2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855253 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

yedekte bekleyen kalecilere bakıyorsak şuna bir göz atılabilir bir zamanlar iyi performansları vardı, şimdi ne alemde bilmiyorum.

https://www.transfermarkt.com.tr/jaume-domenech/profil/spieler/227805

Çevrimdışı Erman1903

istatistiklere bakarken kulüp-lig seviyesi, oyuncunun rolü vsde hesaba katılmalı. cataldi, milinkovic-savic'in arkasında bekliyor. bir ihtimal leiva'yı kesebilirdi ama inzaghi 3'lünün birini net 6 olarak kullandığı için oranın alternatifi de olamadı. haberer'de bence fizik kalitesi ve disipliniyle tr'de fark yaratabilecek kapasitede bir oyuncu. bu sene hocası tipik çift önliberolu oynadığından sonradan vs giriyor. ikisi arasında cataldi'yi çok daha ekstra ofansif meziyetleri olduğu için tercih ederim tabi.

Öyle tabi dikkat etmek lazım, zaten 10 tane mesajım vardır belki Cataldi'yi alalım diye ama söndürdüler ateşini bu oyuncunun biraz sağolsunlar. Genç yaşında kaptanlık verdikleri adamı 5 kuruş kazanmadan bırakmak durumunda kalıyorlar, onlara koymaz gerçi ama İtalya'nın geleceği olarak gösterilen bir oyuncuyu iyi oynarken Benevento'ya kiralanması falan çok yanlıştı. Değerli, teknik kalitesi yüksek biri ben de isterim ama eskisi kadar beklentim yok kendisinden.

Haberer sanırım çalışkanlığı dolayısıyla her bölgede kullandıkları bir oyuncu, adamın değeri 8M kötü oyuncu diyemem elbet var bir şeyler ki gideceği halde oynatıyorlar ama mevkisi çok net olmadığı için ısınamadım.

Çevrimdışı Erman1903

beşiktaş krasnodar'ın kalecisini alıyor diye haber görünce safonov zannettim. iyi kaleci o da nasıl alacaklar filan derken meğerse yedeğiymiş. yedekte bekleyen alınmaz diye bir şey yok da referans ne, ne zaman, neyini beğendik acaba?

Referans Trabzon maçı :D

Çevrimdışı kaan1903

Ché Nunnely -Sağ Kanat  19 yaş

https://www.transfermarkt.com.tr/che-nunnely/profil/spieler/326030

Jean Evrard Kouassi -Sol Kanat 24 yaş Çinde oynuyor Aralıkta sözleşmesi bitiyor .cuzi miktara alınabilir.Hatta geçenlerde Çinle alakalı bir haber dolaştı futbolcular 6 aylığına kendine takım baksın vs. diye belki bedavaya bile alınabilir.

https://www.transfermarkt.com.tr/jean-evrard-kouassi/profil/spieler/178322

Çevrimdışı Erman1903

Ché Nunnely -Sağ Kanat  19 yaş

https://www.transfermarkt.com.tr/che-nunnely/profil/spieler/326030

Jean Evrard Kouassi -Sol Kanat 24 yaş Çinde oynuyor Aralıkta sözleşmesi bitiyor .cuzi miktara alınabilir.Hatta geçenlerde Çinle alakalı bir haber dolaştı futbolcular 6 aylığına kendine takım baksın vs. diye belki bedavaya bile alınabilir.

https://www.transfermarkt.com.tr/jean-evrard-kouassi/profil/spieler/178322

Nunnely N'Koudou tarzında bir oyuncu, Evrard Kouassi daha golcü özellikleri taşıyan biri. İyi oyuncular fakat bize ne derece çözüm olurlar bilmiyorum.  Sanki daha aklıyla, tekniğiyle oynayan biri lazım gibi ama ısrarla Gyasi ismi falan çıkıyor... O gelirse şu ikisine Figo gözüyle bakarız :D

