2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855429 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı haluk.m

Antalya maçında santrafor eksiğimiz bir kez daha ortaya çıktığı için bazı sebepler dolayısıyla ertelediğim listeyi hazırlamak gerektiğini hissettim.

Takip ettiğim oyuncuların da birçoğuna acımayıp yer vermediğim 6 kişilik listede @kaan1903 - @Samet Ç arkadaşlarımızın da paylaştığını net bildiğim 3 oyuncu bulunuyor. Analiz sonucunda bu şekilde bir forum listesi kıvamını aldığı için ayrıca memnun oldum; kendilerine teşekkür ediyorum. :ok:

Cyriel Dessers - Mirko Mariç - Cedric Itten - Darwin Nunez - 15M fiyat çekilen Sadiq gibi oyuncuları maliyetleri sebebiyle listemize alamadık. Demirovic gibiler ise hypelanma - pas yüzdesi gibi bazı kriterler yüzünden dışarıda tutuldular.

Az Alkmar ve Csk o gençleri kolay kolay bırakmaz ya da biz bonservislerini alamayız diyeyim..

Terem Moffi ve Aldin Turkes ligimize en uygun oyuncular, Lawrence Shankland ise İskoç olmasından dolayı diğerlerine göre daha riskli bir transfer olur gibi geliyor.  İmkan olsa fm'deki gibi hepsini alıp denesek ne güzel olurdu  :ebebe:

Yine emek vermişsiniz.  :claps:

Çevrimdışı Erman1903

Az Alkmar ve Csk o gençleri kolay kolay bırakmaz ya da biz bonservislerini alamayız diyeyim..

Terem Moffi ve Aldin Turkes ligimize en uygun oyuncular, Lawrence Shankland ise İskoç olmasından dolayı diğerlerine göre daha riskli bir transfer olur gibi geliyor.  İmkan olsa fm'deki gibi hepsini alıp denesek ne güzel olurdu  :ebebe:

Yine emek vermişsiniz.  :claps:

Teşekkürler, geniş liste başta 35-40 oyuncu vardı :).  Vermemeleri muhtemel ama değerleri uçmadığı için eklemek istedim, yoksa çok kısa olurdu. Stillerinin iyi örnekleri olduğunu düşünüyorum, Shankland da kendi tarzında hiç diğerlerinden aşağı bir oyuncu değil. En iyileri hariç çoğu 1.Lig'de iş yapabileceğine inanıyorum, Bundesliga Fransa'da dahi tam performansla olmasa da çalışacaktır.

Çamaşır makinesi görünümlü golcü tabirine tam oturan bir oyuncu :) sevdiğim bir tarz olduğu için benim için tercih sebebi bile olabilirdi. Çok doğal bir golcü.
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2020, 05:31:41 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/mikserin/status/1272446475935649792?s=19
Nwakeme bile israilden gelip neler yaptı oyuncunun gol alışkanlığı önemli tenkovic istediğimiz aradığımız isim olabilir

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/mikserin/status/1272446475935649792?s=19
Nwakeme bile israilden gelip neler yaptı oyuncunun gol alışkanlığı önemli tenkovic istediğimiz aradığımız isim olabilir
Yönetimin çoktan anlaşmış olması lazım. Yoksa bu saatten sonra alamazlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yönetimin çoktan anlaşmış olması lazım. Yoksa bu saatten sonra alamazlar  :tabe:

Yıldız özellikleri olan bir futbolcu, eksiği sürat diyebiliriz.

Öncelikli olarak sağ ön arıyoruz, Listemizde bulunuyor olması lazım ama talipleri var.

Transferin son günlerine kadar bekleyip en yüksek teklife imza atacağını tahmin ediyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yıldız özellikleri olan bir futbolcu, eksiği sürat diyebiliriz.

Öncelikli olarak sağ ön arıyoruz, Listemizde bulunuyor olması lazım ama talipleri var.

