Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968672 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Düşünüyorum da stat bitse hakemi de aziz yıldırım gibilerini de yeneriz, avrupa da da kanatlanırız da işte. Stat ile birlikte maddi olarak da rakiplerimizin üstüne çıkacağız. Beşiktaş'ın tek kurtuluşu Vodafone Arena. O yüzden bu yönetim ve özellikle Slaven Bilic'e statın da bizimle birlikte olduğu bir sezon daha verilmesi gerekiyor. Çünkü gerçek Beşiktaş o zaman çıkacak sahaya. Gerçi ben Slaven Bilic'in daha 5 yıl kalmasını isterim.
Dünkü maçı göz göre göre Bilic verdi. Ama herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ancak çoğu kişi Bilic adamın dibi falan diyerek kalmasını istiyor işte ben buna saygı duymam. Adamın dibi olabilir ancak geçen hafta yaptığı hatalardan sonra dünkü maça Neciple başlaması inanılır gibi değil. Ayrıca takım olarak düşmemek için Partizan ve Başakşehir maçlarını kazanıp tekrar moral kazanıp milli maç arasına gitmek lazım. Partizan maçını kazanacağımıza eminim ancak önemli olan Başakşehir maçını kazanmak olacak yarıştan kopmamak için...

Çevrimiçi Samet Ç

Çarşı diye bi grup var bu grup siyaset yapacağına biraz Beşiktaşın haklarını savunsun gezide en öndeydi. Bi kerede Beşiktaş için sokağa çıksın
Al işte bakış açısını bak adamları siyasi düşüncesi nedeniyle eleştiremezsin. Beşiktaş içinde yürüdüler yine yürüyecekler gerekli destek verilirse.

Çevrimdışı f_madida

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
BU HOCAM BU BEN DE BUNU DİYORUM HER BİRİ KENDİNİ BEŞİKTAŞLI GÖSTERİP ASLINDA BEŞİKTAŞA EN FAZLA ZARAR VERENLER.İNSAN YEDİĞİ EKMEĞE BU KADAR NAMERTÇE DAVRANIR MI?ALİ ECE BİLE YAZISINDA HAKEMDEN HİÇ BAHSETMEMİŞ TABİİ HEP BEŞİKTAŞI SAVUNUYOR ONU GÖRÜYORUZ AMA KEŞKE BAHSETSEYDİ.ŞU ANDA BEŞİKTAŞA GERÇEKTEN DEĞER VERENLERİN BAŞINDA ÖNDER ÖZEN,ALİ ECE GELİR.TURGAY DEMİR DE SAVUNUYOR DA O AZİZE KARŞIT NE VARSA ONU DESTEKLİYOR DAHA ÇOK  :lol: UĞUR MELEKEYİ DE ÇOK BEĞENİYORUM OBJEKTİF BAKANLARIN EN BAŞINDA GELİYOR ŞAHSIMCA.BU SAYDIĞIM ARASINDA GERÇEKTEN BEŞİKTAŞLI OLUP BİR ŞEYLER BİLİPTE BEŞİKTAŞI SAVUNAN TEK ALİ ECE VAR O DA GENELDE HERKESE EŞİT DAVRANMAYA ÇALIŞIYOR ÇOK BEŞİKTAŞLI VAR AMA SAHİP ÇIKAN YOK.

evet aslinda bildigimiz seyler de bir turlu bu lobiyi olusturamiyoruz. kimsenin hakkini yemekte gozumuz yok, yeter ki bizim hakkimiz yenmesin. maalesef renklilerde bir hakkaniyet duygusu yok, onlar icin hersey kupa ve para.. bazilari kupalara, bazilari sampiyonluga, bizim bu buyuk askimiz sadece Besiktas'imiza.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Coupe

İyi bir takım sahaya sürersen tff,mhk ve rakiplerini sahaya gömmeyi keyifle izleyebilirsin.İyi değiliz.

Çevrimdışı f_madida

İyi bir takım sahaya sürersen tff,mhk ve rakiplerini sahaya gömmeyi keyifle izleyebilirsin.İyi değiliz.
ben bu fikre katilmiyorum. art niyetli bir hakemi yenemezsiniz, bu sadece Besiktas icin degil, Real Madrid icin bile boyledir. Hakem isterse sizin takiminizi sahadan siler, ince ince dograr, siz sadece mac sonunda isyan edebilirsiniz veya Besiktas'li futbolcularin Samsunspor macinda yaptigi gibi mac icinde isyan edersiniz ve ustune bir de sistem ceza verir. Tekrar ediyorum, takiminiz ne kadar iyi olursa olsun hakemi yenmeniz imkansiz.. Beceriksiz bir hakemin yonettigi mactan galip gelmek ayri birsey, art niyetli bir hakemin yonettigi mactan galip ayrilmak ayri birsey, birincisi mumkun ikincisi ise imkansiz.