Çevrimdışı kaan1903

Nunnely N'Koudou tarzında bir oyuncu, Evrard Kouassi daha golcü özellikleri taşıyan biri. İyi oyuncular fakat bize ne derece çözüm olurlar bilmiyorum.  Sanki daha aklıyla, tekniğiyle oynayan biri lazım gibi ama ısrarla Gyasi ismi falan çıkıyor... O gelirse şu ikisine Figo gözüyle bakarız :D
Gyasi gelirse seneye gene kanat ararız. Nunnely YouTube ‘dan izlediğim kadarıyla Nkoudou ya göre daha içeri kat ediyor   tabi yeterli olurlar mi bilmem ama Kouassi nin istatistikleri iyi Çin’de de olsa golü kokluyor denenebilir. :)

Çevrimdışı Erman1903

Gyasi gelirse seneye gene kanat ararız. Nunnely YouTube ‘dan izlediğim kadarıyla Nkoudou ya göre daha içeri kat ediyor   tabi yeterli olurlar mi bilmem ama Kouassi nin istatistikleri iyi Çin’de de olsa golü kokluyor denenebilir. :)

Evet videolarda az daha içerilere giriyor gibi ama ısı haritası pek öyle gözükmüyor. Ceza sahasına basma (touches in box) istatistiği da N'Koudou'dan düşük.

Kouassi net olarak daha gole dönük oyuncu.

Çevrimdışı worns

Referans Trabzon maçı :D

valla bu kafayla leipzig maçını izlemesinler. :D kaleci 40'a kadar oynar der tolga'yla 3 yıllık imzalarlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

valla bu kafayla leipzig maçını izlemesinler. :D kaleci 40'a kadar oynar der tolga'yla 3 yıllık imzalarlar.

tolgayı bile arar olduk  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/MadidAsper/status/1273277064951615489?s=19

bu abimiz herkesten önce krasnodar'ın kalecisini söyledi o yüzden inanıyorum :D

köln'e gittiğinden beri yargı dağıtmış

fm profilide fena değil bitiricilik 17
bipbipbupbup

Çevrimdışı kaan1903

https://twitter.com/MadidAsper/status/1273277064951615489?s=19

bu abimiz herkesten önce krasnodar'ın kalecisini söyledi o yüzden inanıyorum :D

köln'e gittiğinden beri yargı dağıtmış

fm profilide fena değil bitiricilik 17
yalnız daha çok forvet arkasında oynamış  bu sezon 5 golü var geçen sezon ligde 2 olmak üzere toplam 4 golü var santrafor pozisyonu için iyi tercih olur mu emin olamadım

Çevrimdışı Erman1903

yalnız daha çok forvet arkasında oynamış  bu sezon 5 golü var geçen sezon ligde 2 olmak üzere toplam 4 golü var santrafor pozisyonu için iyi tercih olur mu emin olamadım

2 sezon önce sakatlıklar yaşamaya başladıktan sonra performansı düşen, artık genelde yardımcı oyuncu rolleri verilen bir forvet. Santrafor olarak eski etkinliğinden uzak. 4M Euro maaşı var ve 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bizim kadroda faydalı olacaktır ama nokta atışı transfer olarak görmüyorum. Sakatlık riski de bulunuyor.

Gelip geçici çözüm olur, sağlıklı bir Burak'tan formayı kapamaz.

Çevrimdışı kaan1903

2 sezon önce sakatlıklar yaşamaya başladıktan sonra performansı düşen, artık genelde yardımcı oyuncu rolleri verilen bir forvet. Santrafor olarak eski etkinliğinden uzak. 4M Euro maaşı var ve 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bizim kadroda faydalı olacaktır ama nokta atışı transfer olarak görmüyorum. Sakatlık riski de bulunuyor.

Hocam senin forvet listeye Demirovici de ekleyip bizim Scout ekibine göndermek lazım ödüm kopuyor valla yine boş topçu getirecekler diye şu forvete alsınlar leblebici golcü birini kafamız rahat maç izleyelim Bu saatten sonra Burak ikinci forvet olarak düşünülmeli eski formu yok onun içinde maaşında ciddi indirim yapmalı

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2020, 19:45:51 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Hocam senin forvet listeye Demirovici de ekleyip bizim Scout ekibine göndermek lazım ödüm kopuyor valla yine boş topçu getirecekler diye şu forvete alsınlar leblebici golcü birini kafamız rahat maç izleyelim Bu saatten sonra Burak ikinci forvet olarak düşünülmeli eski formu yok onun içinde maaşında ciddi indirim yapmalı

:D hocam onlar zaten Demirovic'i biliyorlardır. Burayı da takip ettiklerini tahmin ediyorum. Bana göre senin Shankland Demirovic'den daha etkili adam. Asıl leblebici o gibi geliyor bana :). Necip dışında kimse indirime yanaşmıyor diye biliyorum. 3-4 adam çıkmadığı sürece kimseyi ikna edemeyiz.

