2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855581 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Akil Emre

Beşiktaş, Krasnodar'ın 29 yaşındaki kalecisi Stanislav Kritsyuk ile yaptığı pazarlıklarda önemli mesafe kaydetti. (DHA) https://t.co/IIZnPedULe
Hergün bir isim yazılıyor bakalım kimler gelecek günler sonra açılıyor tahta
Bu kaleciyi tanımasamda , ortaya atılan isimler hep Anadolu takımı tadında umarım yönetim ve hocanın şampiyon olabilecek kadro kurma çabasındadır.

Çevrimdışı Erman1903

Bu kaleciyi tanımasamda , ortaya atılan isimler hep Anadolu takımı tadında umarım yönetim ve hocanın şampiyon olabilecek kadro kurma çabasındadır.

3 sezondur yedek kaleci pozisyonunda. Hakkında yorum yapmak, iyidir demek çok güç bu yüzden tam bizim scoutların tarzı bir adama benziyor - Trabzon'a karşı da iyi oynadığına göre kesinlikle listede diyebiliriz :D.

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 sezondur yedek kaleci pozisyonunda. Hakkında yorum yapmak, iyidir demek çok güç bu yüzden tam bizim scoutların tarzı bir adama benziyor - Trabzon'a karşı da iyi oynadığına göre kesinlikle listede diyebiliriz :D.
Bizim scout ekibi bir alem. Yakından izledikleri oyuncuları aşırı iyi görüyorlar galiba  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bizim scout ekibi bir alem. Yakından izledikleri oyuncuları aşırı iyi görüyorlar galiba  :D

Klüp - Torunoğulları - Teknik kadro olmak üzere 3 ayrı scout ekibimiz var. Hayatımda duymadım böyle garip bir çalışma şekli, başkanın önüne sürekli oyuncu akıyor...

Pandemi döneminde 3 işi bilen adam otursa 2 haftada bitirirdi tüm oyuncuları. Belli ki yanlış çalışıyorlar, iş çorbaya döndü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Klüp - Torunoğulları - Teknik kadro olmak üzere 3 ayrı scout ekibimiz var. Hayatımda duymadım böyle garip bir çalışma şekli, başkanın önüne sürekli oyuncu akıyor...

Pandemi döneminde 3 işi bilen adam otursa 2 haftada bitirirdi tüm oyuncuları. Belli ki yanlış çalışıyorlar, iş çorbaya döndü.
İşlerine "Kervan yolda düzülür." deyip başlıyorlar. Söylemlerinden bu rahatlıkla anlaşılıyor. Ben bir planlamanın söz konusu olduğuna inanamıyorum onun için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İşlerine "Kervan yolda düzülür." deyip başlıyorlar. Söylemlerinden bu rahatlıkla anlaşılıyor. Ben bir planlamanın söz konusu olduğuna inanamıyorum onun için  :tabe:

Ne diyeyim... Görünen köy kılavuz istemez, her konuda bu tarz çalışıyoruz. Gerçekten amatörlük paçalarımızdan akıyor, sorsan Beşiktaş'ı uçuracaklar...

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdi ligler devam ederken transfer sezonu açılacak mı  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi ligler devam ederken transfer sezonu açılacak mı  :alala:
Evet açılacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Orkun Kökçü: "Ailece Beşiktaşlı olduğumuzu herkes biliyor. İleride Beşiktaş'ta oynamayı tabii ki isterim. Beşiktaş olursa benim için daha iyi olur." 🦅

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1272616069031739392?s=19
Aşağıda da yorumda 950 bin verseniz uça uça gelir yazmış eğer sakatlık gibi bir sorunu yoksa şu maddi durumda ilaç olabilir Di ben fer dorukhan orta sahasının iyi olacağı kanısındayım

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1272616069031739392?s=19
Aşağıda da yorumda 950 bin verseniz uça uça gelir yazmış eğer sakatlık gibi bir sorunu yoksa şu maddi durumda ilaç olabilir Di ben fer dorukhan orta sahasının iyi olacağı kanısındayım
Başkan genç oyuncular alacağız dediği için yedekte bekletiyor olabiliriz Fer'i. Ancak o bölgeye daha iyi birini bu bütçe altında bulmamız çok zor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Başkan genç oyuncular alacağız dediği için yedekte bekletiyor olabiliriz Fer'i. Ancak o bölgeye daha iyi birini bu bütçe altında bulmamız çok zor  :tabe:
atiba var dorukhan var necipho var hiç istemesem de fatih var :D

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/mikserin/status/1272948294709383168?s=19
Vidanın maaşından çıkmamız bile çok çok iyi olur keşke bonservis getirebilse

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/mikserin/status/1272948294709383168?s=19
Vidanın maaşından çıkmamız bile çok çok iyi olur keşke bonservis getirebilse
Gitsin de para getirmese de olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Sezon başında Mirin yerine Vida'yı yollayasaydık, gerekirse Roco ile oynayalım bu adam çok canımızı yakacak diyordum ama olmadı. Bari bu sefer yollasak bir şekilde, maaşının bir kısmını biz ödesek bile rahatlarız.

