2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864301 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış bonservisi ile ellerinden çıkarmak isteyecekler muhtemelen kolay transfer değil.

:bandit:

Çevrimdışı Arthur Dayne

:bandit:
Abi daha önce yorum yaptıysan kusura bakma görmedim de bir yorumunu alabilir miyiz? :)

Çevrimdışı Arthur Dayne

yine fatih terim ile birlikte yaparlar!

Bizim avrupa maçları haftasına mutlaka zorlu maçlar derbi filan denk gelir!

en kolay fikstür yine gs'ye denk gelir.gs avrupada olsaydı avrupadan dönüşte 6 maçta mutlaka evinde olurdu!

Çevrimdışı Erman1903

Abi daha önce yorum yaptıysan kusura bakma görmedim de bir yorumunu alabilir miyiz? :)

Ne konuda abim Ze Luis mi

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı sEuL

Gecen sene en cok sitem ettigimiz konulardan biride kanat oyuncularimizin skora ve oyuna katki verememesiydi. Lens, Diaby, N'Koudu, ve Boyd cok yetersiz kaldilar - boyle bir ortamda kanat transferi icin sadece G.Tore gibi dengesiz bir ismin geciyor olmasi dusundurucu. Umarim G.Tore disinda radarimizda gurbetcide olsa bir kac oyuncu vardir.

Çevrimdışı tangaz

sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış bonservisi ile ellerinden çıkarmak isteyecekler muhtemelen kolay transfer değil.

alacaklarına karşılık bonservisini alsın gelsin 1,5 milyonda maaş veririz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

https://twitter.com/BjkMedyaTakip/status/1040664790543290368

Buda bize ;

https://twitter.com/BjkMedyaTakip/status/1040697138626420736
Peki sonuç?Ne yapalım 7/24 ağlayalım mı veya bir şey yapmaya kalksak neyi değiştireceğiz?Adam şike itiraf ediyor,dava ediyoruz ama hiçbir şeyin olmayacağını herkes biliyor.Kasma fazla sadece Beşiktaş'a odaklan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Peki sonuç?Ne yapalım 7/24 ağlayalım mı veya bir şey yapmaya kalksak neyi değiştireceğiz?Adam şike itiraf ediyor,dava ediyoruz ama hiçbir şeyin olmayacağını herkes biliyor.Kasma fazla sadece Beşiktaş'a odaklan

7/24 ağlamada...Benim attığım postun altına gelip de dalga geçer gibi "vazgeç kanka samimi söylüyorum bak manyak olursun" videosunu atma misal kime hizmet ettiğin belli olmuyor ? Ben Beşiktaşa odaklandığım için yapılan şeyleri paylaşıyorum sende destekle onların ekmeğine yağ sürme.Ayrıca ne yapacağımı söylemesen daha iyi olur.

Çevrimdışı tangaz

isyan etmek dile getirmek neden ağlaklık olsun  ki? var ilk geldiği sene bizim maçlarda vara bile gidilmiyordu taraftar sosyal medyada dile getirdi hadi seni kırmayalım ağladı ağladı 8. haftadan sonra var devreye girmeye başladı. sen susarsan ensene daha çok kişi vuracaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

kalinic

@cursedofdragon 'un dediği gibi kiralama Kalinic için bir seçenek değil. Kaç sezondur doğru dürüst kullanılmıyor, normalde iyi beslenmesi gereken bir adam kenar oyuncuların etkili olacak Kalinicle oynuyorsan. Aksiyonu düşüktür ama pozisyonu bulursa golü yapar, imkansıza yakın bir transfer bence. Roma ok dese Kalinic demez çünkü kontratı bitince 2. 3. sınıf liglerde çok yüksek kontratları bulabilecek biri.

Çevrimdışı cursedofdragon

isyan etmek dile getirmek neden ağlaklık olsun  ki? var ilk geldiği sene bizim maçlarda vara bile gidilmiyordu taraftar sosyal medyada dile getirdi hadi seni kırmayalım ağladı ağladı 8. haftadan sonra var devreye girmeye başladı. sen susarsan ensene daha çok kişi vuracaktır.

Taraftar sayesinde haftalarca TT'de kalarak zar zor VAR'a baktırabildik o arkadaşın  gözünde buda ağlamak demek ki.

Olan şeyin altına gelip dalga geçer gibi video atıp aslında böyle şeyin gerçek olduğunu atınca konuyu ağlamaya getirmekte entrasan.

Yorum yok...

Çevrimdışı tangaz

mensah yılan gibi maşallah özlemişiz böle topçuyu önünde sağında solunda hareketli ve içe kat eden ön direğe arka direğe koşu atan adamlar şart öyle elemanlar koyabilirsek 20+ asist bile yapabilir. mensaha en uyumsuz kanat elemanımız bence enkudu.

