Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3971712 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Volkan Demirel'i satıcam desen kim alır? Emre Belözoğlunu? Ersan'ı ? Sneijder'i? Eboue'yi?

Olcay milli takımda ne zaman düzenli oynadı? Çıkardın mı üstüste 5 maç? Etrafındakileri tanıyor mu? Olcay'ı şuan Gs'ye Fener'e koy banka oynar o takımlarda. Çünkü hepsinin kanat oyuncularından daha verimli.

aynı fikirde değilim,, mesela dun tvde izledim hulusi baba diyorki atibayı bu sene tutamayız isterler onu diyor bende diyorumki im-kan-sız arapları saymıyorum avrupadan birine gitmesi imkansız...

oyuncunun kotu olmasından değilki yasından dolayı var bırkac nedeni daha,, olcayı uzun sure oynatsanda ona gore futbol oynanmayacagı için o orada sadece dolanır bizde oyle olmadıgı için varlık gosteriyor yetenek olarak baktıgında cok kısıtlı zaten bu konuda herkes hemfikir neyse yahu bunu bosverelim ama satamayız iyi ücretlere burası net....

hatırlarsın bir ara demiştim bu gsnin türkleri kaliteli diye yani bizimkilerden iyiler diye,, yine dicem:D cunku bu kalite demek herseyiyle değilki bu adamlar pozisyon bulmakta zorlandıklarında bile cakıyorlar oyle yada boyle,, ligde bu sekilde ilerdeler bizimkilerin yasanmıslıkları yok kalite derken budur fener gsnin son donemdeki dusuklugunden dolayı bariz on planda lig macımız geldiğinde yine tokatlarlarsa sasırmamak lazım,, konudan konuya atlıyorum yine sinirleniyorum affola :iblush: hakikaten bizde CL gitseydik gs gibi cuvallayabilirdik çnk iyi oynadıgımız arsenal tott macında bile ne one gectik nede macı aldık dolayısıyla o karakteri bizim oyuncuların kazanması için bilmiyorum daha ne kadar zaman gerek:(((

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Olimpos1903

İşlere emre açısından da bakmalıymışız.Kusura bakmasın,kendi adıma özür dilerim başkalarını ten renginden dolayı yargılamadığım,sahada küfür etmediğim,birilerinin boğazına sarılmadığım için.Adam haklı hah gazetecileri bile satın almışlar 1 kişi de sormuyor görüntüler var ne olacak diye ama bunların en büyük sorumlusu Beşiktaş kulübünü yöneten Fikret Orman ve yanındakiler.Ona bu yetkiyi onlar veriyor.Hem mağduruz hem de suçlu durumuna düşüyoruz o zaman bu düzene benden de bir "FUCK OFF".
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 14:11:59 Olimpos1903 ]
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş-F.Bahçe derbisini yöneten Yıldırım, maçtaki yardımcılarından gerekli olan desteği görmediğinden hata yaptığını ifade etti

Pazar günü oynanan derbinin hakemi Bülent Yıldırım, zorlu karşılaşmada yardımcı hakemlerinden gerekli desteği görmediğini itiraf etti. Önceki akşam bütün TV programlarında futbolcuların birbirlerine ettiği küfürler sonrası adeta şok olan Bülent Yıldırım'ın, MHK Başkanı Zekeriya Alp'i bizzat aradığı ve "Yardımcılarımın kurbanı oldum" dediği iddia edildi. Bülent Yıldırım, Olcay Şahan'ın atıldığı pozisyonda Emre Belözoğlu'nun teknik direktör Bilic'e küfür ettiğini duymadığını; çünkü o anda Beşiktaşlı oyuncu Atiba'ya, Olcay'ı neden attığını anlattığını itiraf etti. Bülent Yıldırım, o pozisyonu kıdemli yardımcı hakemin görüp kendisini uyarması gerektiğini ama sadece kulaklığına, "Emre- Veli sarı" diye uyarı geldiğini söyledi.