Çevrimiçi Samet Ç

Seneye Hasic, Ersin ve Rıdvan kesinlikle A takımda bulunmalı ve düzenli forma şansı bulmalı gençlerden bu üçü haricinde gelişime açık oyuncu yok. Hatta boş beleş transferler yapılacağına Gyasi vb. gibi bu çocuklar 11'de olmalı.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2020, 00:29:17 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye Hasic, Ersin ve Rıdvan kesinlikle A takımda bulunmalı ve düzenli forma şansı bulmalı gençlerden bu üçü haricinde gelişime açık oyuncu yok. Hatta boş beleş transferler yapılacağına Gyasi vb. gibi bu çocuklar 11'de olmalı.
Oyuncuları birden sahanın ortasına atıp had, geliş diyemeyiz. Onlara taktiksel ve zihinsel açıdan da destek vermek lazım. Sergen Yalçın bu konuda iyi ama onlara odaklanarak yarışmacılık özelliğini kaybedebilir gibi geliyor bana. Umarım sadece genç oyunculara yatırım yaparız. Yaşlı ve ismi var diye alınan oyunculardan bıktım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Oyuncuları birden sahanın ortasına atıp had, geliş diyemeyiz. Onlara taktiksel ve zihinsel açıdan da destek vermek lazım. Sergen Yalçın bu konuda iyi ama onlara odaklanarak yarışmacılık özelliğini kaybedebilir gibi geliyor bana. Umarım sadece genç oyunculara yatırım yaparız. Yaşlı ve ismi var diye alınan oyunculardan bıktım  :tabe:

AJAX JK olalım  :D

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2020, 01:35:14 Samet Ç ]

Çevrimdışı worns

Cataldi bu sezon başlamadan hakkında bir sayfa yazı yazdığım adamdı ama bölük pörçük oynatıldığı ikinci sezonu.

Geleceği çok parlak deniyordu ama oyunu muhtemelen geriye gitti. İstatistikleri pek iyi gözükmüyor lakin yorum yapmak ne derece doğru olur bilemiyorum. Takımla full sezon öncesi kampı yedirilip biraz sabredilirse tekrar iyi oyuncu hüviyetine burunecegini düşünüyorum.

Haberer'in iki sezonluk istatistiği bence iyi gözükmüyor.

istatistiklere bakarken kulüp-lig seviyesi, oyuncunun rolü vsde hesaba katılmalı. cataldi, milinkovic-savic'in arkasında bekliyor. bir ihtimal leiva'yı kesebilirdi ama inzaghi 3'lünün birini net 6 olarak kullandığı için oranın alternatifi de olamadı. haberer'de bence fizik kalitesi ve disipliniyle tr'de fark yaratabilecek kapasitede bir oyuncu. bu sene hocası tipik çift önliberolu oynadığından sonradan vs giriyor. ikisi arasında cataldi'yi çok daha ekstra ofansif meziyetleri olduğu için tercih ederim tabi.

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/jon-dagur-thorsteinsson/profil/spieler/331739

https://www.transfermarkt.com.tr/alex-santana/profil/spieler/219835

https://www.transfermarkt.com.tr/dimitrios-emmanouilidis/profil/spieler/468036

https://www.transfermarkt.com.tr/josip-misic/profil/spieler/227035

Ek olarak Fildişi liginde Brahima Ouattara adında bir çocuk var denemekten zarar gelmez.

Thorsteinsson'u baya tuttum Samet, güzel adam yakalamışsın yine.

Misic'in 2M satın alma opsiyonu var ve hala kullanmadılar, alınabilecek en düzgün skor katkılı merkez 8'lerden biri şu an piyasadaki.

Emmanoulidis'de öyle parıldayan bir özellik göremedim ama henüz çok genç. Yükseltebilir kendini.

Alex Santana ofansif kabiliyetleri yüksek bir oyuncu, şut-pas-top sürmesi epey güzel ama biraz oyun sorumluluğu düşük bir arkadaş. Bu sene de geçen sezonki pozisyonları gole çevirme yüzdesi olsaydı sanki daha güvenilir olurdu. Bu tip oyunun belli bir yönünü iyi beceren futbolcularda istikrar olmadığı zaman sıkıntı oluyor.

Ljajic gibi; iyi oynadığında her şey harika. Bu seneki gol/asistine de baksan yine kötü demezsin ama herkes şikayet ediyordu Covid öncesi/ Diaby Boyd gibi adamlar varken kızağa çekilen oldu. Biraz bunun gibi düşünmek lazım.

Çevrimdışı worns

vida'yı bedava yollamaya karar verirsek alan kulüp çıkar o konuda çok endişeli değilim. yine de hayal kırıklığı benim için. dünya kupasından sonra çok ekstrem olmasa da para kazanarak elden çıkartmalıydık.

öte yandan bedava da olsa gitsin tabi. kesinlikle o maaşların karşılığına yaklaşacak bir performans ortaya koymuyor.

Çevrimdışı worns

beşiktaş krasnodar'ın kalecisini alıyor diye haber görünce safonov zannettim. iyi kaleci o da nasıl alacaklar filan derken meğerse yedeğiymiş. yedekte bekleyen alınmaz diye bir şey yok da referans ne, ne zaman, neyini beğendik acaba?