Hoca ne düşünüyor bilmiyorum ama mevcut orta sahayı atiba artık yedek kulübesinde olacak şekilde dizayn etmezsek gerçekten seneye için de başarı beklentim sıfır. Tamam çok mücadele ediyor çok koşuyor varını yoğunu ortaya koyuyor ancak yetmiyor. Hele ki elneny gibi hücuma katkısı vasat bile olmayan bir adamın yanında yok yani takım aşırı kısır kalıyor. Luis gustavo'nun attığı golü herkes görmüştür şunu atiba ve elneny kariyerleri boyunca yapmış mıdır yapmayı geçtim denemişler midir? Arkadaş bu kadar derinde kapanan takımlara karşı 4 yıldır orta yapıyoruz 4 yıldır sonuç alamıyoruz yetmedi mi? Topla dribbling yapamayan şut tehdidi olmayan savunma arkasına koşulara cevap veremeyen aldığı her topu ya bekine ya taç çizgisindeki kenar oyuncusuna aktaran orta sahalar yüzünden elin adamı gömüyor 9 kişi ceza sahasına, 2 kişiyle delip geçiyor seni. Elneny top süren podolski'ye yetişemedi bir tane hava topu mücadelesine girmiyor şut çekmiyor pas verirken risk almıyor napacaz abi biz elneny'i? Rizeli diomande'ye bile hayran bıraktırıyor bu adamlar bizi.
Benim için takviye değil direk sil baştan kurulması gereken iki mevki orta saha ve santrafor. Güven'i acilen elden çıkarmaları lazım 1 2 milyon euro verene sırtında taşısın yönetim. Umut nayır'ın yeri ümraniye üzgünüm, burak ise 34 yaşında yarı sakat haliyle yolu artık mümkünse başakşehir falan olsun. Dorukhan'da bana göre büyük takımın banko orta sahası olacak meziyetlere haiz bir oyuncu değil ancak belli ki duracak, elneny zaten alamayacağız ve hiç gerek yok. Fatih gelecek deniyor taraftar kafayı takmazsa rotasyonda kullanılır. Oğuzhan'dan gram umudum yok gittiği an laf sokmaya başladı koptu o adam bizden.
Kısaca benim beklediğim ve istediğim en kritik takviye mevkileri orta saha ve santrafor bölgeleri, bu iki mevki sil baştan edilmese bile(keşke edilse fakat maddi durum malum) ciddi şekilde değişikliğe uğramazsa kendi adıma iyi futbol iyi sonuç ve başarı beklemeyeceğim. Futbolcu tavsiyelerinde ise bu iki mevki için önerilen isimlere daha fazla dikkat ediyorum.