ya ........ bak sen hele. Onu görmedin de penaltı pozisyonunda ya(yı)ncı kuruluş defalarca göstermedi mi pozisyonu sen çalıyorsun neden penaltı + kırmızı değilde hücum faul çalıyorsun. maçın 6. hakemine pozisyonu göremediği sana yardımcı olamadı diye 7.2 puan veriyorlar ama ya(yı)ncı kuruluştan görüntüleri alsalar pozisyonu çalan sensin ama 8.2 alanda sensin.

yani olayın özeti şu olay bana yıkılmasın zaten sabancıya yıktık penaltıyı diğer kavgada çıkması gereken 3 kırmızıyı (emre + meireles + alper ) onları da kıdemli yardımcıya yıkarsam dötü kurtarırım. sen hele vodafone arena açılsın o kokartla gel o zaman o kokartı biz takmasını biliriz.  :eyes
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ozan062

İşlere emre açısından da bakmalıymışız.KUsura bakmasın,kendi adıma özür dilerim başkalarını ten renginden dolayı yargılamadığım,sahada küfür etmediğim,birilerinin boğazına sarılmadığım için.Adam haklı hah gazetecileri bile satın almışlar 1 kişi de sormuyor görüntüler var ne olacak diye ama bunların en büyük sorumlusu Beşiktaş kulübünü yöneten Fikret Orman ve yanındakiler.Ona bu yetkiyi onlar veriyor.Hem mağduruz hem de suçlu durumuna düşüyoruz o zaman bu düzene benden de bir "FUCK OFF".

:D agırlıklı olarak aslında onun dediği su biz bu ulkeye birsekilde hizmet ettik ve bircok kişiğden daha fazla yol katettik türkiyeyi yurtdısında temsil ettik ve ben medyadan ve camialardan "farklı" davranıslar bekliyorum teması bu aynı seyi ustadı onu bu hale sokan TERİM efendide gs basındayken gecen senelerde hatırlayın adamı tribünlere gonderdiklerinde butun medyanın agzında su vardı,, o bize kupayı getirdi milli takımda hocalık yaptı ona "tolerans" gosterilmeli,,
boyle bir medya ve diğer olusumlarda boyle bir sey hakimse biz nasıl bu savası kazanalımki yani resmen onlar ilah,,

parayla satılmıs medyayı alacaksın arkana işte o zaman rahatlıkla yürürsün bu 3.dünya ülkesinde bu hakim ve sende "kuralına" gore oynayacaksın...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-derbinin-perde-arkasi-3

07:20'ye gelin...
Volkan'in hakeme soyledigi laftan dolayi Caner 2 mac ceza almisti... Burada sari kart bile yok...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

İş işten geçmez en fazla olacağı 3-4 puan fark  ve Uefa'da kesin turlayacağız ama zaten bu sene için değil seneye adapte olmuş şekilde oynasın diye devre arası alınmalı
açıkçası ben gidişata bakıp söylüyorum eğer bu hafta da yenilirsek iyice çökeriz ayrıca fbnin fikstür avantajı da var bunlara göre değerlendiriyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 16:33:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
aynı fikirde değilim,, mesela dun tvde izledim hulusi baba diyorki atibayı bu sene tutamayız isterler onu diyor bende diyorumki im-kan-sız arapları saymıyorum avrupadan birine gitmesi imkansız...

oyuncunun kotu olmasından değilki yasından dolayı var bırkac nedeni daha,, olcayı uzun sure oynatsanda ona gore futbol oynanmayacagı için o orada sadece dolanır bizde oyle olmadıgı için varlık gosteriyor yetenek olarak baktıgında cok kısıtlı zaten bu konuda herkes hemfikir neyse yahu bunu bosverelim ama satamayız iyi ücretlere burası net....