Transferin son günlerine kadar bekleyip en yüksek teklife imza atacağını tahmin ediyorum.
Kaçırdığımıza üzüldüğümüz oyuncular listesine ekleriz o zaman transfer döneminde. Eğer bu tip oyuncuları almayı düşünüyorsak bu saate kadar çoktan tercihlerimizi belirlememiz lazımdı. Tabi eldeki imkansızlık ve göndermek istediğin ve zorunda olduğun oyuncular olunca işler sıkıntıya giriyor. Bu dönemi iyi geçirmemiz lazım. Yoksa koca bir sezon daha boşa geçecek ve daha çok bütçe küçültmek zorunda kalacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Kaçırdığımıza üzüldüğümüz oyuncular listesine ekleriz o zaman transfer döneminde. Eğer bu tip oyuncuları almayı düşünüyorsak bu saate kadar çoktan tercihlerimizi belirlememiz lazımdı. Tabi eldeki imkansızlık ve göndermek istediğin ve zorunda olduğun oyuncular olunca işler sıkıntıya giriyor. Bu dönemi iyi geçirmemiz lazım. Yoksa koca bir sezon daha boşa geçecek ve daha çok bütçe küçültmek zorunda kalacağız  :tabe:

Öncelikli bir bölge değil ama birçok oyuncu için üzüleceğiz evet. Ben kaleci konusunda hala net karar verilememiş olmasına şaşıyorum asıl...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öncelikli bir bölge değil ama birçok oyuncu için üzüleceğiz evet. Ben kaleci konusunda hala net karar verilememiş olmasına şaşıyorum asıl...
Ben çoğu kişinin aksine Ersin'in şu anda Beşiktaş kalesi için ilk tercih olacak tecrübede olduğunu düşünmüyorum. Şu ana kadar herhangi biri ile anlaşmamız gerçekten düşündürücü. Hala Ersin veya Utku'dan bir şey beklediğimizi sanmıyorum. Büyük ihtimalle scout ekibinin önerdiği oyuncular beğenilmedi. Bekleyelim bakalım neler göreceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Antalya maçında santrafor eksiğimiz bir kez daha ortaya çıktığı için bazı sebepler dolayısıyla ertelediğim listeyi hazırlamak gerektiğini hissettim.

Takip ettiğim oyuncuların da birçoğuna acımayıp yer vermediğim 6 kişilik listede @kaan1903 - @Samet Ç arkadaşlarımızın da paylaştığını net bildiğim 3 oyuncu bulunuyor. Analiz sonucunda bu şekilde bir forum listesi kıvamını aldığı için ayrıca memnun oldum; kendilerine teşekkür ediyorum. :ok:

Cyriel Dessers - Mirko Mariç - Cedric Itten - Darwin Nunez - 15M fiyat çekilen Sadiq gibi oyuncuları maliyetleri sebebiyle listemize alamadık. Demirovic gibiler ise hypelanma - pas yüzdesi gibi bazı kriterler yüzünden dışarıda tutuldular.

Hocam emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş Demirovic'i çıkarmayaydın iyiydi  :) Leke Jamesin sözleşmesi 31 aralık ta bitiyor aslında istesek cuzi bir miktara alabiliriz .Terem Moffinin adı geçen Gs ile geçmişti merak edip bakmıştım tarz olarak Aboubakar'a benzettim yalnız daha hızlısı adamlar 150 bine bulup almışlar böyle oyuncuyu büyük başarı .Aldın Türkesi beğendim güzel servis çıkarıyor komple bir forvete benziyor  iki hafta önce Fb ile haberleri çıkmış gelirse oda  iş yapar  ama benim favorilerim Ermedin Demirovic ve Lawrence Shankland :) keşke hızlı hareket etsek şu forvet konusunda daha fazla piyasaları artmadan bitirmek lazım inşallah scout ekiplerin haberi vardır bu oyunculardan

Çevrimiçi yaço58

💥💥💥 FLAŞ!

