Hocam emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş Demirovic'i çıkarmayaydın iyiydi
Leke Jamesin sözleşmesi 31 aralık ta bitiyor aslında istesek cuzi bir miktara alabiliriz .Terem Moffinin adı geçen Gs ile geçmişti merak edip bakmıştım tarz olarak Aboubakar'a benzettim yalnız daha hızlısı adamlar 150 bine bulup almışlar böyle oyuncuyu büyük başarı .Aldın Türkesi beğendim güzel servis çıkarıyor komple bir forvete benziyor iki hafta önce Fb ile haberleri çıkmış gelirse oda iş yapar ama benim favorilerim Ermedin Demirovic ve Lawrence Shankland
keşke hızlı hareket etsek şu forvet konusunda daha fazla piyasaları artmadan bitirmek lazım inşallah scout ekiplerin haberi vardır bu oyunculardan
Ben teşekkür ederim hocam, senin de emeğine sağlık. Paylaşmasaydın Shankland muhtemelen giremeyecekti listeye, yaptığım filtrede başta gözükmedi. Daha sonra gözükeceği şekilde ayarladım

. Oyuncu beğendiremiyoruz demiştin ama 200+ oyunculuk filtrasyon ve 40 kişilik geniş listemizden elde ettiğimiz 6 kişilik ana listemizde bile 2 net oyuncun çıktı.
Demirovic'in %61 - pas, %53 ileri pas yüzdesi yer almamasının ana sebebi oldu; ileri attığı topların yarısı maalesef boşa gidiyor.
Moffi oldukça süratli - güçlü kuvvetli. Geleceği olan bir oyuncu, stil olarak gerçekten andırıyor Abou'yu. Aldin Turkes ise
@Samet Ç arkadaşımızın paylaştığı isimlerdendi. Druijf bir hedef santrafora göre epey yüksek pas yüzdesine sahip, Ligde çok kısa dakikalar şans verildiği için istatistikleri biraz düşmüş lakin yaşına göre son derece olgun bir oyun stili var. Shankland ve James'i zaten yakından tanıyorsun

. Skhurin ciddi potansiyel lakin takımı dolayısıyla biraz zor gibi...