hatırlarsın bir ara demiştim bu gsnin türkleri kaliteli diye yani bizimkilerden iyiler diye,, yine dicem:D cunku bu kalite demek herseyiyle değilki bu adamlar pozisyon bulmakta zorlandıklarında bile cakıyorlar oyle yada boyle,, ligde bu sekilde ilerdeler bizimkilerin yasanmıslıkları yok kalite derken budur fener gsnin son donemdeki dusuklugunden dolayı bariz on planda lig macımız geldiğinde yine tokatlarlarsa sasırmamak lazım,, konudan konuya atlıyorum yine sinirleniyorum affola :iblush: hakikaten bizde CL gitseydik gs gibi cuvallayabilirdik çnk iyi oynadıgımız arsenal tott macında bile ne one gectik nede macı aldık dolayısıyla o karakteri bizim oyuncuların kazanması için bilmiyorum daha ne kadar zaman gerek:(((

Gs'nin yerlileri 5 para etmez emin olabilirsin :) Ne satılabilir , ne oynatılabilir.

Semih ve Burak dışında çöplük. Selçuk bitti artık Veli kadar bile oynayamıyor. Olcay Olcan'dan çok daha verimli. Eskişehir'den aldıkları iki bek de serdar'dan bile iyi değiller.

Bizde bunların üstüne Töre , Cenk , Pektemek , Tolga , Ersan var. Kendi gözünüzde küçültmeyin oyuncuları. Bizim yerlilerimiz değil yabancılarımız kalitesiz.

Atiba'yı tutamayız diyen adam da çok zekiymiş gerçekten. 32 yaşına girecek , skora hiçbir katkısı olmayan , teknik kapasitesi kısıtlı sadece deli gibi savaşan ama iyi pozisyon alan adama vergileri düştükten sonra 1 milyon euro kim verecek çıksın ortaya yılın salağı seçeyim ben onu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 16:35:07
  • Beşiktaş / Bodrum
açıkçası ben gidişata bakıp söylüyorum eğer bu hafta da yenilirsek iyice çökeriz ayrıca fbnin fikstür avantajı da var bunlara göre değerlendiriyorum.

Güzel adını da öğrenmiş olduk sebindim Tolga :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 17:05:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Futbolcu aptal olmayacak. Birazcık akıl zerresi bulundursa bu adam Ibrahimovic'ten iyi kariyer yapacaktı ve şimdi düştüğü durum. Gerçekten anlayamıyorum bazı şeyleri.

Brezilyalı eski milli futbolcu Adriano Leite Ribeiro hakkında ülkesinde uyuşturucu dağıtımı trafiğine karıştığı iddiasıyla soruşturma açıldı.

Brezilyalı eski milli futbolcu Adriano Leite Ribeiro için ülkesinde uyuşturucu dağıtımı trafiğine karıştığı iddiası ile soruşturma açıldı.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, ülkesindeki bir uyuşturucu tacirine motosiklet hediye ettiği öne sürülen Adriano hakkında, bu motosikletin uyuşturucu trafiğinde kullanıldığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Rio de Janeiro'da polis tarafından sorgulanan 32 yaşındaki futbolcunun ülkeden ayrılmasını engellemek için pasaportuna el konuldu. Adriano mahkeme önünde suçlu bulunması halinde 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek.

Adriano daha önce de 2010'da bir uyuşturucu satıcısının annesine ait olduğu iddia edilen ve dağıtımda kullanıldığı öne sürülen bir motosiklet satın aldığı gerekçesiyle soruşturma geçirmişti.

Kariyerinde en önemli çıkışı İtalya'nın Parma ile Inter kulüplerinde yaşayan ve çıktığı 152 karşılaşmada 70 kez fileleri havalandıran Adriano, daha sonra düşüş yaşamış ve formasını giydiği ülkesindeki Corinthians, Flamengo ve Atletico Paranaense gibi takımlarda da çok az forma şansı bulabilmişti.

