2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865997 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoşgeldin Mensah. Cok iyi transfer

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı worns

santon top class takımlarda rotasyon için alınmış olamaz mı? oradaki rotasyon elemanı burda as oyuncu seviyesidir. daglısı bizdeki ile değil öncesi ile de kötü bulduğumu söylemiştim zaten tekrara düşecek daglıs kötü bir bek. beğenmemeyi neden kinlenmek die tabir ediyorsun ki neden sürekli egzajere ediyorsun bende onu anlamadım  :alala:

evet santon'un az oynamasının nedeni yıllardır alternatif oyuncu olarak değerlendirilmesi. yoksa kondisyon sorunları filan olan bir oyuncu değildi hatta tam tersi bi profil.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

ne güzel top sürüyor yav
Sergen hocam bu işi biliyor. Çok geniş oyuncu yelpazesi olmasa da ligden tanıdığı oyuncularla bile şampiyon kadroyu kuracaktir.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı worns

ze luis konuşulmuş. ben bu oyuncuya genel kanıya göre daha sıcağım. kendi stilinde iyi oyuncu. gol rakamları düşük ama bu tarz olarak nasıl diyeyim atanamamış firmino. yanında serbest forvet gibi ljajic ve skora daha yakın bir sol önle iş yapabileceğini düşünüyorum. çok bilinmez bir oyuncu değil hoca istiyorsa (haberlerde genelde öyle diyor) bu tarz bir planlama içerisine girmiş olabilir.

ceza sahası golcüsü değil kesinlikle. bunu bilerek yönelmek lazım. hatta kaleye biraz daha uzak oynamayı seviyor. ilgilendiğimiz santraforlar arasında bu tip link up'u kuvvetli denebilecek profiller çoğunlukta. tipik santrafor pek yok. belki iki tane almayı planladıklarından böyle opsiyonlar düşünüyor da olabilirler.

Sergen hocam bu işi biliyor. Çok geniş oyuncu yelpazesi olmasa da ligden tanıdığı oyuncularla bile şampiyon kadroyu kuracaktir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yoruk

Ljajic kanat iç tarafında oynayacaksa N'Koudou forvet veya Lens'in bölgesine kayabilir mi ki ? Yani tamam çok maç oynayacak takım ama her hafta oyuncular değişirse olmaz. Fazla şişmesin orta bölge.Daha Hasić var mesela hiç yazılmayan.Şu anda orası yeterli gibi görünüyor. Forvet ,Gokhan Töre gelsin,sağ bek gelsin artık.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sergen hocamın da eli değdiğinde ligin açık ara en iyi orta sahasına sahip olacağımızı düşünüyorum.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi levitate

hadi hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Arthur Dayne

https://twitter.com/Besiktas/status/1295015303945113602
Mükemmel olmuş  :claps: Büyük konuşmayalım ama hem nsakala videosu hem bu videoyu görünce acaba iletişim sorununu düzeltmeye mi başladık dedim :lol: Bu adamın heykelini dikeceğiz beton yeterse tabi

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

ismi geçen sağ bek ve nskala ile birlikte çakılı bir defans hattı ve yine çift sekiz bir 6’lı orta saha düzeniyle aykut’un feneri gibi bir şey olacağız gibime geliyor
bari çift sekiz bir 10’la oynasak lig maçlarını
çok kısır maçlar izleriz
gole ihtiyaç duyduğumuz son dakikalarda hücüm beceremeyen beklerin topu eline ayağına dolaması geliyor gözüme

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

ismi geçen sağ bek ve nskala ile birlikte çakılı bir defans hattı ve yine çift sekiz bir 6’lı orta saha düzeniyle aykut’un feneri gibi bir şey olacağız gibime geliyor
bari çift sekiz bir 10’la oynasak lig maçlarını
çok kısır maçlar izleriz
gole ihtiyaç duyduğumuz son dakikalarda hücüm beceremeyen beklerin topu eline ayağına dolaması geliyor gözüme

fenerde çift 6 vardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

belki de çok geniş oyuncu yelpazesi var kimsenin bilmediği 10larca oyuncu biliyordur kendisi ve scout biladeri

böle bir algı oluştu geniş yelpazesi yok sadece ligden oyuncu kovalıyor başka kimseyi bilmiyor vbvb die bir algı  ben buna katılmıyorum adam şampiyon olmak istiyor büyük bütçesi yok küçük bütçe ile dışardan gelecek eleman ya tutmazsa ne vereceği belli olmaz ben garanti ata oynayım diyor ve mantıksız da değil risk almıyor. zekice ve kendine güvenen yönetici hamlesidirbu.

zeki demişken, adam cidden zeki akıllı ve pratik çözümler üretme üstadı gereksiz fantazi kovalamıyor bunu konuşmalarından bakışlarından bile yakalıyorsunuz bi kere gidip beyaz ayakkabı üstüne ergenler gibi bileği açık kısa pantolon giymemesi bile adamı ortaya koymaya yetiyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sergen hocamın da eli değdiğinde ligin açık ara en iyi orta sahasına sahip olacağımızı düşünüyorum.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/AsperMadida/status/1295018417272098820
Lemina 1.5 milyon maaşa bağlanır önemli olan kiralama bedeli geçen sene gs kiralama bedeli olarak 1 milyon vermiş. Geis listede varsa tartışmaya hiç gerek yok direkt ona yürünür ve alınır.

Adil Gevrek: "Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a gitmek istediğini biliyoruz, Sergen Hoca'nın istediğini biliyoruz, konuştuk da ama resmi bir teklif almadık. Gitmek isterse yardımcı oluruz ama bonservis beklentimiz olacak. Takas işi zor olabilir çünkü o maaşları karşılamamız zor."

via : TRTSPOR

Son dakika! 🔥🔥

Watford forması giyen Danny Welbeck’in menajeri oyuncuyu Beşiktaş’a önerdi.

Oyuncu satış listesinde ama gelen teklifler yetersiz. Watford kiralamaya tamam derse, Beşiktaş görüşmelere başlayacak.

via : TRTSPOR