Çevrimdışı Tolga

yani her zaman olmasada çoğu kez yenersin.biz herşeyi hakemlere,rakiplere,federasyona bağlarsak kendi sorunlarımızı göremeyiz ki göremiyoruz da.sen son 4 dakikada kazanacağın maçı kaybedersen,iç saha statüsünde oynadığın önemli bir derbi maçının 3. dakikasında gol yersen yenildiğinde de mazeret bulmayacaksın önce dönüp aynaya bakacaksın neden bu kadar kötüyüm diye.bu kadronun bu tarz derbileri ya da önemli maçları kazanamadığı ortada bunun sebebi de kesinlikle kadro kalitesidir ve winner oyuncu eksikliğidir he tabi kadromuz çok iyi olsa da bu tek başına yeterli değil bu ülkede başarılı olmak istiyorsan lobin olacak bizim zaten en büyük eksikliğimiz bu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı manyak1903

daha fazla golü ancak eksiğimiz fazla olursa yeriz.duymasınlar görmesinler  :evillol:
maalesef bunu duymuşlar görmüşler.

dikkat ederseniz sosa mustafa var.veli töre olcay yok.veli töre olcay var sosa mustafa serdar yok.

zaten kimse sakatlanmasa kimse cezalı duruma düşmese önünde hakem de duramaz.işte bi sağ bek olmadığından kendi ayağımıza sıkarız.

bundan önceki maçlarda oğuzhan mı yok sosa girer 42 'de.ba mı aksıyor cenk mustafa girerdi.kerim sonradan kullanılabilirdi.yine dar kadronun azizliğine uğradık.kadro genişimsi ama sağ bek olmadığından, sağ bek olsa sosa olmadığında veli zorunlu değiştiğinde necip 'i en azından orta sahaya salabilirdik.artık necip de bitti sayılır.iyi kötü orta sahada veya sonradan girdiğinde idare ediyordu.sağ bek yapamayarak kredisini orada tüketti borca girdi.aynı şey ismail'in bile başına gelebilirdi az çok geldi de.

ya senin sağ bekin yok.geçen senenin başından beri sağ bek deniyon,şimdi de yok.bence devre arası kesinlikle sağ bek almamalıyız.uğur boral orayı idare edebilir.ismail var.artık atiba da tekrar oynuyor.düşünsenize ba cenk mustafa yok.yerine oğuzhanı koyuyorsun , töre yi , necip'i.necip forvet oynuyor diye de necip in suçu mu hepsi.bir sağ bek olsa elimizde necip mi oynardı , ismail mi oynardı.

ferrari kapısı açık camı yok gider de tekerleği olmadan gitmiyor meret.

tek kanatla uçamazsın ,ya kontrollü iniş yaparsın ya da kontrolü kaybeder çakılırsın.biz de o vaziyete geliyoruz yavaş yavaş.yükseldik süzülüyoruz.

offf offf
bir of çekelim kendimizden geçelim

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Coupe

Hakem vs bayatladı artık.Ben iyi kadro görmeden hakem işine girmiyorum.Berbat bir kadromuz var kendi takımımız diye büyütmeye gerek yok.Dortmund gibi bir takımın karşısına istediğin hakemi çıkar fb-gs karmasını dünyanın her yerinde +10 yapar.