Nisan ayından bu yana futboldan uzak olan ve Fransa İkinci Futbol Ligi takımlarından Le Havre ile anlaşarak yeşil sahalara dönmesi beklenen tecrübeli oyuncu, geride kalan günlerde bu kulüple görüşmek için Fransa'ya gitmişti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Güzel adını da öğrenmiş olduk sebindim Tolga :)
evet üye olurken rastgele bir nick almıştım hocam sonunda değiştirebildim :)

Çevrimdışı Anil

Futbolcu aptal olmayacak. Birazcık akıl zerresi bulundursa bu adam Ibrahimovic'ten iyi kariyer yapacaktı ve şimdi düştüğü durum. Gerçekten anlayamıyorum bazı şeyleri.

Brezilyalı eski milli futbolcu Adriano Leite Ribeiro hakkında ülkesinde uyuşturucu dağıtımı trafiğine karıştığı iddiasıyla soruşturma açıldı.

Brezilyalı eski milli futbolcu Adriano Leite Ribeiro için ülkesinde uyuşturucu dağıtımı trafiğine karıştığı iddiası ile soruşturma açıldı.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, ülkesindeki bir uyuşturucu tacirine motosiklet hediye ettiği öne sürülen Adriano hakkında, bu motosikletin uyuşturucu trafiğinde kullanıldığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Rio de Janeiro'da polis tarafından sorgulanan 32 yaşındaki futbolcunun ülkeden ayrılmasını engellemek için pasaportuna el konuldu. Adriano mahkeme önünde suçlu bulunması halinde 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek.

Adriano daha önce de 2010'da bir uyuşturucu satıcısının annesine ait olduğu iddia edilen ve dağıtımda kullanıldığı öne sürülen bir motosiklet satın aldığı gerekçesiyle soruşturma geçirmişti.

Kariyerinde en önemli çıkışı İtalya'nın Parma ile Inter kulüplerinde yaşayan ve çıktığı 152 karşılaşmada 70 kez fileleri havalandıran Adriano, daha sonra düşüş yaşamış ve formasını giydiği ülkesindeki Corinthians, Flamengo ve Atletico Paranaense gibi takımlarda da çok az forma şansı bulabilmişti.

Nisan ayından bu yana futboldan uzak olan ve Fransa İkinci Futbol Ligi takımlarından Le Havre ile anlaşarak yeşil sahalara dönmesi beklenen tecrübeli oyuncu, geride kalan günlerde bu kulüple görüşmek için Fransa'ya gitmişti.
@Çağrı
Kariyer konusunda kendi bir tespitim var sizlede paylaşmak istedim.Sonuçta 50 yaşında değilim müthiş deneyimler yaşamadım 20 yaşında birisi olarak söylüyorum.Bir insana bence doğuştan gelen bir zeka,beceri varsa herzaman onunla belli bir yere gelebilir.Toplumda da bu insanlar saygı görür.Çok çalışan ama yeteneği olmayan insanlarda küçümsenir.Hatta arkasından;Ben onun kadar çalışsam neler neler yaparım'' denir.Bunu bende derdim not olarak ekliyeyim :D.Ama özellikle üniversiteye hazırlandığım sene gördüm ki Çalışkan olmakta en az zeka kadar doğuştan gelen bir nitelik.Zeki bir insanda doğuştan gelen çalışkanlık yeteneği yoksa asla ve asla günde saatlerce uğraştığı iş üzerinde çalışma yapamaz.Ders çalışamaz örneğin.Yani yapsana belli bir sınırı geçemez.Sadece aradaki fark yetişme tarzı ve yaşadığı toplumun disipiliniyle doğru orantılı olarak değişir.Mesela Almanlar..Almanyadan Yetenekli olupta kendini harcayan oyuncu sayısı Brezilya'ya göre kat be kat azdır.Neden bunları yazdım bilmiyorum ama kariyer konusu açılınca yazmak istedim :)

