Caner dişi kurtuna yeşil lamborjini almış 1.8 milyona, biner artık İstiklalin parke taşlı ara yollarında. Bizimkilerin olayı bu, yaptılar 5+3 'üde ayakta duramayan adamlar sırf yerli diye milyon eurolar kazanıyolar, ne kendine bakıyo ne vücut çalışıyo, nasılsa bana mecburlar zihniyeti var. Milli takımla haliyle paralel bu olay , bakın haline işte . Milli takımdan birkaç oyuncu ele alalım ;
Burak Yılmaz = Sinemacı - Her Pozisyon ofsayta düşer - Topa gelişine tek vuruş yapamaz illa stop edip vurur - vücut çalışmaz
Oğuzhan = Bu arkadaşı yolda görseniz sporcu falan demezsiniz çıt kırıldım bişey, yetenekli mi çok yetenekli ama işte 2si olmayınca maçta eziliyo.
Tarık Çamdal = 0 gol 0 asist - 0 vücut - 0 boy , heralde uzun saçına sebep her yerde bu adam karşımıza çıkıyo.
Ersan = Yavaş , tank gibi gider bekle ki dönsün.
Gökhan Gönül-Caner = Bişeyin olmadığı yerde bişeye bişey derler, deyimi dolduruverin , kötünün iyileri.
Gökhan Töre = Çok yetenekli ama huyu pis işte , klasik psikopat gurbetçi rol modeli.
Mehmet Topal - Emre = Yorum bile yapmak istemiyorum , hakarete girer.
aklıma gelenler bunlar, aralarında sadece Olcay ve Arda'ya kötü yorum yapmam Olcay gol atıyo asist yapıyo maç kaçırmıyo maşallah daha ne yapar kanat oyuncusu, Ardaysa zaten kendini geliştirmese CL finali oynayıp La Liga şampiyonu olamazdı.
Diğerlerini 3 büyüklere tüme varım yapınca Türk Futbolunun hali ortaya çıkıyo, bizde bizi bunlara mecbur bıraktıkları için eşşek gibi takip ediyoruz.Maç bile oynanmıyo bizim Süper Ligde , 90 dk lık maçın oynanan kısmı belki 45-50 dakikadır . Bakmadımda istatistiklere bu oran belki yurtdışında 70 dk lardadır, kondisyonlarını siz düşünün. Neyse olay bu uzatmayayım , YERSEN demişler..