Valla Shankland da olur ben kabulüm daha golcü istatistikleri var
sörloth u izledikçe hırs yapıyorum niye biz böyle adam alamıyoruz diye. Oyuncular eğer indirime yanaşmıyorlarsa bir şekilde gönderecek yönetim . Oyuncu almak kadar göndermekte marifet ister .Necibi direk göndersinler hiç indirim falan uğraşmasınlar , Orta sahada sayı olarak fazla katkı olarak sıfır katkı aldığımız çok oyuncu var bana kalsa Fatih Aksoy Ve Dorukhanı rotasyon için tutarım gerisi ile yolları ayırırdım . Eğer Dorukhana +5m teklif gelirse de düşünmeden satardım o ayrı tabi
Çok beğendim ben de Shankland'ı

. Demirovic için şimdiden en az 4-5 klup 2,5 - 3,5 arası teklif yapmış olumsuz netici almıştır diye tahmin ediyorum. 2019-2020 transfer forumumuz açıldığında ilk paylaştığım adamlardan biriydi,
@Samet Ç arkadaşımız da paylaştı diye hatırlıyorum. Bu oyuncudan kesinlikle haberi vardır klübümüzün ama talibi çok. Bence 4-5 civarı ister Alaves, Değeri 650Bin iken Tigre takımından aldıkları, bekledikleri etkiyi yapamayan Ramon Mierez'e bile 2,5 vermişler. Çıkartırlar acısını Demirovic'den.
Teklif gelen herkesi satabiliriz bence. Zaten Dorukhan'ı da elimizde tutmamız zor olacak. senelik 1M'dan açar menajeri kapıyı. Yüksek maaş alıp belimizi büken bir sürü oyuncumuz var, onların yüzünden yeni adamlarla ucuza sözleşme yapmak da zora giriyor. Umarım birilerini yollayabiliriz, asıl marifet orada dediğin gibi.