Çevrimiçi murat

@Çağrı
Kariyer konusunda kendi bir tespitim var sizlede paylaşmak istedim.Sonuçta 50 yaşında değilim müthiş deneyimler yaşamadım 20 yaşında birisi olarak söylüyorum.Bir insana bence doğuştan gelen bir zeka,beceri varsa herzaman onunla belli bir yere gelebilir.Toplumda da bu insanlar saygı görür.Çok çalışan ama yeteneği olmayan insanlarda küçümsenir.Hatta arkasından;Ben onun kadar çalışsam neler neler yaparım'' denir.Bunu bende derdim not olarak ekliyeyim :D.Ama özellikle üniversiteye hazırlandığım sene gördüm ki Çalışkan olmakta en az zeka kadar doğuştan gelen bir nitelik.Zeki bir insanda doğuştan gelen çalışkanlık yeteneği yoksa asla ve asla günde saatlerce uğraştığı iş üzerinde çalışma yapamaz.Ders çalışamaz örneğin.Yani yapsana belli bir sınırı geçemez.Sadece aradaki fark yetişme tarzı ve yaşadığı toplumun disipiliniyle doğru orantılı olarak değişir.Mesela Almanlar..Almanyadan Yetenekli olupta kendini harcayan oyuncu sayısı Brezilya'ya göre kat be kat azdır.Neden bunları yazdım bilmiyorum ama kariyer konusu açılınca yazmak istedim :)
güzel bir yazı olmuş.almanlar doğuştan çalışkanmı oluyor sistemmi zorluyor.

Çevrimdışı Deniz

Cenk Tosundan ben çok ümitliyim.Başakşehir maçında oynayacak muhtemelen.bence golü var
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

@Çağrı

@Anıl güzel yazı fakat biz türkler bence dünya'da yapılan bütün istatistiklerin dışındayız. Neden mi? Biz daha çok yatmayı ve atmayı seven yapımızla ne zekiyiz ne çalışkanız( ne de becerimiz var.) ikisi bile bize doğuştan bize verilse "sergen oluyoruz" biri verilse diğeri verilmese " örnek bulamadım"  :D ama ikisi de yoksa "sabri oluyoruz" . Bence bizim ülkemizde zeki + çalışkanda olsan TORPİL gerekiyor. sabri bu kategoriye de giriyor.  :alala: :alala:

Şuan mesela senin basının atanlar la dolu ve ne yazık ki hepsi torpilli. Yatanlarda bunların patronları , yandaşları. Yatarak para kazanıyorlar.  :ok:

Çevrimdışı Kemal

Caner dişi kurtuna yeşil lamborjini almış 1.8 milyona, biner artık İstiklalin parke taşlı ara yollarında. Bizimkilerin olayı bu, yaptılar 5+3 'üde ayakta duramayan adamlar sırf yerli diye milyon eurolar kazanıyolar, ne kendine bakıyo ne vücut çalışıyo, nasılsa bana mecburlar zihniyeti var. Milli takımla haliyle paralel bu olay , bakın haline işte . Milli takımdan birkaç oyuncu ele alalım ;

Burak Yılmaz = Sinemacı - Her Pozisyon ofsayta düşer - Topa gelişine tek vuruş yapamaz illa stop edip vurur - vücut çalışmaz

Oğuzhan = Bu arkadaşı yolda görseniz sporcu falan demezsiniz çıt kırıldım bişey, yetenekli mi çok yetenekli ama işte 2si olmayınca maçta eziliyo.

Tarık Çamdal = 0 gol 0 asist - 0 vücut - 0 boy , heralde uzun saçına sebep her yerde bu adam karşımıza çıkıyo.

Ersan = Yavaş , tank gibi gider bekle ki dönsün.

Gökhan Gönül-Caner = Bişeyin olmadığı yerde bişeye bişey derler, deyimi dolduruverin , kötünün iyileri.

Gökhan Töre = Çok yetenekli ama huyu pis işte , klasik psikopat gurbetçi rol modeli.

Mehmet Topal - Emre  = Yorum bile yapmak istemiyorum , hakarete girer.

aklıma gelenler bunlar, aralarında sadece Olcay ve Arda'ya kötü yorum yapmam Olcay gol atıyo asist yapıyo maç kaçırmıyo maşallah daha ne yapar kanat oyuncusu, Ardaysa zaten kendini geliştirmese CL finali oynayıp La Liga şampiyonu olamazdı.

Diğerlerini 3 büyüklere tüme varım yapınca Türk Futbolunun hali ortaya çıkıyo, bizde bizi bunlara mecbur bıraktıkları için eşşek gibi takip ediyoruz.Maç bile oynanmıyo bizim Süper Ligde , 90 dk lık maçın oynanan kısmı belki 45-50 dakikadır . Bakmadımda istatistiklere bu oran belki yurtdışında 70 dk lardadır, kondisyonlarını siz düşünün.  Neyse olay bu uzatmayayım , YERSEN demişler..

Çevrimdışı Anil

güzel bir yazı olmuş.almanlar doğuştan çalışkanmı oluyor sistemmi zorluyor.
Bence bu konuda kesin konuşmak zor.Ama şuda var, Almanyadaki Türkler Türkiyedeki Türklerden daha iyi işler yapıyorlar.Bence sistem zorluyor.Ha insan bizim gurbetçi vatandaşlarımıza da bakıyor sanırım onlarda sistemi zorluyor :D :D

@Anıl güzel yazı fakat biz türkler bence dünya'da yapılan bütün istatistiklerin dışındayız. Neden mi? Biz daha çok yatmayı ve atmayı seven yapımızla ne zekiyiz ne çalışkanız( ne de becerimiz var.) ikisi bile bize doğuştan bize verilse "sergen oluyoruz" biri verilse diğeri verilmese " örnek bulamadım"  :D ama ikisi de yoksa "sabri oluyoruz" . Bence bizim ülkemizde zeki + çalışkanda olsan TORPİL gerekiyor. sabri bu kategoriye de giriyor.  :alala: :alala:

Şuan mesela senin basının atanlar la dolu ve ne yazık ki hepsi torpilli. Yatanlarda bunların patronları , yandaşları. Yatarak para kazanıyorlar.  :ok:

Katılıyorum.Zaten bizim ülkede bu 3 kriterden (çalışkanlık,yetenek,torpil) 3üne de sahip olan adam çıkması çok zor.Heryerde torpil dolu.Futboldan örnek verecek olursak Samet Aybaba örneğin :D Beşiktaşa geldiğinde hemen memleketinden yeğenini u21 takımına getirdi.A takımla antremanlara çıkardı.Sinan Enginde aynı şekilde.Bizim için en hayırlı olan şey Torpilli olan adamların aynı zamanda yetenkli ve çalışkan olması :D :D Bazen yetenekli ve çalışkan olmak bile torpil olmayınca işe yaramıyor malesef .
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2014, 10:05:16 Anıl ]

Çevrimdışı Deniz

Basaksehir 120 dk mac oynadi neyse ki.onlar da yoruldu.benim en buyuk korkum yine kondisyonsuzluk.partizandan sonra umarim yine surunmezler sahada..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

Basaksehir 120 dk mac oynadi neyse ki.onlar da yoruldu.benim en buyuk korkum yine kondisyonsuzluk.partizandan sonra umarim yine surunmezler sahada..
kupa
İlk 11 i
86. UFUK CEYLAN
2. CAN ARAT
5. MAHMUT TEKDEMİR
11. TAYFUN PEKTÜRK
15. ORHAN TAŞDELEN
20. SEZER ÖZTÜRK
39. ALPARSLAN ERDEM
53. RIZVAN ŞAHİN
66. GENÇER CANSEV
67. ENVER CENK ŞAHİN
99. MICHAEL ENERAMO

lig
İlk 11 i
1. VOLKAN BABACAN
3. SEDAT AĞÇAY
7. EDIN VISCA
10. FRANCISCO LIMA DA SILVA
22. YALÇIN AYHAN
23. SEMİH ŞENTÜRK
29. JOSE MARCIO DA COSTA
33. UĞUR UÇAR
40. RAJKO ROTMAN
66. GENÇER CANSEV
87. FERHAT ÖZTORUN

