıcaklar ki diğer bölgeler öyle dururken oralara adam lazımken orta sahayı sürekli şişirmenin bir mantığı yok bence  :tabe:

iyi de maaş veriyoruz diye yetersiz oyuncularla mı devam edelim kaç senedir orta saha da bunun sıkıntısını çekiyoruz 2-3 senedir diyorum bu orta sahanın komple yenilenmesi lazım diye birileri duydu sonunda :) İsmi geçenlerden Örnek verelim Mensah-Lemina-Ndiaye orta sahası AS yedekleri de Atiba-Oğuzhan-Dorukhan olur . kim çok çalışır formayı hakederse o ilk 11 i kapar  gayet de kaliteli orta saha olur. Muhayer ,Kartal falan kiralanır bence .İşte elde bir Necip kalıyor onuda takasla falan birine itelemek lazım :)

iyi de maaş veriyoruz diye yetersiz oyuncularla mı devam edelim kaç senedir orta saha da bunun sıkıntısını çekiyoruz 2-3 senedir diyorum bu orta sahanın komple yenilenmesi lazım diye birileri duydu sonunda :) İsmi geçenlerden Örnek verelim Mensah-Lemina-Ndiaye orta sahası AS yedekleri de Atiba-Oğuzhan-Dorukhan olur . kim çok çalışır formayı hakederse o ilk 11 i kapar  gayet de kaliteli orta saha olur. Muhayer ,Kartal falan kiralanır bence .İşte elde bir Necip kalıyor onuda takasla falan birine itelemek lazım :)

Devam etmeyeceksek neden sözleşme imzadık atiba ve necip ile demek ki bu oyuncular ile devam etmek istiyoruz :) Yeni oyuncular isteyecek olsak bu oyuncular ile devam etmezdik bunu demek istiyorum.
Dorukhan ve Oğuzhan gidecekse 2 yeni oyuncu gelsin orası ayrı ancak elde dorukhan-oğuzhan-atiba-necip üstüne mensahı alıyoruz bir oyuncu dah bakılıyorsa var bunda bir iş diyorum birileri gidiyor demek ki dorukhan filan yada sağ bek oynayacak  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

https://twitter.com/futbolarena/status/1294960667598958594

yine fatih terim ile birlikte yaparlar!

Bizim avrupa maçları haftasına mutlaka zorlu maçlar derbi filan denk gelir!

en kolay fikstür yine gs'ye denk gelir.gs avrupada olsaydı avrupadan dönüşte 6 maçta mutlaka evinde olurdu!
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2020, 16:29:22 cursedofdragon ]

Gökhan Töre, Beşiktaş'a dönebilmek için Malatyaspor antremanlarına çıkmıyor. Malatyaspor oyuncuya cezai işlem uyguluyor.

-Selim Manav

Çevrimdışı kaan1903

Devam etmeyeceksek neden sözleşme imzadık atiba ve necip ile demek ki bu oyuncular ile devam etmek istiyoruz :) Yeni oyuncular isteyecek olsak bu oyuncular ile devam etmezdik bunu demek istiyorum.
Dorukhan ve Oğuzhan gidecekse 2 yeni oyuncu gelsin orası ayrı ancak elde dorukhan-oğuzhan-atiba-necip üstüne mensahı alıyoruz bir oyuncu dah bakılıyorsa var bunda bir iş diyorum birileri gidiyor demek ki dorukhan filan yada sağ bek oynayacak  :tabe:

Rotasyonda kullanmak için sözleşme uzatılmış olamaz mı ,  Dorukhan ve Oğuzhanın nasıl döneceği belli değil ,demek ki Sergen hoca da güvenmiyor ki oyuncu istiyor.. Bu sene 60 maça yakın oynayacağız . Atiba'da 60 maç kaldıramayacağına göre mutlaka 6 numaraya takviye şart Atiba'yı artık dinlendirmek lazım ..hoca belli ki ortasahayı 1 tane 6, 2 tane  8 numara ile kurgulamak istiyor hem bu yüzden hem de maaştan dolayı Ljajicin satılmasıda muhtemel. 8'lerden Biri Mensah diğeri kim olacak ? Sakatlıktan dönen Dorukhan mı ? Yoksa  7 Yılda 1 sezon oynamış Oğuzhan mı ? formayı istiyorlarsa çok çalışsınlar kendilerini kanıtlasınlar bu riske giremeyiz bana göre yapılan hamleler doğru sen  Necip oğuzhan Dorukhan Atiba Mensah yeterli diyorsan tabi birşey diyemem kardeşim. bana göre yetersiz kalır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

https://twitter.com/HaberKartali/status/1294990259252604928

sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış bonservisi ile ellerinden çıkarmak isteyecekler muhtemelen kolay transfer değil.