Bizim Scoutlar'ın dışarıdan tavsiyeye iyi yaklaşacağını hiç sanmıyorum. Gıcık olmuşlardır zaten buradan paylaşılan haberleri olmadıklara oyunculara :)
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2020, 19:57:45 Erman1903 ]

Çevrimiçi Akil Emre

Safkan santrafor almadığımız sürece böyle adamlar bizde iş yapmıyor, bize gomez, demba, abubakar gibi adamlar lazım.

Çok iyi bir kaleci, iyi bir golcü ve skor yapan şut tehtiti olan orta saha almaz isek seneyede şamp.çiyonluk hayal. Az ve öz adamlar almalıyız.

Çevrimdışı Erman1903

Safkan santrafor almadığımız sürece böyle adamlar bizde iş yapmıyor, bize gomez, demba, abubakar gibi adamlar lazım.

Çok iyi bir kaleci, iyi bir golcü ve skor yapan şut tehtiti olan orta saha almaz isek seneyede şamp.çiyonluk hayal. Az ve öz adamlar almalıyız.

Benim gördüğüm kadarıyla transfer politikamız tam karışık kaset tadında. Zaten 3 ayrı ekip var oyuncu bakan, başka türlü olması pek mümkün değil. Kaleci şutcu 8 ve net 9 alamazsak aynen dediğiniz gibi seneye de hayal oluruz.

Çevrimdışı kaan1903

:D hocam onlar zaten Demirovic'i biliyorlardır. Burayı da takip ettiklerini tahmin ediyorum. Bana göre senin Shankland Demirovic'den daha etkili adam. Asıl leblebici o gibi geliyor bana :). Necip dışında kimse indirime yanaşmıyor diye biliyorum. 3-4 adam çıkmadığı sürece kimseyi kimseyi ikna edemeyiz.

Bizim Scoutlar'ın dışarıdan tavsiyeye iyi yaklaşacağını hiç sanmıyorum. Gıcık olmuşlardır zaten buradan paylaşılan haberleri olmadıklara oyunculara :)
Valla Shankland da olur ben kabulüm daha golcü istatistikleri var sörloth u izledikçe hırs yapıyorum niye biz böyle adam alamıyoruz diye.  Oyuncular eğer indirime yanaşmıyorlarsa  bir şekilde gönderecek yönetim .  Oyuncu almak kadar göndermekte marifet ister .Necibi direk göndersinler hiç indirim falan uğraşmasınlar , Orta sahada sayı olarak fazla katkı olarak sıfır katkı aldığımız çok oyuncu var bana kalsa Fatih Aksoy Ve Dorukhanı rotasyon için tutarım gerisi ile yolları ayırırdım . Eğer Dorukhana +5m teklif gelirse de düşünmeden satardım o ayrı  tabi

Çevrimdışı worns

mark uth'u severim. ismi geçenlerden çok daha üst profil bir oyuncu. ceza sahası içinde iyi, boşluk değerlendirmeyi sever
(raumdeuter özellikleri baya vardır), akıllı ve son işlerde becerikli sayılabilecek bir forvet oyuncusu.

ama şu önemli. bizim uzun süredir kullandığımız tek santrafor üzerine kurulu oyunlarda etkinliği düşer bu oyuncunun. tipik bir pivot olmadığı gibi yaratıcı santrafor tipi de değildir. uth'u ilerde kullanacaksan bir kenar oyuncunun en az bir orta oyuncunun daha ciddi ceza alanı etkinliği lazım. iki kenarla zırt pırt orta açacaksan ya da ileri top atıp uth'un alıp birşeyler yapmasını bekleyeceksen zor dostum zor.

bence çok daha modern bir forvet avrupa'da a level liglerde on hocaya sorsan klasik pivottansa uth'u ister. ama bizim oyunumuz benim tahminim daha klasik bir santrafora ihtiyaç duyacak.

onun için gytkajer'in filan mesela daha başarılı olacağını düşünüyorum uth'a göre. ama uth bir kadro mühendisliği bir taktiksel plan dahilinde alınıyorsa elbette soğuk bakılacak oyuncu değil.