🗞 (Ghanasoccer) "CSKA Sofya'nın kanat oyuncusu Edwin Gyasi, Beşiktaş ile görüşmek üzere Perşembe günü İstanbul'a gelecek. Görüşmeler olumlu geçerse 2 yıllık sözleşme imzalanacak."

🔗 https://t.co/0hhsZsBsmO https://t.co/UKpcU66Pyf
Tanıyan bilen varmı acaba

Çevrimdışı MUSTAFA_

💥💥💥 FLAŞ!

🗞 (Ghanasoccer) "CSKA Sofya'nın kanat oyuncusu Edwin Gyasi, Beşiktaş ile görüşmek üzere Perşembe günü İstanbul'a gelecek. Görüşmeler olumlu geçerse 2 yıllık sözleşme imzalanacak."

Hiç istediğim bir oyuncu değil. Diaby'nin bir tık üstü bir futbolcu. Umarım anlaşamayız  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

FLAŞ!

(Ghanasoccer) "CSKA Sofya'nın kanat oyuncusu Edwin Gyasi, Beşiktaş ile görüşmek üzere Perşembe günü İstanbul'a gelecek. Görüşmeler olumlu geçerse 2 yıllık sözleşme imzalanacak."

https://t.co/0hhsZsBsmO https://t.co/UKpcU66Pyf
trakyalı umar aminu
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Hiç istediğim bir oyuncu değil. Diaby'nin bir tık üstü bir futbolcu. Umarım anlaşamayız  :iblush:

vasat ötesi bir adam. tipik son işlerde topu ayağına dolaştıracak anadolu takımı oyuncusu. ucuza pırpır yedek olsun diye bakılıyor desem elde bu tip oyuncudan dünya kadar var.

diaby'den üstte olduğunu da hiç sanmıyorum :) diaby tamam iş görmedi ama öyle böyle sporting, brugge görmüş adam. bu iskandinav takımlarındaki ortalama siyahi kenar oyuncusu tipinde. bence bir tık altı malesef :)

alınmaz bu arada öyle bişey beklemiyorum. bu tür profil olarak bizde olmayacak oyuncularla son yıllarda çok haberimiz çıkıyor. sonra oyuncuyu en iyi malatya'ya rize'ye hatta hatay'a adana demir'e filan gönderiyorlar. menajerler ismi geçsin diye ısmarlama haber yaptırıyor. bu tür bi oyuncu bence.

Çevrimdışı worns

@Erman1903 ilya sukurin'i iyi yakalamışsın. önemli bir potansiyeli var bence. ama transfermarkttaki değeriyle alınmaz artık. cska almış. potansiyeline ulaşana kadar bırakmaz. daha çok genç, değerlendirirler zamanla. onu belarustan 500 bine almak lazımdı.

Çevrimdışı cursedofdragon

💥💥💥 FLAŞ!

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/christian-gytkjaer/profil/spieler/76274

bu bence çok iyi golcü. sözleşmesi bitiyor. istikrarlı, ceza alanı etkinliği yüksek (hem son vuruşu hem pozisyon alması iyidir), gol sezgileri olan bir adam.

Çevrimdışı Erman1903

Ben çoğu kişinin aksine Ersin'in şu anda Beşiktaş kalesi için ilk tercih olacak tecrübede olduğunu düşünmüyorum. Şu ana kadar herhangi biri ile anlaşmamız gerçekten düşündürücü. Hala Ersin veya Utku'dan bir şey beklediğimizi sanmıyorum. Büyük ihtimalle scout ekibinin önerdiği oyuncular beğenilmedi. Bekleyelim bakalım neler göreceğiz  :tabe:

Ersin temiz bir görüntü verdi lakin fark yaratacak seviyede değil. Gündemimize gelenler ya vasat altı ya da düşüşteki oyuncular. Malesef Gyasi de seviyemizden çok uzak, elimizdekilerden fazlası yok - eksiği var diyebiliriz. Şu ana kadarki görünen resim bu sezon da transfer yönetimi adına bizde bir değişim olmadığını gösteriyor maalesef... 
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2020, 22:57:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Hocam emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş Demirovic'i çıkarmayaydın iyiydi  :) Leke Jamesin sözleşmesi 31 aralık ta bitiyor aslında istesek cuzi bir miktara alabiliriz .Terem Moffinin adı geçen Gs ile geçmişti merak edip bakmıştım tarz olarak Aboubakar'a benzettim yalnız daha hızlısı adamlar 150 bine bulup almışlar böyle oyuncuyu büyük başarı .Aldın Türkesi beğendim güzel servis çıkarıyor komple bir forvete benziyor  iki hafta önce Fb ile haberleri çıkmış gelirse oda  iş yapar  ama benim favorilerim Ermedin Demirovic ve Lawrence Shankland :) keşke hızlı hareket etsek şu forvet konusunda daha fazla piyasaları artmadan bitirmek lazım inşallah scout ekiplerin haberi vardır bu oyunculardan

Ben teşekkür ederim hocam, senin de emeğine sağlık. Paylaşmasaydın Shankland muhtemelen giremeyecekti listeye, yaptığım filtrede başta gözükmedi. Daha sonra gözükeceği şekilde ayarladım :). Oyuncu beğendiremiyoruz demiştin ama 200+ oyunculuk filtrasyon ve 40 kişilik geniş listemizden elde ettiğimiz 6 kişilik ana listemizde bile 2 net oyuncun çıktı. :)

Demirovic'in %61 - pas,  %53 ileri pas yüzdesi yer almamasının ana sebebi oldu; ileri attığı topların yarısı maalesef boşa gidiyor.

Moffi oldukça süratli - güçlü kuvvetli. Geleceği olan bir oyuncu, stil olarak gerçekten andırıyor Abou'yu. Aldin Turkes ise @Samet Ç arkadaşımızın paylaştığı isimlerdendi.  Druijf bir hedef santrafora göre epey yüksek pas yüzdesine sahip, Ligde çok kısa dakikalar şans verildiği için istatistikleri biraz düşmüş lakin yaşına göre son derece olgun bir oyun stili var. Shankland ve James'i zaten yakından tanıyorsun :). Skhurin ciddi potansiyel lakin takımı dolayısıyla biraz zor gibi...

[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2020, 21:43:47 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 ilya sukurin'i iyi yakalamışsın. önemli bir potansiyeli var bence. ama transfermarkttaki değeriyle alınmaz artık. cska almış. potansiyeline ulaşana kadar bırakmaz. daha çok genç, değerlendirirler zamanla. onu belarustan 500 bine almak lazımdı.

Evet, listede transfer etmesi en güç isim gibi. Pek şans vermedikleri için ekledim bir umut lakin zor... Moskova olmasına rağmen yüksek fiyat çekmemişler, demek ki o iyi sezonundan sonra biz de istesek alabilirdik kendisini.

Yazık gerçekten, biz de gidip Boateng'i alıyoruz...

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/christian-gytkjaer/profil/spieler/76274

bu bence çok iyi golcü. sözleşmesi bitiyor. istikrarlı, ceza alanı etkinliği yüksek (hem son vuruşu hem pozisyon alması iyidir), gol sezgileri olan bir adam.

Kontratı bitecek dikkate değer oyuncular listemdeki tek santrafordu kendisi. Hafif eski moda ama epey kurt bir golcü.

Çevrimdışı kaan1903

Sözleşmesi biten oyuncu  demişken Lyle Taylor hakkında ne düşünüyorsun hocam sözleşmesi bitiyormuş @Erman1903
https://www.transfermarkt.com.tr/lyle-taylor/profil/spieler/104495