Çevrimdışı tangaz

@cursedofdragon 'un dediği gibi kiralama Kalinic için bir seçenek değil. Kaç sezondur doğru dürüst kullanılmıyor, normalde iyi beslenmesi gereken bir adam kenar oyuncuların etkili olacak Kalinicle oynuyorsan. Aksiyonu düşüktür ama pozisyonu bulursa golü yapar, imkansıza yakın bir transfer bence. Roma ok dese Kalinic demez çünkü kontratı bitince 2. 3. sınıf liglerde çok yüksek kontratları bulabilecek biri.

kaliniç romada kiralıktı atleticonun mali

Çevrimdışı Arthur Dayne

7/24 ağlamada...Benim attığım postun altına gelip de dalga geçer gibi "vazgeç kanka samimi söylüyorum bak manyak olursun" videosunu atma misal kime hizmet ettiğin belli olmuyor ? Ben Beşiktaşa odaklandığım için yapılan şeyleri paylaşıyorum sende destekle onların ekmeğine yağ sürme.Ayrıca ne yapacağımı söylemesen daha iyi olur.
Yahu şakasına video atıyorum bana yazdığın şeye bak.En ufak bir art niyetim yok ama senin ciddi sorunların var belli ki.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dorukhan var zaten adam alacağız oraya douglas olmayacak.
Yahu ilgilendiğin adamlar(Kardsrop, Santon) bir sezonda 20 maç oynasa, futbol dünyası çalkalanıyor.

Bu tarz bir adam alıp, orta sahada iyi oynayan oyuncunla neden yedekliyorsun. Hani makine gibi 40 maç oynayacağından emin olduğun bir adam alırsın, kalan 8-10 maç başkasını koyarsın.

Çevrimdışı tangaz

Taraftar sayesinde haftalarca TT'de kalarak zar zor VAR'a baktırabildik o arkadaşın  gözünde buda ağlamak demek ki.

Olan şeyin altına gelip dalga geçer gibi video atıp aslında böyle şeyin gerçek olduğunu atınca konuyu ağlamaya getirmekte entrasan.

Yorum yok...

durumu dile getirmek neden ağlaklık olsun ki renklilerin kullandığı bir tabiri hem biz neden kabul edelim renkliler öyle deyince öyle mi oluyoruz onlar kendine baksın biri şikeci öteki hem şikeci hem himmetçi₁

Çevrimdışı Arthur Dayne

Peki ikisinin de gelebileceğini varsayarsak;ze luis mi,kalinic'i mi tercih edersin?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yahu şakasına video atıyorum bana yazdığın şeye bak.En ufak bir art niyetim yok ama senin ciddi sorunların var belli ki.
Bizim ülkede komplo teorileri bitmez. Ülkede adalet olmayınca da tüm komplo teorilerinin gerçek olma olasılığı artıyor. Ama hep olasılıklar üstünden konuşuyoruz. Bana soruyorsan ben de adil bir ortam olduğunu düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Peki ikisinin de gelebileceğini varsayarsak;ze luis mi,kalinic'i mi tercih edersin?

Ne kadar çok beğenmesem de ikisi arasından Ze Luis.

Çevrimdışı tangaz

Yahu ilgilendiğin adamlar(Kardsrop, Santon) bir sezonda 20 maç oynasa, futbol dünyası çalkalanıyor.

Bu tarz bir adam alıp, orta sahada iyi oynayan oyuncunla neden yedekliyorsun. Hani makine gibi 40 maç oynayacağından emin olduğun bir adam alırsın, kalan 8-10 maç başkasını koyarsın.

karsdorpa en basından karşıyım müzmin sakat o çocuk ama santon sağlık nedeni ile değil de kendinden daha yeteneklilere kaybedip yedek kalmış ama nerede seria Ada romada bonservisine 9,5 milyon bayılmışlar senin dünya çalkalanıyor lafın olayı egzajere etmek. seria B debile bir sürü eleman vardır gelip sırıtmayacak romadan geliyor adam sıradan biyer değil sanki finlandiyada 20 maç oynayan adamı etiketlergibi olmuş yorumun.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bizim ülkede komplo teorileri bitmez. Ülkede adalet olmayınca da tüm komplo teorilerinin gerçek olma olasılığı artıyor. Ama hep olasılıklar üstünden konuşuyoruz. Bana soruyorsan ben de adil bir ortam olduğunu düşünmüyorum  :tabe:
Kim adil olduğunu düşünüyor ki zaten?Ben bambaşka bir şey söylüyorum ama hassas bir konu olduğu ve komplo teorilerine inanmak çok popüler olduğu için ülkemizde,iletişim sorunu yaşıyoruz.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ne kadar çok beğenmesem de ikisi arasından Ze Luis.
Yani ikisi de aradığımız leblebici forvet değil,zaten öyle bir forvet alamıyorsak kimin geldiğine artık çok takmayacağım ben.Hocaya güveneceğiz artık.