Çevrimdışı Erman1903

Valla Shankland da olur ben kabulüm daha golcü istatistikleri var sörloth u izledikçe hırs yapıyorum niye biz böyle adam alamıyoruz diye.  Oyuncular eğer indirime yanaşmıyorlarsa  bir şekilde gönderecek yönetim .  Oyuncu almak kadar göndermekte marifet ister .Necibi direk göndersinler hiç indirim falan uğraşmasınlar , Orta sahada sayı olarak fazla katkı olarak sıfır katkı aldığımız çok oyuncu var bana kalsa Fatih Aksoy Ve Dorukhanı rotasyon için tutarım gerisi ile yolları ayırırdım . Eğer Dorukhana +5m teklif gelirse de düşünmeden satardım o ayrı  tabi

Çok beğendim ben de Shankland'ı :D. Demirovic için şimdiden en az 4-5 klup 2,5 - 3,5 arası teklif yapmış olumsuz netici almıştır diye tahmin ediyorum. 2019-2020 transfer forumumuz açıldığında ilk paylaştığım adamlardan biriydi, @Samet Ç arkadaşımız da paylaştı diye hatırlıyorum. Bu oyuncudan kesinlikle haberi vardır klübümüzün ama talibi çok. Bence 4-5 civarı ister Alaves,  Değeri 650Bin iken Tigre takımından aldıkları, bekledikleri etkiyi yapamayan Ramon Mierez'e bile 2,5 vermişler. Çıkartırlar acısını Demirovic'den.

Teklif gelen herkesi satabiliriz bence. Zaten Dorukhan'ı da elimizde tutmamız zor olacak. senelik 1M'dan açar menajeri kapıyı. Yüksek maaş alıp belimizi büken bir sürü oyuncumuz var, onların yüzünden yeni adamlarla ucuza sözleşme yapmak da zora giriyor. Umarım birilerini yollayabiliriz, asıl marifet orada dediğin gibi.

Çevrimdışı worns

Bana göre senin Shankland Demirovic'den daha etkili adam. Asıl leblebici o gibi geliyor bana :).

shakland'ı biraz inceledim. severim böyle gole aşina adamları. tipik bir britanya santraforu. 90'lar havası estiren bi stili var.

böyle oyuncuları ki oldukça düşük maliyetli alınabilir denenebilir buluyorum bende. direk 1. tercih olarak almak çok riskli tabi inanılmaz bi seviye farkı var oynadığı ligler, karşısındaki savunmalarla vs. ama bu tür istikrarlı golcüler performanslarını pek çok kez üst liglere taşıyabildiler de. bunun fiziği, gücü yerinde. aptal bi adam da değil son tercihlerine bakınca. neden olmasın?

shakland-güven-umut gibi bir rotasyonla sezona girmek büyük kumar olur ama 2. tercih olacağı bir rotasyon yapısında mantıklı iş olur. ritm bulursa ilk sıraya kayar.

Çevrimdışı kaan1903

Dün gece biraz Sağ bek araştırdım  , Macar liginden  Loic Nego ismi dikkatimi çekti Roma Alt yapısından çıkmış baya iyi bir ofansif bek  bu sezon 6 gol 3 asist ile oynamış geçen sezon  9 gol 12 asist yapmış Seneye sözleşmesi bitiyor transfermarkt değeri 2m gözüküyor az bir bonservis bedeliyle alınabilir ..
Gökhan'ın gerek yaşından dolayı düşen performansı gerek hazır sözleşmesi bitmişken böyle bir transfer yapabiliriz. 

https://www.transfermarkt.com.tr/loic-nego/profil/spieler/122840

https://fmdataba.com/tr/20/p/153213/loic-nego/

FM profilini de buraya bırakıyım baya iyi gözüküyor ;

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2020, 20:26:11 kaan1903 ]