Çevrimdışı Olimpos1903

çArşı'nın bazı yaptıklarını onaylamıyorum ben de elbet mesela gezi parkı olayı.Tabii kişisel düşüncendir gidersin yürüyüşünü yaparsın ama bunu Beşiktaş atkısı açmadan,Beşiktaş diye bağırmadan yapacaksın sonuçta Beşiktaş bir spor kulübüdür siyasal bir oluşum değil.Fakat niye sadece bu olaya çArşı yapar gözüyle bakılıyor.Fikret Orman yapmadı mı?Kemal Kılıçdaroğlu maça geldi 1 elini bile sıkmadı trafiği bahane etti ki o Fikret Orman sevgilisiykle buluşmak için trafiğin tozunu attıran adam(bir gazete haberinde okumuştum).Adam oraya kadar gelmiş hiç olmazsa 1 ellini sıkmak zorundasın.O yürüyüşte fenerlisi de galatasaraylısı da vardı ama onlar Beşiktaşlılar kadar kalabalık gelmemişti o kadar onlarda bağırdılar ama onlara dikkat edilmedi çünkü biz yıllardır göze batıyoruz.Partizan Maçına 100lerce kişi giden de çArşıdır,Beşiktaşın hakkını sonuna kadar savunan da çarşıdır kimse onların Beşiktaş sevgisini sorgulayamaz sadece eskisi kadar göze batmamaya çalışıyorlar ki bunun nedeni de Sanırsam onlarda Beşiktaşa zarar verdiklerinin farkına vardıklarındandır.Beşiktaş için bıçaklanmayı,Bursada 100lerce kişinin onlara saldıracağını bilmelerine rağmen gitmeyi göze alan kişiler mi Beşiktaşı savunmayacaklar?Muhtemelen onlarda yürüyüşe katılacaklardır ama dediğim gibi fazla göze batmamaya çalışıyorlar BEŞİKTAŞ İÇİN.Beşiktaşa en büyük zararı Başkanları yaptığı söylemlerle vermiştir.Son 15 yıldırBeşiktaşın büyüklüğünü hiç bir başkan kaldıramamıştır kendine illaki bir dost edinmeye çalışmıştır.gs dostumuz fener kardeşimizdir diyip kendi taraftarına sırtını dönmüştür.Sen ne hakla Beşiktaş taraftarına rest çekersin o taraftar olimpiyat statını resmi 76127 ama tahmini 85binden daha fazla kişiyle şimdiye kadar doldurulmamış şekilde dolduran taraftardır.Sen Başkansan ilk önce kendi taraftarına sahip çıkmayı bileceksin unutmaman gereken ilk kural:BEŞİKTAŞ HALKIN TAKIMIDIR,SAHİBİ DE TARAFTARIDIR.
Beşiktaş Taraftarına Göstermediğiniz Hassasiyet,Hakkaniyete Olan İnancınızı Yalanlar.Size fener Riyası Bize BEŞİKTAŞ rüyası yakışır.çArşı
BU DAHA 1 YIL ÖNCEKİ VİDEO:
Bu da Benim TFF'ye kişisel mesajım:
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 08:38:14 Olimpos1903 ]
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı f_madida

Hakem vs bayatladı artık.Ben iyi kadro görmeden hakem işine girmiyorum.Berbat bir kadromuz var kendi takımımız diye büyütmeye gerek yok.Dortmund gibi bir takımın karşısına istediğin hakemi çıkar fb-gs karmasını dünyanın her yerinde +10 yapar.
Bakiniz degerli arkadaslar, art niyetli bir hakemi yenemezsiniz, bunu kabul etmek lazim. Borussia Dortmund- Gs macini bir hakem Gs'ye cok rahat verebilir; Dortmund'un oyuncularina cok basit sari kartlar verir, gol veya gollerini sudan sebeplerden vermez, alakasiz pozisyonlarda faul calar, ya faul pozisyonundan ya da itirazdan kirmizi cikartir, 10 kisi-9 kisi birakti mi zaten bir takimin maci kazanmasi imkansiz hale geliyor neredeyse, ama bu da yetmezse kirmizilara devam edebilir. Boyle bir yonetimi CL'de goremezsiniz belki ama ben Turkiye'de maalesef bizzat kendi gozlerimle gordum. 2003-2004 sezonuna gidin ve o muhtesem Samsunspor macini tekrar tekrar izleyin, hatta bununla yetinmeyin sezonun ikinci yarisindaki karsilasmalara tekrar bakin. O gun sahada oynayan Besiktas takimi rakiplerine misliyle fark atmis, Turkiye'nin en oturakli en iyi futbol oynayan takimiydi, hakemi yenebildi mi? hayir..

Ben bunu su anki takimin kotu skorlarina bahane olsun diye yazmiyorum, evet bu takimin bazi eksikleri var ve zaman zaman bu skora etki ediyor.  Ama hakemi yeneriz demek cok da mantikli degil.  Yani bu son macta sagbekte Carvajal olsa, orta sahada Modric olsa Besiktas bu maci alir miydi? Carvajal'e basmayacak miydi kirmiziyi? Sahi Necip niye kirmizi gordu gecen seneki Fener macinda?