@Deniz adamlar ilk 11 den sadece 1 kişi oynattılar. yani yorgunluk falan yok. ama biz bu akşam kondisyon kaybı yaşayacağız.  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ahmetx

Partizan kısmından sonra buraya da yazayım.
1.defans hattı pedro ve sivok olarak daha güvenli.
2.Yeni bir sağ bek alınana kadar bu takımın sağ beki Köybaşıdır,ah Biliç ah Fener maçında yaktın bizi. :s20:
3.Motta bazen fantezi yapmak istiyor ve çok tehlikeli yerde top kaptırıyor,sonrası malum.Birisinin bu adama basit oynaması gerektiğini söylemesi lazım.
4.Maalesef Pektemek 15 yaşındaki bir çocuk gibi oynuyor,sükunet ve akıl devre dışı. :ebebe:
5.Gökhan Töre takımın itici gücü ama birazda yardımlaş be kardeşim,Köybaşı kaç defa koşu yaptı önüne ama bir kere bile top atmadı ben olsam ağzımdan baklayı çıkarır,iyi saydırırdım. :lol:
6.Hücum hattında ciddi problemlerimiz var,Olcay ve Oğuzhan,Kerim ikililerde ve baskıyı yediklerinde çok kolay top kaybediyorlar,Olcay kanatta değil ancak çift forvette ikinci forvet olarak oynayabilir.
7.Cenk kaleciliği sadece refleksten ibaret zannediyor,yer tutuş,zamanlama,ayak hakimiyeti sıfır oğlu sıfır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Volkan Başaran

Resimler geldi..

:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Vodafone Arena 7 Kasım 2014 Resimleri için Tıklayınız (147 Resim)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ahmetx

yanlış başlığa koymuşsun  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Volkan Başaran

:ahaha Okurken buraya atmışım ;D

Hepsi iç içe canları saolsun  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

şunu merak ediyorum uefa ve ş.liginde puan eşitliği olduğu zaman ilk genel averaja mı bakılıyor yoksa ikili averaja mı :alala:

genel averaja bakılıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama gene de sorayım dedim
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 12:29:23 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Tolga

Ziraat Türkiye Kupası'nda grup müsabakaları kura çekimi bugün yapılacak.
Kura çekimi saat 14.00'te Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu'nda 32 kulübün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Kura çekimine, 3. turu geçen 27 ekip ile kupaya bu turdan itibaren dahil olacak 5 Spor Toto Süper Lig takımı katılacak.

Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakalarında 32 takım, dörderli sekiz gruba ayrılacak. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak grup maçları sonunda gruplarını ilk iki sırada bitirecek takımlar son 16 turuna yükselecek.

İŞTE 32 TAKIMIN YER ALDIĞI TORBALAR

1. TORBA

Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Sivasspor
Karabükspor
Bursaspor
Gençlerbirliği

2. TORBA

Akhisar Belediyespor
Torku Konyaspor
Eskişehirspor
Çaykur Rizespor
Gaziantepspor
İstanbul Başakşehir
Mersin İdman Yurdu
Kayserispor

3. TORBA

Samsunspor
Manisaspor
Adana Demirspor
Gaziantep BBSK
Altınordu
Giresunspor
Ankaragücü
Diyarbakır BBSK

4. TORBA

Sarıyer
Keçiörengücü
Centone Karagümrük
Tuzlaspor
Dört Eylül Belediyespor
Balçova Yaşamspor
Bayburt Grup Özel
Cizrespor

Kaynak:maçkolik

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş - İbb - Giresun - Cizrespor  :D