Art niyetli bir hakemi yenemezsiniz. Maci kotu yoneten, beceriksiz, inkompetan bir hakeme ragmen kazanmak mumkun, ama art niyetli bir hakeme karsi bu imkansiz.

Bu konuda yapilabilecek cok da birsey yok aslinda, bu durumun bilincinde olup hakemlerin Turkiyedeki kadar kasitli kararlar vermeyecegi Avrupa musabakalarina onem vermek lazim sadece.

Çevrimdışı Kemal

FB 'nin topladığı puanlardan 4 puanı kafadan kasıtlı verildi, geçen haftaki penaltı ve daha önceki G.Gönulun penaltısıyla 2 kere 6 puan aldılar.

Gs'nin bu haftaki Burağın golü direk ofsayt ve 3 puan aldılar.

Ağızlarına almışlar bizim Balıkesir maçını, Ersan kırmızı görse olay ceza sahası dışında dakika 70 ler, maç öylede bitebilir-Beşiktaş uyanıp golde atabilir, kesin 3 puan almadık.   Diğer maçtada berabere kaldık alsın silsinler 1 puanı .diğerlerindende 4 ve 2 puan silsinler.

dün kanalları gezerken aspora denk geldim.beşiktaşlı olduğunu ya da beşiktaşı yazan yazarlar hakemden bahsetmezken(vur biliçe vur necipe vur başkana) hıncal uluç medyayı gösterdi.bütün gazeteleri açtı hakemle ilgili ne var dedi.bide bunu yapabilecek konuşabilecek yazar medya yok.birtek sabahta ermanla ahmet çakarın yazısı vardı.bu arada milliyeti gösterdiler.erol kaynarda ordaydı.hıncal bu kimin gazetesi dedi.malumun gazetesi onda bile yok.hatta onda biliç sırpça küfür etmiş o daha büyüktü.

Çevrimdışı Deniz

Hincaldan baska hakkımızı savunan cikmadi.o da gsli.bjkli medya yorumculari da feneri tebrik ededursun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Hincaldan baska hakkımızı savunan cikmadi.o da gsli.bjkli medya yorumculari da feneri tebrik ededursun.
Hıncal Türkiyenin en iyi yorumcularından ama ne yazık ki sevmiyorlar gazete yazılarını vs oku  :iscrewy:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Tolga sakatlanmış inş ciddi birşeyi yoktur gerçi ben partizan maçında dinlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum sakat olsa da olmasa da.

Çevrimdışı Fatih

Hıncal Türkiyenin en iyi yorumcularından ama ne yazık ki sevmiyorlar gazete yazılarını vs oku  :iscrewy:
Hincal Uluc mu?  :alala:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

Tolga da yırtık tespit edilmiş sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Partizan maçında kale Cenkte.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Dinlemenizi tavsiye ederim. Uğur Meleke dolu dolu konuşmuş. "O Başkana Bu Kaptan (AzizY ve Emre)"

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/228358/ugur-meleke-o-baskana-bu-kaptan
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Tolga seneye kalemizde olmaz muhtemelen.ya cenk kaleyi devralacak ya da kaleci arayislarina girecez..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Tolga seneye kalemizde olmaz muhtemelen.ya cenk kaleyi devralacak ya da kaleci arayislarina girecez..
Cordoba'dan bu yana gerçekten güvenip kaleyi teslim ettiğimiz bir kalecimiz olmadı maalesef.Tolga'dan ümitliydim ama o da bana maalesef o güveni vermiyor artık.

Çevrimdışı Deniz

Tolga kendi takim arkadaslarina da guven vermiyor ki.her mac sakatlaniyor kamera ne zaman tolgayi cekse eksimis suratini goruyoruz.sakatsa oynamasin yani..

Çevrimdışı Deniz

Lick tvnin izlettigi tiyatroyu izlemeye devam.lig ikincisinin avrupada hali ortada.ama yok bizde 4. Yildiz savasi vardi dimi.dunya derbisiydi dimi? :kop:

Çevrimdışı Fatih

Seneye paraya kiyip Muslera kesinlikle alinmali...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Abdullah

Seneye paraya kiyip Muslera kesinlikle alinmali...
Muslera devre arası satılır gibi geliyor bana  :bandit: